Mancare de pastai

Mancare de pastai retete: cum gatesti mancare de pastai si cele mai gustoase retete de mancare de fasole pastai, mancare de mazare, mancare de ciuperci, mancare de cartofi, mancare de spanac, mancare de legume, mancare de regim, mancare de varza, feluri de mancare, mancare de fasole.

Friptura De Pastai Galbene

1 kg pastai de pastai de fasole galbene o lingurita de delicat 50 g ulei masline 50 ml apa.

Mancare de legume la cuptor cu orez

150 gr pastai verzi congelate 150 gr pastai galbene congeltate 2 cepe 300 gr rosii in suc propriu 1 morcov 1 punga legume congelate(continea conopida varza de bruxelles bucatele de ardei mazare) sare piper 3 linguri ulei 4-5 linguri orez 1 lingurita marar uscat

Mâncare de păstai la cuptor

Descoperă o rețetă ușoară și rapidă pentru o mâncare de fasole verde păstăi la cuptor, perfectă pentru o masă sănătoasă și plină de savoare.

Mâncare din păstăi de fasole cu carne de porc

Mancare din pastai de fasole cu carne de porc este un preparat tradițional românesc, savurat în special vara, când păstăile de fasole sunt proaspete și fragede. Este o combinație delicioasă de arome și texturi, ușor de preparat și foarte versatilă.

Ciorbica de pastai

Pastai, cartofi, telina, ceapa, morcov, supa sau apa, rosii, ulei, sare, verdeata tocata

Pastai pane cu mujdei

Pastai pane: - 350 grame pastai de fasole - 2 oua - 2 linguri faina - 2 linguri pesmet - 2 linguri lapte - sare piper - ulei Mujdei: - 1 capatana de usturoi - 1 lingurita ulei de masline - sare piper - 1 ceasca apa

Piept de curcan la gratar cu fasole pastai

500 gr piept de curcan 500 gr fasole pastai sau 2 cutii de fasole pastai deja fiarta 1 ceapa 2 cateii usturoi sare piper zeama de lamaie ulei

Pastai verzi cu cartofi

500 gr pastai verzi 2 cartofi potriviti sare 1 lingura de ulei.

Pastai cu rosii

1 kg de pastai 2 cepe 3 rosii 150 ml apa sare dupa gust ulei

Pastai scazute cu usturoi si marar

1 kg pastai galbene9-10 catei usturoi1/2 lingurita pipersare2 legaturi marar4 linguri ulei

Pastai cu usturoi

500g fasole pastai, o ceapa mare, 100ml ulei, sare, piper, 3catei de usturoi

Pastai gratinate cu rosii

- 1 kg fasole pastai - 1 ceapa mare - 2 rosii - 1 legatura patrunjel - 2 catei usturoi - ulei - 50 ml vin - 2 linguri bulion - sare, piper

Pastai cu salsa de legume

600 g pastai verzi 1 fenicul mic 1 praz 1 ardei gras rosu 3-4 rosii 3-4 linguri ulei sare.

Salata de fasole pastai

-1 punga de fasole pastai -sare -piper -1 lingurita Secretul gustului -ulei -otet -1 lingurita de zahar -usturoi

Păstăi de fasole verde pane

Atunci când vreți o alternativă mai sănătoasă pentru cartofii prăjiți, păstăile de fasole verde pane sunt o alegere delicioasă. Folosiți fasole verde fideluță, păstăi întregi, proaspete sau congelate și, într-o jumătate de oră, veți obține o gustare sau o garnitură delicioasă, depinde cum vreți să le savurați. Puteți alege să le rumeniți în cuptor, dacă vreți varianta mai light, sau să le prăjiți în baie de ulei.

Păstăi scăzute cu usturoi

Păstăile scăzute cu usturoi sunt un preparat tradițional românesc, savurat în special vara, când păstăile proaspete sunt la apogeu. Combinația dintre aroma dulceagă a păstăilor și gustul iute, ușor picant al usturoiului este pur și simplu irezistibilă.

Pastai cu ciolan afumat

1 kg de pastai un ciolan afumat 4 catei de uturoi patrunjel sare boia piper 4 foi de dafin vegeta

Tocana de pastai si carne de pui

500 g pastai4 pulpe de pui taiate in doua1 legatura patrunjel1 ceapa taiata maruntsarepiper2 catei usturoi

Salata de pastai verzi

500gr pastai verzi, 150gr telina, 1 legatura ridichi, 1 ceapa, 3 linguri otet, sare, piper, 6 linguri ulei, jumatate lingura zahar, cateva frunze de roinita.

Pastai verzi cu mamaliga si usturoi

1 kg pastai verzi 2-3 cepe 2-3 catei de usturoi 2 linguri mamaliga

Pastai cu muschi de porc

2 borcane pastai verzi (800 gr fiecare) sau proaspete 800 gr muschi de porc 2 rosii mari 2 cepe 3 catei usturoi 2 linguri bulion 100 ml vin alb ulei sare piper

salata de pastai de fasole cu usturoi granulat

250g pastai de fasole 2lingurite usturoi granulat patrunjel verde otet de mere cu miere ulei de masline

Mancarica de fasole pastai si mazare

500 g fasole pastai 500 g mazare 2 rosii 2 capatani usturoi 1 ceapa medie 1/2 ardei rosu 1/2 piept curcan sau pui suc de rosii piper sare marar busuioc

pastrav cu pastai si sos de soia

2 pastravi mici fasole pastai galbena si verde 2 catei de usturoi 50 ml sos soia 50 ml vin alb 1 lime sare piper si orez pentru garnitura.

Fasole pastai cu pui la slow cooker

Rețetă delicioasă de fasole păstăi cu pui la slow cooker. O masă sănătoasă și ușor de pregătit pentru întreaga familie.

Pastai Cu Carne De Porc

200 gr carne de porc macra 500 gr pastai galbene o ceapa mare 50 ml ulei 200 ml apa 2 linguri suc de rosii sau bulion usor sare dupa gust.

Pastai Verzi Cu Bulion

1 kg pastai verzi o lingurita de sare 1 ceapa mare 50 ml ulei floarea soarelui 50 ml bulion de ardei cu rosii 100 ml apa cateva fiere de patrunjel 1 lingura de faina.

Piept de pui cu legume de primavara

3 bucati piept de pui, 1 zucchini feliat, 2 jumatati de ardei gras(rosu si galben), 3 morcoviori - feliati subtire, 3 cepe verzi - felii groase de 1 cm, 200 g mazare pastai, 3-4 linguri ulei de masline, sare de mare,piper,chili (din risnita), rozmarin,oregano uscate (din risnita), otet balsamic dupa gust

Pasta de pastai galbene

400 gr pastai galbene 150 gr morcovi curatati si feliati 1 ceapa curatata si tocata 2 catei de usturoi zdrobiti zeama de la 1/2 lamaie 1 lingurita ulei de masline cu aroma de lamaie 1 lingurita miere sare de mare si piper negru un praf de boia dulce

Felii crocante de peste cu piure de cartofi,broccoli si pastai verzi

Pentru peste 250 gr file de peste coaja rasa si zeama de la 1 lamaie verde 1 lingurita condimente pentru peste 50 gr faina de malai 50 gr pesmet 1 ou batut 2 linguri ulei de masline Pentru cartofi 1 kg cartofi curatati 50 gr unt 200 ml lapte sare si piper Pentru broccoli si pastai verzi 450 gr buchetele de broccoli congelate decongelate 1 conserva (400 gr) pastai verzi scurse coaja rasa si zeama de la 1 lamaie verde

Salata cu fasole galbena pastai, rubarba, migdale si rucola

250 gr fasole galbena pastai 1 tija de rubarba feliata subtire 50 gr migdale decojite 125 gr rucola sucul de la 1 portocala 3-4 linguri ulei de masline cu aroma de lamaie sare de mare dupa gust 20 bilute de mozzarella (150 gr)

Supa Pho De Pui

Pho este o reteta de supa vietnameza facuta cu ierburi si carne - in acest caz - pui.

Pui cu pastai si cartof dulce

Pulpa pui(dezosata) 150 g cartof dulce 150 g ciuperci 50 g ,fasole pastai 45 g 1 ou 1 lingura amidon 25 g praz 5 g ghimbir,500 g ulei(pentru prajit). SOS: 1 lingura zahar 1 lingura sake sau vin alb 2 linguri sos de soia 2 linguri consome maggi 1 lingura otet 1 lingurita amidon sare si piper

Bostanel de Halloween

1 triunghi de branza topita 1 ardei verde putin morcov ras

Degete de vrajitoare in farfurie

5 morcovi 5 migdale un bol cu orez fiert sau crema de branza

Fasole verde pastai cu ciuperci si pui

Carne de pui( poate fi si de alt fel) 2 linguri smantana 2 cepe 6-7 catei usturoi un pahar vin alb 3-4 linguri ulei masline 300 gr ciuperci un pic de unt un morcov un pic patrunjel cateva rosii micute (pot fi si din conserva) pastai la cutie sau congelate sare piper

Oua soricei

oua piper negru boabe cascaval

Tarta rustica cu prune si nuci

Pentru aluat:125 gr margarina la pachet200 gr faina2 linguri zahar1 praf de sare1 lingura coaja rasa de lamaie1 lingurita zahar pudra cu pastai de vanilie5 linguri apa rece Pentru umplutura: 600 gr prune congelate (sau proaspete cand este sezonul lor)2 linguri zahar2 lingurite zahar cu pastai de vaniliecativa miezi de nuca

Salata aperitiv

250g pastai fasole 4linguri de maioneza sare

Caracatita din crenvusti

un crenvusti un cutit ascutit apa ptr fiert sau ulei ptr prajit

Paine fantoma pentru Halloween

aluatul de pizza, cumparat de la magazin sau de casa ulei de masline sare

Masinuta de curse

1 felie de paine branza topita 1/2 ardei gras 4 rondele de morcov 2 masline 1fir de ceapa verde

Snitel de pui in aluat

1 piept de pui sare piper chili 100 g smantana 50 ml lapte faina patrunjel 2 oua

Oita din branza topita

1 triunghi de branza topita 2 masline negre

Omleta cu cascaval in unt

2 oua, cascaval 40 g, unt 20 g, sare.

Rudolf, renul cu nasul rosu

un triunghi de branza topita 2 covrigei o maslina neagra o bucatica de rosie sau ardei rosu pentru nas

Pops de Branza

300 grame branza feta 1 lingura smantana rozmarin proaspat piper 1 ou 20 bastonase rezistente la copt aluat de foietaj

Ficatei cu ciuperci

500 g ficatei proaspeti de pui 200 g ciuperci proaspete 8 rosii cherry 1 lingurita ulei verdeata 3-4 catei usturoi 1 ramurica rozmarin sare

Onigiri

1 cup orez cu bobul rotund 1 1/4 cup apa sare 1 foaie de nori pentru umplut: conserva de ton scursa de ulei