Mancare de pastai
Mancare de pastai retete: cum gatesti mancare de pastai si cele mai gustoase retete de mancare de fasole pastai, mancare de mazare, mancare de ciuperci, mancare de cartofi, mancare de spanac, mancare de legume, mancare de regim, mancare de varza, feluri de mancare, mancare de fasole.Friptura De Pastai Galbene
1 kg pastai de pastai de fasole galbene o lingurita de delicat 50 g ulei masline 50 ml apa.
Mancare de legume la cuptor cu orez
150 gr pastai verzi congelate 150 gr pastai galbene congeltate 2 cepe 300 gr rosii in suc propriu 1 morcov 1 punga legume congelate(continea conopida varza de bruxelles bucatele de ardei mazare) sare piper 3 linguri ulei 4-5 linguri orez 1 lingurita marar uscat
Mâncare de păstai la cuptor
Descoperă o rețetă ușoară și rapidă pentru o mâncare de fasole verde păstăi la cuptor, perfectă pentru o masă sănătoasă și plină de savoare.
Mâncare din păstăi de fasole cu carne de porc
Mancare din pastai de fasole cu carne de porc este un preparat tradițional românesc, savurat în special vara, când păstăile de fasole sunt proaspete și fragede. Este o combinație delicioasă de arome și texturi, ușor de preparat și foarte versatilă.
Ciorbica de pastai
Pastai, cartofi, telina, ceapa, morcov, supa sau apa, rosii, ulei, sare, verdeata tocata
Pastai pane cu mujdei
Pastai pane: - 350 grame pastai de fasole - 2 oua - 2 linguri faina - 2 linguri pesmet - 2 linguri lapte - sare piper - ulei Mujdei: - 1 capatana de usturoi - 1 lingurita ulei de masline - sare piper - 1 ceasca apa
Piept de curcan la gratar cu fasole pastai
500 gr piept de curcan 500 gr fasole pastai sau 2 cutii de fasole pastai deja fiarta 1 ceapa 2 cateii usturoi sare piper zeama de lamaie ulei
Pastai verzi cu cartofi
500 gr pastai verzi 2 cartofi potriviti sare 1 lingura de ulei.
Pastai scazute cu usturoi si marar
1 kg pastai galbene9-10 catei usturoi1/2 lingurita pipersare2 legaturi marar4 linguri ulei
Pastai cu usturoi
500g fasole pastai, o ceapa mare, 100ml ulei, sare, piper, 3catei de usturoi
Pastai gratinate cu rosii
- 1 kg fasole pastai - 1 ceapa mare - 2 rosii - 1 legatura patrunjel - 2 catei usturoi - ulei - 50 ml vin - 2 linguri bulion - sare, piper
Pastai cu salsa de legume
600 g pastai verzi 1 fenicul mic 1 praz 1 ardei gras rosu 3-4 rosii 3-4 linguri ulei sare.
Salata de fasole pastai
-1 punga de fasole pastai -sare -piper -1 lingurita Secretul gustului -ulei -otet -1 lingurita de zahar -usturoi
Păstăi de fasole verde pane
Atunci când vreți o alternativă mai sănătoasă pentru cartofii prăjiți, păstăile de fasole verde pane sunt o alegere delicioasă. Folosiți fasole verde fideluță, păstăi întregi, proaspete sau congelate și, într-o jumătate de oră, veți obține o gustare sau o garnitură delicioasă, depinde cum vreți să le savurați. Puteți alege să le rumeniți în cuptor, dacă vreți varianta mai light, sau să le prăjiți în baie de ulei.
Păstăi scăzute cu usturoi
Păstăile scăzute cu usturoi sunt un preparat tradițional românesc, savurat în special vara, când păstăile proaspete sunt la apogeu. Combinația dintre aroma dulceagă a păstăilor și gustul iute, ușor picant al usturoiului este pur și simplu irezistibilă.
Pastai cu ciolan afumat
1 kg de pastai un ciolan afumat 4 catei de uturoi patrunjel sare boia piper 4 foi de dafin vegeta
Tocana de pastai si carne de pui
500 g pastai4 pulpe de pui taiate in doua1 legatura patrunjel1 ceapa taiata maruntsarepiper2 catei usturoi
Salata de pastai verzi
500gr pastai verzi, 150gr telina, 1 legatura ridichi, 1 ceapa, 3 linguri otet, sare, piper, 6 linguri ulei, jumatate lingura zahar, cateva frunze de roinita.
Pastai verzi cu mamaliga si usturoi
1 kg pastai verzi 2-3 cepe 2-3 catei de usturoi 2 linguri mamaliga
Pastai cu muschi de porc
2 borcane pastai verzi (800 gr fiecare) sau proaspete 800 gr muschi de porc 2 rosii mari 2 cepe 3 catei usturoi 2 linguri bulion 100 ml vin alb ulei sare piper
salata de pastai de fasole cu usturoi granulat
250g pastai de fasole 2lingurite usturoi granulat patrunjel verde otet de mere cu miere ulei de masline
Mancarica de fasole pastai si mazare
500 g fasole pastai 500 g mazare 2 rosii 2 capatani usturoi 1 ceapa medie 1/2 ardei rosu 1/2 piept curcan sau pui suc de rosii piper sare marar busuioc
pastrav cu pastai si sos de soia
2 pastravi mici fasole pastai galbena si verde 2 catei de usturoi 50 ml sos soia 50 ml vin alb 1 lime sare piper si orez pentru garnitura.
Fasole pastai cu pui la slow cooker
Rețetă delicioasă de fasole păstăi cu pui la slow cooker. O masă sănătoasă și ușor de pregătit pentru întreaga familie.
Pastai Cu Carne De Porc
200 gr carne de porc macra 500 gr pastai galbene o ceapa mare 50 ml ulei 200 ml apa 2 linguri suc de rosii sau bulion usor sare dupa gust.
Pastai Verzi Cu Bulion
1 kg pastai verzi o lingurita de sare 1 ceapa mare 50 ml ulei floarea soarelui 50 ml bulion de ardei cu rosii 100 ml apa cateva fiere de patrunjel 1 lingura de faina.
Piept de pui cu legume de primavara
3 bucati piept de pui, 1 zucchini feliat, 2 jumatati de ardei gras(rosu si galben), 3 morcoviori - feliati subtire, 3 cepe verzi - felii groase de 1 cm, 200 g mazare pastai, 3-4 linguri ulei de masline, sare de mare,piper,chili (din risnita), rozmarin,oregano uscate (din risnita), otet balsamic dupa gust
Pasta de pastai galbene
400 gr pastai galbene 150 gr morcovi curatati si feliati 1 ceapa curatata si tocata 2 catei de usturoi zdrobiti zeama de la 1/2 lamaie 1 lingurita ulei de masline cu aroma de lamaie 1 lingurita miere sare de mare si piper negru un praf de boia dulce
Felii crocante de peste cu piure de cartofi,broccoli si pastai verzi
Pentru peste 250 gr file de peste coaja rasa si zeama de la 1 lamaie verde 1 lingurita condimente pentru peste 50 gr faina de malai 50 gr pesmet 1 ou batut 2 linguri ulei de masline Pentru cartofi 1 kg cartofi curatati 50 gr unt 200 ml lapte sare si piper Pentru broccoli si pastai verzi 450 gr buchetele de broccoli congelate decongelate 1 conserva (400 gr) pastai verzi scurse coaja rasa si zeama de la 1 lamaie verde
Salata cu fasole galbena pastai, rubarba, migdale si rucola
250 gr fasole galbena pastai 1 tija de rubarba feliata subtire 50 gr migdale decojite 125 gr rucola sucul de la 1 portocala 3-4 linguri ulei de masline cu aroma de lamaie sare de mare dupa gust 20 bilute de mozzarella (150 gr)
Supa Pho De Pui
Pho este o reteta de supa vietnameza facuta cu ierburi si carne - in acest caz - pui.
Pui cu pastai si cartof dulce
Pulpa pui(dezosata) 150 g cartof dulce 150 g ciuperci 50 g ,fasole pastai 45 g 1 ou 1 lingura amidon 25 g praz 5 g ghimbir,500 g ulei(pentru prajit). SOS: 1 lingura zahar 1 lingura sake sau vin alb 2 linguri sos de soia 2 linguri consome maggi 1 lingura otet 1 lingurita amidon sare si piper
Degete de vrajitoare in farfurie
5 morcovi 5 migdale un bol cu orez fiert sau crema de branza
Fasole verde pastai cu ciuperci si pui
Carne de pui( poate fi si de alt fel) 2 linguri smantana 2 cepe 6-7 catei usturoi un pahar vin alb 3-4 linguri ulei masline 300 gr ciuperci un pic de unt un morcov un pic patrunjel cateva rosii micute (pot fi si din conserva) pastai la cutie sau congelate sare piper
Tarta rustica cu prune si nuci
Pentru aluat:125 gr margarina la pachet200 gr faina2 linguri zahar1 praf de sare1 lingura coaja rasa de lamaie1 lingurita zahar pudra cu pastai de vanilie5 linguri apa rece Pentru umplutura: 600 gr prune congelate (sau proaspete cand este sezonul lor)2 linguri zahar2 lingurite zahar cu pastai de vaniliecativa miezi de nuca
Salata aperitiv
250g pastai fasole 4linguri de maioneza sare
Caracatita din crenvusti
un crenvusti un cutit ascutit apa ptr fiert sau ulei ptr prajit
Paine fantoma pentru Halloween
aluatul de pizza, cumparat de la magazin sau de casa ulei de masline sare
Masinuta de curse
1 felie de paine branza topita 1/2 ardei gras 4 rondele de morcov 2 masline 1fir de ceapa verde
Snitel de pui in aluat
1 piept de pui sare piper chili 100 g smantana 50 ml lapte faina patrunjel 2 oua
Rudolf, renul cu nasul rosu
un triunghi de branza topita 2 covrigei o maslina neagra o bucatica de rosie sau ardei rosu pentru nas
Pops de Branza
300 grame branza feta 1 lingura smantana rozmarin proaspat piper 1 ou 20 bastonase rezistente la copt aluat de foietaj
Ficatei cu ciuperci
500 g ficatei proaspeti de pui 200 g ciuperci proaspete 8 rosii cherry 1 lingurita ulei verdeata 3-4 catei usturoi 1 ramurica rozmarin sare
Onigiri
1 cup orez cu bobul rotund 1 1/4 cup apa sare 1 foaie de nori pentru umplut: conserva de ton scursa de ulei