Mancare din peste

Mancare din peste retete: cum gatesti mancare din peste si cele mai gustoase retete de preparate din peste, mancare peste, mancare din varza kale, mancare din pulpe de pui, mancare din piept de pui, mancare din cartofi si carne, mancare de post din cartofi, cea mai picanta mancare din bucuresti, peste impanat, peste la cuptor.

Mancare de peste

1,5 kg peste ( proaspat sau inghetat)500 - 600 g de ceapa5-6 morcovi4-5 rosiiscortisoaracoriandrucuisoare

Rulada de peste cu foaie de clatite

o foaie de clatita,pasta din unt cu verdeata, condimente, felii subtiri din filé de peste marinat - somon sau din conserva, felii de lamaie si masline.

Peste (stavrizi) la borcan - o delicatesă din Marea Neagră

Peștele la borcan este o modalitate excelentă de a conserva surplusul de pește proaspăt, transformându-l într-o delicatesă ce poate fi savurată oricând. În acest articol, avem rețeta pentru stavrizii la borcan, o specialitate din Marea Neagră apreciată pentru savoarea sa unică.

Rulouri din peste

file de peste pangasius aprox 1kg condimente pt peste sare piper boia 3 oua faina alba pesmet cateva felii de sunca de pui cateva felii de cascaval cateva felii de gogosarii copti

Mâncare de ștevie cu usturoi. Rețetă simplă din 3 ingrediente

Descoperă cum să faci mâncare de ștevie cu usturoi folosind doar 3 ingrediente. O rețetă rapidă și delicioasă, perfectă pentru o cină ușoară sau un prânz sănătos.

Măncare de măzare cu pui - Rețeta tradițională românească

Mâncare de mazăre cu pui, o rețetă tradițională românească, simplă și delicioasă. Ingrediente, mod de preparare și trucuri pentru o mâncare perfectă.

Salata Tiganeasca Din Hering Merinat

250 gr hering marinat 400 gr ketcup dulce 2 castraveti in otet marar sare, piper dupa gust

Pasta delicioasa de peste

2 conserve peste in ulei (sardine, ton), 100 g unt, sare , piper dupa gust, zeama lamaie, 1 ceapa mica

Aperitiv din stiuca marinata

cca.1 kg știucă mica cam de 200-250 g bucataotetapafoi de dafinboabe de piper2 linguri zaharsare

Pateu din ficat de pasare cu branza

1 lingura mare de untUn catel de usturoi, maruntitO lingura mare de ceapa maruntita2 linguri sos de rosiiO treime de pachet de crema de branzaChilli (optional)Sare si piper dupa gust115g ficat de pui, taiat marunt

Ton gratinat

25gr unt, 25gr faina, 300ml lapte, 50gr cascaval ras, 200gr ton in ulei, 325gr porumb din doza, sare, piper, 2 rosii, 70gr paine prajita sfaramata.

Supa delicioasa de peste

1kg peste (somotel, salau), 2 morcovi, 2 cartofi, 1 telina mica, 1 radacina patrunjel, 2 cepe, zeama lamaie, 1/2 cescuta ulei masline, sare

Am gustat cea mai PICANTĂ mâncare indiană din București. Ai curaj să o încerci și tu?

Există un fel de mâncare despre care se spune că este cel mai iute care se găsește în București. Am vrut să ne convingem, așa că l-am încercat.

Mini-tarte cu peste

Aluat de tarta: -1 galbenus -250 gr faina -125 gr unt -2-3 linguri de apa -un praf de sare Umplutura: -1 conserva de ton -1 rosie -100 gr porumb din conserva -2 linguri ulei de masline -zeama de lamaie -3 fire de ceapa verde -sare

Tort diplomat delicios cu fructe din compot

Ingrediente pentru tort diametru 28cm: 5 galbenusuri 200g zahar pudra 500ml lapte 400ml frisca 20g gelatina maruntita (2 plicuri) esenta vanilie fructe din compot (eu am pregatit cu o zi inainte compot din 2 piersici, 1 para si 1 mar) coaja de portocala confiata (pregatita cu o zi inainte) 400g piscoturi

Rulouri cu hering si legume

10 fileuri hering, 300 g ciuperci ,2 morcovi ,1 lingura boabe porumb din conserva ,1 lamaie,50 ml ulei măsline, sare - piper 100 ml vin alb, verdeață

Plachie dobrogeană (din crap sau alt pește)

Dacă ai fost vreodată în Dobrogea, sigur ai văzut plachie în meniurile restaurantelor de pește. E o mâncare tradițională, gătită încet, la foc mic sau în cuptor, cu un sos de roșii și legume care îi dă un gust aparte. Nu e complicată, dar trebuie respectate câteva lucruri ca să iasă perfect.

Salata festiva de peste

200g creveti pane congelati 1 conserva ton bucati in ulei 150g boabe de porumb din conserva 1 gogosar mare murat 2-3 castraveciori acri 2 fire ceapa verde Sare Piper Pt d'ecor: Cips-uri sarate Icre rosii

Peste cu ciuperci la cuptor

1kg peste (cod)1 kg ciuperci champion50g ulei de masline1 patrunjelsare, piper dupa gust

Mâncare de mazăre cu aripioare de pui

Rețetă mâncare de mazăre. Aripioare de pui cu mazăre. Rețetă rapidă mazăre, Cum fac mâncare de mazăre?

Supa Pho De Pui

Pho este o reteta de supa vietnameza facuta cu ierburi si carne - in acest caz - pui.

Chiftele de peste

300-400 g carne de peste1 cartof1 morcov3 catei de usturoi1 lingura bulion1 ou2-3 linguri pesmetpatrunjel , marar,sare, vegeta, piper, boia dulce

Ton cu portocale

- un peste de peste un kg - o portocala mare sau doua de marime potrivita - usturoi - busuioc - salvie - coriandru (boabe) - piper (boabe) - patrunjel verde - menta verde Pentru sos - o conserva de rosii ^in bulion - unul sau doi ardei kapia copti (eventual tot din conserva) - un ardei iute (verde sau uscat) - usturoi - patrunjel verde

Salata de cartofi cu peste afumat

8 cartofi,4 oua,200 g peste afumat (eu am avut macrou),2 cepe,maioneza,sare,ulei,otet.

Macrou cu orez

1 kg macrou sau un peste mai gras250 g orez2 cepe150 ml ulei100 g maslinesareboabe de pipercondimente pentru peste

Salata de peste cu legume

O conserva de peste- sardine, o lamaie mare, ardei rosu , 1 ceapa, sare, piper, o lamaie

Mancare de mazare cu afumatura

jumatate de kilogram de mazare sau congelata si prefiartaun carnat afumat, crud si uscat bine. doi catei de usturoi doua cani de rosii zdrobite (din conserva, s-a cam dus vremea rosiilor coapte din piete)ceapapatrunjel

Oua soricei

oua piper negru boabe cascaval

Un restaurant face înghețată din resturi de mâncare și a devenit celebru în toată lumea

Un restaurant din S.U.A. poate transforma orice aliment în înghețată, iar conceptul a devenit cunoscut în toată lumea.

Chifteluțe de pește

Chifteluțele de pește sunt o alternativă foarte bună la chifteluțele clasice. Sunt mult mai sănătoase, au mai puține calorii și grăsimi, dar un conținut mare de Omega 3 și Omega 6, în funcție de tipul de pește pe care îl alegeți.  Puteți pregăti chifteluțele de pește din orice fel de pește alb. Noi am ales varianta cu șalău, dar le puteți face și din crap sau păstrăv. Cu cât mai gras peștele, cu atât mai gustoase vor ieși chifteluțele. Le puteți prăji în ulei sau găti în cuptor, dacă vreți o variantă sănătoasă și care să nu fie îmbibată în ulei. 

Salata De Peste Afumat

4 - 5 cartofi mai mici 150 gr legume congelate ( amestec mexican) 200 gr peste afumat ( hering) masline 1 lamaie 1 ceapa mica frunze de salata pentru decor

APERITIV CU PESTE

350 gr cascaval ras; 6 oua; 500 gr peste (eu am folosit filete); 5 linguri de faina+4 de pesmet; sare si piper; zeama de la o jumatate de lamaie.

Tocană din legume ca la mânăstire

Tocana mănăstirească din legume este un fel de mâncare gustos, sănătos și hrănitor, perfect inclusiv în zilele de post. Vezi ingredientele și pașii de preparare.

Rulada de peste crud

frunze de salata verde, unt, mascarpone, somon marinat, surimi si castravete

Peste in crusta

Pentru peste:patrav,unt,usturoi,patrunjel,sare, piper,rozmarin,Pentru aluat:100ml apa,cam 50ml de ulei,250g faina de secara,100g malaisare,usturoi granulat,boia de ardei

Peste la gratar cu cartofi

Peste (crap sau pastrav) 1 kg cartofi noi sare piper ulei otet cimbru curry patrunjel verde

Pește în crustă de sare la cuptor

Descoperă cum să gătești peștele în crustă de sare la cuptor, o metodă simplă și sănătoasă pentru a obține un preparat suculent și plin de arome naturale.

Pachetele de somon

120 gr file de ton din conserva, scurs de ulei100 gr file de somon afumat 100 gr branza de vaci4 linguri de smantanajumatate de lingura de suc de lamaie2 linguri de baby spinach tocatsare, piper

Peste cu sos de lamaie

2 bucati peste file 1 lamaie sare piper ulei

Marinata de peste cu dafin si ienibahar

1,5 kg peste mare,1 ceasca ulei,2 foi dafin,cateva boabe de piper si ienibahar,faina,sare

Mâncare ungurească de cartofi cu ardei

Mâncarea ungurească de cartofi cu ardei este o rețetă de post, nu doar gustoasă și sățioasă, ci și foarte ușor de preparat, din ingrediente ieftine.

Peste cu cartofi si conopida la cuptor

4-5 cartofi mari, o conopida medie, o conserva mica rosii in suc propriu, un peste mediu intreg sau fileo capatana de usturoi, 3-4 linguri ulei, o cana de apa, 2-3 foi de dafin, sare piper

Orez cu peste pane

Pt orez: o cana de orez 1 ceapa 2 morcovi 1 ardel putina telina sare piper leustean patrunjel ulei Pt peste: 1 kg de peste file de pagasiuns condimente de peste ulei sare piper boia faina pesmet 2 oua

Snitel de pui in aluat

1 piept de pui sare piper chili 100 g smantana 50 ml lapte faina patrunjel 2 oua

Sandwich cu ton

1 conserva ton maruntit, 100 g boabe de porumb din conserva, 100 g mozzarela,1 rosie, 1 ceapa rosie, 1 ou fiert tare, 1 lingura zeama de lamaie, cateva masline fara samburi, cateva fire patrunjel verde, 6 felii de paine neagra (dintr-o bagheta), sare, piper

Peste prajit cu mujdei de usturoi

-1kg peste (crap de dunaresau alt peste) -200 ml ulei -10 catei usturoi -sare -piper -faina de malai.

Chifteluțe din icre de pește

Chifteluțele din icre de pește, ce reprezintă o alternativă delicioasă la deja cunoscutele preparate realizate din icre. Și mai mult ca sigur vor fi pe gustul copiilor.

Una din două conserve de ton are în compoziţie peşte contaminat cu Cesiu 137!

40% din conservele de ton analizate sunt fie etichetate greșit, fie nu conțin suficiente informații pentru consumatori!

Ficatei cu ciuperci

500 g ficatei proaspeti de pui 200 g ciuperci proaspete 8 rosii cherry 1 lingurita ulei verdeata 3-4 catei usturoi 1 ramurica rozmarin sare