Sote de pipote si inimi

Sote de pipote si inimi retete: cum gatesti sote de pipote si inimi si cele mai gustoase retete de salata de pipote cu ceapa, ciulama de ciuperci cu pipote, supe si ciorbe de post, salata de morcov si telina, ciorbe si supe de post, salata de telina si morcov, supa de scoici si creveti, retete de ciorbe si supe, produse de panificatie si patiserie, ciorba de pui cu usturoi si tarhon.

Inimi si pipote sote

o tavita de aproximativ 600 g de inimi si pipote de pui 3 cepe o jumate de capatana de usturoi sare piper boia ulei

Tocanita de pipote si inimi cu sos

* o punga de pipote cu inimi * o ceapa * un morcov * sare * piper alb * boia dulce * patrunjel

Pilaf cu pipote si inimi

1 cutie de pipote si inimi 1 ceapa potrivita 4 ciuperci potrivite 2 cani de orez sare piper ulei

Tocanita de pipote cu inimi

inimi si pipote 700-800 g, 5 cepe, 3 morcovi, 1 rosie, usturoi, un ardei(de care vreti), o legatura de patrunjel proaspat, sare si piper dupa gust

Tocanita De Pipote Si Inimi De Pui

800g pipote si inimi de pui 3 cepe mari ulei suc de rosii sare piper patrunjel marar

Pipote si inimi picante

300 g pipote si inimi de pui3 rosii2 cepefrunze de telina1 capatana mare de usturoi1 ramurica rozmarin1 ardei iutefoi de dafin, piper

Tocanita din pipote si inimi de pasare

pipote si inimi de pasare o caseraola 1/2 lingura untura 1 linguritza boia de ardei dulce sare si piper o ceapa de marime medie

Ciulama din pipote și inimi de pui

Ciulamaua este o mâncare românească tradițională, pe care orice gospodină știe să o facă. Fie că este vorba despre ciulama de ciuperci, de pui sau din altă carne/ legume, ciulamaua este un fel de mâncare care se potrivește perfect alături de o mămăligă fierbinte. Sosul cremos de smântână o face să fie o alegere delicioasă pentru orice masă și orice ocazie. 

Tocanita de pipote si inimi

1 kg pipote si inimi de pui 4 cepe un ardei gras rosu un ardei gras verde 250 ml suc de rosii o frunza de dafin boia sare piper patrunjel 50 ml ulei

Tocanita de inimi si pipote de pasare

1 kg de inimi si pipote de pasare 4 cepe albe si 6 catei de usturoi 1-2 linguri de ulei un pahar de vin alb 2 pahare de apa 2 lingurite de boia sare si piper frunze de patrunjel mamaliguta pentru garnitura

Pilaf cu pipote si inimi de curcan

o cana de orez 2-3 cani supa de carne un morcov o ceapa sare,piper macinat si cimbru 400-500 g pipote si inimi curcan patrunjel verde tocat 4-5 linguri ulei de masline sau dupa gust

Legume cu pipote si inimi

500 g pipote si inimi de pui 400 g legume congelate din comert( care cuprinde mazare,fasole verde conopida morcovi) 2 morcovi 2 cepe 1 ardel 6 catei de usturoi ulei sare piper boia

Pui umplut cu inimi, pipote si ficat

- un pui mai mare de 1.5kg pe care il alegem astfel incat sa aiba pielea neperforata - 1 sau 2 linguri de ulei - aprox 300g pipote si inimi - aprox 300g ficat de pui - 2 oua fierte - 2 oua crude - o ceapa - 2 catei de usturoi - patrunjel - 2 sau 3 felii de paine inmuiate in lapte - sare piper

Pipote si inimioare de curcan rasol

300 g pipote si inimi de curcan 3 cartofi 1-2 morcovi o ceapa mica uscata sau cateva fire de ceapa verde patrunjel verde sare,piper,cimbru,2 foi de dafin putin vin alb

Spaghete cu pipote de pui

500g pipote de pui (puteti adauga si inimi) 400g spaghete O ceapa O jumatate ardei gras verde O jumatate ardei gras rosu 2 catei usturoi O mana patrunjel O lingura bulion 2 linguri ulei masline Boia Cimbru Piper sare

Drob de pui cu pipote și ficăței

Drobul de pui cu pipote și ficăței este un preparat bogat în proteine și nutrienți esențiali, ceea ce îl face o opțiune sănătoasă și echilibrată pentru orice masă.

Rulada din organe de pasare

1 kg amestec organe de pui (pipote inimi ficat) 3 cepe 1 legatura patrunjel proaspat 1 legatura marar proaspat 5 oua 1 lingura pesmet alb sare si piper dupa gust

Drob de pui - cea mai simplă rețetă

Drob de pui - o rețetă simplă, delicioasă, se face ușor și este potrivită pentru masa de Paște, dar și în altă perioadă a anului, oricând aveți poftă de drob.

Ficat de porc cu salvie si vin rosu

o cescuta ulei de masline 700 gr ficat de porc (sau pui cu pipote si inimi) 4-5 catei de unsturoi cateva frunze de salvie jumatate pahar de vin rosu 3 linguri bulion sare piper

Drob de pui în crustă de aluat

Drob de pui în crustă de aluat - un aperitiv original, atipic și gustos, undeva la granița dintre drob și plăcintă cu carne tocată.

Mazare cu pipote la cuptor

* 1 cutie de mazare, * 1/2 kg de pipote, * 1 ardei, * 1 cana apa * morcov, * pastarnac, * ceapa, * sare, * cimbru * piper alb * marar

Tocanita de pipote cu vin

-4 cepe potrivite -2 rosii -2 linguri pasta de tomate -1 pahar vin alb sec -1 kg pipote -sare,piper -1 lingura boia dulce -verdeata -50 nl ulei

Tarta de ficatei si pipote

500 g ficatei de pui500 g pipote2 morcovi2 ardei rosiisarepiper100 ml vin rosu50 g ulei2 cepe1 capatana usturoi

Tocaniță de pipote cu ceapă

Acestea sunt ingredientele de care ai nevoie pentru a prepara tocăniță de pipote cu ceapă: Un kilogram de pipote proaspete de pui Patru sau cinci cepe mari Două sute de grame de roșii în suc propriu O cană de pastă de roșii de casă Sare și piper, după gust O lingură de boia de ardei dulce O lingură de mărar uscat Trei linguri de ulei Trei căței de usturoi

Frigarui cu ficatei si inimi de curcan

200g ficatei de curcan 150g inimi de curcan un ardei galben rosii cherry arpagic 250g ciuperci tepuse de frigarui

Mamaliguta cu pipote la cuptor

1 caserola ficat de porc1 caserola pipote si ranza de pui1 legatura ceapa verdemararpatrunjel1 morcovsarepipermamaligutacascaval2 oua

Tocanita de pipote cu ciuperci

300 g pipote 250 g ciuperci (preferabil proaspete) 1 ceapa mai mare 2-3 linguri pasta de rosii 1 lingurita pasta ardei iute sare, piper patrunjel tocat

Salata cu inimi de palmier

1 conserva (400 gr) inimi de palmier scursa 250 gr rosii taiate cubulete 2 fire de ceapa verde tocate 1 lingura otet de zmeura 2 linguri ulei de masline cu aroma de busuioc sare de mare mana de patrunjel proaspat tocat

Tocanita din pipote de pui

500 gr pipote de pui,spalate si curatate 1 ceapa,taiata in cuburi 2-3 cartofi,curatati si lasati intregi sau taiati bucati mari 1 lingura paprika,boia de ardei 1 lingura pasta de tomate apa sare piper Optional:frunza de dafin

Couscous cu tocanita de ficatei si inimi de pui si ciuperci

-5 cepe -350g ficatei si inimi -180g ciuperci in conserva -500ml apa -ulei pt prajit -2 lingurite de boia dulce -sare -piper -200g couscous -unt cat o nuca

Pipote cu maioneza

Este un aperitv rece. -1kg de pipote de pui/curcan. -1 morcov mare. -1 cartof potrivit. -1/4 radacina de telina. -4-5 catei de usturoi. - Citeva frunze de patrunjel verde. -Sare si piper dupa gust. Pentru maioneza: -1 galbenus de ou fiert tare. -1 galbenus de ou crud. -2-3 lingurite de mustar. -300ml ulei de floarea soarelui.

Piept de pui cu sote de ghebe

Pentru marinarea pieptului de pui: 4 felii piept de pui 1 lingurita mustar 2 linguri ulei 2-3 linguri vin sare piper 1 lingurita boia de ardei dulce un varf de lingurita oregano uscat 1 catel de usturoi Sote de ghebe: 1 ceapa mica 300 gr ghebe 2 linguri ulei sare piper 3 linguri smantana 2-3 crengute marar verde

Friptura de pui cu sos de vin

As putea spune ca este o tochitura dar avand in vedere ca tochitura prin definitie este o mancare gatita doar cu carne de porc organe de porc si carnati m-am gandit ca este mai nimerit sa-i spun friptura de pui cu sos de vin. -bucatele de pui: aripioare copanele bucati de piept gaturi bucati de spate inimi pipote -2 cepe -50 ml ulei - 200 g jambon de porc afumat -1 capatana de usturoi -50 ml suc de rosii -1 pahar cu vin alb -500 ml apa sau zeama de supa -condimente: sare piper boia de ardei cimbru foi de dafin piper boabe.

Tagliatelle cu pipote de pui si vin de Porto

3 linguri ulei de masline1 ceapa rosie1 ceapa alba 1 ardei rosu gras 2 catei de usturoi 2 fire bogate de patrunjel 500 gr pipote de pui 175 gr paste uscate sare, piper negru 1 lingura ulei 50 ml vin de Porto 25 gr unt Servit: frunze da patrunjel tocate piper negru proaspat rasnit

Frigarui de pui cu sote de mazare

Pentru frigarui: rosii cherry ardei galben 1 ceapa 1 piept de pui dezosat 2 catei de usturoi 2 linguri ulei 1 lingura cu varf mustar 2 linguri vin 1/2 lingura otet balsamic sare piper 1 lingurita rasa boia de ardei dulce busuioc uscat cimbru uscat Pentru sote de mazare: 300 gr mazare la borcan (sau proaspata) 1 ceapa mica 1 cub unt sare piper 1 lingura smantana marar verde cascaval

sote de ficat

1kg ficatei,sare,piper,2-3 catei usturoi, cepe potrivite,50g vin alb,ulei,50g apa.

Rulouri din piept de pui cu ciuperci

Va ofer un preparat care nu este tocmai "de vara" dar ii putem pune alaturi ca si garnitura un sote din orice legume doriti. Eu prefer un sote de fasole verde cu ceapa si marar. Voi puteti sa ii alaturati ceea ce va place. Iata ingredientele: - un piept de pui pregatit ca pentru snitele - o cutie de ciuperci din conserva sau 500 g ciuperci crude - 2 cepe potrivite ca marime - 2 oua - un morcov mic fiert taiat fasii - marar patrunjel - sare piper

Pui umplut

Un pui mare 1 cana orez ficatei 1/2 kg pipote 300g piper cimbru sare cartofi ulei

Sote rapid de ciuperci

- 500 g ciuperci- 2 cepe mijlocii- 1 legatura marar- 50 ml ulei masline- 2-3 catei usturoi- sare si piper

Maruntaie de porc la cuptor

- 2 inimi 2 rinichi 1 jumatate de ficat - 400 g sunca afumata - 4 cepe medii - 1 cutie rosii decojite - 10-12 catei de usturoi - 50 ml vin rosu - ulei masline - sare si piper.

Sote de ciuperci - cea mai simplă rețetă

Sote de ciuperci este foarte ușor de făcut și nu are nevoie de multe ingrediente. În doar 15 minute ai o garnitură gustoasă și foarte aromată.

Orez African picant

orez cu bob lung 1-2 c~atei de usturoi tocati ulei sare Pentru sot'e: 1 ceap~a mic~a stafide galbene caju Badjak sau piri piri sos de soia

Sot'e de legume

Pentru 6 portii: 5 cartofi 2 morcovi 200 g mazare 100-150 g unt Sare dupa gust jumatate lingurita Delikat legume Busuioc pentru decor 100 g cascaval ras.

Sote de legume de vara

- 1 ardei rosu- 1 ceapa mare- cateva buchetele de brocoli- 2 morcovi- 200 g ciuperci aiate bucatele- 1 dovlecel mic- 500 g cartofi- 300 ml ulei masline- sare si piper

Marinata de peste cu legume sote

1 kg peste 3-4 linguri ulei 1 pahar mare vin alb 2-3 frunze dafin 10 boabe ienibahar 250 ml bulion de casa 10 boabe piper sare legume congelate

Sote de mazare cu menta

1/2 kg mazare, 200 g boabe de fasole verde,40 g unt; frunze de menta, parmezan,marar, sare

Sot'e de spanac cu ciuperci si usturoi

1 lingur~a ulei de m~asline 3 c~atei de usturoi amestec de ciuperci ( setas) o leg~atur~a de spanac proasp~at

Garnitura de orez sot'e cu legume

200g orez basmati 200g legume (eu am folosit legume congelate mazare cu morcov) 2 oua 2 linguri ulei masline piper sare busuioc patrunjel

Inima si mici de porc

12 mici de porc. 2 inimi de porc. 1 salata verde mare. 1 legatura de ridichi. 1 ardei rosu gras. 1 ceapa rosie. 5 sau 6 surimi. sare,piper roz,tarhon uscat si alte condimente care ne plac.