Tarta cu legume si smantana

Tarta cu legume si smantana retete: cum gatesti tarta cu legume si smantana si cele mai gustoase retete de tarta cu spanac si branza, tarta cu fructe si budinca, tarta cu ciocolata si caramel sarat, tarta cu mere si crema de vanilie, cuscus cu pui si smantana, pui cu smantana si marar, pui cu ananas si smantana, prajitura cu caise si smantana, prajitura cu smantana si lamaie, pasca cu branza si smantana.

Tarta cu legume si smantana

Aluat: - 3 dl faina - 125g unt - 2-3 lg apa- 2-3 dl branza rasa Umplutura: 2-3 dl. smantana -2-3 oua legume

Tarta cu legume

1 rulou de foietaj 1 ciuperca mare champinion 1 praz 1morcov 5 cartofi mici 1 ou 1 lingura smantana 100g cascaval ras 1/2 lingurita vegeta nesarata 2 linguri ulei floarea soarelui

Tartă cu brânză de capră și dovlecei

Tartele sărate sunt o idee nemaipomenită atunci când vreți să preparați ceva delicios, pe post de aperitiv sau masă în sine. Pornind de la un aluat sărat de tartă, puteți improviza și le puteți umple cu orice fel de legume, brânzeturi sau combinații dintre cele două. Astăzi vă propunem o rețetă de tartă cu brânză de capră și dovlecel (sau zucchini), ușor de făcut și mai ales de savurat în zilele de vară. Nu aveți nevoie de multe ingrediente, dar veți obține o tartă delicioasă, al cărei gust vă va cuceri. 

Tarta de malai cu legume si branza

ptr tarta 3 pahare de lapte 1 pahar faina de porumb 25 gr de unt 50 gr de parmezan ras sare piper ptr umplutura 250 gr de branza de vaca 100 gr de cascaval 1 ou 1/2 pahar de smantana de frisca 1-2 catei de usturoi 3 fire de ceapa verde sare piper ptr legume 3 linguri de ulei de masline putin cimbru proaspat 1 ceapa rosie taiata flori de brocoli inghetat -prospat dupa o fiertura ardei rosu 10 rosioare masline negre sau verzi 50 gr de parmezan

Tarta cu pui si smantana

o portie de aluat de tarta, fraged, Pentru umplutura: un piept de pui 300 gr smantana un ou o legatura de marar proaspat 100 gr telemea 2 fire de ceapa verde un ardei gras delikat 2 oua crude pentru finisare

Tarta cu legume si vin alb

350 g aluat tarta50 g unt50 g faina150 ml vin alb450 ml supa legume din cuburi2 galbenusuri2 linguri ulei225 g cepe mici, taiate pe jumatate3 catei usturoi pisati225 g praz taiat rondele50 g mazare175 g rosii mici taiate sferturi150 ml frisca lichida3 linguri arpagic

Quiche cu ceapă caramelizată, bacon și cheddar

Nimic nu se compară, într-o zi rece, cu o tartă caldă, fie că este vorba despre una dulce sau sărată, care să-și împrăștie aroma în toată casa. De aceea, astăzi ne-am gândit să vă propunem o rețetă de tartă sărată, cu ceapă caramelizată, cheddar și bacon. Se face ușor, mai ales dacă optați pentru aluat cumpărat, gata pregătit. Dacă doriți să preparați și aluatul, aveți instrucțiunile AICI.

Tartă caprese - simplă și rapidă

O tartă sărată este întotdeauna o alegere bună pe post de aperitiv. Atunci când vreți să pregătiți ceva rapid, delicios și potrivit atât pentru o masă în familie, cât și pentru o masă alături de prieteni, această tartă caprese este ideală.  Așa cum îi spune și numele, se face din aceleași ingrediente ca salata caprese, plus aluat foietaj sau aluat pentru tartă. 

Tarta Cu Ciocolata Si Caramel Sarat

Desi pare un desert sofisticat, aceasta tarta se prepara extrem de usor. Prepar-o cu o seara inainte si pregateste-te sa primesti numai complimente.

Tarta cu legume si sunca

aluat foetaj 400g mazare cu morcovi 2oua 100g smantana 1cana lapte branza feta 150g piper busuioc 100g sunca de curcan.

Tarta de vara cu rosii si branza

foaie tarta 5 rosii 2 oua 250 g cascaval 150 g branza telemea 50 g smantana ulei sare piper

Tartă de cartofi cu cheddar

Rețetele cu cartofi sunt printre cele mai iubite idei de garnituri sau de mâncăruri fără carne. Nici nu e de mirare, având în vedere că sunt o legumă ieftină și foarte versatilă, putând fi incluși într-o mulțime de rețete.  Astăzi vă propunem o tartă delicioasă și spectaculoasă cu cartofi și cașcaval. Se face ușor și poate fi savurată ca atare sau pe post de garnitură. O puteți pregăti foarte bine și pentru ocazii speciale, pentru că aspectul este spectaculos și gustul pe măsură!

Tartă cu spanac și brânză feta

Tarta sărată este o idee foarte bună pentru o cină rapidă sau pentru o gustare. Se face foarte simplu, este sănătoasă, iar dacă folosiți aluat gata preparat, tot ce aveți de făcut este să amestecați toate celelalte ingrediente și să puneți la cuptor. Astăzi vă propunem o tartă cu spanac și brânză feta, pentru că piețele sunt pline de verdețuri și puteți găsi spanac proaspăt. 

Tarta cu ciocolata (coapta)

Pentru aluatul de tarta: &bull200 g faina alba &bull3 linguri zahar &bull125 g unt rece &bull2 galbenusuri &bull1 lingura smantana &bull1 praf de sare Pentru crema de ciocolata: &bull400 g ciocolata (200 gr lapte 200 gr amaruie ) &bull300 g smantana &bull2 galbenusuri &bullpraf de sare Pentru decor: &bullfulgi de migdale

Tartă cu mere a la Jamie Oliver (tartă Tatin)

Tarta cu mere este unul dintre cele mai ușoare și populare deserturi. Există o mulțime de rețete și moduri de preparare, care mai de care mai simple sau mai complexe.  Cu aluat făcut în casă sau cu aluat cumpărat, cu foietaj sau cu aluat de tartă, cu merele tăiate bucăți sau cu ele date pe răzătoare etc. Astăzi vă prezentăm o rețetă simplă de tartă cu mere Tatin, făcută celebră de Jamie Oliver. Se face foarte ușor, din câteva ingrediente, și trebuie să o încercați. 

Tarta cu legume si bacon

Pentru blat: 250 g faina 125 g branza de vaci 5 linguri ulei 1 ou 1 praf de sare 1/2 lingurita praf de copt Umplutura: 250 g brocoli 100 g bacon feliat 250 g rosii cherry 1 ou 1 galbenus 100 g cascaval ras 250 ml smantana sare piper

Tarta cu amestec mexican

Pentru foaia de tarta: 300g faina 150g unt sau margarina rece sare 3-4 linguri de apa rece(sau cat e necesar ca sa lege aluatul). Pentru umolutura: 1/2 kg amestec mexican 3 oua 4-5 linguri de smantana 100g cascaval ras.

Mini tarte cu ciocolată. Delicii rafinate pentru orice ocazie

Vrei să îți răsfeți simțurile și să experimentezi o combinație perfectă de arome? Încearcă aceste mini-tarte cu ciocolată și lasă-te purtat într-o călătorie a gusturilor. 

Tarta cu frisca si capsune

ptr tarta 2 pahare de faina 100 gr zahar pudra 200 gr de unt rece 10u ptr frisca 250 ml de smantana ptr frisca 500 gr de capsune proaspete

Tartă cu broccoli și brânză

Atunci când trebuie să pregătești o masă rapidă, delicioasă și sănătoasă, poate fi o adevărată provocare pentru mulți dintre noi. Dar sunt preparate care ne pot scoate din încurcătură, simplu și repede. Unul dintre ele este această tartă cu broccoli, cremoasă, cu bază crocantă și nu în ultimul rând foarte gustoasă. Se face repede, iar combinația de aluat de tartă cu brânză cremoasă și broccoli este una delicioasă.  Este un fel de mâncare ideal și pentru a integra broccoli-ul în alimentația copiilor, dacă aceștia nu sunt neapărat fani al gustului de broccoli. Cu această tartă sigur îi veți ”păcăli” să mănânce broccoli.

Tarta cu sunca si zucchini

Pentru aluat:300g faina,1lingurita creme fraiche sau smantana groasa,150g unt, 1ou, sareUmplutura:1 zucchini(400g), 3 oua, 200g creme fraiche,sare, piper, 6 felii sunca presata, 80g cascaval ras.

Tarta Cu Rosii Si Branza De Capra

Cine poate rezista unei tarte aromate, cu crusta aurie si crocanta? Aceasta reteta vegetariana simpla va impresiona garantat, indiferent de ocazie.

Tarta cu dovlecei si branza de capra

aluat foietaj,3 dovlecei,1 lingura ulei masline,un catel de usturoi zdrobit,1 fir de cimbru,piment pudra,piper,2 oua,smantana,branza de capra,12 rosioare,seminte de pin,sare.

Tarta cu ardei si ton

Aluatul pentru tarta:100 gr unt sau margarina,2 galbenusuri, 1 ou intreg,50 ml lapte sau smantana, 250 gr fainaUmplutura:2 ardei rosii2 ardei galbeni, 1 conserva de ton, 4 oua, 1 ceapa taiata marunt; 2 linguri de ulei; 2 frunze dafin; cimbru; sare, piper

Pflaumenkuchen mit Sahne - Tarte cu prune si smantana

Ingrediente necesare pentru blat : 500g faina ,250g unt,150g zahar pudra,200g nuca fin pisata ,2 oua,100ml vin alb sec,un praf de sare. Ingrediente necesare pentru umplutura din tarta: 5oog prune,200g smantana pentru frisca sau smantana proaspata - neprocesata,2 oua ,100g zahar pudra .

Tarta cu smantana si cu oua

400 g aluat foietaj 6 oua 300 g smantana 300 g bacon 150 g carnat afumat 150 g cas oaie 1 legatura patrunjel verde sare boia piper ulei

Aluat tarta

Aluat tarta:200-230 g faina100 g unt40 ml apa rece1 praf de sare

Tarta alsaciana cu mere

Aluat de tarta: -200 gr margarina -400 gr faina -50-100 ml apa(in functie de calitatea fainii) -un praf de sare Umplutura: -4 mere -200 ml lapte -200 ml smantana -200 gr zahar -4 oua -3 plicuri zahar vanilat Bourbon -un praf de scortisoara pentru decor

Tarta cu praz

Aluatul:300 g faina1/2 pachet praf de copt300 g cartofi (piure)80 g margarinaun ousareUmplutura3 bucati praz (partea alba)costita afumata taiata cuburi (cam o mina)cascaval taiat cuburi (o mina)cascaval ras pentru presarat peste tartaRoyale4 oua batute cu citeva linguri de frisca lichida si 250 g smintina

Tarta delicioasa cu legume

1 fir de praz,1 dovlecel,300 gr ciuperci,1 ardei gras,1 cescuta sos de rosii,delikat,cimbru, ulei,Pentru aluat:250 gr faina,100 gr margarina,1/ lingurita bicarbonat,1 lingurita otet,200 ml apa, sare

Tarta cu zucchini, ghebe, ardei si leurda

Ingrediente:Pentru aluatul de tarta avem nevoie de :* 300 g faina* 150g unt* 2 oua* 1praf de sare* 1 lingura apaPentru umplutura:* 300 g ghebe* 2 zucchini* 2 ardei kapia* o legatura leurda* 4 oua* 50 g smantana* sare, piper

Tarta Cu Agrise Si Soc

Foarte usor de preparat, aceasta tarta poate fi alegerea perfecta pentru desertul copiilor datorita vitaminelor pe care le contin agrisele.

Tart~a de ciocolat~a cu sos de vanilie

Tarta: 1 aluat foietaj de circa 300 gr 4 linguri cacao 1 cutie de lapte condensat ( 395 gr) 4 ou~a si 300 ml sm^ant^an~a pt frisc~a Sos de vanilie: 3-4 linguri lapte si jum~atate p~astaie de vanilie 300 gr creme Pasteleiro* Decor: scortisoar~a pudr~a si fis'alis

Tarta cu sparanghel si somon fum'e

Ingrediente pentru o forma cu diametrul de 26 cm: Umplutura: 1. 300 gr sparanghel congelat 2. 250 gr somon fum'e 3. 100 gr emmental ras 4. 300 ml lapte 5. 2-3 fire ceapa verde 6. o legatura mica patrunjel 7. 3 oua 8. sare piper nucsoara Aluatul este cel folosit la tarta cu mere si curcan.

Tarta Cu Sirop Auriu

Un desert dulce si lipicios, pentru care nu ai nevoie de foarte multe ingrediente.

Tarta cu dulceata

Aluat tarta: -300 faina -150 gr unt sau margarina -125 fr zahar pudra -50 ml lapte -dulceata la alegere -un praf de sare

Tarta cu lime, fara coacere

Pe caldura asta, ultimul lucru pe care l-ai vrea este sa stai in fata cuptorului. Asa ca iti venim in ajutor cu un desert fin, fara coacere.

Tarta cu smantana si oua

400 g faina1 plic drojdie1 ousare1 lingura zahar100 ml lapte100 g untUMPLUTURA2 pulpe5 oua300 g smantanacarnat de casasarepiperpatrunjel verdeboia dulceulei

Tarta cu budinca si fructe

1 foaie de tarta 3-4 linguri cu sirop de zmeura(sau orice alt sirop) Pentru crema 1 plic budinca de cacao 500 ml lapte 3 linguri cu zahar esenta de rom coaja rasa de la o portocala Pentru glazura gelatina pentru tarta 2 linguri cu zahar fructe.......mure,zmeura nectarine

Supa de legume cu lapte si smantana

2-3 cartofi albi mai mari 2 morcovi 1 pastarnac 50-100 g telina 1-2 cepe 200 g ciuperci proaspete (sau conserva) 2-3 buchetele conopida (optional) 100 g dovlecel 20 ml ulei (sau 20 g unt) 1 lingurita zahar 50 ml lapte 1-2 linguri smantana sare piper (concentrat de legume) cateva fire de patrunjel

Tarta cu legume, carnati si cascaval

Pentru blat: 300g faina 60 ml ulei 200 ml lapte 15 g drojdie putina sare Pt compozitie: o ceaoa ardel rosu ardel verde o punga de 500 g de legume congelate adica morcovi, si conopida sare piper o bucata de carnat de casa ulei

Quiche lorraine - cea mai simplă rețetă

Atunci când auzi de un preparat inspirat din bucătăria franceză, te gândești la ceva foarte complex, nu-i așa? Ei bine, nu este deloc cazul acestei rețete de quiche lorraine. Dimpotrivă, este un preparat foarte simplu, pe care îl puteți face ca mic dejun sau brunch, pentru toată familia.  Quiche lorraine nu este altceva decât omletă cu bacon și cașcaval, cu bază de aluat de tartă, rumenită în cuptor. Nu este greu de făcut, dar necesită ceva răbdare, pentru că aluatul trebuie să stea odată singur la cuptor, și apoi împreună cu ouăle. 

Tarta usoara de mere

O tarta usor de facut, care reuseste sa fie si rustica si sofisticata in acelasi timp.

Tarta cu telemea si dovlecel

Pt aluat:250g faina1 plic drojdie uscata1 ou2 linguri de smantana100g untsarePt umplutura:300g branza telemea6 linguri cascaval ras1 ou3-4 lg smantanaun dovlecel mic taiat felii subtiripiper

Tarta Cu Caramel, Mere Si Stafide

Blat auriu cu mere, caramel si stafide inmuiate in Grand Marinier - transforma o tarta clasica intr-un desert decadent.

Tarta Toffee Cu Whisky

Rasfata-te cu acest desert decadent cu toffee si migdale.

Tarta Twix

Caramel si ganache de ciocolata. Ce porti cere mai mult de la un desert?

Tarta de spanac cu migdale

Ingrediente pentru 6 portii (este satioasa) si o tava cu diametrul de 24 cm si adancime de 3 cm: Aluatul: 1. 200 gr de faina si inca 2 linguri pentru blatul de lucru 2. 100 gr de unt 3. un galbenus de ou (separat pastrezi albusul dar nu il incluzi in aluat!) 4. 2 linguri de apa rece 5. putina sare Compozitie: 1. 650-700 gr spanac congelat 2. 4-5 catei de usturoi 3. o ceapa 4. 100 gr de smantana usoara 12% 5. 100 ml de smantana dulce pentru frisca 6. 3 oua 7. 50 gr parmezan ras 8. 4 linguri de migdale pisate 9. un varf de cutit de praf de nuscoara 10. sare piper

Tarta sarata cu branza si prosciutto

1 pachet foi de patiserie 150g sunca(prosciutto) 200g branza moale(eu am folosit o branza care se numeste stracchino) 2 oua 50ml smantana sare,piper

Tarta cu spanac

Poti ascunde legumele in aceasta tarta, pe care o vor iubi si cei mici. Noi am folosit spanac, insa o poti prepara cu orice fel de leguma.