Desi postul reprezinta o perioada cu restrictii alimentare, nu inseamna ca produsele pe care le consumam nu pot fi delicioase. 

Biscuiti de post
Timp total 25 minute

Ingrediente

2 cesti de faina integrala de grau 4 lingurite de praf de copt 1 lingura de pudra de stevie 3/4 lingurita de sare 1/4 ceasca de ulei de nuca de cocos, la temperatura camerei 1 cana de lapte de migdale

Mod de preparare

1. Se incalzeste cuptorul la 230C.

2. Se amesteca faina, praful de copt, praful de stevie si sarea intr-un castron. Se adauga uleiul de nuca de cocos si se amesteca cu varful degetelor pana cand amestecul seamana cu un pesmet grosier. Se adauga laptele de migdale pana cand compozitia se umezeste.

3. Se pune compozitia pe o suprafata usor pudrata cu faina si se framanta usor. Se ruleaza compozitia. Se taie rulada in cercuri si se pun biscuitii pe o foaie de copt.

4. Se coc in cuptorul preincalzit pana cand se rumenesc usor, timp de 8-10 minute.