Rețete
Aperitive și gustări
Aluaturi
Băuturi
Condimente
Compoturi
Conserve și murături
Dulciuri și prăjituri
Friptură / grătar
Garnituri
Mic dejun
Paste
Pâine și produse de patiserie
Pește
Pizza
Salate și dressing-uri
Sosuri
Supe și ciorbe
Rețete rapide și ușoare
Mâncăruri cu carne
Mancaruri cu legume
Trucuri și sfaturi culinare
Chimie în bucătărie
Sănătate și nutriție
Alimentație sănătoasă
Stil de viață
Nutriție
Cereale
Fructe
Legume
Lactate și brânzeturi
Nuci și semințe
Vitamine și minerale
Alimentația în sarcină
Calculator Indice de Masă Corporală
Diete
20 Diete de slăbit rapid
Dieta mediteraneană
Dieta ketogenică
Dieta Rina
Dieta disociată
Dieta daneză
Dieta cu ouă
Dieta balerina
Dieta cu cartofi
Dieta indiană
Dieta cu mere
Dieta Atkins
Efectul yo-yo
Trebuie să mergi
Pâine și produse de patiserie
Pâine
Paine in ghiveci
Timp total
2 ore
Ingrediente
650 g faina de paine,
16 g drojdie proaspata,
200 g unt,
3 oua,
10 g sare,
30 g zahar,
apa,
lapte.
Recomandări
1
Cei mai buni substituenti pentru laptele evaporat
2
Cum să gătești ficat de vițel la perfecțiune
3
Murăturile tale sunt băloase? Rezolvă problema acum!
4
46 Cele mai bune garnituri pentru friptura de porc
5
De ce se înmoaie brânza în saramură
6
Plăcintă cu brânză la tigaie
7
Cât timp se fierbe broccoli - Pași simpli pentru un broccoli fiert perfect
8
Cum se fierb corect și cum se curăță ouăle de prepeliță
9
Salată rusească Șuba cu pește
10
Melcișori cu lapte - Secretul pentru o rețetă ca la mama acasă
Trending
Rețete de garnituri
Orez la slow cooker - rețete delicioase
Dulciuri și prăjituri
Orez cu lapte la slow cooker
Mâncăruri cu legume
Orez cu ciuperci la slow cooker
Mâncăruri cu legume
Orez cu legume la slow cooker
Spume si creme dulci
Glazură de ciocolată la rece - rapidă și delicioasă
Prăjituri
Brioșe cu gutui - rețetă ușoară, de toamnă