Asigura-te ca folosesti piersici dulci, foarte coapte sau piersici din compot, pentru ca desertul tau sa iasa divin.
Timp total 40 minute
Ingrediente
16 biscuiti graham, zdrobiti 3/4 cana unt, topi 1/2 cana zahar 4 1/2 cani mini-marshmallows 1/4 cana lapte 1 lingura smantana 1/3 cana zahar 6 piersici mari proaspete - decojite si taiateMod de preparare
1. Se combina biscuitii zdrobiti cu untul topit si o jumatate de cana de zahar intr-un bol. Se amesteca pana compozitia este umeda uniform, se lasa deoparet 1/4 cana de amestec pentru topping. Se preseaza restul amesteculului pe partea inferioara a unui vas.2. Se incalzesc bezelele(marshmallows) si laptele intr-o cratita la foc mic si se amesteca pana cand bezelele se topesc complet. Se ia cratita de pe foc si se lasa sa se raceasca.
3. Se bate smantana intr-un castron pana cand se intareste. Se adauga 1/3 cana de zahar si se incorporeaza frisca in amestecul racit de bezele.
4. Se raspandeste jumatate din amestec peste crusta, se aranjeaza piersicile deasupra, apoi se imprastie restul de crema peste piersici. Se presara cu amestecul de biscuiti pus deoparte. Se lasa sa se raceasca pana la servire.