Retete cu Crap
Crap umplut cu legume
Învață cum să pregătești un crap umplut la cuptor simplu și delicios. O rețetă tradițională, ușor de făcut, cu legume și condimente pe gustul tău. Perfectă pentru orice masă!
File de crap cu sos salsa
Vrei să prepari un fel principal ușor și delicios? Încearcă fileul de crap cu sos salsa!Combinația dintre peștele fraged și sosul salsa proaspăt și aromat este pur și simplu irezistibilă.În plus, această rețetă este gata în aproximativ 30 de minute, așa că e ideală pentru o cină rapidă în timpul săptămânii sau pentru un prânz ușor în weekend.
Crap românesc în folie de aluminiu
Descoperă cum să gătești crap românesc în folie de aluminiu pentru un gust autentic. Urmărește rețeta noastră pas cu pas și bucură-te de o masă delicioasă!
Plachie de crap - rețeta tradițională românească
Gustul suculent și parfumul intens al plachiei de crap te vor transporta direct în bucătăria românească tradițională!
Crap la cuptor pe pat de legume
Crap la cuptor cu legume este una dintre cele mai cunoscute și mai sănătoase rețete. Crapul gătit la cuptor este foarte gustos și cu puține calorii, ideal pentru întreaga familie.
Crap cu sos de rosii
4 bucati crap 3 rosii 4 catei usturoi 1 ceapa 2-3 linguri ulei de masline sare, 1/2 pahar vin alb
Crap in crusta de rosii deshidratate
1 crap (2-3kg) 2 linguri ulei de masline 5 linguri cu rosii deshidratate zeama de la o lamaie 1 lamaie sare partunjel verde Pentru garnitura 3 morcovi rozmarin ulei de masline
Crap prăjit cu garnitură de cartofi natur
Nu mai știi ce să mai gătești pentru prânz sau cină? Încearcă crap prăjit, crocant, cu cartofi natur, o mâncare tradițională românească ușor de preparat acasă.
Saramura boiereasca de crap
un crapardei rosuardei iutemalai Arpisrosiiceapa albausturoiboia dulcepatrunjelputin ulei Arpispasta de ardei kapia Ferma noastrasarepiper
Rețetă de crap prăjit cu mălai - crocant la exterior, fraged la interior
Crap prăjit cu mălai - o rețetă simplă, rapidă și delicioasă pe care o poți pregăti oricând.
Varza cu crap
2 verze murate 1 crap piper boabe ulei usturoi crengi de visin sau alte crengi cimbru sare
Crap prajit cu sos gremaolata
6 felii crap sare faina si boia dulce pentru tavalit bucatile de peste ulei pentru prajit Pentru sos 1 legatura patrunjel 2 catei de usturoi coaja rasa de la 1 lam^aie 2 lingurite ulei de masline 2 lingurite zeama de lamaie
Crap in sos rosu cu usturoi
1 crap potrivit curatat 500 ml bullion de rosii 100 ml vin alb 30 gr amidon alimentar dizolvat in 50 ml apa 2 linguri pesto rosso 1 lingurita zahar sare de mare 4 capatani de usturoi 2 ardei grasi galbeni curatati si feliati 250 gr rosii cherry
Crap la grătar cu mujdei de usturoi
Această rețetă simplă și gustoasă de crap la grătar cu mujdei de usturoi este ușor de urmărit și va fi cu siguranță un succes la următoarea masă.
Medalion de crap cu legume la cuptor
Medalionul de crap cu legume la cuptor este o rețetă rapidă și simplă, potrivită pentru oricine vrea să mănânce sănătos fără complicații.Crapul este un pește accesibil și ușor de preparat, iar legumele coapte completează perfect acest fel de mâncare. Tot ce îți trebuie sunt câteva ingrediente de bază și un cuptor.
Rasol de peste uscat(sarat) cu legume si mujdei de usturoi
1 kg crap uscat o ceapa uscata 2 fire de ceapa verde 3-4 fire usturoi verde 2 buc morcov un ardei gras 3 foi de dafin 5-6 cartofi o lingura otet de mere 3 linguri ulei piper boabe boabe de coriandru,cimbru 4 catei de usturoi pentru mujdei
Crap prajit cu sos de rosii si capere
Pentru prajit 4 felii crap faina ulei sare piper macinat Pentru sos 3 linguri cu capere 4-5 rosii 2-3 catei de usturoi 1/2 zeama de lamaie 1 lingurita rasa zahar 2 foi de dafin ulei de masline sare piper macinat