Faguri cu crema

Faguri cu crema retete: cum gatesti faguri cu crema si cele mai gustoase retete de crema de ton cu mascarpone, prajitura cu crema de gris, prajitura cu piscoturi si crema ciocolata, prajitura pufoasa cu crema de lamaie, crema de zahar ars cu corasla, foi cu miere si crema de vanilie, tort cu crema de iaurt si visine, tarta cu mere si crema de vanilie, foietaj cu crema de vanilie si fructe, tort cu crema de zahar ars si mere.

Faguri cu crema de ciocolata si dulceata de zmeura

Pentru faguri avem nevoie de: * 4 oua * 250 g zahar * 250 ml ulei * 250 ml lapte * 750 g faina * 1 praf de copt * esenta de lamaie Pentru crema avem nevoie de: * 200 g unt * 150 g cicolata * dulceata de zmeura

Faguri, Un Dulce Din Copilarie

Pentru aluat: - 6 oua - 12 linguri zahar - 12 linguri ulei - 12 linguri faina - vanilie sau ce aroma preferati Pentru crema: - 500 grame rahat - 100 grame unt - jumatate lamaie

Faguri

Ingrediente compozitie: -250 gr. zahar tos -250 ml. ulei -5 oua -un varf amoniac stins intr-un pahar lapte de un sfert -faina cat cuprine (sa fie ca o smantana groasa) Ingrediente crema: -8 linguri zahar tos -8 linguri faina cu varf -cacao -1 litru lapte -un pachet de 250 gr. unt sau margarina -esenta de rom

Gaufres au chocolat (Faguri cu ciocolata)

200 gr unt la temperatura camerei 200 gr de zahar 4 oua 150 gr de smintina (iaurt 0%) 80 gr ciocolata macinata (boabe) 200 gr faina

Tiramisu cu crema de branza

1 1/2 pachet piscoturicrema150 g mascarpone200 ml smantana3 linguri zahar100 g crema branzasirop2 lingurite cafea400 ml apadecor1 ciocolata neagravisine din compot

Prajitura triunghi cu biscuiti si crema

Prima crema de ciocolata:150g de margarina pentru crema,15 linguri de zahar pudra,3 linguri cacao,esenta de romA doua crema:un plic de praf de inghetata de capsuni sau creme ole de capsuni,100ml lapte rece,5 g gelatinaMai avem nevoie de:30 bucati de biscuiti Petite Bure de cocos,bombonele decor de ciocolata.

Supă cremă de zucchini

Atunci când nu ai timp sau chef să gătești, o supă cremă te scoate întotdeauna din încurcătură. Se face ușor, repede, nu ai nevoie de multe ingrediente sau foarte multă îndemânare. Nici nu trebuie să tocați cu grijă legumele, pentru că oricum veți pasa supa.  În plus, într-o jumătate de oră aveți o masă delicioasă, sănătoasă și rapidă. Supa cremă de zucchini este plină de vitamine, nu are multe calorii și poate fi o masă delicioasă și pentru copiii mici. 

Supă cremă de legume coapte

V-ați gândit vreodată să faceți supă-cremă din legume coapte? Gustul este mai intens, iar aroma nu se compară cu cea a supei făcute din legume fierte.  Supa-cremă de legume coapte se face foarte simplu, nu are nevoie de foarte multă atenție și este extrem de gustoasă, nefiind nevoie să mai adăugați smântână. Se poate improviza foarte ușor, în funcție de ce legume aveți prin frigider și nu este neapărat nevoie să respectați o anumită rețetă. Pentru un gust bogat, ar trebui să predomine rădăcinoasele, în rest puteți adăuga ce vă place și ce aveți în momentul respectiv la îndemână.

Millefeuille cu crema de vanilie

pentru 8 persoane: Pentru foetaj: 250g. unt, 250g. faina, 50ml. apa, 1 lingurita suc de lamaie, 1 lingurita otet;Pentru crema: 2 plicuri crema de vanilie din comert, 1 litru lapte, 100g. zahar;

Prajitura cu crema de branza

3 oua3 linguri zahar50 ml ulei2 linguri cacao1/2 praf de copt2 linguri fainapraf sare1 esenta romcrema de branza:150 g unt300 g branza100 g crema branza100 g zahar pudraesenta vanilie1 plic zahar vanilatcrema 2:100 ml frisca1 lingura cacao

Rulada cu prune si crema de branza

Blat: 4 oua,4 linguri zahar,esenta de vanilie, 4 linguri faina Crema de prune: 500 g prune, 1/2 cana zahar, 10 g gelatina, 1 lingurita scortisoara, 1/2 lingurita cardamom Crema de branza: 125 ml smantana, 150 g crema de branza ( almette sau branza proaspata de vaci), 2 linguri zahra farin, 10 g gelatina, esenta de vanilie

Supă cremă de dovlecei cu parmezan

Dintre toate ciorbele și supele, cele de legume, cremă, sunt cel mai ușor de făcut și cele mai versatile. Le puteți face din orice legume vă plac, pornind de la aceeași rețetă de bază.  Astăzi vă propunem o supă cremă de dovlecei, rapidă, delicioasă și ușoară, perfectă pentru vară. Se face ușor și este nemaipomenită pentru un prânz în familie. Este și pe placul copiilor și este un preparat la îndemână, pentru că dovleceii se găsesc peste tot în această perioadă. 

Desert la pahar

300 g biscuiti 200 g margarina 1 esenta vanilie 1 plic zahar vanilat Crema 1 100 g zahar pudra 1 esenta e vanilie 2 plicuri zahar vanilat 150 ml frisca 300 g crema de branza Crema 2 5 linguri zahar 7 linguri apa 2 linguri cacao

Supă cremă de cartofi dulci

Supele cremă sunt printre cele mai ușoare și la îndemână supe și ciorbe pe care le puteți prepara. Puteți combina orice fel de legume cu condimentele preferate și, în mai puțin de o oră, aveți un fel de mâncare delicios și sănătos. Rețeta pe care v-o propunem astăzi este o supă cremă de cartofi dulci, pe care o puteți prepara și în varianta de post. Trebuie doar să renunțați la smântâna lichidă din rețetă. 

Supă cremă picantă cu creveți

Supele cremă sunt o alegere rapidă, delicioasă și sănătoasă pentru o masă preparată în casă. Dacă v-ați plictisit de supra cremă de legume, clasică, îi puteți da oricând un twist cu un gust picant și câțiva creveți.  Supa pe care v-o propunem astăzi pornește de la rețeta banală de supă cremă de legume, dar este transformată într-o masă care s-ar putea regăsi lejer în meniurile restaurantelor cu pretenții. Unde mai pui că arată și miroase delicios, iar combinația de texturi este delicioasă. 

Desert cu biscuiti

7-8 piscoturi1 pachet biscuitiCrema 1:200 ml frisca2 linguri dulceata capsuniCrema 2:200 ml smantana50 g zahar1 plic zahar vanilatCrema branza:300 g branza de vaci3 linguri frisca2 linguri zahar pudra

Cosulete de bezea cu crema si fructe

1 1/2 cup zahar (cam 340 g)6 albusuri2 tbsp amidon1/4 tsp crema de tartar(tbsp=lingura; tsp=lingurita)

Supă cremă de sfeclă cu ghimbir

Supa cremă de sfeclă este una dintre cele mai de efect din punct de vedere al aspectului. Nu ai cum să treci cu vederea culoarea puternică, iar dacă o servești cu puțin iaurt deasupra, efectul este și mai intens. Supa cremă de sfeclă roșie cu ghimbir este foarte gustoasă și sănătoasă și se face foarte ușor. Este foarte potrivită pentru un prânz rapid și gustos. 

Cheesecake cu cremă de cocos

Atunci când aveți poftă de un desert cu brânză, cheesecake-ul este cea mai bună alegere. O prăjitură pretențioasă în opinia unora, mai ales dacă vorbim despre varianta cu coacere, dar delicioasă și potrivită pentru absolut orice ocazie.  Rețeta pe care v-o propunem astăzi este una ceva mai elaborată. Un cheesecake cu coacere, servit cu o cremă ușoară de cocos. Un desert ideal mai ales în sezonul cald, cu o notă fresh și o aromă subtilă de cocos. 

Inghetata de ciocolata cu crema de iaurt si fructe

o300 ml lapte o300 ml crema de vanilie o50 gr zahar pudra o100 gr ciocolata cu crema de iaurt si capsuni o100 gr ciocolata cu crema de iaurt si lamaie verde

Tarta cu zmeura si crema de vanilie

Blat: 125 g unt, 2 galbenusuri, 100 g zahar pudra, 250 g faina, 2 linguri lapte rece. Crema: 3 oua, 3 linguri zahar, esenta de vanilie, 1 lingura amidon, 150 g smantana, 2-3 linguri mascarpone (sau orice fel de crema de branza mai fina), 1 lingura pesmet, 1kg zmeura.

Prajitura cu crema roz

6 oua, o cana zahar, 6 linguri ulei, praf de copt,esenta romo cana faina,1 plic crema de capsuni,jeleuri pentru ornat

Rulouri Cu Crema

600 g aluat foietaj Crema: 200 ml frisca lichida 150 g ciocolata menaj un pic de esenta de migdale

Tort imbracat in Crema Caramel

Blatul: 6 oua 6 lg. zahar, 6 lg faina 2 lg cacao, zahar vanilat praf de copt Crema alba: 1 pachet de branza dulce grasa (250 gr.), 1 ciocolata alba, 200 gr. frisca Hulala. Crema ganache de caramel: 2 ciocolate caramel 300 frisca Hulala.

Aluat cu crema de branza

Acest aluat cu crema de branza este baza perfecta pentru tarte.

Cheesecake cu cremă de lămâie (fără coacere)

Cheesecake-ul este unul dintre cele mai populare deserturi fără coacere. Se face repede, este potrivit pentru orice ocazie și poate fi combinat cu tot felul de arome, fructe etc. Astăzi vă propunem o rețetă fresh de cheesecake cu cremă de lămâie. Puteți cumpăra crema de lămâie gata făcută sau o puteți prepara după rețeta de AICI. 

Supă cremă de linte în stil marocan

Supele cremă sunt cele mai ușoare și mai rapide. Dacă nu ați preparat ciorbe și supe până acum, o supă cremă este un punct de pornire excelent, pentru că nu necesită cine știe ce experiență în bucătărie, nici prea mult timp de preparare.  Astăzi vă propunem o supă cremă de linte după o rețetă marocană. Există multe feluri de a face supă de linte, majoritatea inspirate din bucătăriile orientale. Diferă puțin modul de preparare și condimentele, dar rețeta de bază este aproximativ aceeași. 

Prajitura cu crema de capsuni si glazura de ciocolata

6 oua 6 linguri zahar 1 plic crema Ole capsuni 1 plic crema vanilie 200 ml frisca nebatuta 1 cana lapte 2 linguri zahar 2 linguri apa 2 linguri lichior de ciocolata 100 g ciocolata cu alune 100 g unt

Lemon curd - cea mai bună cremă de lămâie

Lemon curd, sau crema de lămâie, este un desert foarte simplu și versatil. O puteți savura ca atare, o puteți folosi la prăjituri sau o puteți pune pe biscuiți și savura ca gustare sau desert.  Puteți prepara această cremă în avans și o puteți păstra la congelator și folosi ulterior. Dulceața și aroma de suc și coajă de lămâie fac combinația perfectă, așa că, în jumătate de oră, aveți o cremă de lămâie delicioasă și foarte simplu de făcut.

Prăjitură cu cremă de brânză şi gem de caise

Pentru blat:►4 ouă►4 linguri zahăr►4 linguri făină►un plic zahăr vanilatPentru cremă:►200 g ricotta►2 linguri crema de branza ceva Fin►4 gălbenușuri►200 g zahăr►o lingură esență de vanilie►gem de caise

Negrese indragostite

Blat:125 g faina2 oua100 g zahar115 g unt60 g ciocolata10 g praf de coptCrema250 g crema de branza1 ou75 g zaharVanilie

Supă cremă de roșii cu ardei copți

Supele cremă sunt pline de vitamine și nutrienți, sunt ușor de făcut și reprezintă o alegere excelentă pentru un prânz delicios, sănătos și ușor de preparat. Pot fi introduse foarte ușor în alimentația copiilor și sunt o alegere delicioasă, mai ales dacă cei mici nu prea sunt fani ciorbe.  Astăzi vă propunem o rețetă simplă și delicioasă de supă cremă de roșii și ardei copți. Puteți folosi roșii la borcan, dacă nu este sezonul lor și nu aveți la îndemână roșii proaspete de grădină. De asemenea, puteți folosi ardei copți congelați.

Muffins cappuccino

Pentru aluat:5 oua, 1 cana zahar, 100 ml smantana, 100 g unt, 2 linguri cacao, 1 lingura praf instant de cappuccino, 1 praf de copt, 1 cana faina.Pentru umplutura:100 g ciocolata cu crema cappuccinoPentru crema decor:200 g frisca lichida, 100 g ciocolata cu crema cappuccino

Truffle De Ciocolata

Atat de usor si atat de delicios - acest desert este o alegere buna oricand.

Tort cu crema de branza

Blat2 oua mari7 linguri de zahar pudra5 linguri faina1 praf de sare1/2 lingurita praf de coptesenta de rom Crema de branza250 g crema de branza200 g mascarpone100 g zahar pudra1 plic gelatina500 g frisca200 g capsuni100 g zahar

Tarta cu crema si capsune

Pentru tarta: 2 pahare +2 linguri de faina 100 gr zahar pudra 200 gr de unt rece 1 ou batut putin coaja de lamaie putina sare Pentru crema: 1budinca de crema de vanilie 1pahar de apa 250 ml de frisca lichida Pentru ornat: 500gr de capsuni proaspete spalate si strecurate de apa si taiate in doua

Dulce de leche - cea mai fină cremă caramel

Dacă iubiți deserturile, cu siguranță ați auzit măcar despre, dacă nu și gustat, dulce de leche. În traducere liberă ar fi dulceață de lapte, dar se referă la o cremă caramel făcută din lapte și zahăr, aromată cu vanilie, și care se folosește la multe deserturi.  Dulce de leche se găsește în supermarketuri, la borcan sau la conservă, dar o puteți face la fel de bine și acasă. Este simplu de făcut, nu aveți nevoie decât de câteva ingrediente, iar rezultatul merită! În plus, este mai ieftină varianta făcută în casă decât cea cumpărată.  Dulce de leche poate fi făcută în cantitate mai mare și păstrată la frigider până la o lună, în borcane închise ermetic.

Tort sah cu crema de iaurt

Ingrediente:* Blat:* 4 oua* 200 g faina* 100 g zahar* 100 g unt* 100 ml lapte* 50 g cacao* 10 g praf de copt * Crema cioco :* 180 g ciocolata* 300 ml frisca* 10 g gelatina * Crema iaurt:* 370 g iaurt* 10 g gelatina* 4 linguri zahar* 250 ml frisca * Glazura:* 100 g ciocolata neagra* 50 ml lapte* 25 g unt * Decor:* 100 ml frisca* 3 lg crema cioco* 50 g carlionti ciocolata

Prajitura cu crema de lapte si cocos

Blat: 6 oua 6 linguri de zahar 6 linguri faina 6 linguri ulei 1 praf de copt Crema: 670 ml de lapte 70 g amidon de porumb 3 linguri de zahar 70 g ciocolata neagra cu crema de cocos 2 linguri cacao 170 g unt 100 g zahar pudra 6 linguri nuca de cocos 100 g nuca de cocos pentru lapte Glazura: 1 ciocolata cu crema de caramel (100 g) 2 linguri ulei

Tort cu crema de iaurt si whiskey

Blat:2 linguri cafea instant,6 oua,200 gr zahar,2 plicuri zahar vanilat,150 gr faina,1 plic praf de copt,100 gr nuca macinata Crema 1:300 ml frisca lichida,1 pliculet gelatina,2 plicuri zahar vanilat,150 gr cirese din dulceata strat de piscoturi:200 gr piscoturi,100 ml cafea fiarta Crema 2:500 gr mascarpone,2 linguri miere de albine,coaja de la 1/2 lamaie,2 plicuri gelatina,100 gr iaurt natur,100 ml crema de whiskey Decor:fulgi de migdale,cirese din dulceata

Tarte cu fructe

Ingrediente aluat: 1kg faina 500g margarina 300g zahar(pudra cine are) 1 lingurita bicarbonat un praf de sare 1 plic zahar vanilat Crema: 2 plicuri crema de tarte 2 plicuri frisca

Tort cu afine si crema de branza

Ingrediente blat 6 oua 6 linguri zahar 6 linguri faina un praf de sare Crema: 200g crema de branza(eu am folosit Pilos) 200g iaurt 200g smantana dulce(frisca) 1 lingurita extract de vanilie 100g zahar praf Dr.Oetker 20g gelatina Dr.Oetker 150g dulceata de afine D'ecor: 1 plic frisca Dr. Oetker 100g dulceata de afine

Tort cu fructe si crema de branza

Blat- 7 oua- 210 g zahar- 210 g faina Crema si ornat- 250 g crema de branza Philadelphia- 550 ml smantana pentru frisca- 110 g zahar fin- 1 plic gelatina granulata- 1 compot mare pirsici- 1 compot mic ananas- 3 fructe kiwi- 3 capsuni- boabe de struguri- felii de portocale- 1 plic gelatina transparenta pentru glazura

Tort cu crema si fructe

foaia:200 g faina 50g zahar farin 100g unt 2 galbenusuri.sare crema: 500ml lapte, 60g zahar 40g faina sau amidon 4 galbenusuri,zahar vanilat,coaja rasa de la 1 lamiie 20 g unt

Rulouri cu somon afumat și cremă de brânză

Aperitivele simple și rapide, care sunt gata în câteva minute și pentru care nu ai nevoie de multe ingrediente, sunt ideale atunci când ai de pregătit o masă pentru musafiri sau prentru sărbători. În această categorie se încadrează și această rețetă de rulouri de somon cu pâine și cremă de brânză.  Aveți nevoie de fix trei ingrediente plus mirodenii (pe care le puteți omite), pentru a obține niște aperitive delicioase și de efect, care îi vor cuceri pe cei care le vor gusta. 

Aperitiv cu crema de branza si morcov

un pachet foi de patisserie - 275go cutie crema de branza cu verdeata - Ceva fin pufos Delacoo cutie crema de branza cu usturoi - Ceva fin cremos Delacoun morcovo legatura de mararpiper macinat(optional)

Cremă de vanilie pentru prăjituri

Crema de vanilie este o cremă universală în bucătăria și patiseria internațională. Se potrivește la o mulțime de prăjituri și deserturi și este delicioasă și pentru a fi savurată ca atare. Astăzi vă propunem o rețetă simplă, rapidă și foarte versatilă de cremă de vanilie. O puteți folosi la orice prăjitură, pentru umplut eclere sau în orice rețetă de desert care conține cremă de vanilie, dar nu este specificată o rețetă anume. 

Tort cu ciocolata si crema de branza

Pentru Blat: 7 oua 7 linguri faina 7 linguri zahar 4 linguri ulei 100 g ciocolata amaruie topita un praf de sare o lingurita praf de copt Pentru Crema: 100 g crema de branza 50 g unt 3 linguri indulcitor pudra Pentru Decor: 100 g ciocolata amaruie 50 g frisca lichida

Eclere cu vanilie

8 oua 250g ulei 500g apa 500g faina un praf de sare ciocolata menaj crema de care vrem eu am crema de la o prietena de la patiserie

Mini tortulete cu crema de branza

Blat: - 5 oua - 5 linguri faina - 5 linguri zahar - 3 linguri ulei - un praf de sare - o lingurita praf de copt Crema de branza: - 200 g crema de branza Philadelphia - 3 linguri zahar pudra - 50 g unt Pentru decor: - 200 g ciocolata amaruie - 50 g unt - 50 g frisca lichida - folie de plastic cu buline (folosita la ambalat)