Gulas de curcan
Gulas de curcan retete: cum gatesti gulas de curcan si cele mai gustoase retete de gulas de ciuperci, gulas de vita, gulas unguresc de porc, gulas de pui la ceaun, gulas vienez, gulas in paine, gulas vegetarian, gulas ardelenesc, gaturi de curcan, piftie de curcan.Gulas de curcan
O reteta mai dietetica a clasicului preparat, pentru care ai nevoie de mai putin de o ora din timpul tau.
Gulas de porc cu mazare
1 kg mazare congelata. 1 kg gulas de porc(carne macra de porc-gulas) . 1 cutie rosii tocate in suc de rosii Pomodore. 2 sau 3 linguri de ulei extravirgin. 1 ceapa mare rosie. 2 legaturi de marar verde. sare,tarhon uscat,piper roz proapat macinat(piper boabe roz). vegeta tip bio fara sare(plafar).
Gulas cu ciuperci
carne de vitaciupercicartoficeapaardeimorcovceva patrunjelpasta pentru gulaspaprika dulcesare, piper, oloi, apa o rosie
Gat de curcan umplut
1 pipota curcan 1 ficat curcan 1 ceapa 1/2 cutie ciuperci ardei gras colorat 1 ou sare piper 2 linguri ulei.
Piftie de curcan cu gelatină
Învață cum să faci o delicioasă piftie de curcan cu gelatină! Această rețetă este bogată în proteine și are un conținut scăzut de grăsimi, ceea ce o face o opțiune excelentă pentru o dietă echilibrată.
Gulas cu afumatura si cartofi
500 gr carne de porc pentru gulas portionata 8 bucatele de costita afumata dezosata 1 ceapa 1 morcov 1/2 ardei rosu 4 cartofi potriviti 200 gr rosii decojite 1 lingura pasta de tomate 2 linguri sos de legume sare piper 1 lingurita boia de ardei dulce 3 linguri ulei 3-4 crengute patrunjel verde
Frigarui cu ficatei si inimi de curcan
200g ficatei de curcan 150g inimi de curcan un ardei galben rosii cherry arpagic 250g ciuperci tepuse de frigarui
Curcan cu gutui
-1 curcan ( 5-6 kg) - condimente pentru curcan (amestec rozmarin salvie etc.) -sare si piper -3-4 mere gutui de marime medie -1-2 buc. de telina taiata in felii mari -1 ceapa mare - 200 ml de vin ( 100 ml cognac) -unt topit
Pulpa de curcan umpluta
2 pulpe de curcan dezosate 1 cutie ciuperci 200 g ficatei pui patrunjel verde vegeta piper boia ulei mustar
Curcan cu broccoli la slowcooker CrockPot
1,5 kg carne de curcan broccoli condimente ulei de masline
Piept curcan natur pe gratar
600 g piept de curcan unt cat o nuca 2 linguri ulei de masline sare piper cimbru boia
Curcan umplut
1 curcan, umplutura: 1 mar, 1 ceapa, 1 bat de scortisoara + 1 cup apa (250 ml apa), crengute de rosmarin si salvie, ulei vegetal.
Piept de curcan la cuptor
un piept de curcan 250 ml vin alb foi de dafin ienibahar sare
Piept de curcan cu ciuperci
Piept de curcan feliat 200 ml smantana 1 cutie ciuperci taiate 1 lingura mustar sare piper patrunjel verde tocat
Rulada de curcan
500-600 gr piept curcan 250 gr ardei capia copt 250 gr cascaval/ branza mai nesarata oregano ulei masline sare piper
Hamburgher Din Carne De Curcan
700 g carne tocata de curcan sare, 5 catei de usturoi 1 ou
Curcan in sos de lamaie
1 kg carne curcan 2 lamai 250 ml supa de carne 5-6 catei usturoi 2-3 rosii cherry 1 lingurita mustar sare piper oregano 2 linguri ulei de masline patrunjel verde
Curcan la cuptor
un curcan mare ciuperci ardei de diferite culori si arome conopida cartofi condimente (cimbru busuioc sare grunjoasa piper verde rosu negru rozmarin nemacinat) ulei masline porumb la conserva morcovi usturoi vin alb
Piept de curcan cu ciuperci si smantana
600 g piept de curcan 1 cutie ciuperci 4-5 catei usturoi 200 ml smantana 1 lingura faina 2 linguri ulei sare piper patrunjel verde
Piept de curcan cu galbiori
piept de curcan galbiori ceapa usturoi ulei faina mirodenii patrunjel verde
Frigarui din piept de curcan
400 g piept de curcan 1 ardei rosu 1 ardei verde 2 cepe sare piper boia de ardei rozmarin 3 linguri ulei
Chiftele de curcan la cuptor. Rețetă ușoară și sănătoasă
Învață cum să faci chiftele de curcan la cuptor - o alternativă mai sănătoasă și la fel de delicioasă! Rețeta simplă pentru o cină savuroasă și ușoară.
Pulpe de curcan la cuptor impanat cu usturoi
2 pulpe de curcan 1 morcov usturoi ulei de masline delikat apa
Șnițel din piept de curcan
Șnițelul din piept de curcan este o variantă ușoară și delicioasă a clasicului șnițel, perfectă pentru cei care caută o opțiune mai slabă în grăsimi, dar plină de savoare.
Curcan condimentat, la cuptor
Reteta perfecta prin care prepari un curcan fraged si condimentat.
Pilaf cu carne de curcan
800 g carne de curcan 1 cana de orez(250 ml) o ceapa un morcov ardei gras rosu si verde 2 rosii sare piper 50 ml ulei
Rulada de curcan cu bacon si branza
1 piept curcan - 600gr 200 gr branza de vaci slaba si scursa bine 50 gr cascaval 1/2 legatura marar 8 felii bacon sare piper oregano
Mazare Cu Parizer De Curcan
-parizer de curcan taiat bucatele -mazare verde -ceapa mica -ulei de masline -2 cups supa de vegetale -1-2 linguri de faina -1 cupa bulion
Escalop de curcan in sos de rosii
600-700 g pulpa de curcan 5-6 catei de usturoi 5-6 rosii 1 cana supa de pasare 1 lingurita de zahar cimbru uscat oregano ulei de masline sare piper macinat piper boabe
Goujaunnette de dinde a la creme/escalop de curcan in sos de smantana
Pentru 4 persoane: 4 escalopuri de curcan putin batute, 20 grame de unt, 50 ml vin alb, 4 linguri de smantana, sare piper scortisoara,dupa gust, 1 buchetel mic de patrunjel tocat.
Tocanita de curcan cu ciuperci
800 g piept de curcan 800 g ciuperci 6 rosii sau cateva linguri de bulion concentrat 2 cepe cativa catei de usturoi patrunjel ulei de masline sare piper alb
Friptura de curcan la cuptor
1 pulpa de curcan 2 bucati usturoi verde 3 bucati ceapa verde 2 catei de usturoi sare piper boia de ardei dulce 1 lingurita patrunjel uscat 1 foaie de dafin 1 cana vin 2-3 linguri ulei
Paste cu pulpa de curcan
pentru 4 persoane 4 ciocanele de curcan 500 g taitei (sau alte paste) sare ulei de masline busuioc boia dulce de ardei bulion 8 fire de usturoi verde patrunjel proaspat salata verde
Rulada cu carne de curcan
1 bucata de carne de curcan cascaval ierburi italiene sare cascaval ras un albus carnati
Supa de curcan cu legume
1,2 l apa4 morcovi140g taietei cu ou200g carne curcan200g mazare congelata1 ceapaceapa verde
Pulpa de curcan in sos de unt si rosmarin
1 pulpa de curcan 75 g unt 2 crengute rosmarin proaspat cateva fire de patrunjel verde 1 ardei iute mic 2 catei de usturoi o cana cu vin alb demi-sec sare piper macinat
Ciorbă din aripi de curcan
Cirobele sunt alegerea preferată pentru un prânz sănătos și gustos a românilor. Se pot face într-o mulțime de feluri, cu sau fără carne, dulci sau acre. Cele mai gustoase rămân însă ciorbele de carne, acrite cu puțin borș. Ciorba de curcan, în special, este un extrem de gustoasă și sănătoasă. Aripile de curcan dau un gust nemaipomenit ciorbei, mai ales dacă folosiți carne de curcan de țară. Dar vă asigurăm că veți obține o ciorbă delicioasă și cu carne cumpărată.
Rulada de curcan cu ciuperci
pulpa de curcan sau piept ciuperci 1 ceapa o bucata de salam picant o bucata mica de cascaval ulei de masline usturoi cidru(vin de mere) sare piper oregano patrunjel verde condiment cu ciuperci uscate
Piept de curcan în crustă de parmezan și usturoi
Carnea de curcan este o alegere delicioasă și sănătoasă pentru a prepara o masă pentru întreaga familie. Puteți înlocui pieptul de pui cu piept de curcan în aproape orice rețetă și rezultatul va fi, garantat, unul delicios. Astăzi vă propunem să încercați o rețetă pe cât de simplă, pe atât de gustoasă. Bucăți de piept de curcan într-o crustă aromată și crocantă de parmezan cu usturoi și pesmet. Puteți pregăti acest preparat pentru o cină în familie, alături de garnitura preferată sau o salată simplă și sănătoasă.
Piept de curcan cu sos de piper rosu
un file de aprox. 700~800 de grame de piept de curcan, fara piele si os30 de grame de piper rosu30 ml. ulei de masline extravirgin1 ceapa mica100 de ml. de vin alb dulce100 de grame de smantana pt. frisca4-5 linguri de faina integrala de grau (pentru tavalit feliile de curcan)sare si piper macinatverdeata tocata pentru servit
Pulpe de curcan umplute
5 pulpe de curcan 5-6 fire de ceapa 2 ardei rosii sare patrunjel ulei de masline condimente usturoi si piper, Sos zeama de la o portocala 1 pahar de vin alb sare piper rozmarin busuioc boia de ardei
Rasol de curcan cu legume
3 aripi de curcan 12 cartofiori 5 morcovi o albitura mare jumatate telina 2 buc ardei gras o ceapa uscata sau o legatura ceapa verde 200 g fasole verde tarhon verde patrunjel verde sare,piper,cimbru,foi de dafin 50 ml vin alb
Piept de curcan pe varza
o o varza proaspata o un piept de curcan sau ce aveti prin casa o c^arnati afumati o o legatura de ceapa verde o un ardei o 2 rosii o boia bulion o o lingura de ulei o supa de carne o cimbru proaspat si marar o sare piper
Piept de curcan cu sos de rosii
1 piept potrivit de curcan 1 ceapaCativa catei de usturoi½ kg ardei capia½ kg rosii coapte1 legatura patrunjel verdePasta concentrata de tomate
Rulada de curcan umpluta
1.5 kg piept de pui sau curcansarepiperuleicurryUmplutura:4 morcovi 1 ceapa rosie1 ceapa alba1 radacina de telina1 ou1 lingura cu fainaGarnitura:cativa cartofiun ardei gras verde, rosu si galbencatei de usturoi
Curcan umplut, la cuptor cu lemne
1 curcan (de 7 kg a fost al meu de curte), pentru marinata: apa (vreo 3 litri) vin alb (1,5 litri) un pumn de sare grunjoasa, vreo 4 frunze de dafin, boabe de piper, boabe de coriandru, boabe de mustar, 1 crenguta de cimbru, tarhon uscat, rozmarin uscat, 50 ml ulei, pentru umplutura: 1 lamaie, 200 gr orez, 2 morcovi, 4 cepe, 1 capatana usturoi, ficat pipota inima de la curcan, 100 gr masline feliate, 100 gr bureti, 1 legatura patrunjel verde, sare piper.
Pulpa de curcan in crusta de piper si suc de citrice
1 pulpa superioara de curcan circa 50 g piper mozaic piper macinat 5-6 catei de usturoi cimbru ulei de masline zeama de la o lamaie zeama de la o portocala sare
Friptură de curcan cu legume la cuptor
Friptura de curcan cu legume la cuptor e genul de mâncare care îți salvează ziua. Se face ușor și e potrivită atât pentru mesele de zi cu zi, cât și pentru momente mai speciale. Nu e pretențioasă, dar este foarte gustoasă. Și nu te ține legat de aragaz – bagi tava la cuptor și îți vezi de treabă între timp.
Friptură de curcan cu vin la tavă
O rețetă simplă și delicioasă de friptură de curcan cu vin la tavă. Fragedă și suculentă, cu arome de vin și ierburi, este perfectă pentru o masă festivă sau o cină în familie.