Lasagna vegetariana de post

Lasagna vegetariana de post retete: cum gatesti lasagna vegetariana de post si cele mai gustoase retete de dieta vegetariana de slabit, ciorba de perisoare vegetariana, ciorba de burta vegetariana, lasagna rapida, lasagna cu branza, lasagna quattro formaggi, lasagna cu carne tocata, aperitive de post, tavalita de post, cannelloni de post.

Lasagna Mediteraneana Cu Legume (Reteta Vegetariana)

Incercati aceasta reteta de lasagna vegetariana, facuta cu vinete, dovlecei si ardei, cu un sos bogat si cremos.

Lasagna cu gorgonzola

Un pachet de lasagna200g gorgonzola dolce IGOR150g radicchio0.5l bechamelUntSareParmigiano Reggiano ras

Lasagna cu mozzarella si rosii

Rosii in bulion ( dar deja taiate) Placi de lasagna sare, ulei masline, mult usturoi, origano si basilic.

Lasagna Quattro Formaggi

1 lingura ulei de masline 1 ceapa 250g chorizo 2 linguri otet 2 x 400g rosii cherry (conserva) 1 lingurita zahar oregano busuioc 2 x 125g mozzarella 60g Cheddar 175g Gorgonzola 50g parmezan ras 12 (330g) foi de lasagna

Chiftele cu broccoli și quinoa. O opțiune vegetariană plină de proteine

Descoperă rețeta de chiftele cu broccoli și quinoa – o combinație delicioasă, perfectă pentru o masă nutritivă! Află mai multe despre beneficiile acestor super-alimente și cum să le gătești pentru a te bucura de un preparat gustos și plin de nutrienți.

Dieta vegetariană, slăbești și ții la distanță bolile cronice

Dieta vegetariană este ideală dacă vă doriți să slăbiți și să vă detoxifiați organismul, dar și să țineți la distanță unele boli.

Lasagna Cu Sparanghel Si Ricotta

O reteta simpla de lasagna vegetariana, cu sparanghel, care va satisface si cele mai exigente gusturi.

Somon si legume de primavara in lasagna

300gr somon, 2 linguri suc de lamaie, sare, piper alb, 150gr morcovi, 150gr pastai de mazare verzi, 200gr cepe verzi, 40gr unt, 4 foi de lasagna, 150gr Creme Fraiche, 1 lingurita mustar.

Lasagna cu sos bolognese

500 g carne tocata de porc, 250 g rosii decojite cubulete, 500 g rosii pasate (atentie-nu pasta de tomate), 1 ceapa, 2 catei de usturoi, ulei de masline, sare piper oregano busuioc, 1 pachet foi de Lasagna, 150 g cascaval ras

Pizzagna - combinația perfectă dintre pizza și lasagna

Vă place pizza? Dar lasagna? Cum ar fi să le combinați pe amândouă într-un singur preparat? Un fel de mâncare cu foi de lasagna în loc de blat de pizza și cu sos bechamel.  Astăzi vă propunem o rețetă delicioasă care le combină pe cele două, foarte potrivită atunci când nu mai știți ce să gătiți sau când aveți poftă și de pizza, și de lasagna, dar nu știți la care dintre ele să vă opriți. 

Lasagna cu branza

9 foi de lasagna2 oua3 rosii mediibusuioc125 g brie120 g camembertsarepiper100 g cascavalSos de rosii2-3 linguri de ulei1 ceapa3 catei usturoi5 rosiisarepiperbusuioc100 g cascaval

Lasagna dulce, cu branza si visine

9 foi de lasagna 700 gr branza de vaci bine scursa 6 oua 150 gr zahar 2 lingurite esenta de vanilie coaja rasa de la o portocala 100 ml frisca lichida 2 linguri zahar pudra 1 cana de visine fara samburi un praf de sare 1 lingura ulei 50 gr unt

Lasagna bologneza

- 12 foi lasagna - 1 morcov - 2 cepe - 1 lingura unt - 600 g carne tocata - 150 ml vin rosu sec - 500 ml bulion - 100 ml supa - 1 legatura patrunjel tocat - 2 foi dafin - 1/2 lingurita zahar - 500 g spanac - 1 catel usturoi - 1 lingura ulei de masline - 200 ml smantana - 250 g mozzarella - nucsoara sare piper

Lasagna cu bacon ,ciuperci si brie

1 confectie lasagna 1cutie branza bri'e 1 cutie ricotta 50g parmezan 1 cutie ciuperci 50g bacon,1 ceapa 300ml lapte 30g faina 25 g unt un varf cutit nucsoara sare,piper 1 cutie mica smantana un varf cutit curry -2 foi de dafin -100g cascaval taiat felii subtiri!

Lasagna de somon

file de somon, foi pentru lasagna Pentru sosul de spanac: spanac, o ceapa mica, un catel de usturoi, curry, marar, smantana, ulei de masline. Pentru sosul mornay (varianta aleasa de mine): unt, sare, piper, o ceapa mica mica, faina, lapte, parmezan.

Lasagna cu pesto

Pentru pesto: 3 buchete de busuioc (eu am folosit 3 ghivece cu plante de busuioc) 100 g parmezan 40 g seminte de pin sau miez de nuca,un catel usturoi ulei de masline, sare Restul ingredientelor: - 20 foi de lasagna seci sau proaspete - 200 g jambon feliat subtire - 250 ml smantana -5 - 6 linguri parmezan sau cascaval neafumat

Lasagna – cea mai simplă și rapidă rețetă

Lasagna e delicioasă, dar uneori pare că durează o veșnicie s-o faci. Ei bine, nu și cu rețeta asta! E atât de simplă și rapidă, încât o să-ți vină să o faci în fiecare săptămână. 

Lasagna bolognese

15 foi lasagna, 200 g parmezan, 50 g unt, 1 lingura pesmet. Sos bechamel: 4 linguri unt, 4 linguri faina, 500 ml lapte, sare, piper, nucsoara, 1 lingura parmezan ras. Sos bolognese: 400 g carne tocata, 1 ceapa, 1 morcov, 3-4 linguri ulei, 3-4 linguri suc de rosii, 200 ml supa, 2 catei de usturoi, sare, piper, rozmarin.

Lasagna cu paste de casa si sos bechamel

Aluat pentru paste: - 200 g faina - 2 oua - un praf de sare Sos bechamel: - 16 g unt - 16 g faina - 250 ml lapte Compozitie lasagna: - 400 g carne tocata vita - o ceapa mare - 2 morcovi potriviti - 3 felii bacon - 4 rosii - o lingura pasta tomate (pentru un plus de culoare) - un cub condimente vita - sare si piper - 150 g cascaval (eu am folosit chedar)

Lasagna cu spanac și ricotta

Lasagna cu spanac și ricotta este un preparat cremos și bogat în arome te va transporta direct în inima bucătăriei italiene. Explorează rețeta pas cu pas pentru a-ți impresiona familia și prietenii cu un fel de mâncare deosebit!

Lasagna de carne cu sos Bechamel

1 ceap~a 4 c~atei de usturoi 1 dl ulei de m~asline 2 rosii 4 linguri past~a de rosii 500 gr. carne de vac~a tocat~a sare piper 1 lingur~a oregano ervas de provence (amestec de cimbrisor busuioc. 350 gr. foi de lasagna din comert 5 dl sos Bechamel sau sm^ant^an~a lichid~a 100 gr br^anz~a ras~a (parmezan de preferint~a)

Lasagna cu carne, ciuperci si branza topita

1 pachet de 375 g foi de lasagna500 g carne toccata2 cepe albe2 cepe rosii200 g ciuperci1 morcov18 feliute branza topita1 legatura patrunjel verde3-4 linguri ketchup2 linguri cascaval ras½ ardei gras rosuunt cat o nuca4 linguri ulei de masline4 linguri faina400 ml laptesare, piper, cimbru si condiment pentru friptura

Lasagna cu trei feluri de branza si spanac

- 100 g branza Moeciu - 100 g crema de branza Focsani - 150 g parmezan - 400 g carne de vita tocata - 300 g carnati putin afumati - 500 g spanac - 2 oua - 1 ceapa - 1 morcov - 2 catei de usturoi - 3 linguri ulei de masline - 250 ml suc de rosii - 1 lingurita busuioc - 1 lingurita oregano - 1/2 lingurita piper - sare - 15 foi pentru lasagna (depinde de care folositi au marimi diferite)

Lasagna italieneasca cu trei feluri de branza

400 g carnaciori italienesti300 g carne tocata de vitel100 g ceapa tocata2 catei usturoi, zdrobitiO conserva de aprox. 500 g rosii200 g pasta de tomate100 ml apa2 linguri zahar1 lingurita busuioc uscat½ lingurita chimen1 lingurita oregano1 lingurita sare¼ lingurita piper4 linguri patrunjel tocat12 foi de lasagna350 g ricotta1 ou400 g mozarella feliata150 g parmezan razuit

Lasagna cu zucchini si sos bolognese

Ingrediente (10 portii)16 foi de Lasagna500 g carne tocata de vita200 ml sos rosii special500 g mozzarela250 g zucchini40 g unt50 g faina100 ml lapte200 g smantana lichida2 linguri parmezan ras2 g oregano uscat10 g busuioc1 lingurita sare10 g usturoipiper proaspat macinat50 g ulei de masline

Lasagna cu vita si ciuperci

12 foi uscate de lasagna 300 g carne tocata de vita 250 g ciuperci un morcov potrivit doua cepe 20 cm dintr-o radacina de praz 50 g unt 500 ml lapte 150 ml iaurt 4 linguri cu amidon de porumb o lingurita cu nucsoara macinata 4 frunze de busuioc maruntite sare de mare si piper verde unt pentru uns tava ulei de masline ( optional ) 100 g cascaval afumat

Shepherd's Pie vegetariana

mazare 200g, spanac 150g, o ceapa mare taiata julien, 100 g ardei gras felii, felii de soia 50-70g uscat, 5-6 cartofi mari, pt piure, condimente, sos de rosii,

Lasagna cu sos ragu si ciuperci

1 pachet foi lasagna cumparate sau de casa (cca 20 de foi) 10 felii branza topita 200 g bacon sau kaiser 3 oua 500ml smantana lichida 300 g cascaval sare,piper 2 foi de dafin Sos ragu: 1 kg carne tocata (vita,porc sau amestec) 1 l suc de rosii 500ml vin rosu 2 cepe mari 4-5 catei de usturoi Sos de ciuperci: 300 g ciuperci proapspete 2 cepe mari-200g 2 morcovi-200g 500 ml suc de rosii sare, piper

Lasagna cu carne tocata din piept de pui.

1 kg carne tocata din piept de pui. 1 cutie rosii tocate in bulion(Pomodore). 1 cutie Lasagna foi italienesti(italienesti sunt cele mai bune si se numesc'Agnesi lasagne'). 2 oua si cascaval cat va place. 3 linguri ulei extravirgin din masline. 2 linguri Pesto alla Genovese. 1 lingura menta uscata. 3 linguri Reflets de France(este un sos de bulion frantuzesc care se gaseste in Carrefour). 1 lingurita nucsoara rasa. 2 cepsoare rosii. Cascaval ras dupa pofta inimii. Sare piper si alte mirodenii.

Lasagna cu pui

Lasagna este un preparat preferat de multi, iar reteta de mai jos este reinventata, cu carne de pui si sos alb.

Lasagna cu carne, ciuperci, branza topita si sos Bechamel

1 pachet de 375 g foi de lasagna (se poate face cu foi preparate acasa din 2 oua 400 g faina sare 50 ml apa) 500 g carne tocata 2 cepe albe 2 cepe rosii 200 g ciuperci 1 morcov 18 feliute branza topita 1 legatura patrunjel verde (uscat) 3-4 linguri ketchup 2 linguri cascaval ras 1/2 ardei gras rosu (proaspat sau congelat) unt cat o nuca 4 linguri ulei (de masline) 4 linguri faina 400 ml lapte sare piper cimbru condimente pentru friptura

Biscuiti De Post

3 cani de zahar, 2 pachete de margarina, 2 cani ulei, 3 cani de bors, 2 lingurite bicarbonat, faina(cat cuprinde) , mirodenii, esente, 3 linguri cacao, fistic pentru decor

Ștrudel cu fructe de pădure - de post

În perioada postului, este o adevărată provocare să ne putem bucura în continuare de mâncărurile care ne plac, în special de dulciuri.  Din fericire, există o mulțime de rețete de post, așa încât să ne putem bucura în continuare de deserturile preferate, chiar și în perioada postului. Acest ștrudel cu fructe de pădure se face foarte simplu și rapid și puteți folosi și dulceață gata făcută, pentru a vă ușura și mai mult munca. 

Drob de ciuperci - rețetă vegetariană

Drob de ciuperci, foarte gustos și sănătos și care poate fi consumat și de către vegetarieni. Puteți folosi ciuperci Champignon, dar le puteți combina și cu Pleurotus sau cu hribi.

Salată de vinete cu maioneză de post

Învață cum să prepari o salată de vinete cu maioneză de post, o variantă delicioasă și sănătoasă. Perfectă pentru zilele de post sau pentru un stil de viață vegetarian.

Prăjitură cu mere și aluat răzuit, de post

Căutai o prăjitură de post care să fie și delicioasă? Descoperă rețeta noastră de prăjitură cu mere și aluat răzuit, de post. Perfectă pentru orice ocazie, fără compromisuri la gust!

Salata De Ou Vegetariana

Morcovul, castravetii si ceapa verde dau un plus de culoare acestei retete vegetariena de salata de ou. Serveste-o alaturi de niste biscuiti crocanti pentru un pranz sanatos.

Biscuiti de post

Desi postul reprezinta o perioada cu restrictii alimentare, nu inseamna ca produsele pe care le consumam nu pot fi delicioase. 

6 alimente pe care să le mănânci în post

Fie ca este Postul Paștelui sau Postul Crăciunului, avem câteva sugestii de alimente care nu ar trebui să-ți lipsească din alimentație.

Prăjituri de post: 20 de rețete delicioase de prăjituri de post

Vă puteți bucura de prăjituri delicioase chiar și în perioada postului. Prăjituri de post cu nucă, prăjituri de post cu mere sau cu gem, clătite de post, gogoși de post - toate pot fi preparate și gustate în această perioadă.

Lasagna cu vinete

o600 gr vinete taiate in felii subtiri de 5 mm osare si piper negru o9-12 foi de lasagna cu spanac oulei de masline pentru uns o25 gr parmezan ras Pentru sosul b'echamel o600 ml lapte o1 morcov taiat felii o1 ceapa tocata o1 frunza de dafin o1 bob de cuisoare o1 lingura patrunjel proaspat tocat o12 boabe de piper negru o35 gr unt o35 gr faina o1 lingurita nucsoara macinata Penrtu sosul de rosii o1 lingura ulei de masline o250 gr ceapa tocata o2 catei de usturoi zdrobiti o800 gr rosii din conserva o1 lingurita oregano uscat o4-6 linguri busuioc maruntit

Chifteluțe din cartofi (de post) - rețeta perfectă pentru o masă fără carne

Chifteluțele din cartofi, aromate și delicioase, sunt ideale atunci când țineți post sau urmați un regim de viață vegetarian sau pur și simplu vreți o alternativă la chiftelele clasice.

Salată de post în straturi

Descoperă cum să faci o salată de post în straturi, plină de culoare și savoare. O rețetă ideală pentru zilele de post, cu ingrediente simple și sfaturi pentru un gust perfect.

Langoși cu gem de prune - de post

Plăcintele cu gem sau cu dulceață sunt un desert perfect pentru perioada postului. Se fac ușor și vă puteți bucura de gustul lor în orice perioadă a anului și cu orice ocazie, chiar dacă nu țineți post. Astăzi vă propunem o rețetă simplă de langoși umplute cu gem de prune sau cu orice gem sau dulceață vă place. Puteți folosi și gem de caise, de vișine sau de căpșuni, cu condiția să nu fie lichid, pentru că riscați să curgă în timpul coacerii. 

Rulouri cu legume

-1 morcov-fasole verde-mazare-3 ardei gras(rosu,verde,galben)-porumb-1/2 legatura patrunjel-200 gr orez-2 foi paste Lasagna-busuioc-sare,piper

Salata usoara de post

2 morcovi o telina un pastarnac o radacina patrunjel 2-3 sfecle un catravete murat 100 g maioneza de post lamaie sare piper boabe de porumb pentru ornat

Moussaca vegetariana

125ml ulei de masline, 1 ceapa, 4 tulpini de telina taiata marunt, 1 catel usturoi taiat marunt, 400gr rosii din doza, 300gr linte din doza, 2 linguri patrunjel proaspat tocat, sare, piper, 1 vanata mare felii, 25gr unt, 25gr faina, 300ml lapte, putina nucsoara praf, sare, piper, 1 ou, 50 g parmezan proaspat ras.