Penne con carne

Penne con carne retete: cum gatesti penne con carne si cele mai gustoase retete de chili con carne jamie oliver, chilli con carne jamie oliver reteta, chili con carne reteta jamie oliver, carne garnita, carne de curcan, mancare fara carne, lavas cu carne, aperitive fara carne, carne de pui, ciorbe fara carne.

Penne con carne

500 gr penne, 700 gr carne de porc tocata, 1 ceapa, 2 catei de usturoi, 5 lg pasta de tomate, 1 lg boia de ardei dulce, piper, busuioc, cimbru, 200 gr cascaval

Penne rigate cu tocanita

500 g carne de porc 200 g carne de vitel 1 pachet penne rigate 1 ceapa 1 rosie mare 1 ardei gras 2 linguri ulei de masline patrunjel verde sare piper boia

Penne arabiata

150 g penne sos de rosii chilli cascaval ras

Penne rigate bologneze

400 g pachet penne rigate 500 g carne tocata amestec 1 ceapa 1 rosie 1/2 ardei gras 1/2 gogosar 2 linguri ulei de masline 1 lingura pasta de gogosari chilli boia oregano usturoi granule sare piper marar verde patrunjel verde

Penne al forno

penne pentru o persoana (100-125g) carne tocata (150g) 1 ceapa mica 1 morcov mic 50ml vin alb 1/2 cutie cu rosii cuburi sau 1 ceasca cu suc de rosii cascaval ras si parmesan (50-70g) sare piper busuioc uscat

Penne cu branza si smantana

Ptr. o portie: 150 g penne 150 g telemea oaie 1 lingura smantana 50 g unt

Penne Boscaiola

O porție de paste este oricând o alegere delicioasă și inspirată, pentru un prânz rapid sau chiar o cină în doi. Există atât de multe idei și combinații de paste cu sosuri, carne, pește sau fructe de mare, încât nu poți să spui vreodată că nu ai inspirație. Astăzi vă propunem o rețetă de paste boscaiola, adică paste cu bacon, ciuperci și un sos cremos care să le învăluie. Rețeta originală este cu penne, dar sigur că le puteți înlocui cu orice fel de paste vă plac sau aveți la îndemână. 

Penne Rigati cu legume

* 400 g penne rigati * 4 rosii * 1 ardei gras * 1 morcov * 2 catei usturoi * 1 ceapa * sare,piper,busuioc * 1 cana mazare * 1 cana boabe porumb * 50 g unt

Penne milaneze (cu bacon și ciuperci)

Atunci când vrei să prepari ceva simplu și rapid, pastele te scot întotdeauna din încurcătură. Astăzi vă propunem o rețete pe cât de simplă, pe atât de gustoasă și aromată: penne milaneze cu ciuperci, bacon și parmezan.  Rețeta de penne milaneze combină câteva ingrediente care se regăsesc în mod obișnuit în rețetele de paste. Sigur că puteți face rețeta aceasta cu orice fel de paste vă plac sau aveți la îndemână în momentul respectiv, nu neapărat penne.  Opțional, puteți înlocui parmezanul cu mozzarella și să gratinați la final pastele. Asta înseamnă că veți reduce timpul de fierbere, iar la final veți pune mozzarella peste paste și veți da la cuptor pentru 10 minute, cât să se topească. 

Penne prosciuto, piseli (penne cu smintina, sunca si mazare)

Pentru 4 portii: -300g penne (sau ori ce pasta scurta) -200 ml smintina dulce -100g prosciuto cotto (sunca presata sau sunca de praga) -150g mazare bob -30 ml lapte -unt cit o nuca -30 ml ulei de masline -Sare si piper.

Penne Napolitana

500g paste Penne o conserva de rosi tocate sau intregi 100ml ulei de masline ,2 catei de usturoi,sare,piper,oregano sau busuioc.

Gratin de penne cu sos

-500 g de paste "penne" -cca 250 g de pui sau curcan(dezosat,taiat julien) -400 ml frisca lichida -150-200 g de brinza topita -1 cutie conserva de ciuperci -2-3 dovlecei, seminte,taiati julien) -cca 200 g de boabe de porumb(fierte) -sare,piper,dupa gust -1 nucsoara -cca 150 g de cascaval

Penne

ingrediente paste penne 300gr ciuperci 300gr piept de pui 300gr ardei gras rosu si galben o rosie smantana 4 lg sare piper ulei

Penne cu ou si feta

400 gr penne sau alt fel de paste, 200 gr feta, 2 oua, 2 lg ulei

Penne cu Spanac

200 g Penne 200 g spanac congelat 3 oua 2 cepe 50 ml ulei delikat piper macinat boia, tarhon marar verde ketchup.

Scaloppini con funghi

1 muschi de vitel 100 g faina 250 g ciuperci feliate 1 lingura mustar 200 ml vin alb 200 ml smantana 70 g unt cateva crengute de salvie sare piper

Penne Rigate cu sos de iaurt

400-500gr Penne Rigate iaurt,30 gr parmezan30 gr telemea 50gr sunca, praz,busuioc unt si ulei de masline

Penne all' arrabiata

400 gr paste penne (o punga), 1/2 kg de rosii, 3 catei de usturoi, 2 ardei rosii grasi, o ceapa, o lingura ulei de masline, sare si piper dupa gust, patrunjel optional.

Chili con carne

1/2 cana boabe de soia fierte, 100g carne de porc, 1/2 ceapa, 1 lingurita usturoi pisat, 1/2 morcov, 1/3 ardei galben, 1/4 lingurita cumin, 2 linguri untsos: 100g piure de rosii, 1 lingura zahar, 1 lingurita sare, 1/4 lingurita nucsoara, 1/4 lingurita praf chili sau piper cayenne, 200ml apa fierbinte

Penne cu varza acra

1 varza acra mica,500 gr penne, cimbru, piper, vegeta, 2 cepe, 30 ml ulei

Penne quatro formaggi

150g penne 4 feluri de branza.....1 cub branza topita 100 g cascaval ras 50g branza cu mucegai albastru 50g branza de burduf 2 linguri de smantana 1 lingura de unt sare piper

Penne cu creveti si scoici trase in vin

200g penne 250g creveti si scoici 30g unt Jumatate ardei iute 40ml vin rosu sec Sucul de la doua lime O mana rucola O lingura ulei masline Sare piper

Penne alla Norma - paste cu vinete și sos de roșii

O porție de paste simplă și rapidă vă scoate din încurcătură atunci când nu mai știți ce să gătiți sau când ați ajuns acasă târziu și trebuie să preparați ceva rapid. Cu cât se prepară mai simplu și din ingrediente mai puține, cu atât este mai bine-venită. Astăzi vă propunem o rețetă de paste care, pe cât de sofisticat sună, pe atât de ușoară este. Penne cu sos de roșii și vinete, o rețetă delicioasă, potrivită și pentru perioada postului, dacă nu folosiți parmezan. 

Penne la cuptor (reteta rapida)

un pachet de penne cateva felii de sunca/ salam/ bacon 250 de gr smantana pulpa de la 5 rosii/ sos de rosii cumparat busuioc o ceapa sare piper cascaval masline (optional) ciuperci champignon (optional)

Penne cu zucchini și parmezan

Atunci când ești pe fugă și vrei să prepari o masă rapidă și delicioasă, în același timp, pastele te scot întotdeauna din încurcătură. Se fac repede, iar rețetele simple cum este și aceasta pot fi reproduse și de un copil.  Pennele cu zucchini și parmezan sunt gata în mai puțin de 30 de minute, aveți nevoie pentru prepararea lor doar de câteva ingrediente și nu vă vor da mari bătăi de cap, pentru că nu veți murdări multe vase. 

Rulouri de dovlecei cu penne rigate

paste penne rigate 200 g, spanac congelat 100 g, branza sarata 100 g, oua 1 bucata, catel de usturoi 3 bucati, dovlecei 2 bucati, sare 1 lingurita

Penne affumicate

Ingrediente pt 4 persoane:500 gr de penne2 cremvusti50 gr de pancetta affumicata40 gr de cascaval afumat (provolone)30 gr de sos de rosii1/2 ceapa2 linguri de laptesare , piperputin unt, ulei de maslinefrunze proaspete de busuioc

Paste (Penne Rigate) cu branza de vaci la cuptor

400 g paste (Penne Rigate) 200 g branza de vaci 3 oua 5 linguri zahar 1 plic zahar vanilinat esenta de vanilie sare putina coaja de lamaie rasa

Penne cu sos de smantana si ciuperci

250 g penne 200 g ciuperci din conserva 5 graunti de usturoi 200 ml smantana 100 ml iaurt gras 200 g branza 100 g unt piper boia dulce oregano cimbru maghiran sare

Penne Cu Creveti, Bacon Si Broccoli

Acest pranz rapid si usor cu creveti, bacon si broccoli este o adevarata placere atat sa-l prepari cat si sa-l consumi.

Chili con carne - rețeta lui Jamie Oliver

Învață să prepari chili con carne folosind rețeta celebrului chef Jamie Oliver. Pregătește o masă consistentă, delicioasă și aromată.

Penne cu sos de rosii si bacon

Ingrediente: 250 de grame de penne circa 50 de grame de bacon putina sare 2-4 lingurite cu bulion 2 lingurite cu ulei de masline si putin piper negru macinat.

pizza con tutto

50 g mozzarela,50 g salam ,50 g kaiser 50 g porumb,50g masline,50g ciuperci 30g ardei gras rosu,50g sos de rosii,aluat pt pizza.

Penne Cu Rosii, Busuioc Si Mozzarella

O reteta rapida si usoara de paste cu toate aromele clasice din Italia.

Pasta con guanciale e fagioli

300 gr pennone;o ceapa;200 gr guanciale;o cutie de fasole (sa nu fie albe);rozmarin;sare;pecorino (brinza de oaie uscata);piper;

Penne Cu Broccoli Si Stafide

Broccoli, stafide si chilli in aceeasi portie de paste? Nu-ti da cu parerea pana cand nu incerci acest gust delicios al Italiei.

Penne cu măsline și roșii cherry (de post)

Rețetele cu paste se numără printre cele mai simple mâncăruri pe care le puteți face. Sunt ideale dacă vreți să preparați o masă rapidă și delicioasă. În plus, dacă sunteți novice în bucătărie, puteți învăța să gătiți preparând paste.  Astăzi vă propunem o rețetă foarte simplă, de penne cu roșii și măsline, pe care o puteți prepara în varianta de post. Dacă nu țineți post, puteți adăuga parmezan ras, pentru un plus de savoare. 

Penne cu piept de pui si ciuperci

150g pasta penne 1 piept de pui facut la cuptor 50g ciuperci de padure uscate 100g smantana 3-4 cepe verzi 2-3 catai de usturoi 3-4 linguri ulei de masline branza parmezan 1 lingurita rasa praf de nucusoara 1 lingurita rasa de busuioc uscat coarja rasa de la o jumatate de lamaie piper si sare.

Penne cu legume coapte și pesto - de post

Pastele cu legume sunt una dintre cele mai rapide idei pentru un prânz sau o cină delicioase. Le puteți face cu orice legume aveți la îndemână în momentul respectiv și ce legume vă plac. Sunt ideale în post sau dacă sunteți vegetarieni, pentru că nu conțin carne, iar parmezanul de la final îl puteți omite. Pennele cu legume coapte reprezintă o masă ideală și pentru copii, pentru că sunt echilibrul perfect între carbohidrați și vitaminele și fibrele din legume. Puteți folosi paste integrale sau penne în trei culori, pentru că sunt mai sănătoase. Legumele coapte vor da o aromă deosebită preparatului și nici nu va mai fi nevoie de un sos special sau de parmezan pentru a le pune în valoare. 

Penne ziti cu sos de unt si broccoli

Ingrediente: 550 de grame de broccoli (doar floarea nu si tulpina) 50 de grame de unt din lapte de vaca circa 50 de grame de cascaval din lapte de vaca putina sare si 500 de grame de penne ziti.

Penne cu vinete

2 vinete mai mici 300 gr penne 1 capatana mica de usturoi 1/2 kg de rosii coapte 1 cutie conserva de rosii cateva linguri pasta concentrata de tomate 2-3 linguri telemea rasa de oaie ulei de masline busuioc proaspat vegeta 1 lgt curry 1 lgt boia dulce 1 vf cutit curcuma 1 vf cutit boia iute cateva linguri de parmezano reggiano branza speciala pentru paste cascaval

Stek con salsa pimenta(muschi de vita sau porc cu sos de piper negru)

Pentru 4persoane: 4 bucati de muschi un pahar de coniac(e bine sa fie de cel bun pt flambat) 250 gr de nata(room sau smintina dar sa fie mai subtire) boabe de piper negru verzi, si piper negru macinat,e de preferat sa fie de toate culorile nu doar negru atunci gustul e mai intens.

Tortellini ^in pesto de spanac si parmezan

- 125 gr tortellini cu umplutura de br&acircnza sau ciuperci- eu am folosit Tortellini con Funghi Porcini - 1 catel usturoi - 2-3 linguri parmezan ras - ulei de masline - un pumn de spanac

Penne colorate cu legume

(pentru 8 portii) 500 gr. penne tricolore (Barilla) 3 ardei gras galben 2 ardei gras verde 1 &ndash 2 ardei gras rosu 1 v&acircnata 500 gr. rosii 2 &ndash 3 fire ceapa verde 4 &ndash 5 graunti usturoi 2 dovlecei 6 linguri ulei masline 350 gr. mozzarella gourmet &frac12 legatura patrunjel verde &frac12 lingurita oregano uscat sau proaspat &frac12 lingurita busuioc uscat sau proaspat sare piper dupa gust optional parmezan ras (pentru servire)

Paste cu dovlecei si carne

2 cepe 1 lingura unt 500 gr carne tocata sare piper oregano boia dulce 250 gr rosii decojite 2 linguri otet balsamic 200 gr paste penne 500 gr dovlecei 1 lingura faina 200 ml supa de legume 200 ml lapte 100 gr cascaval ras 1 galbenus

Penne Panzanella

Penne,piept de pui,masline,rosii chery,busuioc,sare piper,ulei de masline,parmezan,smantana vegetala,mozarella

Penne cu cârnați și ciuperci

O porție de paste este alegerea perfectă pentru o masă rapidă, hrănitoare și care să fie pe placul întregii familii. Există atâtea rețete de paste, încât puteți improviza și adapta în funcție de gusturi și de ce aveți prin frigider. Pornind de la rețetele clasice, renumite în toată lumea, puteți crea propriile rețete de paste, de fiecare dată diferite. Astăzi vă propunem o rețetă de penne cu cârnați și ciuperci, delicioase, cu parmezan și smântână. Vă recomandăm să alegeți cârnați afumați, pentru că vor da o aromă deosebită pastelor. 

Paste bolognesse gratinate

2 cepe rosii 2 cepe albe 1 morcov potrivit 1 telina mica eu am pus albitura 1/2 kg carne tocata porc si vita 1 pahar vin rosu sec 4 catei mari de usturoi patrunjel 3 linguri pasta concentrata de tomate 5 rosii mari pasate foi de dafin 1 lgt boia 1 lgt curry un praf de nucsoara cimbru oregano busuioc piper ulei de masline 400 gr penne sau tagliatelle parmezan branza rasa

Salata The Eatery

Rucola-100gr Salata creata verde sau rosie-80gr Penne fierte -100gr Muschi de vita feliat subtire-150gr Branza Mozzarella ( 5-7 balls) Masline negre Rosii Cherry-4buc Sare, Ulei de masline dupa gust Lamaie-1/2 Oregano-2 gr Unt, Piper Alb, Sos de soya, Sirop de grenadine

Paste cu carne de vită și sos bechamel

Vrei o masă caldă, sățioasă și aromată? Alege pastele cu carne tocată de vită și sos bechamel! E o rețetă ușor de făcut, perfectă pentru o cină în familie sau o masă cu prietenii.