Pilaf de orez cu bulion

Pilaf de orez cu bulion retete: cum gatesti pilaf de orez cu bulion si cele mai gustoase retete de pilaf turcesc cu legume, pilaf de pui la cuptor, pilaf multicooker, pilaf la multicooker, fructe de mare cu orez basmati, budinca de orez cu prune uscate, orez cu lapte simplu, orez chinezesc cu pui, varza cu orez bulgareasca, somon cu orez basmati.

Pilaf de orez cu pui

4-5 pulpe de pui 300-400g orez cu bobul lung 1-2 cepe 1 morcov telina ardei rosu piper boabe 2-3 linguri ulei,sare,condimente pentru pilaf dupa preferinta patrunjel

Pilaf cu muschi de porc la cuptor

4 PORTII 200~300 gr carne de porc(se poate caizer)dupa preferinta 2 cepe mari 2 morcovi mari 2 capia sau ardei gras(se poate uscat la pachet) 2 linguri bulion 1 cana de 300ml orez 3 cani apa fierbinte 1 lingura condiment pentru pilaf sau orez 2 frunze de dafin sare,piper negru dupa gust ulei pentru prajit si 4~5 linguri la copt

Pilaf de orez cu praz

* 200 g orez * 1/2 ardei * 2 buc praz * 1/2 cana bulion * delikat * patrunjel

Pilaf cu carne

1 morcov 1 ceapa 1 bucata de costita de porc o cana orez o lingura bulion sare ulei

Pilaf cu rosii cherry si spanac

Pentru pilaf: orez spanac câteva roşii cherry ulei de măsline delikat, Pentru friptura de pui pulpe de pui, o cana de vin, rozmarin, tarhon, delikat

Pilaf cu pasta de bulion

1 pahar jumate cu orez5 pahare cu apa;1 ceapa mare;un morcov2 linguri pasta de bulionpatrunjel proaspatsare, piper

Pilaf de orez cu morcovi

2 morcovi,o cana orez,1 ceapa mare,sare,100 ml ulei masline

Pilaf cu ciuperci si langostine

Pilaf -o ceapa -un morcov -jumatate dovlecel -o ceasca orez -4 cesti de apa -250 gr ciuperci -sare( nu prea multa pentru ca ciupercile contin ele sare) piper -un catel de usturoi -marar

Pilaf de orez picant

1 pui, 2 ardei grasi, 3 morcovi, 1/2 telina, 1 cana orez, vegeta, 2 lg ulei, 1 ceapa, 1 lg boia de ardei iute sau un ardei iute

Pilaf la cuptor

2 morcovi1 ceapa2 ardei1/2 dovlecel1/2 bucata de telina1 cutie de rosiisarepiper1 cana orez

Pilaf de orez cu ciuperci

250 g orez 250 g ciuperci 1 ceapa 1 morcov 1/2 ardei rosu 800-900 ml apa sare ulei

Pilaf de orez simplu

1 cana orez 1 ceapa medie 1 manunchi patrunjel verde 2 morcovi 2 linguri ulei de masline 1,5-2 l supa de legume sare dupa gust

Pilaf cu legume

500 gr orez cu bob rotund1 ardei gras rosu2 morcovi300 gr ciuperci2 rosii1 ceapasare, piperverdeata proaspata

Pilaf de orez cu pulpe de pui

-orez -pulpe de pui -1 ceapa -2 morcovi -ulei -sare -piper -boia dulce -vegeta -frunze de patrunjel

Pilaf cu praz

Pentru 5 portii:praz - 600 gorez - 250 gulei - 100 mlpasta de tomate - 50 g1 cub MAGGI de gainasare si piper dupa gust

Pilaf cu legume si ciuperci

- 1 cana mica de orez -2 morcovi -1 dovlecel -2 ardei grasi -2 cepe - 1/2 kg ciuperci -Boia dulce -Delikat

Tocanita de gaina de casa cu pilaf de orez

1 gaina de casa 1 ceapa 2 linguri pasta de gogosari 2-3 catei usturoi o cana orez 1 varf cutit turmenic 1 varf cutit boia iute sare piper patrunjel verde

Pilaf cu ciuperci și legume

Pilaful este una dintre cele mai populare mâncăruri cu orez din bucătăria românească. Îl puteți prepara simplu, cu legume, cu ciuperci etc. Este un fel de mâncare economic și potrivit pentru perioarele de post sau pentru cei care urmează un stil de viață vegetarian.  Astăzi vă propunem o rețetă ușoară de pilaf cu ciuperci și legume. Se face ușor și îl puteți servi pe post de garnitură sau ca fel de mâncare în sine. 

Pilaf cu peste uscat(sarat)

o buc peste uscat ( 1 kg) 5 rosii 150 ml suc de rosii 4 cepe uscate 3 cani orez (cca 400 g orez) la o cana de orez se adauga 3 cani de apa sau in functie de consistenta dorita 250 ml ulei pentru orez ulei pentru prajit pestele sare ,piper macinat si cimbru macinat dupa gust Cantitatile se maresc sau se micsoreaza in functie de necesitate.

muschi impanat la cuptor cu pilaf de orez

1kg muschi ,ulei,sare,piper,busuioc,o buc. carnat Garnitura:1morcov,1ceapa medie,2 rosii 200g orez,delicat,ulei,apa,o foaie de dafin

Pilaf De Orez Brun Cu Creveti

Daca nu ai prea mult timp la dispozitie pentru gatit, acest preparat iti va garanta o masa sanatoasa si rapida.

Pilaf de orez cu pui si fenicul

1 pui de aprox. 1kg 2 linguri ulei 1 bucata fenicul 2 morcovi 1 bucata telina 1 ceapa 1 fir praz 2 fire ceapa verde 1 ardei gras galbena 1 ardei gras rosu 2 cani orez Sare Piper alb

Pilaf de orez...simplu de tot

1 cana orez 2 1/2 cani supa de carne patrunjel verde tocat 2 linguri ulei

Pilaf de primavara

- carne de pui (da, eu am avut de tara, nimic nu se compara la gust ca puiul de tara!)- ceapa verde- morcov- loboda rosie (am constatat ca n-a fost nevoie de toata legatura, asa ca am pus doar o mana)- orez- spanac proaspat- sare si 2 felii de lamaie

Pilaf colorat.

* 500 gr orez cu bob rotund * 1 aredei gras rosu * 2 morcovi * 300 gr ciuperci * 2 rosii * 1 ceapa * sare,piper * verdeata proaspata

Supa de rosii cu orez

1/2 l bulion facut in casa 2 linguri pasta de tomate 100 g orez 1 ceapa vegeta

Pilaf de orez cu legume si pulpe de pui

Ingrediente pentru 4 portii:o 4 pulpe de puio o cana de orez (250g)o 3 ardei (verde si rosu)o 2 cepe mijlociio 2 rosii mari si coapteo patrunjel verdeo ulei de maslineo 3 cani de supa de pui sau din vegeta o putin vin alb (50 ml) o sare piper

Pilaf cu lamaie si usturoi

3 linguri de unt 3 catei de usturoi, taiati marunt sau pisati 2 morcovi, dati pe razatoare 1 1/3 cana de orez cu bobul lung 3 cani de apa un cub de Maggi de gaina 2 lingurite de coaja de lamaie, data pe razatoarea fina sare dupa gust

Pilaf cu ciuperci la Multicooker

2 cani orez 1 ceapa tocata 500 ml supa de legume sau pui 100 g ciuperci feliate sare piper foaie de dafin

Pilaf de orez cu legume

Pentru 4 portii: -2 cani de orez. -1 ceapa potrivita. -2 morcovi. -1rosie potrivita. -1/2 ardei gras rosu sau gogosar. -1/4 radacina de telina. -50 ml ulei. -1/2 pahar vin alb sec sau demisec. -1cubulet knorr de legume sau pui. -sare si patrunjel verde.

Pilaf Cu Dovlecei

4-5 dovlecei 1 ceasca cu orez 150 ml ulei 1 ceapa potrivita 3-4 rosii mari 2 ardei gras 1 legatura marar 1 legatura patrunjel sare,

Pilaf turcesc cu vinete

200 gr vinete congelate 1 ceapa mica, taiata marunt 3 linguri de ulei de masline extra virgin 1 rosie, taiata cubulete 3/4 cup orez cu bobul lung 1 cup apa fierbinte varf de cutit de zahar varf de cutit de sare 1/4 cup marar proaspat (eu am folosit congelat)

Pilaf cu morcov

o cana orez 3 cani de apa 1 morcov mare ras 1 ceapa mare ulei sare sau delikat piper patrunjel

Pilaf de orez cu slanina ( sunca ) de casa

1 cana orez o lingura ulei de masline 1 ceapa medie tocata ( facultativ ) o legatura patrunjel verde tocat marunt 1 morcov mare ras 8-10 feliute slanina de casa taiate bucatele mici 3-4 catei de usturoi pisati supa vegetala din legume la borcan sau din cuburi vegetale sare si piper dupa gust

Sarmalute in foi de vita (de post)

700 g ciuperci 200 g orez 5 cepe 3 morcovi bulion sau rosii in bulion marar patrunjel delikat de legume piper sare

Pilaf cu pipote si inimi

1 cutie de pipote si inimi 1 ceapa potrivita 4 ciuperci potrivite 2 cani de orez sare piper ulei

Pilaf cu burgul picant " Sebzeli Bulgur"cu snitele din carne de vita-specific turcesc

Avem nevoie de: Pentru pilaf -300 gm burgul pentru pilaf( graul este sfaramat in bucati mai mari decat cel pentru tabouleh) -2 rosii de marime medie -1 ardei verde -1 ardei rosu -2 fire de ceapa verde -1 lingurita de sare -1 lingurita condiment de chilli -piper proaspat macinat -700 ml apa -3 linguri ulei de porumb Pentru snitele -500 gm muschi de vita -5 linguri faina -3 oua -putin lapte -sare si piper dupa gust

Pulpe De Pui Crocante Cu Pilaf De Legume

Invelisul crocant este realizat cu nuci si seminte bogate in uleiuri esentiale, perfecte pentru sanatatea creierului.

Pilaf cu ciuperci si pui

1 Pui ( Copanele si pieptul ) 2 Morcovi 2 Cepe 1 Pastarnac 1 Cana de Orez ( la 1 5 l de apa ) 5 Linguri de ulei 10 Ciuperci proaspete 2 Foi de dafin 1 Lingura de delicat ( Secretul gustului )

Sarmalute moldovenesti cu varza dulce

-1.5 kg ceapa -1kg carne tocata -2 cani orez -1morcov -3 ardei -2 oua -2 verze -sare -piper -delikat -bulion -patrunjel -marar -foi de dafin

Pilaf Cu Lamaie Si Marar

O garnitura rapida si foarte usor de preparat.

Stufat de porc cu pilaf aromat

1 kg pulpa porc 1 ceapa 4 catei usturoi 3 linguri sos de soia 1 rosie 1 lingura sos chilli 1 varf lingurita turmenic( curcuma) sare piper pasta rosii pasta gogosari ulei o cana orez frunze patrunjel verde

Pilaf de pui

1 pui 1 ceapa mare 200 gr unt 6 cescute de orez sare si piper proaspat macinat o bucata de telina 1 morcov 1/2 patrunjel radacina patrunjel frunze pt decor (sau nu...pt cei care nu sunt de acord cu patrunjelul :D)

Orez cu pui si legume in vas roman

o cana de orez cu bobul lung 1 kg piept de pui dezosat 5 vinete 3 cepe medii 5 ardei capia 4 rosii bulion sare rozmarin busuioc patrunjel

Pilaf caribian

4 linguri de unt 1 ceapa 3 catei de usturoi 3 cup de orez 4 1/2 cup de supa de pui sau de legume daca tineti post 1 ardei iute 1 frunza de dafin 1 lingurita cimbru 1/2 lingurita sare 1/4 lingurita piper

Perisoare cu sos de bulion si taitei

500 g carne tocata (pui porc vita dupa preferinta) 1 lingura orez piper boia 1 lingurita vegeta 1 ou patrunjel verde tocat sare 1 punga taitei de orez (mie imi place sa ii numesc taitei de plastic). Pt sosul de rosii: 2 linguri de faina alba 100 ml lapte rece 2 catei de usturoi optional 250 ml bulion 50 ml ulei 2 lingurite zahar 1 frunza de dafin piper macinat verdeata pt decor.

Orez chinezesc cu pui si legume

2 cani orez, 10 linguri ulei masline sau de floarea soarelui, 5 catei usturoi, 2 ardei grasi rosii de preferat, o jumatate varza alba, mica, 2 morcovi mari, 400 g carne pui sau porc (macra), sos soia, 2 linguri bulion, 2-3 linguri apa, un ardei foarte iute mai mare, sare, patrunjel.

Pilaf cu praz de post

2 buc praz o ceapa 1/2 morcov sau un morcov potrivit 3-4 felii de telina 2 buc ardei gras (am folosit ardei congelat rosu galben verde) 200 g - 300 g ulei sare,piper ,cimbru patrunjel verde tocat marunt Pentru fiecare 100 g din fiecare leguma se pun 200g orez - la o cana de orez se adauga 3 cani de apa sau supa de legume Cantitatile se pot mari sau micsora in functie de necesitate..

Pilaf cu pui

1 cana mare cu orez 1 litru apa 1 ceapa 1 morcov 1 ardei gras 1 rosie 3 linguri ulei 1 lingurita de Delikat legume Condimente: boia dulce oregano cimbru sare si piper dupa gust 4 copanele de pui 1 pahar ulei 2 pahare apa 1 pahar vin alb

Pilaf cu carne de gaina si ardei copti

o ceapa 1 gaina de 1,3 kg, 300 g orez ulei, 1 kg de ardei copti, sare, piper boia de ardei iute.