Pilaf de orez cu bulion
Pilaf de orez cu bulion retete: cum gatesti pilaf de orez cu bulion si cele mai gustoase retete de pilaf turcesc cu legume, pilaf de pui la cuptor, pilaf multicooker, pilaf la multicooker, fructe de mare cu orez basmati, budinca de orez cu prune uscate, orez cu lapte simplu, orez chinezesc cu pui, varza cu orez bulgareasca, somon cu orez basmati.Pilaf cu muschi de porc la cuptor
4 PORTII 200~300 gr carne de porc(se poate caizer)dupa preferinta 2 cepe mari 2 morcovi mari 2 capia sau ardei gras(se poate uscat la pachet) 2 linguri bulion 1 cana de 300ml orez 3 cani apa fierbinte 1 lingura condiment pentru pilaf sau orez 2 frunze de dafin sare,piper negru dupa gust ulei pentru prajit si 4~5 linguri la copt
Pilaf de orez cu praz
* 200 g orez * 1/2 ardei * 2 buc praz * 1/2 cana bulion * delikat * patrunjel
Pilaf cu carne
1 morcov 1 ceapa 1 bucata de costita de porc o cana orez o lingura bulion sare ulei
Pilaf cu rosii cherry si spanac
Pentru pilaf: orez spanac câteva roşii cherry ulei de măsline delikat, Pentru friptura de pui pulpe de pui, o cana de vin, rozmarin, tarhon, delikat
Pilaf cu pasta de bulion
1 pahar jumate cu orez5 pahare cu apa;1 ceapa mare;un morcov2 linguri pasta de bulionpatrunjel proaspatsare, piper
Pilaf cu ciuperci si langostine
Pilaf -o ceapa -un morcov -jumatate dovlecel -o ceasca orez -4 cesti de apa -250 gr ciuperci -sare( nu prea multa pentru ca ciupercile contin ele sare) piper -un catel de usturoi -marar
Pilaf de orez picant
1 pui, 2 ardei grasi, 3 morcovi, 1/2 telina, 1 cana orez, vegeta, 2 lg ulei, 1 ceapa, 1 lg boia de ardei iute sau un ardei iute
Pilaf la cuptor
2 morcovi1 ceapa2 ardei1/2 dovlecel1/2 bucata de telina1 cutie de rosiisarepiper1 cana orez
Pilaf cu praz
Pentru 5 portii:praz - 600 gorez - 250 gulei - 100 mlpasta de tomate - 50 g1 cub MAGGI de gainasare si piper dupa gust
Pilaf cu legume si ciuperci
- 1 cana mica de orez -2 morcovi -1 dovlecel -2 ardei grasi -2 cepe - 1/2 kg ciuperci -Boia dulce -Delikat
Tocanita de gaina de casa cu pilaf de orez
1 gaina de casa 1 ceapa 2 linguri pasta de gogosari 2-3 catei usturoi o cana orez 1 varf cutit turmenic 1 varf cutit boia iute sare piper patrunjel verde
Pilaf cu peste uscat(sarat)
o buc peste uscat ( 1 kg) 5 rosii 150 ml suc de rosii 4 cepe uscate 3 cani orez (cca 400 g orez) la o cana de orez se adauga 3 cani de apa sau in functie de consistenta dorita 250 ml ulei pentru orez ulei pentru prajit pestele sare ,piper macinat si cimbru macinat dupa gust Cantitatile se maresc sau se micsoreaza in functie de necesitate.
Pilaf cu ciuperci și legume
Pilaful este una dintre cele mai populare mâncăruri cu orez din bucătăria românească. Îl puteți prepara simplu, cu legume, cu ciuperci etc. Este un fel de mâncare economic și potrivit pentru perioarele de post sau pentru cei care urmează un stil de viață vegetarian. Astăzi vă propunem o rețetă ușoară de pilaf cu ciuperci și legume. Se face ușor și îl puteți servi pe post de garnitură sau ca fel de mâncare în sine.
muschi impanat la cuptor cu pilaf de orez
1kg muschi ,ulei,sare,piper,busuioc,o buc. carnat Garnitura:1morcov,1ceapa medie,2 rosii 200g orez,delicat,ulei,apa,o foaie de dafin
Pilaf De Orez Brun Cu Creveti
Daca nu ai prea mult timp la dispozitie pentru gatit, acest preparat iti va garanta o masa sanatoasa si rapida.
Pilaf de primavara
- carne de pui (da, eu am avut de tara, nimic nu se compara la gust ca puiul de tara!)- ceapa verde- morcov- loboda rosie (am constatat ca n-a fost nevoie de toata legatura, asa ca am pus doar o mana)- orez- spanac proaspat- sare si 2 felii de lamaie
Supa de rosii cu orez
1/2 l bulion facut in casa 2 linguri pasta de tomate 100 g orez 1 ceapa vegeta
Pilaf de orez simplu - cea mai ușoară rețetă
Pilaful de orez simplu este o garnitură ce se potrivește de minune cu fel și fel de mâncăruri, cu sau fără carne. Modul de preparare este cât se poate de ușor și nu aveți nevoie decât de cinci ingrediente, pe care cel mai probabil le găsiți deja în cămară.
Pilaf cu lamaie si usturoi
3 linguri de unt 3 catei de usturoi, taiati marunt sau pisati 2 morcovi, dati pe razatoare 1 1/3 cana de orez cu bobul lung 3 cani de apa un cub de Maggi de gaina 2 lingurite de coaja de lamaie, data pe razatoarea fina sare dupa gust
Pilaf cu ciuperci la Multicooker
2 cani orez 1 ceapa tocata 500 ml supa de legume sau pui 100 g ciuperci feliate sare piper foaie de dafin
Pilaf Cu Dovlecei
4-5 dovlecei 1 ceasca cu orez 150 ml ulei 1 ceapa potrivita 3-4 rosii mari 2 ardei gras 1 legatura marar 1 legatura patrunjel sare,
Pilaf turcesc cu vinete
200 gr vinete congelate 1 ceapa mica, taiata marunt 3 linguri de ulei de masline extra virgin 1 rosie, taiata cubulete 3/4 cup orez cu bobul lung 1 cup apa fierbinte varf de cutit de zahar varf de cutit de sare 1/4 cup marar proaspat (eu am folosit congelat)
Pilaf cu morcov
o cana orez 3 cani de apa 1 morcov mare ras 1 ceapa mare ulei sare sau delikat piper patrunjel
Pilaf de orez cu slanina ( sunca ) de casa
1 cana orez o lingura ulei de masline 1 ceapa medie tocata ( facultativ ) o legatura patrunjel verde tocat marunt 1 morcov mare ras 8-10 feliute slanina de casa taiate bucatele mici 3-4 catei de usturoi pisati supa vegetala din legume la borcan sau din cuburi vegetale sare si piper dupa gust
Pilaf cu pipote si inimi
1 cutie de pipote si inimi 1 ceapa potrivita 4 ciuperci potrivite 2 cani de orez sare piper ulei
Pilaf cu burgul picant " Sebzeli Bulgur"cu snitele din carne de vita-specific turcesc
Avem nevoie de: Pentru pilaf -300 gm burgul pentru pilaf( graul este sfaramat in bucati mai mari decat cel pentru tabouleh) -2 rosii de marime medie -1 ardei verde -1 ardei rosu -2 fire de ceapa verde -1 lingurita de sare -1 lingurita condiment de chilli -piper proaspat macinat -700 ml apa -3 linguri ulei de porumb Pentru snitele -500 gm muschi de vita -5 linguri faina -3 oua -putin lapte -sare si piper dupa gust
Sarmalute moldovenesti cu varza dulce
-1.5 kg ceapa -1kg carne tocata -2 cani orez -1morcov -3 ardei -2 oua -2 verze -sare -piper -delikat -bulion -patrunjel -marar -foi de dafin
Pilaf cu ciuperci si pui
1 Pui ( Copanele si pieptul ) 2 Morcovi 2 Cepe 1 Pastarnac 1 Cana de Orez ( la 1 5 l de apa ) 5 Linguri de ulei 10 Ciuperci proaspete 2 Foi de dafin 1 Lingura de delicat ( Secretul gustului )
Orez cu pui si legume in vas roman
o cana de orez cu bobul lung 1 kg piept de pui dezosat 5 vinete 3 cepe medii 5 ardei capia 4 rosii bulion sare rozmarin busuioc patrunjel
Pilaf de orez cu ciuperci
Savuros, pufos și delicios, acest pilaf de orez cu ciuperci este ușor de preparat și poate fi o cină vegană pe care toată lumea o va îndrăgi!
Pilaf de orez cu legume și pulpe de pui
Pilaf de orez cu legume și pulpe de pui este o rețetă delicioasă și ușor de pregătit. Este perfectă pentru un prânz sau o cină în familie.
Perisoare cu sos de bulion si taitei
500 g carne tocata (pui porc vita dupa preferinta) 1 lingura orez piper boia 1 lingurita vegeta 1 ou patrunjel verde tocat sare 1 punga taitei de orez (mie imi place sa ii numesc taitei de plastic). Pt sosul de rosii: 2 linguri de faina alba 100 ml lapte rece 2 catei de usturoi optional 250 ml bulion 50 ml ulei 2 lingurite zahar 1 frunza de dafin piper macinat verdeata pt decor.
Pilaf de orez cu pui - rețetă gata în doar 30 de minute
Acest pilaf de orez cu carne de pui se pregătește într-o singură cratiță, în mai puțin de 30 de minute.
Pilaf de orez negru cu legume
Pilaful de orez negru cu legume este o mâncare sănătoasă și delicioasă, combinând orezul negru cu legume proaspete și ierburi aromatice. Acest amestec savuros și plin de nutrienți vă va satisface atât papilele gustative, cît și nevoile nutriționale.
Pilaf caribian
4 linguri de unt 1 ceapa 3 catei de usturoi 3 cup de orez 4 1/2 cup de supa de pui sau de legume daca tineti post 1 ardei iute 1 frunza de dafin 1 lingurita cimbru 1/2 lingurita sare 1/4 lingurita piper
Pilaf cu praz de post
2 buc praz o ceapa 1/2 morcov sau un morcov potrivit 3-4 felii de telina 2 buc ardei gras (am folosit ardei congelat rosu galben verde) 200 g - 300 g ulei sare,piper ,cimbru patrunjel verde tocat marunt Pentru fiecare 100 g din fiecare leguma se pun 200g orez - la o cana de orez se adauga 3 cani de apa sau supa de legume Cantitatile se pot mari sau micsora in functie de necesitate..
Risotto cu spanac
400 g spanac2 cepe5 linguri margarina, 2 catei usturoi250 g orez risotto (arborio)2 linguri otet balsamic2 linguri bulionpiper, sare, 750 ml supa de legumenucsoara, 75 g parmezan
Pilaf cu carne de gaina si ardei copti
o ceapa 1 gaina de 1,3 kg, 300 g orez ulei, 1 kg de ardei copti, sare, piper boia de ardei iute.
Pilaf Kazak
o 1 kg carne(porc vita sau de berbec)1 o 1kg de orez o 600 gr morcov o 400 gr ceapa o 1 ling chimion o 1ling barbaris(agrisa) o 1/2 ling sofran de India o 3-5 buc de usturoi necuratati dar curati o piper macinat rosu o piper macinat negru o sare o ulei
Pilaf De Miel
Un pilaf de miel picant, cu coriandru, ardei iute si cardamom pe care il poti pune in farfurii in numai o jumatate de ora.
Pilaf cu pipote si inimi de curcan
o cana de orez 2-3 cani supa de carne un morcov o ceapa sare,piper macinat si cimbru 400-500 g pipote si inimi curcan patrunjel verde tocat 4-5 linguri ulei de masline sau dupa gust
Pilaf cu carne de curcan si mini-carote
o cana cu orez o pulpa superioara de curcan dezosata 3 fire ceapa verde o mana mini-carote 5-6 linguri cu ulei de masline(mie imi place pilaful sa fie mai gras) patrunjel verde sare piper macinat
Sarmale cu orez si cimbru
-o cana mare plina cu orez -3 linguri cu bulion sau pasta de tomate -foi de dafin -un morcov dat pe razatoare -o ceapa tocata -cimbru (o mana plina!) -varza acra -piper -sare -carnati de casa (de oaie in intestine naturale) -optional
Orez cu pui
4-5 aripi de pui(sau piept de pui cuburi) 1 ceapa mare 1 ardeu gras rosu 1/2 legatura de patrunjel 1 lingura pasta de rosi sau o cana de bulion 300 gr de orez 600ml de supa de pui 50 gr de mazare 7 linguri de ulei condiment,sare,piper
Pilaf la cuptor cu copanele
6 ciocănele pui condiment pentru carne pui boia de ardei iute 4 caţei usturoi oregano 1 lingură delikat 1 morcov mic ½ ardei roşu 10 cm tija praz 1 ceapă mică roşie 50 g mazăre congelată 50 g fasole verde congelată 50 g ciuperci congelată ¾ cană orez bob lung ½ linguriţă curry
Pilaf cu pui și legume la multicooker
Dacă îți dorești un prânz sau o cină echilibrată, plină de arome și texturi plăcute, această rețetă de Pilaf cu pui și legume la multicooker este pentru tine.
Pilaf grecesc cu creveti si ierburi
600 gr. creveti proaspeti sau congelati dar decorticati, jumatate ceasca ulei de masline extravirgin cu mirodenii, 1 praz tocat marunt (doar partea alba), 2-3 cepe verzi tocate marunt, 2-3 catei de usturoi maruntiti, 1 cana cu orez cu bobul lung , 1 cana de vin alb sec , 3 cani (aceleasi ca la orez) cu zeama de pui/peste/legume sau daca nu aveti cu apa (dar puneti si un cubulet de concentrat), sare si piper negru proaspat macinat dupa gust, 1 legatura patrunjel si una de marar tocate fin, 250 gr. Fetta maruntita, 2 linguri de Kefalo Graviers sau Parmezan (sau orice branza tare ) ras
Pilaf italienesc cu cotlet de rechin
3 cotlete de rechin 200 gr boabe de fasole Azuki Bio 200 gr orez alb cu bobul auriu cateva frunzulite de menta 3 sau 4 cateii de usturoi 2 linguri de unt 1 ceasca dovleac cubulete 1 ceasca de vin alb 1 lingura otet balsamic 2 linguri ulei din seminte de struguri sare, roz proaspat macinat,menta uscata si tarhon uscat