Prajitura cu caise si smantana

Prajitura cu caise si smantana retete: cum gatesti prajitura cu caise si smantana si cele mai gustoase retete de prajitura cu smantana si lamaie, cuscus cu pui si smantana, pui cu smantana si marar, pasca cu branza si smantana, tarta cu legume si smantana, pui cu ananas si smantana, cornulete cu untura si smantana, papanasi fierti cu smantana si dulceata, piept de pui cu smantana si marar, escalop de pui cu ciuperci si smantana.

Prajitura cu caise si afine

2 blaturi din cate: 5 oua,5 linguri de zahar,5 linguri de faina, 2 linguri de faina, un praf de sare, esentaCrema de caise:500 g smantana, 150 g branza de vaci, 75 g zahar pudra, un plic de gelatina, un castronel de piure din caise din compot, 3 caise nu foarte coapte, maruntite.Crema de afine:500 g smantana, 150 g branza de vaci, 75 g zahar pudra, un plic de gelatina, 5-6 linguri de dulceata din afine

Prajitura cu caise si nectar

2 blaturi din cate:4 oua, 4 linguri de ZAHAR, 4 linguri de faina, 2 linguri de ulei, un praf de sare, esenta vaniliecrema:350 g branza proaspta de vaci, 150 g ZAHAR pudra cu aroma de vanilie, 200 ml smantana, 250 ml nectar de caise, 2 pliculete de gelatina, cateva caise din compotdecor:siropul de la un compot de caise(borcan de 800 ml) si restul de caise scurse de suc, 2 plicuri de Gelle-Tort

Prajitura Cu Caise Si Nuca De Cocos

Transforma fructele intr-un desert decadent plin de caise si de nuca de cocos.

Prajitura cu caise a la bunica

1kg caise (fara samburi) (sau 3-4 borcane de compot de caise)8 linguri zahar tos (pentru caisele proaspete)160g margarina200g zahar pudra4oua1 plic praf de copt1 plic zahar vanilinat360g faina1 plic budinca de vanilie

Prajitura Greta Garbo cu gem de caise (Jerbo)

200 gr unt,2 linguri zahar praf,1 ou intreg,1 galbenus,praf de copt,foarte putin bicarbonat si vanilie,400 gr faina1-2 linguri de smantana (optional)dulceata de caisenuca amestecata cu zaharglazura de ciocolata

Prajitura Frageda Cu Caise

250 gr zahar 250 gr unt 250 faina coaja si zeama 1 lamaie 6 oua caise

Prajitura Cu Caise

Ingrediente pentru 10 bucati: Pentru blat: >> o lamaie >> 125g unt/margarina >> 100g zahar >> 2 oua >> 175g faina >> 1/2 pachet de praf de copt >> 1-2 linguri de lapte Pentru umplutura: >> 750g caise proaspete/500g caise din conserva >> 50g nuca de cocos rasa >> 500ml frisca >> 1 pachet zahar vanilat.

Prajitura De Caise Cu Zer

Un prajitura moale, fructata, perfecta pentru vara.

Prajitura rapida cu biscuiti si crema de banane

biscuiti, nectar de caise (pentru insiropat), gem de caise (poate lipsi), putin unt (vreo 50 de grame), banane, cacao siciteva nuci.

Prajitura cu dulceata de caise

200 gr faina,250 gr zahar, un praf de copt, 5 oua, 200 gr margarina sau unt, 150 gr nuca macinata, o lamaie, dulceata de caise

Prajitura delicioasa cu caise

4 oua300 grame faina300 grame de zahar7 linguri de apa1 praf de copt1 praf de zahar vanilatcirca 500 g caise

Prajitura cu caise si scortisoara

3 oua ,12 lingurite ulei,100ml lapte ,1+1/2 cana faina ,1+1/2 cana zahar,1/2 pachet praf de copt500g caise,si dupa gust scortisoara si coaja de lamaie.

Prajitura racoroasa

pentru blat: 6 oua 5 linguri lapte 6 linguri zahar pudra 3 linguri ulei 150 gr faina 35 gr cacao 1 1/2 plic praf de copt o esenta de vanilie pentru crema: 300 ml sm^ant^ana pentru frisca (sau frisca lichida) 250 gr mascarpone 200 ml lapte 2 galbenusuri 9 linguri zahar pudra 1 lingura amidon alimentar 15 gr gelatina piersici (sau caise) din compot pentru ^insiropat blat: zeama de compot de piersici (caise) pentru glazura: 150 gr ciocolata (50% cacao) 100 ml frisca lichida sau sm^ant^ana pentru frisca

Caise Coapte Cu Prajitura Jamaicana

O reteta rapida si usoara de desert de vara, cu piersici, zmeura, un strop de rom si prajitura de ghimbir.

Prajitura Racoroasa cu mascarpone si piersici

Pentru blat: 6 oua 5 linguri lapte 6 linguri zahar pudra 3 linguri ulei 150 gr faina 35 gr cacao 1 1/2 plic praf de copt o esenta de vanilie Pentru crema: 300 ml smantana pentru frisca (sau frisca lichida) 250 gr mascarpone 200 ml lapte 2 galbenusuri 9 linguri zahar pudra 1 lingura amidon alimentar 15 gr gelatina piersici (sau caise) din compot Pentru insiropat blat: zeama de compot de piersici (caise) Pentru glazura: 150 gr ciocolata (50% cacao) 100 ml frisca lichida sau smantana pentru frisca

Fursecuri Cu Caise Si Crema Custard

Aceste mici fursecuri de caise si crema custard sunt o reteta delicioasa de brunch, dar merg la fel de bine cu ceaiul de dupa-amiaza.

Chec Caise & Grana

150g branza Grana Padano - rasa mic 175g unt moale 25g shortening 220g zahar 80g zahar pudra 6 oua mici sau 5 oua mari - la temp. camerei 85g smantana groasa 30g amidon 300g faina pt. prajituri 100~200g caise uscate - taiate marunt (caisele se pot pune si asa simple sau inmuiate intai in lichior de caise - pt. mai multa aroma)

Tort cu caise si kiwi

Blat:5 oua, 5linguri zahar+1plic zahar vanilat, 5 linguri faina, 5 linguri apa minerala 2 linguri ulei, 1 plic praf de copt, 1 praf sareCrema:500 g frisca lichida, 400 g iaurt caise, 2 plicuri gelatina, 1 compot caise, 2 plicuri zahar vanilat, 10-12 caise, 5 kiwi

Prajitura pandispan cu caise

&nbsp1 kg de caise &nbsp120 g zahar &nbsp120 g faina &nbsp6 oua &nbsp1 praf de sare &nbsp1/2 lam&acircie &nbsp100 g unt &nbsp100 g zahar pentru tava &nbsp1 plic praf de copt - optional &nbsp1 plic zahar vanilat

Prajitura dulsineea

Pentru foi: 1 ou 3 linguri smantana 20% grasime 650 de grame de faina 80 de grame de margarina 150 de grame de zahar 4 linguri de miere 1 lingura de bicarbonat cateva linguri de lapte atat cat e nevoie pentru a omogeniza aluatul Crema: 250 ml lapte zahar vanilat sau esenta de vanilie 1 lingura de miere 200 de grame de unt 150 de grame de zahar 80 de grame de gris 5-6 linguri de gem acrisor (caise macese prune)eu am folosit gem de caise zahar praf pentru finisat

Tort la rece cu caise si dulceata

blat:150 g biscuiti, 100 g unt sau margarina, 200 g miez de nuca prajitcrema roz:250 g smantana, 5-6 linguri dulceata de cirese salbatice (sau dupa preferinta), un plic de gelatinacrema portocalie:150 g smantana, 200 ml nectar de caise, un plic de gelatina

Prajitura Greta Garbo ( Jerbo)

600 g faina 250 g margarina 4 galbenusuri 4 linguri zahar 7-8 linguri smantana coaja rasa de la o lamaie 1 plic praf de copt 1 borcan gem de caise 300 g nuca macinata 100 g zahar esenta rom 1 plic zahar vanilat

Biscuiti Cu Martipan Si Caise

50g caise uscate 200g martipan 200g faina 150g zahar 100g unt 1ou gem de caise si ceva ciocolata topita

Prajitura cu nectarine proaspete si gem de caise

1/2 cana de unt nesarat3/4 cana de zahar1 cana de faina2 lingurite praf de copt1/4 lingurita sare2 oua1 lingurita esenta de vanilie1 lingurita rom (optional)2 nectarine coapte, taiate in jumatate2 linguri zahar brun2 linguri ghimbir cristalizat1 lingura gem de caise

Tarta cu caise si bezea

Aluat:2 oua, 5 linguri de zahar, 200 ml ulei, 1 plic praf de copt, aprox 250 g faina, 2 linguri pesmetUmplutura:750 g caise, 250 g afine (in reteta originala erau 750 g cirese, puteti inlocui cu ce vreti sau puneti doar caise), 2 galbenusuri, 1 ou, 150 g smantana dulce, 60 g zahar, 1 plic zahar vanilat, coaja rasa de la 1/2 de lamaieBezea:2 albusuri, 125 g zahar

Prăjitură cu cremă de brânză şi gem de caise

Pentru blat:►4 ouă►4 linguri zahăr►4 linguri făină►un plic zahăr vanilatPentru cremă:►200 g ricotta►2 linguri crema de branza ceva Fin►4 gălbenușuri►200 g zahăr►o lingură esență de vanilie►gem de caise

Tarta pofticioasa cu caise

1 kg caise 1 pachet de aluat foitaj sau de aluat frantuzesc 4,5 linguri sirop de caise sau piure de caise 2 linguri fulgi de ovaz 1lingura faina 3 linguri migdale sau nuci macinate 50 g unt+50g unt 3 linguri de zahar+ 1 lingura (sau mai mult daca va place dulce) 10 -12 fragi sau zmeura sau mure(facultativ)

Batoane De Cocos Cu Caise - Fara Coacere

O prajitura pentru care nu ai nevoie de cuptor este un desert perfect.

Prajitura Arlechin

Aluat: 500 g faina 200 g unt 2 oua 150 g zahar 1 lingura smantana 1 plic praf de copt 1 praf sare Umplutura: 5 linguri gem de caise 5 linguri gem de prune 5 linguri gem de capsune/fructe de padure Topping: 2 galbenusuri 60 g zahar pudra vanilat bombonele colorate

Prajitura cu rozmarin si caise uscate

Pentru aluat: 245g faina 1 lingura rozmarin proaspat 180g unt moale 1/4 lingurita sare 60g zahar pudra esenta de vanilie Pentru umplutura: 250g caise deshidratate 100g zahar 3 linguri de miere 2 linguri rom (brandy) putina sare 1 1/2 cana apa Pentru firimituri: 45g faina 100g zahar brun 50g unt rece

Prajitura cu nuca si gem

-blat 450 g faina 190 g unt 150 g zahar pudra 6 galbenusuri coaja rasa de la o lamaie 1 praf de copt 250 ml smantana - bezea 6albusuri( mai multe daca aveti ramase) 270 g zahar 270 nuca prajita tocata 300 g gem de caise 200 g gem de mandarine

Tort sweet thirteen

Blat: 520 caise din compot, 150g unt, 125g zahar, 3 oua, 150g faina, 25g amidon de porumb, 1 lingurita praf de coptCrema de ricotta cu caise: 250g ricotta, 75g zahar pudra, 8 foi de gelatina, 2 lingurite de suc de lamaie, 3 lingurite lichior de caise sau brandy, 400ml friscaMou de ciocolata: 330g zahar, 100g zahar brun, 60g ciocolata amaruie, 2 linguri de glucosiu (sau miere), 125g smantana, 60ml lapte, 40g unt

Inghetata cu spuma de la dulceata de caise

1,5 kg de caise coapte bine 3 linguri de sm^ant^ana mai groasa 6 linguri de iaurt de casa mai gros spuma de la dulceata

Mousse de caise

250 g caise din compot, 250 g frisca lichida, 90 g zahar, 7 g gelatina

Tort de ciocolata si caise

Pentru blat:4 oua, 120g zahar fin sau pudra, 150g unt, 100g ciocolata cu lapte, 85g faina tip 000, 50g migdale fin macinate (cu moara), 1 vanilie, 1 lingurita praf de copt.Pentru crema:friscagem de caiseiaurtcaise proaspete bucati (optional)

Gem caise

3 kg caise 1,5 kg zahar o lamaie

Prajitura din gris cu caise

o600 gr caise cuaratate de samburi si fierte in 150 ml apa cu 125 gr zahar apoi scurse in strecuratoare o125 gr gris o800 ml lapte o2 linguri zahar vanilat o1 lingurita esenta de vanilie o1 lingurita scortisoara macinata o1 1/2 lingura unt sau margarina Rama o1 ou o50 gr miez de nuca prajit si maruntita ogem de caise/piersici si sos de ciocolata pentru servire

Prajitura cu dovleac, caise confiate si afine

100 gr. alune de padure/nuci, 270 gr. faina, 1 lingurita praf de copt, 1 lingurita scortisoara, 1/4 lingurita ghimbir, 1 praf sare, 230 gr. unt nesarat de la temperatura camerei, 200 gr. zahar, 1 ou mare sau 2 mici, 1 pliculet zahar vanilat, 230gr. piure de dovleac, 100 gr caise confiate, 50-70 gr afine confiate, eu am pus afine din lichior, topping (optional): 100gr mascarpone, 100 ml frisca lichida.

Guguluf cu caise confiate

6 linguri cu faina 6 linguri cu zahar 6 oua 6 linguri cu ulei 2 plicuri zahar vanilat esenta de vanilie putin unt o mana caise confiate ciocolata sau topping de ciocolata 2-3 lingurite dulceata(ar fi fost de preferat de caise dar cum nu am avut am folosit de capsuni) sare

Souffle de caise

- 4 oua - 1 kilogram de caise - 250 gr de zahar pudra - unt pentru uns formele - coaja de lam^aie esenta de rom (optional)

Pandispan cu caise

10 oua 250g zahar 250g faina 75ml ulei 600g caise 1 lingurita extract de vanilie 1 praf de sare Unt pt uns tava

Tarta Cu Migdale Si Caise

Caisele caramelizate dau o aroma minunata acestei retete frantuzesti de tarta.

Prajitura cu mac si caise, pufoasa zemoasa lecker

2 LS (Lingura de supa) Korinthen (sunt mai mici ca stafidele se pot inlocui cu stafide), 2 LS Rom, 6 oua, 500 g caise proaspete (sau 1 cutie mare compot caise)+Zeama de la o lamaie (se marineaza mai tarziu caisele cu ea nu se pune in aluat), 150g unt moale (merge si margarina), 100g zahar, Jumatate lingurita coaja de lamaie, Un praf sare, 200g mac macinat, 50g migdale taiate marunt (sau nuci), 100g faina, 50g mondamin-amidon pentru prajituri-gustin, 1 LC (Lingurita de ceai) rasa cu praf de copt, 50 g pesmet (eu l-am facut din biscuiti),Pt „la Sfarsit"250g gem de caise sau jeleu, 2 LS Tarie de fructe (cine nu are voie de alcool pune zeama de la compotul de caise), Zahar pudra, LS-lingura supa; LC- lingurita ceai

Crema de caise cu branza de vaci si merisoare

10-12 caise bine coapte o mana de merisoare 2 linguri rase cu miere 150 g branza de vaci 100 g smantana degresata sos de caramel(sau orice alt sos care va place-eu am avut acest sos de la Dr.Oetker,dar se poate prepara si in casa si sunt convinsa ca este mult mai delicios)

Toping de caise

Dulceata de caise. Se poate folosi orice fel de dulceata pe care o aveti la indemana.

Prajitura cu caise si visine

COCA: 200 g unt, 120 g zahar, un zahar vanilat, putina sare,3 oua, 280 g faina, praf de copt,UMPLUTURA:3 oua,3 linguri zahar, o vanilie, 100 ml frisca.

Prajitura Sah-Mat

pentru blaturi: 300 gr unt 400 gr zahar pudra 15 ml esenta de vanilie 500 gra faina 2 lingurite praf de copt 6 oua 4 linguri de cacao un praf de sare o cana de compot de caise pere pentru insiropat pentru crema: 200 gr ciocolata amaruie 250 ml frisca lichida 150 gr unt 50 ml lichior de caise sau cirese (optional) pentru ornat: 250 ml frisca lichida 80 gr fulgi de migdale bilute mici-mici colorate :P optional of course

Dulceata de caise

2 kg caise 1 lamaie 1,5-2 kg zahar, dupa preferinta 2 lingurite esenta de migdale

Prajitura cu foaie sfaramata

400 g zahar 700 g faina 200 untura 50 g margarina Unirea 150 g unt 3 oua 2 zahar vanilat 1 praf de copt 1 lamaie 300 ml lapte gem visine gem caise 70 g ciocolata

Galuste cu caise si cartofi

10-12 caise4-5 cartofi mari (1kg)faina cat cuprinde(~300 gr)1 ouun praf de sare3 lingura nuca pisata6 linguri pesmet3 linguri zahar