Reteta crispy piept de pui

Reteta crispy piept de pui

Sandwich cu crispy strips

Ingrediente: crispy strips (reteta in categoria Mancaruri cu carne) lipii o conserva cu rosii decojite cu tot cu sucul lor (200ml) cascaval ras parmezan o lingura sos de soia (de cand l-am cumparat imi vine sa il pun in orice:)) ) boia sare piper cimbru

Cum să faci crispy strips ca la KFC

Oricine a mâncat măcar o dată la KFC s-a îndrăgostit de gustul aripioarelor și crispy-urilor. Astăzi vă învățăm cum să faceți crispy strips acasă, la fel de crocante cum sunt acelea de la KFC.

Piept de pui gratinat

4 oua,piept de pui,300ml sos alb (dau reteta mai jos),unt,piure de cartofi (am folosit 2 cartofi maricei),cascaval,condimente (eu am folosit curry ca i-mi place la carnea de pui),sare.

Pui crispy la cuptor cu garnitura de Sehriye si linte maro

Pentru garnitura: - 1 canuta Sehriye (orez turcesc). Se poate inlocui cu orez normal (bob cu bob Colosal de la Scotti) - 1 canuta linte maro (din conserva) - 3 fire de ceapa verde 1 catel de usturoi - 3 canute de supa de vita sau apa (se foloseste de trei ori cantitatea de orez adica la o cana de orez puneti 3 de apa sau supa) - 1 lingura de ulei de masline - 1/2 legatura patrunjel - sare/piper Pentru pieptul crispy: - 1/2 pui dezosat - sare piper - 1 - 2 linguri de ulei de masline - 1 ou - 1 cana de cereale de porumb (pe care le folositi dimineata cu laptele)

Cubulete de pui pe pat de varza si orez

Reteta am cules-o din revista Bucataria pentru toti si imi place...de fapt mie imi place cam tot ce este vu varza :) Ingrediente: -300 gr piept de pui (in reteta originala este piept de curcan) -250 gr varza murata -150 gr orez -1 ceapa -250 ml supa de pui -1 lingurita boia -1 lingurita cimbru -150 ml bulion -ulei de masline -sare piper

Piept de pui picant si br^anza feta la gratar

O reteta delicioasa de piept de pui si br&acircnza feta la gratar.

Broccoli pane - rețeta crispy și delicioasă

Descoperă cum să faci broccoli pane. Este ușor de făcut și este gata în doar 30 de minute. Pașii simpli și ingredientele ușor de găsit te vor ajuta să impresionezi la masa de prânz sau cină.

Tobă de pui - rețeta simplă

Toba de pui este ideală pentru cei care nu consumă porc ori pur și simplu nu vor să mănânce carne grasă.

Salată cu piept de pui și ouă. Rețetă rapidă și ușoară

Salata cu piept de pui și ouă este o rețetă simplă, dar delicioasă și sățioasă, perfectă pentru o masă ușoară sau un prânz rapid. Pregătește-o în doar 15 minute! 

Salată boeuf cu piept de pui - reteta gustoasă și hrănitoare

Salata boeuf cu piept de pui este o variantă ceva mai ușoară decât cea clasică, ce conține carne de vită.

Rulada de piept de pui

piept de puicrenvusti (de pui)suncacascavaluntsare, piper

Piept de pui umplut a la Droopina

piept de pui, cremwursti (de pui), sunca, cascaval, unt, sare, piper.

Gratare de pui cu pasta de leurda

O reteta cu pasta de leurda care-i da o savoare si un gust deosebit gratarului de pui. Un piept de pui fara piele si os Pasta de leurda Cartofi pt garnitura Sare piper

Piept De Pui Cu Orez

1 piept de pui mare 1 cana de orez(cam 250 g) rosii patrunjel verde ulei pt prajit pieptul de pui.

piept de pui milanez

piept de pui ciuperci rosii pomodori sare piper ulei

Ciorbă de pui cu iaurt - remediul excelent pentru răceală (rețetă arăbească)

Ciorba de pui cu iaurt este o rețetă asemănătoare cu ciorba de pui a la grec, numai că aceasta este de inspirație arăbească. Gustul de smântână este înlocuit cu un gust acrișor, de iaurt, și cu o aromă orientală, dată de cumin (chimion). Ciorba de iaurt este un remediu foarte bun atunci când sunteți răciți sau gripați și vă ajută să vă puneți rapid pe picioare. Se face foarte simplu și se servește fierbinte, cu mult pătrunjel proaspăt sau mentă verde.

Piept de pui cu sos de roșii - rețetă simplă și gata în 30 de minute

Pieptul de pui cu sos de roșii este o rețetă simplă, dar foarte gustoasă. Este rapidă, ușor de preparat și plină de arome. Perfectă pentru o masă de familie sau pentru o cină rapidă după o zi lungă. Încearcă rețeta și bucură-te de un preparat savuros!

Piept de pui natur cu salata de rosii

1 piept de pui 4-5 rosii condimente pentru carnea de pui 5 linguri ulei de masline 1 lingura otet sare piper paprika

Piept de pui picant la grătar

500-600 gr piept de pui 200 ml smantana 2 linguri curry 1/2 lingurita chili

Ostropel de pui după rețeta bunicii

Rețeta tradițională de ostropelul de pui care îți va aduce aminte de gustul copilăriei, datorită aromelor care se îmbină. Această rețetă autentică vă garantează cel mai bun ostropel de pui.

Piept de pui in cuib

un piept de pui 1/2 varza mica 200 g paste sare,piper, 2-3 linguri ulei de masline zeama unei lamai

Crispy squid rings(Lulas fritas)

Pt.2 prsoane:3-4 bucati de lulas(Mastigoteuthis flammea)in engleza "squid",mai popular cunoscut sub numele de "calamares"si la noi... faina sare lamaie ulei de masline 3 catei de usturoi

Rulada din piept de pui

feliute de bacon piept de pui cascaval feliat sau ras.

Snitele Din Piept De Pui In Pesmet

2 bucati piept de pui dezosat 2 oua sare piper ulei faina pesmet.

Snitel natur din piept de pui cu legume sotate

1 piept de pui 1 rosie 2 ardei grasi galben/rosu 2 morcovi 1 ceapa 100 g dovlecel 150 g ciuperci 4-5 catei de usturoi cateva fire de patrunjel condimente pentru carnea de pui 5 linguri ulei de masline sare piper paprika

Snitel din piept de pui, copt

Piept de pui 2 oua 3 linguri faina 3 linguri pesmet sare piper boia

Piept De Pui La Gratar

piept de pui dezosat sare, 1-2 catei de usturoi vin alb,zeama de lamaie

Piept de pui cu smantana

400 g piept de pui 200 ml smantana 2 linguri ulei sare piper

Pui Valdostana. Rețeta pas cu pas, ca la restaurantele de lux

Puiul Valdostana este o rețetă italiană delicioasă, făcută cu bucăți subțiri de piept de pui, șuncă presată, roșii și felii de cașcaval într-un sos ușor de vin alb.

Piept de pui cu sos

Pentru 2 persoane: 1 piept de pui, un morcov fiert, o telina fiarta, doua rosii, 3 linguri smantana, sare piper patrunjel verde.

Piept de pui picant

1 piept de pui 1 ardei iute sos de soia vin amestec de mirodenii ulei de masline

Pui Kiev - piept de pui umplut cu unt aromatizat

Ce faci atunci când ai un piept de pui, dar nu vrei o simplă friptură sau o porție de șnițele? Faci un pui Kiev, delicios și aromat.  Rețeta de pui Kiev este o combinație de șnițel, cordon bleu și ruladă de pui. Un piept de pui umplut cu unt aromatizat și cu o crustă crocantă de pesmet. Se face foarte simplu și repede, nu este nevoie de prea mult efort și, cât timp puiul stă în cuptor, vă puteți ocupa de garnitură. Puiul Kiev poate fi servit simplu, cu cartofi, piure, orez sau salată și este nemaipomenit pentru o cină sau un prânz în familie. Arată senzațional, atunci când este tăiat în secțiune, ca să nu mai vorbim despre aroma de unt și verdețuri, care intră în toată bucata de carne. 

Piept de pui in staniol

500g piept de pui 500g ficatei de pui 250g kaiser,costita etc 1 catel de usturoi 50ml ulei 50ml vin condimente-sare,piper,marar,patrunjel 4 cartofi potriviti

Sandwich din vinete cu piept de pui

1 vanata mare 2 rosii 4 catei de usturoi 1/2 piept de pui fiert 2 linguri ulei de masline Sare piper Frunze de busuioc

Piept de pui natur la gratar

1 piept de pui condimente pentru gratar 3 linguri ulei de masline 10 g unt cimbru boia sare piper

Piept de pui în sos Gorgonzola

Dacă v-ați plictisit de friptura de pui clasică și vreți să îi dați un alt gust, acest sos gorgonzola este alegerea perfectă. Se face repede, este foarte gustos și aromat și, dacă vă place combinația de carne cu sos de brânză, acest fel de mâncare se va transforma rapid într-unul dintre preferatele voastre. Puteți adapta această rețetă și să o faceți cu paste sau puteți adăuga ciuperci spre final. Orice este permis, totul ține de gusturile voastre și de ce ingrediente aveți la îndemână.  Sosul gorgonzola se complimentează perfect cu carnea de pui, îi dă o savoare aparte și veți scăpa de pieptul de pui fad și uscat făcut pe tigaie. 

Piept de pui acordeon în crustă de pesmet

Dacă v-ați plictisit de modalitatea clasică de a găti și savura pieptul de pui, vă propunem o rețetă care nu are cum să nu vă placă. Piept de pui acordeon, în crustă de pesmet cu parmezan, crocant, delicios și extrem de arătos. Se face la fel de simplu ca șnițelul și poate fi savurat alături de piure, cartofi prăjiți sau orice garnitură vă place. 

Snitel din piept de pui si cascaval

un piept de pui 100 g cascaval 2 oua faina de grau sare,piper ulei pentru prajit

Pui cu bere - rețeta perfectă pentru seri relaxante

Puiul cu bere este o alegere excelentă pentru o masă gustoasă și reconfortantă. Combinația dintre carnea fragedă de pui și aroma subtilă a berii creează un preparat cu adevărat special.În acest articol, vei afla tot ce trebuie să știi despre cum să pregătești această rețetă, ingredientele necesare și câteva sfaturi utile pentru a obține cele mai bune rezultate.

Piept de pui în crustă de parmezan

Dacă v-ați plictisit de rețata banală, clasică de șnițele, aceasta este o alternativă excelentă. Pieptul de pui în crustă de parmezan este delicios, ușor de făcut și foarte spornic, așa că vă invităm să îl încercați.  Practic, pașii pe care trebuie să îi urmați sunt aceiași ca la șnițele, doar că veți înlocui făina cu parmezanul. În acest fel, obțineți o crustă delicioasă, care va îmbrăca bucata de carne și îi va da o aromă aparte. 

Piept de pui Hawai

Pentru 4 persoane 1 conserva ananas 4 fileuri piept de pui dezosat (fara pielita) 4 felii sunca 100 gr cascaval (hipocaloric) sare piper curry ulei de masline extravirgin

Rulada cu broccoli si piept de pui

1 piept de pui, 3 cepe, 4 oua, 300 gr. brocoli, 3 linguri faina, un praf de copt, 4 linguri de smantana, piper,sare

Piept de pui Provolone (în stil italian)

Există atâtea rețete cu piept de pui, încât nu știi la care dintre ele să te oprești, atunci când vrei să pregătești o masă pornind de la această carne. Fie că vorbim despre feluri de mâncare simple sau mai complexe, autohtone sau de inspirație internațională, e imposibil să nu fie măcar câteva rețete și pe gustul vostru. Astăzi vă propunem o rețetă din bucătăria italiană, de piept de pui cu prosciutto și brânză provolone. Aceasta este și cea care dă numele preparatului, dar nu este obligatoriu să o folosiți pe aceasta. Dacă nu o găsiți sau nu vă place, o puteți înlocui cu orice fel de brânză doriți.

Tagliatella cu piept de pui

1 pachet tagliatelle 2 bucati piept de pui 3 -4 rosii cherry 1 frunza de menta 2 felii de bacon 50-100 gr de unt ulei sare piper alb

Rulouri din piept de pui bacon

* 1 piept de pui * 1 pachet sunca de padure / bacon feliat * unt * 2 morcovi * 1/2 ceasca de vin alb demisec

Piept De Pui Invelit In Cascaval

1 si jumatate piept de pui condimente: sare,piper vegeta boia iute chilli sos de soia 6 felii subtiri de cascaval

Friptura din piept de pui umplut la cuptorul cu halogen

1 piept de pui mai maricel 150 g frunze de spanac 8 feliute de branza topita 1 morcov 2 linguri ulei (de masline) 1 lingurita condimente pentru pui 1 lingurita baza pentru mancaruri cateva fire de patrunjel verde sare piper cimbru boia

Piept De Pui Cu Marar

piept de pui marar pesmet sare, si ulei pentru prajit

Pui Cu Crusta De Parmezan, O Reteta Rapida Pentru O Cina Perfecta!

Iata o alternativa mai sanatoasa la mancarea fast-food.

Piept de pui italian

Pentru 2 portii:1 piept de pui mare, cascaval (cateva felii), o rosie, busuioc, unt pentru prajit (50 gr), sare si piper, 4-5 cartofi potriviti.