Salata de hering marinat cu maioneza

Salata de hering marinat cu maioneza retete: cum gatesti salata de hering marinat cu maioneza si cele mai gustoase retete de hering marinat cu legume, salata piept de pui cu maioneza si ceapa, piept de pui marinat, pasta de peste cu maioneza, piept de pui cu maioneza, cartofi cu maioneza, hering la cuptor, limba cu maioneza si hrean, oua umplute fara maioneza, supa de salata cu iaurt.

Salata Greceasca Din Hering Marinat

250 gr hering marinat 200 gr maioneza de casa (facuta din 2 galbenuse, 1 lingura mustar, 100 gr iaurt, ulei) 2 castraveti in otet patrunjel sare, piper dupa gust

Salata Ruseasca de sfecla si macrou marinat

Ingrediente pentru 4-6 persoane: 200-250g de macrou marinat (din comert la plicuri e foarte bun!) 3 cartofi maricei 3 morcovi medii 3 sfecle mici (sau sfecla din borcanele comercializate) 1 ceapa rosie medie 3 oua 70-100 g de maioneza 1 lingurita de ulei (atentie daca achizitionati hering marinat el este deja ^in ulei!) sare puneti numai ^in cazut ^in care macroul nu e foarte sarat

Salata Tiganeasca Din Hering Merinat

250 gr hering marinat 400 gr ketcup dulce 2 castraveti in otet marar sare, piper dupa gust

Salata ruseasca cu sfecla si macrou marinat

Pentru 4-6 persoane: 200-250g de macrou marinat (din comerț, la plicuri, e foarte bun!) 3 cartofi măricei 3 morcovi medii 3 sfecle mici (sau sfeclă din borcanele comercializate) 1 ceapă roșie medie 3 ouă 70-100 g de maioneză 1 linguriță de ulei (atenție, dacă achiziționați hering marinat, el este deja în ulei!) sare puneți numai în cazut în care, macroul nu e foarte sărat

Shuba - salată rusească cu hering afumat

Shuba sau salata rusească în straturi este o salată foarte aspectuoasă și de efect, mai ales când aveți de pregătit o masă pentru musafiri. Arată foarte bine în secțiune și, chiar dacă este montată în straturi, acestea se vor combina perfect atunci când este servită. Vedeta din această salată este sfecla amestecată cu maioneză, care formează ultimul strat și care îi dă o culoare deosebită. Foarte populară în bucătăria din est, shuba sau salata cu hering afumat este din ce în ce mai apreciată și în alte părți.   

Salata cu hering marinat

1 cartof mare fiert1 lamaie1 castravete1 gogosar125 g branza philadelphiaprazsarepipermararbusuioc4 linguri smantanausturoifile de hering afumatulei de maslineotet balsamic

Salata cu file de hering

File hering5 cartofi3 morcovi1 sfecla rosie1 ceapaMaioneza1 ouSarePiper

Hering marinat cu legume

1000 g hering 250 ml apa 100 ml otet 50 ml ulei 2 cepe 2 morcovi 3-4 foi dafin 1 lingurita sare 1 lingurita boabe piper 1 lingurita boabe de mustar 2-3 boabe enibahar

Salata de macrou sau hering afumat

300 g peste afumat (macrou sau hering)300 g cartofi potriviti2-3 morcovi100 g mazareMaioneza dupa gustZeama de lamaie1 lingurita mustarCeapa taiata julien sau cubulete

Salata "Suba"

5 cartofi 5 morcovi 2 cepe macrou afumat sau marinat sfecla rosie maioneza sare

Hering la cuptor cu salata

1 kg hering 3 cepe mari 3 morcovi 1 pastarnac 1 cutie rosii in bulion sare (mix de legume) rozmarin piper ulei ridichii ceapa verde mustar marar patrunjel

Salata de icre de hering

100 g icre hering500 ml uleiapa minerala zeama de lamaie dupa trebuinta

Salata ruseasca - Shuba

- file de peste marinat - 300 gr - 1 ceapa - 2 cartofi sau 1 mai mare - 2 morcovi - 2-3 oua - 1 sfecla rosie mica - maioneza din comert (nu facuta in casa)

Pasta de peste crud si afumat

Ingrediente:- 1 kg cod fiert si dezosat;- 2 pesti afumati (macrou sau hering), curatat de piele si oase;- 500 gr macrou/hering marinat,- 3-4 linguri de maioneza de casa (1 ou si aproximativ 100 -150 ml ulei);- 3-4 linguri de iaurt;- 100 gr unt;- sare si piper dupa gust.

Salata de cartofi cu hering

2 cartofi fiertimaslinefile de hering afumat2 castraveti muratismanatabranza philadelphiaprazvegeta3 oua fierte

Salata hering cu branza

200 gr melci fierti (paste fainoase) 1 conserva de hering in ulei de 250 gr 100 gr branza feta 150 gr cas oaie 150 gr masline negre piper.

Salata de peste marinat Felicia

Ingrediente: 3 - 4 bucati de peste marinat 2-3 portocale 1/2 legatura de marar 1 ceapa rosie 20-30 gr de nucsoara 150 gr de varza rosie 100 gr varza alba 2 gogosari acri 20 gr de mac Dressing: Juice de la o lamaie Juice de la o portocala 1 lingura ulei de masline 2 linguri de iaurt 1 lingura de maioneza light 1 lingurita mustar frantuzesc boabe 1 plic Knorr Mediteranean Design: Se poate decora cu alge marine

hering la cuptor

4 buc hering 100 ml ulei 2 cepe 3 morcovi 3 foi dafin condimente de peste piper boabe sare

Macrou cu maioneza

300 g macrou marinat in ulei 1/2 kg ceapa alba si ceapa rosie o ceasca otet sare piper boabe de ienibahar foaie de dafin lamaie pentru ornat maioneza obtinuta dintr-un ou fiert unul crud si 100 ml ulei

Salată orientală cu hering afumat, o sursă excelentă de proteine

Salată orientală cu hering afumat - aroma heringului, sărat și afumat, este atenuată de bucățile de cartofi, dulci și cu o textură moale, totul îmbogățit de aroma acrișoară dată de lămâie.

Rulouri de hering cu legume

hering proaspatmorcoviprazpatrunjel verdevin albsare, piper, apa, o lingura de uleilamaie

Rulouri cu hering si legume

10 fileuri hering, 300 g ciuperci ,2 morcovi ,1 lingura boabe porumb din conserva ,1 lamaie,50 ml ulei măsline, sare - piper 100 ml vin alb, verdeață

Salata cu ciuperci, maioneza si usturoi

300 g ciuperci champignon 150 g maioneza de casa sau puteti folosi maioneza din comert 1-2 catei de usturoi sare

Salata De Peste Afumat

4 - 5 cartofi mai mici 150 gr legume congelate ( amestec mexican) 200 gr peste afumat ( hering) masline 1 lamaie 1 ceapa mica frunze de salata pentru decor

Salată a la russe (salată Olivier).

Salata a la russe sau salata rusească este o rețetă foarte asemănătoare cu salata de boeuf. Are cam aceleași legume, dar lipsește carnea de vită. În loc de aceasta, se folosesc ouă fierte.  Sigur că dacă țineți neapărat, puteți pune și carne, dar la fel de bine puteți omite carnea și ouăle și să folosiți maioneză vegetală. În acest fel veți obține o variantă de post a salatei a la russe, la fel de gustoasă. Totul ține de imaginația și preferințele voastre. Salata rusească sau salata a la russe își are originea în Rusia, în anii 1850, când un bucătar de la Moscova a făcut-o cunoscută. Se numea Lucien Olivier și de aceea salata a la russe mai este întâlnită și sub numele de salată Olivier. În varianta inițială, aceasta era diferită de salata pe care o știm astăzi și avea o mulțime de versiuni, unele chiar cu ciuperci, limbă, raci sau homar. Astăzi vă propunem o salată a la russe într-o variantă simplă, foarte apropiată de salata de boeuf. O puteți face cu legumele care v-au rămas de când ați fiert supa sau o puteți pregăti de la zero. 

Hering marinat(reteta rapida)

-1 kg hering, -un morcov, -o ceapa mica, -o lingurita de sare, -un praf de piper macinat, -o lingurita de zahar, -o lingurita de piper boabe, -o lingurita de coriandru boabe(sau mustar), -2 foi dafin, -o lingura de ulei, -50ml otet(sau zeama de la o lamaie), -350 ml apa,

Platou cu salate

Salata 1: 200 g surimi feliati 200 g branza topita data pe razatoare 100 g varza proaspata tocata marunt 2 oua fierte taiate marunt 100 g porumb fiert 200 g maioneza sare piper Salata 2: 1/2 varza proaspata 1/2 lamaie (zeama) 100 g maioneza Pentru decor: salata verde masline rosii,felii de ou,fire de patrunjel

Salata cu fasole boabe

Avem nevoie :1 salata verde1 rosie1 conserva fasole rosie boabe2 ardei1 gogosar1 ceapa rosiefile de hering afumattelemeaulei de maslinesarepiper

Salată cu ouă și maioneză

Fie că aveți de pregătit o salată pentru musafiri, pentru aperitiv sau pur și simplu vă plac alimentele combinate într-o salată pe care să o puteți savura cu pâine prăjită, vă propunem o rețetă foarte simplă, delicioasă, ieftină și sățioasă.  Salata de ouă fierte cu maioneză și cremă de brânză se face rapid, este o sursă excelentă de proteine, datorită ouălor, și o puteți pregăti pentru orice ocazie, de la o zi banală până la o masă de sărbătoare. 

Salata De Legume Fierte Cu Maioneza De Post

Pentru aceasta salata am ales sa folosesc cateva buchetele de broccoli,cateva buchetele de conopida,cca 200 g fasole verde,cateva fire de patrunjel si marar sare piper maioneza de post dupa gust si putin morcov fiert pentru ornat. Maioneza de post poate fi pregatita cu succes in casa sau puteti sa o cumparati gata preparata din magazinele de specialitate.

Salata de morcov cu maioneza si usturoi

1 kg morcovi 300 ml maioneza 5-6 catei de usturoi sare

Salata rusa cu ton si rulada cu sunca

Pt salata rusa: 5 cartofi 4 oua 4 morcovi 4-5 castraveti in otet 2-3 cutii de ton in ulei 300 gr maioneza 200 gr mazare fiarta sare piper Pt rulouri cu sunca: 2 felii de paine pt sandvisuri(tramezzini) 50 gr sunca presata in felii subtiri 2 frunze de salata verde 2 lingurite de maioneza

Piftelute marinate cu ceapa si maioneza

Piftelute:500 g carne tocata, 2 morcovi, 1 ceapa, 3 oua, 1 cutie ricotta250 g/branza de vaci (optional), 6 catei de usturoi, patrunjel si marar tocate, paine inmuiata in lapte/pesmet daca e prea moale compozitia, sare, piperSos: 4 cepe, 3 linguri maioneza, otet, sare piperPentru marinat ceapa: 3 linguri otet, 2 foi de dafin, cateva boabe de piper, sare

Nicio masa fara peste

file de macrou marinat file de somon marinat ceapa alba ceapa rosie 2 linguri otet 2 linguri ulei de masline 50 g ciupercute marinate daca doriti masline icre lamaie

Rulouri de hering cu castraveti

-500 g hering, -o lingurita de zahar tos, -o lingurita boabe de coriandru(sau mustar), -o lingura de sare, -un praf de scortisoara, -50 ml ulei, -75 ml otet, -o lingurita piper negru boabe, -2-3 foi de dafin, -350 ml apa, -o ceapa mica taiata rondele, -un morcov mic taiat rondele subtiri, -3-4 castraveti murati feliati pe lung,

Salata de paste cu maioneza

200 gr paste spirala fierte 100 gr de parizer de pui taiat cubulete albusul ramas de la oul fiert pentru maioneza taiat cubulete 4 linguri smantana 3 linguri de maioneza 1 ceapa taiata pestisori sare si piper otet cateva masline

Rulada de peste crud

frunze de salata verde, unt, mascarpone, somon marinat, surimi si castravete

Salată Waldorf - rețeta clasică

Probabil că nu este bucătar sau bucătăreasă care să nu fi auzit se celebra salată Waldorf. O salată simplă, din ingrediente puține, care combină aromele sărate și salata verde cu fructe.  Salata Waldorf este foarte populară în Statele Unite, mai ales la granița anotimpurilor reci. Nu lipsește de pe mesele americanilor de Ziua Recunoștinței. Salata Waldorf este o rețetă foarte veche și a fost preparată pentru prima dată în 1893, de către bucătarul șef de la hotelul Waldorf Astoria, de acolo și numele ei. 

Salată de ton cu porumb și maioneză

Știm că vă plac rețetele rapide și ușoare, care nu necesită prea mare efort sau ingrediente prea sofisticate. De aceea, astăzi vă propunem o salată ușoară cu ton și maioneză, cu un gust fresh și foarte simplu de făcut.

Salată de țelină cu maioneză

Legumele și fructele proaspete ne ajută să ne menținem sănătoși și să ținem la distanță bolile, mai ales în sezonul rece. Țelina este o sursă excelentă de proteine vegetale, potasiu și vitamina K și poate fi introdusă în alimentație atât crudă, cât și gătită.

Friptura de pui cu sos de lamaie la dubletta

2 pulpe de pui crestate un piept de pui Sos pentru marinat: 4 linguri ulei de masline zeama unei lamai sare piper, Salata: o salata verde o legatura ridiche o legatura ceapa verde dresssing: 2 linguri ulei,sare 2 linguri otet de mere 2 rosii schery pentru ornt

Salata de vinete cu maioneza de post

2 vinete, maioneza de post (din comert), verdeata, sare, piper, 1 ceapa

Salată de cartofi cu ceapă și maioneză

Rețeta simplă de salată de cartofi cu ceapă și maioneză, pe care o puteți savura ca atare sau pe post de garnitură. O puteți prepara cu cartofi noi sau vechi.

Salata de legume si ciuperci cu maioneza

600 g cartofi fierti 1 morcov mare fiert 140 g castraveti marinati 100 g ghebe marinate (optional) 100 g gogosar din otet 1 lgt cu varf patrunjel uscat 1 ceapa medie 150-200 g maioneza 1/4 lgt sare

Tort de salata cu rodie

4 cartofi,300g mortadella,2 rodii,200g sfecla,1 morcov,un sfert de telina,1 pastarnac,1 patrunjel,salata verde,maioneza,sare, piper

Salată de icre cu ceapă

Salata de icre este un aperitiv nemaipomenit de sărbători, sau atunci când aveți musafiri. Se face ușor, din ingrediente la îndemână și, spre deosebire de cea gata preparată, din magazine, există avantajul că știți exact ce puneți în ea. Salata de icre făcută în casă este mai sănătoasă, mult mai gustoasă și o puteți adapta la propriile gusturi. De exemplu, dacă nu vă place cu ceapă sau vă place mai acrișoară, puteți pune mai multă zeamă de lămâie. Este ideală în zilele de dezlegare la pește din perioada postului. O puteți prepara din orice fel de icre vă plac, proaspete sau din mazagin. 

Salata cu piept de pui, telina si maioneza

1 piept de pui 1 telina maioneza de casa zeama de lamaie sare piper cimbru

Salata de fasole galbena cu maioneza

400 g fasole galbena pastai &frac12 legatura de marar 3 catei de usturoi sare piper Pentru maioneza: un ou 100 ml ulei un praf de sare zeama de lamaie

Salata de cruditati cu atun si sos de maioneza cu pasta de rosii

3 feluri de salata -verde rosie si creata 1 lingura de morcov razalit 1 lingura de fire de soia 1 lingura de sfecla rosie razalita 1/2 rosie 1/2 ardei 1 conserva de ton 1 ou fiert 2 felii de sunca presata Pentru sos 1 lingura de maioneza 1 lingur de pasta de rosii

Salata vesela

0 legatura de salata verde 2 oua de prepelita 3 rondele de gogosar rosu proaspat 2-3 masline masline sare,zeama de lamaie 2-3 linguri maioneza