Salata de pipote cu ceapa

Salata de pipote cu ceapa retete: cum gatesti salata de pipote cu ceapa si cele mai gustoase retete de salata piept de pui cu maioneza si ceapa, salata de piept de pui cu ceapa marinata, ciulama de ciuperci cu pipote, sote de pipote si inimi, ficat de curcan cu ceapa, focaccia cu ceapa, vita cu ceapa caramelizata, ceapa caramelizata cu zahar brun, bhaji de ceapa, mancare de prune uscate fara ceapa.

Mazare cu pipote la cuptor

* 1 cutie de mazare, * 1/2 kg de pipote, * 1 ardei, * 1 cana apa * morcov, * pastarnac, * ceapa, * sare, * cimbru * piper alb * marar

Tocanita de pipote si inimi cu sos

* o punga de pipote cu inimi * o ceapa * un morcov * sare * piper alb * boia dulce * patrunjel

Tocaniță de pipote cu ceapă

Acestea sunt ingredientele de care ai nevoie pentru a prepara tocăniță de pipote cu ceapă: Un kilogram de pipote proaspete de pui Patru sau cinci cepe mari Două sute de grame de roșii în suc propriu O cană de pastă de roșii de casă Sare și piper, după gust O lingură de boia de ardei dulce O lingură de mărar uscat Trei linguri de ulei Trei căței de usturoi

Pipote si inimioare de curcan rasol

300 g pipote si inimi de curcan 3 cartofi 1-2 morcovi o ceapa mica uscata sau cateva fire de ceapa verde patrunjel verde sare,piper,cimbru,2 foi de dafin putin vin alb

Pilaf cu pipote si inimi

1 cutie de pipote si inimi 1 ceapa potrivita 4 ciuperci potrivite 2 cani de orez sare piper ulei

Tocanita de pipote cu ciuperci

300 g pipote 250 g ciuperci (preferabil proaspete) 1 ceapa mai mare 2-3 linguri pasta de rosii 1 lingurita pasta ardei iute sare, piper patrunjel tocat

Mamaliguta cu pipote la cuptor

1 caserola ficat de porc1 caserola pipote si ranza de pui1 legatura ceapa verdemararpatrunjel1 morcovsarepipermamaligutacascaval2 oua

Tocanita din pipote si inimi de pasare

pipote si inimi de pasare o caseraola 1/2 lingura untura 1 linguritza boia de ardei dulce sare si piper o ceapa de marime medie

Ciulama din pipote și inimi de pui

Ciulamaua este o mâncare românească tradițională, pe care orice gospodină știe să o facă. Fie că este vorba despre ciulama de ciuperci, de pui sau din altă carne/ legume, ciulamaua este un fel de mâncare care se potrivește perfect alături de o mămăligă fierbinte. Sosul cremos de smântână o face să fie o alegere delicioasă pentru orice masă și orice ocazie. 

Spaghete cu pipote de pui

500g pipote de pui (puteti adauga si inimi) 400g spaghete O ceapa O jumatate ardei gras verde O jumatate ardei gras rosu 2 catei usturoi O mana patrunjel O lingura bulion 2 linguri ulei masline Boia Cimbru Piper sare

Pilaf cu pipote si inimi de curcan

o cana de orez 2-3 cani supa de carne un morcov o ceapa sare,piper macinat si cimbru 400-500 g pipote si inimi curcan patrunjel verde tocat 4-5 linguri ulei de masline sau dupa gust

Tocanita de pipote cu vin

-4 cepe potrivite -2 rosii -2 linguri pasta de tomate -1 pahar vin alb sec -1 kg pipote -sare,piper -1 lingura boia dulce -verdeata -50 nl ulei

Tarta de ficatei si pipote

500 g ficatei de pui500 g pipote2 morcovi2 ardei rosiisarepiper100 ml vin rosu50 g ulei2 cepe1 capatana usturoi

Tocanita de pipote cu inimi

inimi si pipote 700-800 g, 5 cepe, 3 morcovi, 1 rosie, usturoi, un ardei(de care vreti), o legatura de patrunjel proaspat, sare si piper dupa gust

Tocanita De Pipote Si Inimi De Pui

800g pipote si inimi de pui 3 cepe mari ulei suc de rosii sare piper patrunjel marar

Pipote si inimi picante

300 g pipote si inimi de pui3 rosii2 cepefrunze de telina1 capatana mare de usturoi1 ramurica rozmarin1 ardei iutefoi de dafin, piper

Tagliatelle cu pipote de pui si vin de Porto

3 linguri ulei de masline1 ceapa rosie1 ceapa alba 1 ardei rosu gras 2 catei de usturoi 2 fire bogate de patrunjel 500 gr pipote de pui 175 gr paste uscate sare, piper negru 1 lingura ulei 50 ml vin de Porto 25 gr unt Servit: frunze da patrunjel tocate piper negru proaspat rasnit

Tocanita din pipote de pui

500 gr pipote de pui,spalate si curatate 1 ceapa,taiata in cuburi 2-3 cartofi,curatati si lasati intregi sau taiati bucati mari 1 lingura paprika,boia de ardei 1 lingura pasta de tomate apa sare piper Optional:frunza de dafin

Inimi si pipote sote

o tavita de aproximativ 600 g de inimi si pipote de pui 3 cepe o jumate de capatana de usturoi sare piper boia ulei

Pui umplut cu inimi, pipote si ficat

- un pui mai mare de 1.5kg pe care il alegem astfel incat sa aiba pielea neperforata - 1 sau 2 linguri de ulei - aprox 300g pipote si inimi - aprox 300g ficat de pui - 2 oua fierte - 2 oua crude - o ceapa - 2 catei de usturoi - patrunjel - 2 sau 3 felii de paine inmuiate in lapte - sare piper

Tocanita de pipote si inimi

1 kg pipote si inimi de pui 4 cepe un ardei gras rosu un ardei gras verde 250 ml suc de rosii o frunza de dafin boia sare piper patrunjel 50 ml ulei

Tocanita de inimi si pipote de pasare

1 kg de inimi si pipote de pasare 4 cepe albe si 6 catei de usturoi 1-2 linguri de ulei un pahar de vin alb 2 pahare de apa 2 lingurite de boia sare si piper frunze de patrunjel mamaliguta pentru garnitura

Pipote cu maioneza

Este un aperitv rece. -1kg de pipote de pui/curcan. -1 morcov mare. -1 cartof potrivit. -1/4 radacina de telina. -4-5 catei de usturoi. - Citeva frunze de patrunjel verde. -Sare si piper dupa gust. Pentru maioneza: -1 galbenus de ou fiert tare. -1 galbenus de ou crud. -2-3 lingurite de mustar. -300ml ulei de floarea soarelui.

Legume cu pipote si inimi

500 g pipote si inimi de pui 400 g legume congelate din comert( care cuprinde mazare,fasole verde conopida morcovi) 2 morcovi 2 cepe 1 ardel 6 catei de usturoi ulei sare piper boia

Pui umplut

Un pui mare 1 cana orez ficatei 1/2 kg pipote 300g piper cimbru sare cartofi ulei

Drob de pui - rețeta simplă

Drob de pui - o rețetă simplă, delicioasă, se face ușor și este potrivită pentru masa de Paște, dar și în altă perioadă a anului, oricând aveți poftă de drob.

Drob de pui în crustă de aluat

Drob de pui în crustă de aluat - un aperitiv original, atipic și gustos, undeva la granița dintre drob și plăcintă cu carne tocată.

Orez cu legume si pui

300g orez prefiert 1 morcov mai mare 2 ardei grasi 1 dovlecel verde 1 ceapa 3 linguri ulei de masline piper sos de soia pui 300-400g(eu am avut niste pipote)

Tocanita de pipota cu ciuperci

-300 gr pipote -250 g ciuperci (preferabil proaspete) -1 ceapa mai mare -2-3 linguri pasta de rosii -1 lingurita pasta ardei iute -sare piper -patrunjel tocat

Salata mozaicata

Salata verde varza proaspata ceapa verde ridichi rosii cartraveti telina morcov ou fiert gulie marar verde patrunjel verde ulei de masline otet balsamic sare piper Cantitatile le alegeti in functie de cata salata doriti sa preparati.

Salata de sezon

4 fire ceapa verde,2 buc salata verde,8 ridichi,1 rosie mare,branza,cascaval,ulei de masline,sare.

Salata Cezar

salata verde crutoane cascaval iaurt condimente pentru salata

Ciorba acra de potroace

1 kg de maruntaie de pui (aripi, pipote, inima, ficat, gat, piept pasare) 1 telina mica 2 morcovi 1 pastarnac 1 patrunjel 1 ardei gras 1 ceapa mare 50 g orez 2 linguri de ulei zeama de varza acra/ 1 l bors /sucul de la 2 lamai 1 cana suc de rosii 1 legatura leustean 1 legatura patrunjel

Crostini Alla Toscana

Ingrediente pentru 10 de persoane: 250 gr de ceapa ( cam 4 - 5 cepe mari) 20 gr usturoi 500 gr Paine 800 gr ficat de pui 400 gr pipote de pui 40 gr file de hamsie 100 de capere 100 ml ulei de masline extra virgin 250 unt 1 pahar de vin

Salata Cu Branza De Bivolita

- 2 rosii - 2 ridichi - salata verde - o ceapa verde - branza - ulei - sare

Rulada din organe de pasare

1 kg amestec organe de pui (pipote inimi ficat) 3 cepe 1 legatura patrunjel proaspat 1 legatura marar proaspat 5 oua 1 lingura pesmet alb sare si piper dupa gust

Salata verde knorrica

salata verde 1 buc rosii 2-3 buc ceapa verde patrunjel verde dressing knorr ardei si verdeturi

Salata Olga-Virginia

1/2 salata Italieneasca(de la Metro) 5 frunze de salata normala 2-3 ciuperci crude 2-3 castraveti acri 1/2 ardei rosu 1/2 ardei portocaliu 1 ceapa rosie 1 fruct de kaki 100-150 gr de prosciuto 50 gr de muguri de pin Dressing: ulei de masline si juice-ul de la o lamaie

Salata Nicoise Cu Ton

- 2-3 cartofi noi mici sau un cartof potrivit - o rosie marisoara - 4-5 pastai fasole verde - un castravete sau 10 felii daca aveti castravete lung turcesc - 2 fire ceapa verde - 7-8 frunze salata - o conserva ton - 2 oua - dressing pentru salata gata cumparat sau preparat din zeama unei lamai cu 2 linguri de ulei de masline

Salata de avocado

Combinatia de ingrediente din aceasta salata ofera un rezultat fabulos.

Salata cu ou

- cateva frunze de salata verde - 2 rosii - 2 castraveti - 2 fire de ceapa verde - ulei de masline - un ou - sare - knorr dressing grecesc

Sufle de cartofi cu bacon si salata verde

Pentru sufle: 1 kg. cartofi 300 gr.bacon 3 oua 1 ceapa 200 gr.telemea veche sau cascaval 200 ml.lapte sare, ulei pentru uns vasul 1oo gr.unt Salata: 1 salata verde pt.dressing: 1 praf sare ,o lingurita zahar,2 catei usturoi tocati,ulei de masline,zeama de lam^aie

Salata in cos de paine

Pentru painica aveti nevoie de: - 200 g faina, - 10 g drojdie proaspata diluata in 100 ml apa calda, - 50 ml ulei de masline - 50 g margarina. Pentru salata: - o salata, - o legatura ceapa verde; - o legatura ridichi; - 100 g muschi de porc; - branza; - puteti adauga rosii, castraveti; - sare, piper, ardei iute uscat, patrunjel

Salata verde cu ridichi

1-2 capatani de salata verde 2-3 legaturi ridichi 1 legatura ceapa verde 2-3 catei de usturoi 100 ml otet 2-3 linguri de zahar

Salata cu peste

Un bol telina rasa+morcovi 4 fire ceapa verde 1 ardei Kapia rosu si unul verde cateva frunze salata romana si cateva frunze varza chinezeasca 2 conserve ton bucati in ulei 1 conserva porumb 1/2 castravete taiat feliute subtiri Muraturi(am pus pleurotus) ulei de masline zeama de la 1/2 lamaie sare piper marar si salata pentru ornat

Salata "c^imp Cu Romanite"

-3 oua fierte -2 castraveti -2 morcovi -2 fire ceapa verde -1 cutie de peste de mare in ulei (eu am folosit Saira in ulei) - 1/2 pahar de orez -marar sau patrunjel -frunze de salata -maioneza

Salata cu sunca York

-1 salata verde -1 ardei verde -1 ardei rosu -2 rosii mari -200g masline negre -1 ceapa rosie -250g sunca York -100g porumb din conserva -1 lamaie -ulei -sare

Salata de pui

Ingredienti: 1 piept de pui fript 1 ceapa rosie 2 castraveti murati 1 ardei capia copt si murat 3 cartofi fierti 1 salata verde(mica) cateva masline negre sare piper otet ulei de masline maioneza.

Salata cu creveti si tarhon

3 rosii 5 castraveti mai mici 3-4 fire ceapa verde 200 gr creveti ulei de masline otet de mere,sare putin tarhon Salata pentru decor

Salata Leonardo

12 felii de bacon 6 bucati potrivite de branza de capra(sau rondele) 4-5 catei de usturoi feliati cateva frunze de salata verde 100 g de cascaval 1/2 de ceapa rosie 50 g de capere 1/2 de ardei rosu 1/2 de ardei verde 3 fire ceapa verde sare piper dresing : ulei de masline si acetto balsamico