Stiuca marinata

Stiuca marinata retete: cum gatesti stiuca marinata si cele mai gustoase retete de stiuca la cuptor cu sos de rosii, vita marinata in vin rosu, scrumbie de dunare marinata, ceafa de porc marinata, marinata pentru piept de pui, salata de piept de pui cu ceapa marinata.

Aperitiv din stiuca marinata

cca.1 kg știucă mica cam de 200-250 g bucataotetapafoi de dafinboabe de piper2 linguri zaharsare

Stiuca Umpluta

O stiuca - aprox 2 kg 1 ceapa 3-4 catei usturoi 1 conserva de ton maruntit miezul unei jumatati de franzela 1 cana cu lapte 2 oua piper sare marar patrunjel

Stiuca la cuptor

6 bucati stiuca 7 ciuperci 1 ceapa 3 rosii 1 frunza dafin 15-20 boabe piper 50 ml ulei 250 ml apa 1 bucatica de telina 1 ardei kapia rosu 1 morcov sare patrunjel sau busuioc(cum va place) 1 lamaie

Stiuca cu cartofi fierti

stiuca 5 buc.5 cartofi marisarepiperfrunze dafin

Stiuca umpluta gustoasa

800 g stiuca, 2 legaturi de marar, condimente, 2 oua, 100 g bulion, 200 g vin, sare dupa gust, ½ de lingurita de cimbru, o lingurita de mustar si 2 bucati de ceapa.

Știucă la cuptor cu sos de roșii

Știucă la cuptor cu sos de roșii - o rețetă delicioasă și ușor de preparat, perfectă pentru o cină ușoară și aromată.

Stiuca cu sos de stafide

pentru 2 portii: 8 rondele de stiuca taiate de circa 1,5-2 cm grosime 1/2 dovlecel taiat cubulete 1/2 dovlecel taiat rondele de 5 mm grosime 3 fire de ceapa verde tocate marunt 50 g de stafide 1 ardei gras rosu galben sau portocaliu taiat cubulete 100 ml ulei 1/2 de lam^aie (zeama de la) 1 foaie de dafin 1 lingurita de pasta de tomate 100 ml de apa (fierbinte) sare si piper

Friptura de pui marinata la grill

Ex. 3 ciocanele si 3 aripioare de pui Pentru marinata: 3 catei de usturoi 2-3 felii de ceapa sare, dupa gust 3-4 cuisoare un varf de lingurita miere de albine 150 ml vin La garnitura am copt 3 cartofi...

Goujon de stiuca

pentru 3-4 persoane: 1 stiuca mai mare (circa de 1 kg dupa ce a fost curatata de solzi si de intestine si fara cap) 250-300 ml de ulei de floarea soarelui 2 linguri de condiment pentru peste (care sa contina si un pic de nucsoara - de preferat) 200 g de faina 1 ou - batut 2 linguri de lapte - pe care ^il adaugam ^in oul batut si omogenizam 2-3 linguri de sos Aioli (maioneza cu usturoi) pentru prepararea lui daca nu-l gasiti prin magazine cititi articolul lui CevaBun.ro

Frigarui de peste cu marinata de lamaie verde

o500 gr peste file taiat cubulete Pentru marinata o1 lingurita coriandru boabe oCoaja rasa si sucul de la 2 lamai verzi o4 lingurite zahar brun o1 lingura ulei de masline oSare si piper negru

Pulpe la gratar in marinata de sos tomat

Marinata continea:200 gr sos tomat50 gr vin albcateva linguri sos de soia1-2 lingurita zaharsare, piperpulpe de pui

Stiuca umpluta cu chiftelute

1-2 stiuci medii (1,5-2 kg) 1 ceapa mare 2 x conserva ton,usturoi,1 franzela lapte verdeata

Pui cu mere la cuptor in marinata asiatica

1 Pui, 1 ceapa, 2 ardei kapia, 2 ardei iuti, 2 mere, vin, sare, piper, boia dulce, boia iute. Marinata: 3 catei usturoi, zahar brun, sare, 1 pahar vin alb, 1/2 pahar sos soia, amestec de condimente (coriandru, nucsoara, piper verde, rosu, alb, chilli, ghimbir proaspat), 2 limete.

Pilaf cu ceafa de porc marinata

-o ceasca (280 ml) orez bob lung Basmati -1 morcov marisor -1-2 cepe -400 g ceafa de porc marinata - eu am folosit cea care se gaseste in comert destinata pentru frigarui care este foarte frageda si nu necesita pregatire termica de lunga durata. -curry Fuchs -patrunjel -piper negru macinat -sare dupa gust -cca 4-5 linguri ulei deodorizat -apa fierbinte: un pic mai mult decat cuprinde compozitia

Carne de miel marinata cu cartofi

2,5 kg de carne de miel (pulpa)3-4 cartofi2 cepe mari, taiateulei de maslinePentru marinata:4 catei de usturoi1/2 lingurita chilli6 linguri ulei de masline100 ml vin alb3 linguri paprika1 lingura rozmarin1 lingura cimbrusare dupa gustpiper negru dupa gust

Plachie la cuptor cu legume si vin

1,5 kg peste (stiuca, crap, salau etc.),7-8 cepe mari,2 cesti de ulei,3-4 rosii,1 pahar vin,patrunjel verde,sare,piper

Saramură de pește lipovenească

Descoperă gustul autentic al saramurii de pește lipovenești și bucură-te de beneficiile nutriționale ale acestei mâncăruri tradiționale.

Ciorbă de pește cu paprika. Rețeta ungurească

Ciorbă de pește cu paprika, o ciorbă de pește delicioasă și aromată, preparată după rețeta tradițională ungurească. Rețetă tradițională explicată pas cu pas pentru un gust autentic.

Borș de pește ca în Deltă

Borșul de pește este un preparat tradițional din Delta Dunării. Acest fel de mâncare are o savoare aparte datorită ingredientelor proaspete și tehnicilor autentice de gătit. Iată cum poți prepara un borș de pește ca în Deltă, pas cu pas.

Marinata de peste cu lamaie si usturoi

2 kg peste 2 lamai 500 ml ulei 4-5 catei usturoi piper boabe foi dafin sare borcane

Stiuca in sos de vin si lamaie la cuptor

2 stiuci mici taiate in rondele spalate si sterse (curatate de solzi) 200 ml de vin alb 12-15 catei mici de usturoi curatati si spalati o lamaie mare spalata 3 linguri cu ulei de masline 3-4 fire de cimbru spalate sare piper proaspat macinat

Salată de icre cu ceapă

Salata de icre cu ceapă este o rețetă tradițională din România. Se prepară prin amestecarea icrelor cu ceapa tăiată mărunt, ulei, sare și piper.

Scrumbie marinata

o scrumbie 3 cepe albe 3 linguri otet o lingura ulei de masline boabe de piper, si enibahar,foi de dafin fateva felii de lamaie

Friptura in marinata de lapte

12 bucati de friptura 500 ml lapte sare 4 catei de usturoi

Friptura de vita marinata cu vin

1 kg carne vita fara os, 1 pahar vin rosu, piper, sare, usturoi, foi de dafin, ulei de masline

Brânză feta marinată în stil grecesc

Brânza feta este delicioasă atât simplă, cât și inclusă în rețete. Dar astăzi vă propunem un alt fel de a păstra și savura brânza feta, titpic grecesc. Cubulețe de brânză marinate în ulei de măsline și mirodenii. Sună bine, nu-i așa? Brânza feta marinată va căpăta o aromă subtilă de ierburi aromatice și un gust ușor iute. Poate fi folosită la aperitive, salate, savurată ca atare sau în combinație cu alte brânzeturi. În plus, brânza feta marinată se păstrează mai bine și pentru o perioadă mai îndelungată. 

Telemea marinata

250 gr telemea 10 masline negre jumbo 2 catei de usturoi pisati coaja de lamaie 3 linguri ulei de masline extra virgin

Marinata de scrumbie

2-3 scrumbii Mathias groase 2-3 morcovi grosi -dati pe razatoarea cu gauri mari 2-3 cepe mari-taiate rondele subtiri 2 foi de daphin 2-3 boabe piper enibahar(piper englezesc) 1-11/2 pahar otet5% 2-21/2 pahar apa sare zahar

Pulpe de pui in marinata de lapte

4 pulpe de pui, 1/2 l lapte, 3 catei de usturoi, 2 foi de dafin, 1 lingurita cimbru, sare piper ulei,

Marinata de peste cu legume sote

1 kg peste 3-4 linguri ulei 1 pahar mare vin alb 2-3 frunze dafin 10 boabe ienibahar 250 ml bulion de casa 10 boabe piper sare legume congelate

Marinata pentru peste la gratar

1-2 ls frunze patrunjel tocat;1-2 ls busuioc tocat sau 1ls mirodenii de provincie;piper proaspat macinat;1-2lc mustar Dijon;sucul de la 1 lamiie;5-6 ls ulei masline;

Muschiulet de vitel in marinata cu mustar

1 bucata muschiulet de vitel 2 linguri ulei de masline mustar 5-6 catei de usturoi 1 pahar cu vin alb ierburi de provence sare piper macinat

Scrumbie proaspata marinata

Am folosit o buc. scrumbie,sare dupa gust,3 buc. foi de dafin,6-7 boabe de piper negru,5-6 boabe coriandru,un paharel otet de mere sau dupa gust o lingura ulei. Cantitatile se maresc in functie de necesitati...

Friptura de porc cu "pere"

5-6 cotlete de porc5-6 cartofi mariPentru marinata:o lingura pasta rosii,1 lingura mustar,1 lingura chimen,1 lingura otet,1 lingura zahar,1 lingura ulei,2 catei zdrobiti de usturoi, sare, piper si putin vin rosu

Marinata cu miere, mustar si susan

Atunci cand vrei o friptura cu aroma speciala, este neaparat necesar sa folosesti o marinata. Cea de mai jos este perfecta pentru coaste, carne de pui sau de porc.

Salata de scrumbie cu sfecla

1 scrumbie marinata, dezosata, 2 cartofi mijlocii, fierti, 2 morcovi, fierti, 1 ceapa, tocata marunt, 2-3 oua fierte, 2 sfecle mijlocii, fierte, maioneza.

Ficatei De Pasare La Gratar

ficatei de pasare Pentru marinata folosim : sare dupa gust piper,cimbru,busuioc,oregano dupa gust un pahar vin alb zeama de lamaie dupa gust putin ulei de masline

Branza feta marinata

250 gr feta, taiata in cuburi 1 lingurita boabe de coriandru 1-2 frunze de dafin 2 catei de usturoi, pisati 1 lingurita coaja de portocale 1 lingurita oregano 1/2 cana de ulei de masline,extra virgin

Friptura de vita marinata la gratar

500 grame carne de vita 3 nuci 5-6 alune de padure 3 catei de usturoi o ceapa mai mica ardei iute verde 2 linguri ulei de masline o lingura de miere o lingurita zeama lamaie 100 ml vin rosu sare piper busuioc nucsoara patrunjel verde

Pește marinat la borcan

Învață cum să pregătești pește marinat la borcan ca un expert. Rețeta noastră pas cu pas te ajută să obții un gust autentic și păstrezi peștele proaspăt pentru mai mult timp!

Marinata de peste (fitofag)

1 kg peste (fitofag) 5 morcovi 1 telina 2 pastirnaci 2 cepe mari 1-2 pahar ulei (100ml) 1-2 otet de mere cu miere (otet de vin) sare piper boabe foi de dafin 1 borcan rosii in bulion (pasta de tomatae)

Pui la cuptor in marinat~a de m~arar

1 pui mare 4 c~atei de usturoi 2 linguri past~a pt. pui sofran piper sare mare 8 linguri de ulei 1 leg~atur~a de m~arar tocat p~atrunjel bere vin 1 kg. cartofii pt. fiert

Aripioare de pui marinate

Marinata:- zeama de la o portocala- 5-6 catei de usturoi- 1 lingurita de zahar- 1 lingurita de sos de soya - 1 lingurita de sos Worcester- cimbrisor- aripioare de pui

Scrumbie de Dunare marinata

La timpul de preparare am trecut si timpul de pastrare in sare . 2,5 kg scrumbie de Dunare 1 l apa 250 ml otet din vin sare grunjoasa boabe de mustar,boabe de piper,boabe de coriandru ,foi de dafin dupa gust 2-3 cepe 2 morcovi

Marinata de peste cu dafin si ienibahar

1,5 kg peste mare,1 ceasca ulei,2 foi dafin,cateva boabe de piper si ienibahar,faina,sare

Prepelita Cu Rodie

Incearca aceasta reteta rapida si usoara din Orientul Mijlociu, care amesteca friptura de prepelita cu rodie pentru a face un fel de mancare impresionant.

Crochete de pangasius

- 2 fileuri de pangasius - 1 legatura ceapa verde - 1 legatura usturoi verde - 1 legatura marar - 1 legatura patrunjel - 1 cartof mai mare - 3 linguri telemea - 2 oua - sare piper - ulei - pesmet. Pentru marinata: - 2 litri apa - sare - piper boabe - 2 foi dafin - 1 lingura otet de mere.

Broccoli marinat, salata racoritoare

2 cups de broccoli gata curatat, niste ardei rosu si portocaliu, 2 catei de usturoi, o conserva de fasole (naut) chick peas si frunze de patrunjel.Pentru marinata: 5-6 linguri ulei de masline, 2-3 linguri otet, 2 linguri suc de lamaie, sare, piper

Piept de porc cu soric crocant

1 bucata de piept de porc de aproximativ 1,5 kg 2 linguri sare de mare 2 linguri zahar 2 linguri de marinata macelarului de la pastaidevanilie.ro 2-3 linguri sos de soia 2-3 linguri sos worcester 1 lingura cimbru uscat 300 ml vin rosu 2 linguri ulei de masline

Frigarui Picante De Pui

Marinata in iaurt, miere si mustar, apoi pusa pe un gratar, carnea din aceste frigarui este frageda si aromata, perfecta langa o salata usoara.