Tiramisu cu frisca fara mascarpone

Tiramisu cu frisca fara mascarpone retete: cum gatesti tiramisu cu frisca fara mascarpone si cele mai gustoase retete de reteta tiramisu fara mascarpone, rulada cu frisca, tort cu zmeura si frisca, negresa cu frisca si ciocolata, briose cu mascarpone, retete cu mascarpone, prajitura cu cafea si mascarpone, crema de ton cu mascarpone, tiramisu cu fructe, tiramisu cu coniac.

Tiramisu Cu Visine

200 g piscoturi, 1 cana visine fara samburi, 200 ml smantana pentru frisca, 200 g mascarpone, 2- 3 linguri zahar pudra, 200 ml cafea preparata, cacao

Mousse de ricotta cu mascarpone și frișcă

Deserturile simple și rapide, eventual fără coacere, sunt ideale atunci când aveți poftă de ceva dulce sau vreți să pregătiți ceva dulce rapid pentru musafiri. Și, cu cât sunt mai răcoritoare și se fac din ingrediente mai puține, cu atât sunt mai potrivite pentru orice ocazie. Astăzi vă propunem o cremă super simplă, din mascarpone, ricotta și frișcă, o spumă pe bază de brânzeturi, așadar. Decorată cu nuci caramelizate, crocante și aromate. Puteți înlocui siropul de arțar cu zahăr, pe care să îl caramelizați ușor. 

Tiramisu Cu Ananas

5-galbenusuri 200g zahar 500g frisca 250ml suc de ananas 1 ananas(sau o cutie de compot) -500g mascarpone -savoiardi(eu am folosit pavesinni,sunt putin mai subtiri vin ft bine in tiramisu cu fructe) -optional-nuca de cocos

Tiramisu fără ouă. Plăcere pură, fără compromisuri

Savurează tiramisu fără ouă, un desert italian autentic, plin de aromă și cremozitate, ideal pentru cei cu alergii sau preferințe dietetice speciale.

Prajitura Tiramisu

3 oua, 250 g frisca, 400g zahar pudra, 250 g branza mascarpone2 pachete piscoturi, cafeacacao

Ruladă tiramisu

Tiramisu este un desert foarte versatil și poate fi personalizat foarte ușor. Există o mulțime de rețete de tiramisu și și mai multe moduri de servire. Clasic, cu cafea, sau cu fructe. La tavă, sub formă de tort sau la pahar. Sau, de ce nu, sub formă de ruladă. O ruladă tiramisu vă propunem și noi să încercați. Modul de preparare nu diferă cu nimic de rețeta pe care o știe toată lumea, ci doar modul de prezentare și servire a prăjiturii. 

Tiramisu Ice Cake

500 g mascarpone 115 g zahar pudra 6 linguri coniac 50 g ciocolata amaruie bucatele mici 150 ml frisca batuta usor 2 linguri cafea macinata 200 g piscoturi

Tiramisu cu wisky

4 piscoturi 500 ml frisca 300 g branza mascarpone 2 galbenusuri 150 g zahar pudra 2 plicuri zahar vanilat 2 linguri wisky cafea cacao

Prajitura Tiramisu originala

250 g de piscoturi, 250 g de mascarpone, 3 oua, 5 linguri zahar, 6 lingurite cafea, 2 linguri esenta rom, 100 g cacao, 50 g frisca, 1 varf sare, 1 lingura lichior de cacao, 1 buc. zahar vanilat, 75 ml lapte pentru frisca

Tiramisu de vara

375 ml frisca lichida 250 gr mascarpone 36-40 piscoturi 3 linguri zahar pudra 75 gr ciocolata cu lapte 250-300 ml cafea la ibric

Tiramis`u cu capsuni

500g capsuni 400g biscuiti 500g mascarpone 200ml frisca lichida 150g zahar 3 galbenusuri un pliculet de bilute ciocolata sirop de capsuni 1/2 lamaie suc

Royal tiramisu

un blat de pandispan 100 ml cafea tare 2 linguri lichior amaretto 500 g mascarpone 250 ml frisca lichida 150g ciocolata amara 2 galbenusuri 2 linguri cu varf zahar 4 grame(2 foi) gelatina cacao pt ornat

Tiramisu cu mascarpone și frișcă

Tiramisu cu mascarpone și frișcă este un desert italian de neuitat, renumit pentru gustul său intens și textura sa cremoasă. Este compus din straturi alternante de pișcoturi înmuiate în cafea și un amestec de mascarpone și frișcă bătută.

Tiramisu usor, cu fructe

375 ml frisca lichida 250 gr mascarpone 36-40 piscoturi 3 linguri zahar pudra 75 gr ciocolata cu lapte 250-300 ml cafea la ibric

Budincă de mascarpone simplă și rapidă

Deserturile rapide, ușoare și fără preparare termică sunt ideale atunci când vreți să preparați ceva rapid și delicios sau când aveți musafiri care s-au anunțat pe ultima sută de metri și nu aveți timp să pregătiți un desert elaborat.  Budinca pe care v-o propunem astăzi se servește rece sau chiar de la congelator, sub formă de înghețată, cu fructe proaspete și cu sos de ciocolată sau caramel. Este gata în 10 minute, dar trebuie să aveți răbdare până când se răcește. 

Tiramisu dietetic. Sănătos și cu doar 180 calorii

Descoperă rețeta de tiramisu dietetic! Cu doar 180 de calorii calorii per porție, e alegerea perfectă pentru a-ți satisface poftele fără a te încărca cu multe calorii.

Tiramisu Rapido

1 Pachet Mijlociu de Piscoturi 8-10 pliculete de ness 10 ml de rom 1 pachetel de vanilie 100 gr 2-4 cutii de mascarpone 1 cutie mijlocie de frisca lichida 4 oua 2 lingurite de zahar pudra pt dessign: ciocolata(lichida gen topic) la tub si fulgi de drajeuri colorate

Tiramisu delicios

Cantitate : 6 portii Ingrediente o500 ml frisca lichida o250 gr mascarpone o75 ml lichior de migdale o5 linguri zahar o300 ml cafea tare prepararta cu 300 ml apa fierbinte (sau lapte) o175 gr piscoturi o40 gr ciocolata amaruie rasa ocacao pentru pudrare

Tort de inghetata Tiramisu

o500 gr Mascarpone o115 gr zahar pudra o6 linguri vin rosu o50 gr ciocolata amaruie maruntita o140 ml frisca lichida usor batuta o5 linguri cafea proaspat macinata o85 gr zahar pudra o5 linguri coniac o200 gr piscoturi Pentru servire ocacao pentru pudrare o140 ml frisca lichida batuta ociocolata rasa

Tiramisu clasic cu rom si cafea

- 1 pachet piscoturi de sampanie (200 gr) - 200 ml cafea - 1 fiola esenta de rom - 250 gr mascarpone - 250 ml frisca - 150 gr zahar praf - 3 galbenusuri - cacao

Salată de fructe cu mascarpone și frișcă

Salatele de fructe sunt un desert răcoritor, versatil, potrivit în orice sezon și pentru orice ocazie. Simple sau cu cremă sau frișcă, salatele făcute din fructele pe care le aveți prin frigider, fructe de sezon sau fructe conservate reprezintă o idee de dulce sănătos și mereu la îndemână.  Singura regulă atunci când alegeți fructele pentru o salată este: ce aveți prin frigider. Puteți combina fructe de sezon cu fructe din compot, congelate sau chiar fructe uscate - orice este permis atât timp cât combinația este pe gustul vostru.

Tort Tiramisu cu visine (video)

1 pachet de piscoturi (400 gr) 1 kg de visine (fara samburi si stoarse de suc) 500 gr de suc de visine 4 oua 8-10 linguri de zahar pudra (depinde de gustul fiecaruia) 500 gr de mascarpone

Tiramisu cu Limoncello. Combinația neașteptată care încântă simțurile

Experimentează o combinație de gusturi de neegalat cu rețeta originală de tiramisu cu limoncello. Ideal pentru orice ocazie specială sau doar pentru a te răsfăța într-o zi obișnuită.

Tiramisu pudding

1 l lapte, 2 lingurite ness, 4 linguri amidon, 3 galbenusuri, 4-5 linguri zahar, 100 g ciocolata, 3-4 linguri mascarpone.

Prajitura mascarpone

Blaturi: 5 oua x2 5 linguri zahar x2 4 linguri faina x2 1 lingura cacao x2 2 linguri praf ciocolata CREME OLE de la dr Oetker(sau budinca de ciocolata) x2 1 praf de sare x2 1 plic praf de copt x2 1 plic zahar vanilat x2 Crema: 1 conserva mare compot de cockteil de fructe 820gr 500 gr mascarpone 200 ml frisca lichida 2 plic intaritor de frisca 3 plicuri gelatina alba 2 linguri zahar 200 gr zahar pudra 400 gr iaurt de caise Glazura: 200gr ciocolata neagra 150ml frisca lichida 2 linguri lichior de oua(se poate si fara) 50gr unt

Mousse de mascarpone cu lămâie

Nimic nu e mai bun decât un desert simplu, rapid și răcoritor, atunci când aveți poftă de ceva dulce și nu aveți timp să stați prea mult în bucătărie. Iar această spumă de mascarpone cu lămâie este exact ce vă trebuie în astfel de situații. Se face repede, o puteți folosi inclusiv pentru prăjituri sau torturi și nu necesită multe resurse.  Crema de lămâie o puteți cumpăra gata preparată sau o puteți prepara în casă. Găsiți rețeta AICI.

Tort ciocolata si mascarpone

Pentru Blat: 4 oua150 g zahar1 lingurita praf de copt2 linguri cacao150g faina Pentru crema de ciocolata:200 ml frisca200 g ciocolata amaruie de portocale Pentru crema mascarpone:400 ml frisca1 cutie crema mascarpone100g zahar pudra1/2 cutie jeleuri de portocale in ciocolata½ plic gelatina.Decor: 200ml frisca1/2 cutie jeleuri de portocale in ciocolata

Tiramisu rapid

Ingrediente:- 500g mascarpone- 150g zahar pudra- 5 galbenusuri- extract de vanilie- 2 pachete biscuiti savoiardi- 250ml cafea, rece- cacao pt decor

Cremă de mascarpone cu frișcă și cafea

O cremă de mascarpone cu frișcă, fină, pufoasă, se potrivește excelent în aproape orice desert. Este o cremă aproape universală și o puteți folosi de la clasicul tiramisu până la deserturi cu fructe și orice desert cu bază de pișcoturi sau biscuiți.  Crema pe care v-o propunem astăzi este una clasică de mascarpone cu frișcă, dar înnobilată cu un strop de cafea. Se potrivește perfect la tiramisu și nu numai. Dulceața cremei se combină perfect cu aroma puternică a cafelei și îi dă o savoare aparte. 

Tiramisu cu fructe de pădure, la pahar

Tiramisu este un desert pe cât de gustos, pe atât de ușor de făcut. Alături de cheesecake, este unul dintre cele mai populare deserturi fără coacere pe care le puteți prepara pentru o ocazie specială, sau pur și simplu, când aveți poftă de ceva dulce.  În afară de varianta clasică, sub formă de tort, în tavă, tiramisu poate fi servit și la pahar, într-o mulțime de forme și combinații delicioase. Astăzi vă propunem o variantă de tiramisu la pahar cu fructe de pădure. Un desert spectaculos, în straturi, cu care veți impresiona și cei mai pretențioși musafiri. 

Semifreddo cu mascarpone si cafea

250g mascarpone 500ml frisca lichida 2 oua 1 plic cafea solubila 1 cup zahar (100-150g) ciocolata cu lapte

Cupcakes cu mascarpone si flori din ananas

300 g faina 1 1/2 lgt praf de copt 1/2 lgt bicarbonat 1/2 lgt sare 5 lg ulei 80 g zahar 2 oua 350 ml lapte 6 lg iaurt cateva picaturi esenta de vanilie Crema de mascarpone: 200 g mascarpone 150 g smantana pentru frisca 5 linguri de zahar

Tiramisu mai special

-500g mascarpone -6 oua -120g zahar -100g ciocolata alba -100g ciocolata neagra -700g savoiardi -2 cescute de cafea amara -2 lingurite de coniac

Tiramisu (reteta din Italia)

500 gr Mascarpone 40 - 45 Piscoturi 1 cana de cafea Espresso 2-3 Linguri de vin Marsala (sau Amareto) 5 linguri de zahar 5 oua praf de cacao

Tiramisu - rețeta originală

Tiramisu este un desert tipic italian, care a devenit popular în toată lumea. Există mai multe modalități de a-l prepara, dar rețeta originală de tiramisu este una singură. Fără frișcă, doar cu cremă pe bază de ouă și mascarpone.  Tiramisu înseamnă, în limba italiană, ”ridică-mă” și este, așa cum sugerează și numele, o prăjitură irezistibilă. Astăzi vă prezentăm rețeta originală de tiramisu, așa cum o prepară italienii și cum o găsiți în restaurantele cu specific. 

Tort Cu Cafea Si Crema Tiramisu

Desertul perfect pentru iubitorii de cafea.

Prajitura Tiramisu cu struguri

200g crema de branza fina200g mascarpone200g zahar pudra2 linguri miere2 plicuri gelatina1 pachet piscoturi400ml suc de struguri

Tort de clătite tiramisu cu mascarpone. Desertul perfect pentru orice ocazie

Dacă vrei să impresionezi cu un desert care îmbină două preparate clasice, încearcă tortul de clătite cu tiramisu și mascarpone. Este o combinație savuroasă, perfectă pentru orice moment special, fie că e vorba de o reuniune de familie, o petrecere sau o cină romantică. Iată cum poți să-l pregătești acasă, pas cu pas!

Tiramisu Irish Cream

Aceasta reteta contine Irish Cream, astfel ca reteta clasica italiana primeste un plus de aroma.

Tiramisu Cu Baileys

Un desert care este mai gustos si mai aromat daca il prepari cu o zi inainte de servire.

Tiramisu Gateau

Desertul traditional italian, sub forma unui tort fin si sofisticat.

Tiramisu ciocolata-pere

4 portii:150 g mascarpone8 biscuiti umpluti cu ciocolata2 pere4 oua50 g zahar pudra20 ml amaretto sirop1 lingurita cafea instant80 ml apa calda1 linguita cacao amara1 un varf de sare

Tiramisu cu crema de branza

1 1/2 pachet piscoturicrema150 g mascarpone200 ml smantana3 linguri zahar100 g crema branzasirop2 lingurite cafea400 ml apadecor1 ciocolata neagravisine din compot

Tiramisu delicios cu cafea si coniac

Pentru 20 de portiisuper crema Mascarpone - 500 goua - 4 bucatizahar - 160 gcafea - 400 mllapte - 200 mlconiac sau rom - 150 mlpiscoturi - 400 g

Cheesecake cu dovleac, la pahar

Deserturile ”la minut”, fără coacere, sunt cele mai prietenoase și la îndemână. Se fac ușor, nu aveți cum să dați greș și vă scot din încurcătură atunci când aveți musafiri sau vreți să pregătiți ceva dulce rapid și delicios.  Și pentru că încă nu a trecut sezonul dovleacului, astăzi vă propunem un cheesecake la pahar, cu piure de dovleac. Puteți obține piureul din dovleac copt și pasat sau îl puteți găsi în supermarketuri, la conservă. 

Tort Tiramisu Cu Cirese In Ciocolata

2 cutii piscoturi (vreo 40 de piscoturi sunt cu totul)-mi-au trebuit mai multe si pentru ornat 400 g mascarpone 200 g frisca lichida 50 g zahar pudra 300 ml cafea proaspat preparata, tare 2 lingurite cafea instant 50 ml rom 2 pliculete zahar vanilat esenta de cafea cateva cirese proaspete sau visine din compot cateva bucatele de ciocolata cacao pudra pentru ornat

Prajitura de vara cu visine

- 300g visine fara sambure - 32 piscoturi - 500ml smantana de gatit > 32% - 3 galbenusuri - 3 linguri de zahar - 250 - 300ml cafea - 20ml Disarono sau o bautura spirtoasa foarte aromnata - 100g ciocolata menaj - 50ml lapte dulce gras - 250g mascarpone. - 2 plicuri intaritor de frisca.

Cheesecake cu căpșuni, fără coacere

O rețetă ușoară de cheesecake făcut la rece, cu jeleu de căpșuni deasupra. Puteți renunța la jeleu sau puteți schimba rețeta și să-l faceți din alte fructe: cireșe, zmeură, afine etc.

Clatite de ciocolata si crema mascarpone

CREMA: 250 g mascarpone 3 linguri zahar pudra 150 ml frisca lichida1 portocalaPentru clatitele de ciocolata:cam 500 g faina2 linguri cu varf de cacao - eu am avut Cadbury4 oua intregi4 linguri zaharlapte (nu l-am masurat)si apa mineralaputina sare