Trigoane cu nuca
Trigoane cu nuca retete: cum gatesti trigoane cu nuca si cele mai gustoase retete de trigoane cu mere, prajitura victoria cu nuca, mucenici umpluti cu nuca, mere coapte cu nuca, prajitura simpla cu nuca, cozonac moldovenesc cu nuca, bilute cu nuca de cocos, prajitura tavalita cu nuca macinata, rulada cu nuca de cocos, prajitura cu albusuri si nuca.Trigoane cu nuca
1/2 foi de placinta 200 gr zahar 200 gr nuca macinata 200 gr pesmet alb 1 lingurita scortisoara 2 linguri miere 200 ml apa
Trigoane
un pachet foi de placinta 250 gr nuca macinata 30 gr pesmet 150 ml lapte 100 gr zahar coaja de lamaie esenta de rom unt/margarina topita pt uns foile
Trigoane cu branza
un aluat foietaj(450g) 200 g telemea 1 galbenus Pentru uns: un galbenus
Trigoane cu gutui si smochine
800 g aluat foietaj 4 gutui 9 smochine 100 g zahar brun 5-6 cuisoare 1 zahar vanilat 5o ml ulei un ou- pentru uns
Trigoane cu mere
- 2 mere - o foaie aluat foietaj - 50 g mix de alune nuci migdale tocate marunt - o lingurita scortisoara - un varf cutit nucsoara - 3-4 linguri zahar - un galbenus de ou si putin lapte pentru uns
Trigoane cu dovleac
600g dovleac ras 200g zahar 50g unt 1 lingurita scortisoara 1 varf cutit nucsoara 1 lingurita gris(optional) 1 pachet foi de placinta 100g unt topit pt uns foile 1 ou 50g zahar brun
Trigoane cu banza dulce
1 pachet foi placinta 300 g branza proaspata de vaci 100 g zahar 2 linguri gris 3 oua din care unul pentru uns ulei pentru uns foile de placinta se pot adauga si stafide dupa preferinta si esenta de rom
Guguloae cu nuca de cocos
500g-biscuiti, 2-cani nuca, 200g-margarina, 8-linguri zahar, 5-linguri cacaoa, 1-cana lapte, 200g-nuca de cocos.
Biscuiti Anzac Vegani
360g fulgi de ovaz 70g faina de nuca de cocos 160 ml sirop de artar 2 lingurite pasta de vanilie 90g tahini 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu 2 linguri ulei de nuca de cocos 70g de nuca de cocos tocata
Tăiței cu nucă și pesmet caramelizat - desertul copilăriei
Deserturile pe bază de paste și de orez sunt cele care ne aduc cel mai mult aminte de copilărie. Orez cu lapte, griș cu lapte, fidea cu lapte. Toți am crescut cu aceste deserturi și le savurăm cu plăcere și acum, de câte ori avem ocazia. Astăzi vă propunem o altă rețetă care ne aduce aminte de copilărie: tăiței cu nucă și pesmet caramelizat, un desert pe cât de simplu de făcut, pe atât de gustos. Puteți folosi tăiței din comerț sau îi puteți face în casă.
Blat pentru tort cu nuca
200g unt 6 oua 6 linguri de nuca macinata 200 g zahar pudra 125 g faina un praf de sare
Mousse de ciocolată cu mentă
Descoperă o rețetă vegană de mousse de ciocolată cu mentă, un desert sofisticat care îmbină indulgența ciocolatei cu răcoarea revigorantă a mentei.
Paste cu nuca
500g paste 8 linguri nuca macinata 8 linguri de miere Bombonele colorate pentru decor - obtional
Pricomigdale cu nuca
4 albusuri, 250 g zahar, un plic zahar vaniliat, 250 g nuca macinata, hartie de copt
Prajitura egipteana cu nuca si caramel
9 albusuri 12-13 linguri zahar 3 linguri faina 120 g nuca prajita si sfaramata 130 g nuca macinata 1 budinca de vanilie cu gust de migdale 50 g unt 2 galbenusuri 500 ml lapte 500 ml frisca 150 g zahar 1 zahar vanilat 1 praf de copt(facultativ)
Lapte din nuca de cocos
o nuca de cocos potrivita 650 ml apa calduta
Prăjitură Raffaello cu nucă de cocos
Încearcă rețeta delicioasă de Prăjitură Raffaello cu nucă de cocos! O prăjitură fină, ușor de preparat, cu blat pufos, cremă de ciocolată albă și aromă intensă de cocos.
Turte De Craciun
Faina alba Sare Apa Un pic de drojdie Nuca macinata Zahar zahar vanilat o lamaie o portocala Nuca de cocos bomboane ornament
Fursecuri cu nuca
150 g unt 150 g zahar un ou 150 g faina 100 g nuca prajita macinata o lingurita scortisoara un praf de copt esenta dupa placere ciocolata alba si neagra bombonele pentru ornat
Fursecuri fragede cu nuca
250 g nuca 250 g faina 250 g zahar pudra 250 g unt 1 ou
Foietaj cu mar, nuca si miere
Ingrediente: 1 foaie mare de foietaj 3 mere zahar si scortisoara miere nuca macinata
Gnocchi cu nuca
1 pachet paste italiene gnocchi unt zahar nuca macinata 1plic zahar vanilat
Invartita cu nuca
pentru aluat: 1/2 kg faina 250 ml apa 25 gr drojdie proaspata 4 linguri miere de albine un praf sare  pentru umplutura: 300 gr miez nuca 50 gr zahar
Cozonac cu nuca, mac si rahat
1 kg faina,2 pliculete drojdie,un litru lapte,250 g mac macinat, 200 g rahat, 300 g zahar, 600 g nuca macinata,un ou
Prăjitură semilună cu nucă
Prăjitura semilună este una foarte populară în bucătăria românească. Se face extrem de ușor, dar este foarte aspectuoasă, datorită formei în care este tăiată. De aici vine și numele ei, pentru că bucățelele de prăjitură sunt tăiate folosind marginea unui pahar, în formă de semilună. Baza pentru această prăjitură este un pandișpan simplu, la care se adaugă nucă măcinată. Puteți adăuga și praf de copt în compoziție, dacă nu sunteți siguri că albușurile sunt bătute suficient și că prăjitura va crește de la sine.
Napolitane cu cremă caramel și nucă
Dacă vă plac napolitanele, atunci trebuie să încercați de îndată această rețetă de napolitane cu cremă caramel. Se face rapid și este foarte ușor de preparat. Și cel mai important, nu are nevoie de coacere!
Macaroane cu nuca
6 albuse proaspete 2 pahare de zahar 4pahare de nuca macinata coaja de lamaie rasa 2/3 pahar faina de pasca sau amidon de porumb 1/2 pahar
Mere coapte cu nuca, stafide si miere
4-5 mere mari 3 linguri nuca 3 linguri stafide miere scortisoara esenta de vanilie
Desert rapid cu nucă de cocos
Când îți vine pofta de ceva dulce, dar n-ai chef să petreci o oră în bucătărie, deserturile rapide sunt salvarea. Mai ales cele simple, cu ingrediente puține. Rețeta asta cu nucă de cocos e genul ăla de desert pe care-l faci din ce ai prin casă, fără să mergi special la cumpărături. N-ai nevoie de făină, unt sau praf de copt. Doar albușuri, zahăr, un pic de sare și fulgi de cocos. Atât.
Chec cu smantana si nuca
400 gr. zahar 400 gr smantana 400 gr faina 4 oua 3 linguri cacao 1 esenta rom obtional miez de nuca
Chec cu nuca, rom si cacao
6 oua,1/2 kg faina,l/2kg zahar pudra,1 praf copt,2 vanilii,coaja de lamaie,rom, cacao,2 paharele ulei,2 paharele lapte,150gr nuca taiata feliute.
Prajitura cu morcov si nuca de cocos
300 gr morcovi, 200 gr nuca cocos rasa 150 gr zahar 75 gr faina un plic praf de copt 3 oua 15 gr unt
Tort Raffaello. O experiență culinară rafinată
Tortul Raffaello este inspirat de faimoasele praline. Delicat și elegant, acest tort te poartă direct în paradisul culinar cu fiecare mușcătură. Nu este doar un tort, este o experiență gastronomică ce te va cuceri cu gustul său sofisticat.
Tarta Cu Portocale Si Capsuni Si Aluat De Ovaz
Aceasta tarta rustica are un aluat facut cu ovaz si migdale crocante si este umpluta cu felii de portocale si capsuni.
Prajitura cu crema de oua
500 ml frisca lichida400 g Finetti2 cani nuca prajita7 linguri nuca macinata7 oua14 linguri zahar3 linguri faina1 praf de copt300g biscuiti petit beurre
Tarta cu nuca, sos caramel si branza
Blat: 200g faina, 1 ou, 100g unt, 2 linguri rase smantana, 2 linguri zahar pudra, 1/2 plic praf de coptNuca caramel: 100g zahar, 140g nuca macinata , 6 linguri smantanaCrema de branza: 500g branza, 100 zahar pudra, 1 plic budinca vanilie, 3 oua mari, 100g unt moale, coaja rasa de la o lamaie
Prajitura din foi cu miere cu crema de nuca
- pentru foi 2 oua 1 cana zahar praf 3 linguri miere 125 g unt( margarina) 500 g faina 1 lingurita bicarbonat se sodiu - pentru crema 200 g nuca 100 g zahar 150 ml -200 ml lapte esenta de rom 200 g unt -pentru ornat 3 linguri gem de caise 3 linguri nuca de cocos
Rulada de biscuiti cu nuca de cocos
1.Ingrediente pt foi: 500 gr biscuiti 400 ml lapte 3 linguri cacao 1 plic cu zahar pt salam de biscuiti 1 esenta rom 2.Ingrediente pt crema: 200 gr unt 200 gr zahar pudra 100 gr nuca cocos 25 gr nuca cocos pt decor 3 zahar vanilat Un strop esenta de migdale
Baton din seminte si nuca
70 g seminte de in70 g seminte de susan70 g nuca maciata70 g unt2 linguri fructoza
Batoane De Capsuni, Fara Zahar
Un desert fara zahar si deci, fara sentimentul de vina.
Coronita cu nuca si cacao
700 g faina40 g drojdie proaspata200 g zahar 300 ml lapte150 ml ulei sau unt topit2 oua3 galbenusuri1 lingurita rasa de sarearomecoaja rasa de lamaie coaja rasa de portocala esenta de rom vanilie1 mana de stafidePentru umplutura:200 g nuca macinata1 lingura cacao200 g zahar2 albusuri1 mana nuca de cocos1 ou pentru uns coronita
Rulada cu nuca de cocos
Pentru foaie:200ml lapte sau apa,5 linguri de zahar,o lingura cacao,500g biscuiti populari sau Picnic. Pentru crema:un pachet de unt,100g nuca de cocos,5 linguri zahar pudra.
Rulou cu nuca
Aluat:1 kg faina mai buna;7 g drojdie uscata;600 ml lapte caldut;6 lg zagar;300 g unt;1 litza sare;1 ou si 3 galbenusuri.Umplutura:4 cani nuca macinata;4-5 lg zahar;200 lapte fiert;2 albusuri batute spuma;rom;scortisoara.
Prajitura cu nuca si ciocolata
-blat:8 albusuri,250g zahar,150g nuca macinata,4 linguri faina,un praf de sare. -crema:750ml lapte, plicuri budinca de ciocolata,8 linguri zahar,200g unt sau margarina. -decor:100g ciocolata cu lapte.
Briose cu kiwi si nuca de cocos
110g fainaO lingurita praf de copt45g migdale maruntite20g nuca de cocos (macinata)80g zaharUn varf de sare60g unt nesarat1 ou65 ml frisca lichida3 kiwi
Tarta cu nuca de cocos si portocale
250g foietaj 20g unt 1 cana si jumatate de nuca de cocos 500ml lapte 2 linguri faina 50g zahar 1 ou 1 plic zahar vanilat coaja de la o portocala.
Tarta cu gem si nuca
- 300g faina - 3 oua - 125g zahar - 125g unt - 1/2 plic praf de copt - 1 borcan de compot visine - 100 nuca - estenta de rom - un varf de cutit de sare - 350 - 400g gem ( dulce acrisor )
Trufe
300 g ciocolata menaj 1/2 pachet unt (125 g) 2 galbenusuri 10-11 linguri nuca pisata (sau alune) 10-11 linguri zahar pudra nuca cocos sau cacao pentru tavalit mirodenii (vanilie rom coaja rasa de lamaie) putina sare
Tagliatelle cu nuca si mac
300 gr taitei lati (tagliatelle, ) 150 gr nuca 50 gr mac 3-4 linguri stafide 7-8 linguri zahar, 1 lingurita scortisoara 1 lingura unt
Tarta Bounty
O tarta delicioasa, cu trei feluri de ciocolata. Ce poti sa-ti doresti mai mult?