Retete cu Branza Provolone
Piept de pui Provolone (în stil italian)
Există atâtea rețete cu piept de pui, încât nu știi la care dintre ele să te oprești, atunci când vrei să pregătești o masă pornind de la această carne. Fie că vorbim despre feluri de mâncare simple sau mai complexe, autohtone sau de inspirație internațională, e imposibil să nu fie măcar câteva rețete și pe gustul vostru. Astăzi vă propunem o rețetă din bucătăria italiană, de piept de pui cu prosciutto și brânză provolone. Aceasta este și cea care dă numele preparatului, dar nu este obligatoriu să o folosiți pe aceasta. Dacă nu o găsiți sau nu vă place, o puteți înlocui cu orice fel de brânză doriți.
Provolone la cuptor - cum se face și cu ce se mănâncă
Dacă ești în căutarea unei gustări rapide și delicioase, provolone la cuptor este exact ce ai nevoie. Este super ușor de pregătit și se potrivește perfect ca aperitiv sau gustare pentru orice ocazie.Poți să adaugi roșii sau condimente după gust, dar brânza este vedeta principală a rețetei.