Budinca de malai cu branza de vaci

Budinca de malai cu branza de vaci retete: cum gatesti budinca de malai cu branza de vaci si cele mai gustoase retete de malai cu branza de vaci, retete cu branza de vaci, malai dulce de post, prajitura din faina de malai, reteta malai dulce de post, budinca de gris cu portocale, budinca de chia cu banane, budinca de gris cu zahar ars, budinca de orez cu prune uscate, reteta de langosi cu branza.

Budinca de malai cu branza de vaci

300g malai100g faina400g branza de vaci5-6 oua100g zahar100g untcoaja de lamaie rasa1/2 pachetel praf de copt1 lingura zeama de lamaie200g smantana

Budinca de macaroane cu branza de vaci

3 oua, 300 ml lapte, 500 g branza de vaci 50 g stafide,1 punga macaroane, 1 lingura coaja de lamaie, zahar, pesmet, unt

Budinca de paste cu branza de vaci

200g stafideromsuc de portocalescortisoara200g mascarpone200g branza de vaci2 linguri amidon de porumb3 oua100g zahar1 lingura zahar vanilat2 linguri smantanazeama de la 1 lamaie

"Tort" de 1 Aprilie

Mamaliga facuta din 300-400 gr malai 2 carnati traditionali 2 oua 500 gr amestec de branza: telemea branza de vaci branza veche de oaie

Budinca cu paste si branza de vaci

500 g branza proaspata de vaci 4 oua 1 pachet de paste fainoase (melcisori sau chiar spaghete) stafide,zahar dupa gust (minim. 5 linguri),un vf. de cutit de sare,coaja rasa de lamaie,zahar vanilinat Pentru sos:un galbenus de ou,300 ml lapte,1 lingura faina,1 zahar vanilinatPentru uns tava:50 g unt sau margarina,2 linguri pesmet

Prajitura din malai cu lapte

- 100 gr unt- 4-5 buc. oua- 1000 ml lapte- 1 lingurita sare- 200 gr zahar- 15 ml esenta rom- 250 ml smantana- 1/2 kg branza de vaci- 8 gr zahar vanilat- 300 gr malai grisat- 3 linguri de faina de grau

Bulz cu carnati si branza

malai, apa, sare branza putin sarata de vaci, data pe razatoare- 200 g carnati taiati rondele oua-2 bucati unt pentru uns formele - 50 g

Prajitura de branza de vaci fara aluat

750 g de brinza de vaci 9 oua 100 g zahar pudra 9 linguri zahar tos zeama si coaja de la o lamiie si jumatate 170 g unt topit dar rece 150 g gris o budinca de vanilie 4 piersici (proaspete sau din compot)

Maja Mais - Budinca Filipineza de malai

2 cani lapte de cocos, 370 ml lapte praf, 1 cana malai, 1 cana zahar, 1 1/3 cana porumb dulce din conserva sau congelat si fiert

Budinca dulce de macaroane

1 punga de macaroane500 g branza de vaci200 g crema de branzacoaja de lamaie200 g zahar5 oua

Branza de vaci cu maioneza

500 g branza vaci3 oua fierte si unul crudsarepipero ceapa micauleimustar

Budinca de paine cu sunca si branza (bread pudding)

1 paine toast 400 gr sunca,300 gr branza de vaci sarata,200 gr smantana,8 oua,500 ml lapte,Sare, piper,100 ml sos de rosii

Prajitura cu branza fara aluat

- 500 g branza de vaci- 3 oua mici (sau 2 mari)- 125 g zahar- 2 plicuri zahar vanilat- 100 ml smantana- 180 ml lapte- 70 ml ulei- 1 plic budinca vanilie- margarina pentru uns tava- zahar pudra pentru ornat

Alivanca moldoveneasca

malai 225 glapte 900 mlsmantana 300 gunt 100 gzahar 125 gbranza de vaci 200 goua 2 buczahar vanilat 1 plicpraf de copt 1 plicsare

Placinta cu branza, stafide si menta

- 750 g branza prospata de vaci; - 5 oua; - 50 g stafide; - 10 linguri cu zahar; - 10 linguri cu sirop de menta; - o mana cu menta verde (la plic); - 2 linguri malai; - aluat foietaj (2 foi - 900 g);

Coltunasi cu branza de vaci si smantana

400g faina1 ou300g branza de vaci2 galbenusuri100g untsaresmantana

Placinta cu branza de vaci si afine

1 pachet de foi de placinta(2 foi la pachet). 1 kg branza de vaci. 300 gr smantana foarte groasa. 5 linguri de gris. 3 oua. 10 linguri de zahar brun pentru compozitia de branza de vaci proaspata. 100 gr zahar pudra. esenta de lamaie si de rom dupa preferinte.

Budinca cu paine, mere si branza

1 franzela 4 mere 500 g branza de vaci 5 oua 50 g stafide 150 g rahat 12 linguri zahar 1 lingurita scortisoara macinata 1 fiola esenta de vanilie 500 ml lapte 50 g unt Pentru bezea 2 albusuri 5 linguri zahar 2 lingurite zeama de lamaie

Pasta de branza de vaci

1/2 kg branza proaspata de vaci, 50 g unt, 2 linguri smantana, 2 linguri ulei, 2 cepe verzi, marar proaspat, sare piper.

Pasta de branza de vaci cu marar

250 g branza de vaci proaspata se adauga 2-3 linguri smantana groasa si o lingura iaurt o legatura marar piper,

Moristi

150 g branza de vaci, eu am pus crema de branza 6 linguri ulei de floarea-soarelui 1 ou 1 varf sare 100 g zahar 2 pliculete zahar vanilat 1 pliculet praf de copt 300 g faina Pentru umplutura: 9 jumatati de piersici din compot 1/2 pachet budinca de vanilie 175 ml lapte 40 g zahar

Budinca de macaroane

250 g macaroane, 2 l apa, 250 g branza de vaci, 100g smantana, 50 g unt, 3 oua, 1 cana de lapte, 1 lingura faina, zahar- 5 linguri, zahar vanilinat-1

Budinca de taitei cu branza dulce

150g branza dulce de vaci 300g iaurt 3 oua 50g telemea de vaca coaja rasa de lamaie sau portocala esenta vanilie 75g zahar 150g taitei cu ou (egg noodles) sau alte paste la alegere unt pentru uns vasul yena

Placinta cu branza de vaci si telemea

500 g branza de vaci 500 g telemea de vaci 800 g foi de placinta (1 pachet) 250 g zahar 250 g smantana 8 oua 1 pachet zahar vanilinat coaja rasa de la o lamaie 100 ml ulei

Papanasi cu branza de vaci

250 g branza de vaci 2 oua 3 linguri faina25 g unt 250 ml ulei sare ½ lingurita bicarbonat de sodiu alimentar stins cu zama de lamaie

Placinta cu branza proaspata de vaci

1 kg branza proaspata de vaci 8 oua 100 gr stafide 200 gr zahar 1 esenta vanilie zahar vanilat 1 pahar lapte 1 cub drojdie faina cat cuprinde

Vinete Umplute cu Branza de vaci

2-3 Vinete potrivite 2-3 dovlecei 2-3 morcovi 600-750 gr de branza de vaci sare piper 3-4 usturoi marar / piper / boia Pentru dessign: Felii de lamaie si patrunjel / leustean

Prajitura cu branza si vanilie

Pentru alaut: 175 g faina, 2 lingurite praf de copt, 75 g zahar, 1 pliculet zahar vanilinat, 1 lingura cacao, 1 ou, 75 g unt.Pentru umplutura:350 g branza de vaci degresata, 75 g zahar, 2 oua, 100 g unt moale, 1/2 plic budinca de vanilie (praf), 1 plic zahar vanilinat.

Paste cu branza de vaci si telemea

3 lingura ulei 1 buc. paste 200 gr branza dulce de vaci 200 gr branza telemea de vaca

Papanasi din branza de vaci

- 500 gr branza de vaci ; - 2 oua ; - 1/2 lingurita de bicarbonat de sodiu cu putina zeama de lamaie ; - 3 linguri de zahar ; - vanilie ; - smantana dulce ; - putina sare ; - 100 gr faina;

Biscuiti sarati cu aluat de branza de vaci

250 gr faina 250 gr unt 250 gr branza de vaci 1 ou sare

Budinca asortata

1 plic budinca de cacao 1 plic budinca de vanilie 1 plic budinca de zmeura 9 linguri de zahar 750 ml lapte

Pizza cu branza de vaci

Pentru blat:200 grame branza de vaci 4 linguri lapte 8 linguri ulei 1 ou 1 lingurita sare 400 grame faina 1 praf de copt Pentru umplutura: carnati bacon cascaval ardei

Prajitura cu branza si mandarine

500 g brinza de vaci,2 doze mici de mandarine,2 mandarine proaspete(pentru coaja rasa,suc si decoratie),2 pach. zahar vanilat,2 plicuri budinca vanilie(Dr.Oetker),160 g zahar,1 vf.sare,4 oua,1 lingurita praf copt,piscoturi,cioco amaruie cu aroma de portocala(fac.)

Desert cu budinca si biscuiti

340g budinca de ciocolata226g crema de branza (cat mai fina)80g unt450g frisca lichida2 pachete biscuiti cu cacao

Spaghete Cu Sos Alb

1/2 pachet spaghete branza de vaci proaspata si telemea fara sare (pentru spaghetele tip desert) branza de vaci proaspata,telemea cu sare si putin cascaval(pentru spaghete aperitiv sau fel principal)condimente-cimbru,busuioc lapte iaurt 1 ou

Cheesecake Cu Iaurt

Cheesecake-ul nu este considerat, de obicei, un desert sanatos, dar aceasta versiune cu iaurt grecesc contine mai putine calorii si grasimi decat celelalte.

Tort cu crema de branza de vaci

Blat: 4 oua,4 linguri zahar,3 linguri faina,1 lingura cacao,un praf de sare Crema: 500 gr branza de vaci proaspata,2 linguri miere,coaja de la o lamaie,2 plicuri gelatina,250 gr frisca lichida,100 ml whisky

Paste (Penne Rigate) cu branza de vaci la cuptor

400 g paste (Penne Rigate) 200 g branza de vaci 3 oua 5 linguri zahar 1 plic zahar vanilinat esenta de vanilie sare putina coaja de lamaie rasa

Placinta cu branza dulce de vaci

500 g branza de vaci 4 oua 4-5 linguri zahar 1 zahar vanilinat coaja rasa de la 1 lamaie un praf de sare 2 linguri de smantana, 1 ou si 1 lingurita zahar de pus pe deasupra 400 g foi de placinta

Pasca poloneza

Se foloseste ca masura un pahar obisnuit de 200 ml.Aluat:1 pahar faina1/2 pahar zahar pudra1 ou1/2 pahar lapte1 pachet praf de copt2 linguri cacao buna1/2 pachet margarina cu arome1 pachetel vanilieCrema de branza:1/2 kg branza dulce de vaci1/2 pachet margarina cu arome2 galbenusuri1 pahar zahar pudra1 budinca de vanilie

Prajitura sanatoasa cu fructe si br^anza de vaci

Blat 4 oua 200 ml de lapte 1 cana de faina 1 cana de tar^ate 1/2 cana de fulgi de ovaz 1 lingura de ^indulcitor lichid coaja de lam^aie 1 praf de copt 100 g de margarina topita 5 mere 2 pere tari scortisoara(optional) Crema de br^anza: 400 g de br^anza de vaci 3 oua 2 linguri de faina 1 esenta de vanilie 1 lingura de ^indulcitor

Tarta fina cu branza, mac si acoperis de bezea

BLAT:- 65 gr unt sau margarina; - o lingurita praf de copt; - 65 gr. zahar; - 1 ou; - 150 gr faina, iar daca mai e nevoie, se mai adauga; UMPLUTURA:- 3 oua; - 500 gr. branza de vaci; - 1 plic budinca de vanilie; - 150 ml. ulei; - 1 plic zahar vanilat; - sucul de la o lamaie; - 175 gr. zahar; - eu am mai pus pentru aspect 40 gr. mac;

Prajitura Cappy

Pentru blat: 6 oua 4 linguri de faina 6 linguri de zahar 2 linguri cacao 1 lingurita praf de copt 90 ml.ulei Pentru crema de branza: 500 g.branza de vaci 250 g unt 200 g.zahar pudra Pentru glazura: 2 plicuri budinca de vanilie 1 sticla de 1 litru suc Cappy 3 linguri zahar

Pasta de ton si br^anza de vaci ^in stil c^ampenesc(si o varianta sofisticata)

1 cutie de ton 1 lingura de br^anza de vaci 1/2 de lam^aie(suc) 1 lingura de capere taiate 1 lingura de capere ^intregi 2 lingurite de ulei de masline 1 esalota(sau 1 ceapa verde) 1/4 ardei rosu c^ateva alune tocate(optional) c^ateva fire de arpagic tocate(daca nu pui ceapa verde) 5-6 hamsii afumate piper marar verde(optional) Varianta cu creveti 1 castravete mare 200g de creveti decorticati 200g de br^anza de vaci 1lam^aie 1 lingurita de ulei cu busuioc 1 buchet de menta proaspata sare piper

Mamaliga cu branza si slanina fripta

Faina malai - 400gr. branza de burduf - 300 gr. slanina - 150gr. sare - un praf Ulei - 50gr

Papanasi cu branza de vaci si gris

500 g branza de vaci (eu am folosit Pilos) 350 g faina 4 linguri cu gris 100 g zahar 2 oua un praf de sare o lingurita cu bicarbonat de sodiu 2 lingurite cu coaja de lamaie 1 pliculet zahar vanilat ulei pentru prajit smantana dulceata

Placinta cu prune si br^anza de vaci

4 oua 200 ml de lapte 4-5 linguri de ulei 600-700g de br^anza de vaci de la Pilos 5 linguri de amidon faina 1 praf de copt cu sofran 1 v^arf de cutit sare 1 zahar vanilat coaja de lam^aie 2-3 linguri de sirop de agave scortisoara 1 kg de prune

Rulada cu branza dulce de vaci si stafide

1 foaie aluat foietaj 500 g branza dulce de vaci 3 -4 oua(depinde cat sunt de mari) 150g zahar(depinde cat de dulce o doriti) coaja rasa de la o lamaie zahar vanilat esenta de rom 3-4 linguri cu stafide Pentru uns 1 ou 1 lingura cu smantana

Rulada de mamaliga umpluta cu branza

malai 250gr branza de burduf 300gr ciuperci 300 gr marar piper,2-3 fire de ceapa verde,ulei .