Lasagna cu branza
Lasagna cu branza retete: cum gatesti lasagna cu branza si cele mai gustoase retete de lasagna cu carne tocata, lasagna rapida, lasagna quattro formaggi, lasagna vegetariana de post, burek turcesc cu branza, retete cu branza brie, briose cu broccoli si branza, tarta cu spanac si branza, prajitura cu branza si mere, musaca de cartofi cu branza.Lasagna dulce, cu branza si visine
9 foi de lasagna 700 gr branza de vaci bine scursa 6 oua 150 gr zahar 2 lingurite esenta de vanilie coaja rasa de la o portocala 100 ml frisca lichida 2 linguri zahar pudra 1 cana de visine fara samburi un praf de sare 1 lingura ulei 50 gr unt
Lasagna cu trei feluri de branza si spanac
- 100 g branza Moeciu - 100 g crema de branza Focsani - 150 g parmezan - 400 g carne de vita tocata - 300 g carnati putin afumati - 500 g spanac - 2 oua - 1 ceapa - 1 morcov - 2 catei de usturoi - 3 linguri ulei de masline - 250 ml suc de rosii - 1 lingurita busuioc - 1 lingurita oregano - 1/2 lingurita piper - sare - 15 foi pentru lasagna (depinde de care folositi au marimi diferite)
Lasagna cu carne, ciuperci si branza topita
1 pachet de 375 g foi de lasagna500 g carne toccata2 cepe albe2 cepe rosii200 g ciuperci1 morcov18 feliute branza topita1 legatura patrunjel verde3-4 linguri ketchup2 linguri cascaval ras½ ardei gras rosuunt cat o nuca4 linguri ulei de masline4 linguri faina400 ml laptesare, piper, cimbru si condiment pentru friptura
Lasagna cu branza
9 foi de lasagna2 oua3 rosii mediibusuioc125 g brie120 g camembertsarepiper100 g cascavalSos de rosii2-3 linguri de ulei1 ceapa3 catei usturoi5 rosiisarepiperbusuioc100 g cascaval
Lasagna cu gorgonzola
Un pachet de lasagna200g gorgonzola dolce IGOR150g radicchio0.5l bechamelUntSareParmigiano Reggiano ras
Lasagna cu bacon ,ciuperci si brie
1 confectie lasagna 1cutie branza bri'e 1 cutie ricotta 50g parmezan 1 cutie ciuperci 50g bacon,1 ceapa 300ml lapte 30g faina 25 g unt un varf cutit nucsoara sare,piper 1 cutie mica smantana un varf cutit curry -2 foi de dafin -100g cascaval taiat felii subtiri!
Lasagna cu mozzarella si rosii
Rosii in bulion ( dar deja taiate) Placi de lasagna sare, ulei masline, mult usturoi, origano si basilic.
Lasagna Quattro Formaggi
1 lingura ulei de masline 1 ceapa 250g chorizo 2 linguri otet 2 x 400g rosii cherry (conserva) 1 lingurita zahar oregano busuioc 2 x 125g mozzarella 60g Cheddar 175g Gorgonzola 50g parmezan ras 12 (330g) foi de lasagna
Lasagna de carne cu sos Bechamel
1 ceap~a 4 c~atei de usturoi 1 dl ulei de m~asline 2 rosii 4 linguri past~a de rosii 500 gr. carne de vac~a tocat~a sare piper 1 lingur~a oregano ervas de provence (amestec de cimbrisor busuioc. 350 gr. foi de lasagna din comert 5 dl sos Bechamel sau sm^ant^an~a lichid~a 100 gr br^anz~a ras~a (parmezan de preferint~a)
Lasagna italieneasca cu trei feluri de branza
400 g carnaciori italienesti300 g carne tocata de vitel100 g ceapa tocata2 catei usturoi, zdrobitiO conserva de aprox. 500 g rosii200 g pasta de tomate100 ml apa2 linguri zahar1 lingurita busuioc uscat½ lingurita chimen1 lingurita oregano1 lingurita sare¼ lingurita piper4 linguri patrunjel tocat12 foi de lasagna350 g ricotta1 ou400 g mozarella feliata150 g parmezan razuit
Lasagna cu carne, ciuperci, branza topita si sos Bechamel
1 pachet de 375 g foi de lasagna (se poate face cu foi preparate acasa din 2 oua 400 g faina sare 50 ml apa) 500 g carne tocata 2 cepe albe 2 cepe rosii 200 g ciuperci 1 morcov 18 feliute branza topita 1 legatura patrunjel verde (uscat) 3-4 linguri ketchup 2 linguri cascaval ras 1/2 ardei gras rosu (proaspat sau congelat) unt cat o nuca 4 linguri ulei (de masline) 4 linguri faina 400 ml lapte sare piper cimbru condimente pentru friptura
Lasagna Cu Sparanghel Si Ricotta
O reteta simpla de lasagna vegetariana, cu sparanghel, care va satisface si cele mai exigente gusturi.
Somon si legume de primavara in lasagna
300gr somon, 2 linguri suc de lamaie, sare, piper alb, 150gr morcovi, 150gr pastai de mazare verzi, 200gr cepe verzi, 40gr unt, 4 foi de lasagna, 150gr Creme Fraiche, 1 lingurita mustar.
Lasagna cu sos bolognese
500 g carne tocata de porc, 250 g rosii decojite cubulete, 500 g rosii pasate (atentie-nu pasta de tomate), 1 ceapa, 2 catei de usturoi, ulei de masline, sare piper oregano busuioc, 1 pachet foi de Lasagna, 150 g cascaval ras
Pizzagna - combinația perfectă dintre pizza și lasagna
Vă place pizza? Dar lasagna? Cum ar fi să le combinați pe amândouă într-un singur preparat? Un fel de mâncare cu foi de lasagna în loc de blat de pizza și cu sos bechamel. Astăzi vă propunem o rețetă delicioasă care le combină pe cele două, foarte potrivită atunci când nu mai știți ce să gătiți sau când aveți poftă și de pizza, și de lasagna, dar nu știți la care dintre ele să vă opriți.
Lasagna cu sos ragu si ciuperci
1 pachet foi lasagna cumparate sau de casa (cca 20 de foi) 10 felii branza topita 200 g bacon sau kaiser 3 oua 500ml smantana lichida 300 g cascaval sare,piper 2 foi de dafin Sos ragu: 1 kg carne tocata (vita,porc sau amestec) 1 l suc de rosii 500ml vin rosu 2 cepe mari 4-5 catei de usturoi Sos de ciuperci: 300 g ciuperci proapspete 2 cepe mari-200g 2 morcovi-200g 500 ml suc de rosii sare, piper
Lasagna bologneza
- 12 foi lasagna - 1 morcov - 2 cepe - 1 lingura unt - 600 g carne tocata - 150 ml vin rosu sec - 500 ml bulion - 100 ml supa - 1 legatura patrunjel tocat - 2 foi dafin - 1/2 lingurita zahar - 500 g spanac - 1 catel usturoi - 1 lingura ulei de masline - 200 ml smantana - 250 g mozzarella - nucsoara sare piper
Lasagna de somon
file de somon, foi pentru lasagna Pentru sosul de spanac: spanac, o ceapa mica, un catel de usturoi, curry, marar, smantana, ulei de masline. Pentru sosul mornay (varianta aleasa de mine): unt, sare, piper, o ceapa mica mica, faina, lapte, parmezan.
Lasagna cu pesto
Pentru pesto: 3 buchete de busuioc (eu am folosit 3 ghivece cu plante de busuioc) 100 g parmezan 40 g seminte de pin sau miez de nuca,un catel usturoi ulei de masline, sare Restul ingredientelor: - 20 foi de lasagna seci sau proaspete - 200 g jambon feliat subtire - 250 ml smantana -5 - 6 linguri parmezan sau cascaval neafumat
Lasagna – cea mai simplă și rapidă rețetă
Lasagna e delicioasă, dar uneori pare că durează o veșnicie s-o faci. Ei bine, nu și cu rețeta asta! E atât de simplă și rapidă, încât o să-ți vină să o faci în fiecare săptămână.
Lasagna Mediteraneana Cu Legume (Reteta Vegetariana)
Incercati aceasta reteta de lasagna vegetariana, facuta cu vinete, dovlecei si ardei, cu un sos bogat si cremos.
Lasagna bolognese
15 foi lasagna, 200 g parmezan, 50 g unt, 1 lingura pesmet. Sos bechamel: 4 linguri unt, 4 linguri faina, 500 ml lapte, sare, piper, nucsoara, 1 lingura parmezan ras. Sos bolognese: 400 g carne tocata, 1 ceapa, 1 morcov, 3-4 linguri ulei, 3-4 linguri suc de rosii, 200 ml supa, 2 catei de usturoi, sare, piper, rozmarin.
Lasagna cu paste de casa si sos bechamel
Aluat pentru paste: - 200 g faina - 2 oua - un praf de sare Sos bechamel: - 16 g unt - 16 g faina - 250 ml lapte Compozitie lasagna: - 400 g carne tocata vita - o ceapa mare - 2 morcovi potriviti - 3 felii bacon - 4 rosii - o lingura pasta tomate (pentru un plus de culoare) - un cub condimente vita - sare si piper - 150 g cascaval (eu am folosit chedar)
Lasagna cu spanac și ricotta
Lasagna cu spanac și ricotta este un preparat cremos și bogat în arome te va transporta direct în inima bucătăriei italiene. Explorează rețeta pas cu pas pentru a-ți impresiona familia și prietenii cu un fel de mâncare deosebit!
Lasagna cu zucchini si sos bolognese
Ingrediente (10 portii)16 foi de Lasagna500 g carne tocata de vita200 ml sos rosii special500 g mozzarela250 g zucchini40 g unt50 g faina100 ml lapte200 g smantana lichida2 linguri parmezan ras2 g oregano uscat10 g busuioc1 lingurita sare10 g usturoipiper proaspat macinat50 g ulei de masline
Lasagna cu vita si ciuperci
12 foi uscate de lasagna 300 g carne tocata de vita 250 g ciuperci un morcov potrivit doua cepe 20 cm dintr-o radacina de praz 50 g unt 500 ml lapte 150 ml iaurt 4 linguri cu amidon de porumb o lingurita cu nucsoara macinata 4 frunze de busuioc maruntite sare de mare si piper verde unt pentru uns tava ulei de masline ( optional ) 100 g cascaval afumat
Lasagna Snickers
Biscuiti inmuiati in lichior de ciocolata, budinca de ciocolata, frisca si bucati de Snickers. Desertul perfect!
Lasagna cu carne tocata din piept de pui.
1 kg carne tocata din piept de pui. 1 cutie rosii tocate in bulion(Pomodore). 1 cutie Lasagna foi italienesti(italienesti sunt cele mai bune si se numesc'Agnesi lasagne'). 2 oua si cascaval cat va place. 3 linguri ulei extravirgin din masline. 2 linguri Pesto alla Genovese. 1 lingura menta uscata. 3 linguri Reflets de France(este un sos de bulion frantuzesc care se gaseste in Carrefour). 1 lingurita nucsoara rasa. 2 cepsoare rosii. Cascaval ras dupa pofta inimii. Sare piper si alte mirodenii.
Lasagna cu pui
Lasagna este un preparat preferat de multi, iar reteta de mai jos este reinventata, cu carne de pui si sos alb.
Lasagna cu vinete
o600 gr vinete taiate in felii subtiri de 5 mm osare si piper negru o9-12 foi de lasagna cu spanac oulei de masline pentru uns o25 gr parmezan ras Pentru sosul b'echamel o600 ml lapte o1 morcov taiat felii o1 ceapa tocata o1 frunza de dafin o1 bob de cuisoare o1 lingura patrunjel proaspat tocat o12 boabe de piper negru o35 gr unt o35 gr faina o1 lingurita nucsoara macinata Penrtu sosul de rosii o1 lingura ulei de masline o250 gr ceapa tocata o2 catei de usturoi zdrobiti o800 gr rosii din conserva o1 lingurita oregano uscat o4-6 linguri busuioc maruntit
Rulouri cu legume
-1 morcov-fasole verde-mazare-3 ardei gras(rosu,verde,galben)-porumb-1/2 legatura patrunjel-200 gr orez-2 foi paste Lasagna-busuioc-sare,piper
Lasagna traditionala cu ciuperci
Ingrediente sos ragu alla bolognese (12 portii): 500g carne tocata de porc slaba 500g carne tocata de vitel 400g carne tocata de pui 300g morcovi 200g telina 2 cepe 200ml vin alb Cateva frunze de telina Rozmarin Busuioc Cimbru Oregano 2-3 foi de dafin Piper negru proaspat macinat Ulei de masline 600g rosii taiate cubulete 300g ciuperci 1 dovlecel 1 litru supa de legume Ingrediente sos bechamel: 300g unt 100g faina cernuta 1200ml lapte Putina nucsoara Piper negru Sare Ingrediente sos fals: Ulei de masline 1 ceapa 2 catei usturoi Bulion 2-3 frunze busuioc Sare Un varf de cutit de zahar Ingrediente finale: 30 Foi de lasagna de la Barilla 150g Mozzarella de la Santa Lucia 150g Parmezan ras Bulion
Pastitsio - lasagna greceasca
Stratul de paste: 300 g paste, 2 linguri ulei, 100 g branza sarata, 1 albus de ou, sare, piper. Stratul de carne: 300 g carne tocata de vita, 1 ceapa, 3-4 linguri ulei, 3-4 linguri suc de rosii, 2 catei de usturoi, nucsoara, rozmarin, sare, piper, 1 foaie de dafin, 50 ml vin alb. Sosul bechamel: 1 lingura faina, 1 lingura unt, 200 ml lapte, sare, piper, nucsoara, 1 galbenus de ou, 50 g cascaval ras sau parmezan.
Lasagna piept de pui si ciuperci
1 kg piept de pui 1 kg ciuperci 1 ceapa 1 litru sos/suc/ rosii 2 cutii mici de smantana cascaval
Ragu De Porc
400g foi de lasagna 2 linguri ulei de masline 500 g carnati de porc 2 catei de usturoi, zdrobiti 2 linguri pasta de tomate 375ml vin rosu 1 frunza de dafin 400g conserva rosii in bulion parmezan patrunjel
Lasagna cu piept de pui
un pachet foi lasagnia500 gr piept de pui tocat2 cepe1 morcov5 rosiipipercimbrusare3 lg uleiSos100 gr unt3 lg faina1 l lapte300 gr cascavalpiper alb
Merdenele cu branza
2 aluaturi de foietaj (2x275g) 100 g branza sarata 50 g branza dulce 1 ou
Lasagne alla bolognese
1 kg carne de porc slaba 1 kg suc de rosii 2 cepe 1 morcov 3 catei de usturoi 3-4 linguri de ulei 3 linguri de pasta de tomate 2 foi de dafin cimbru sare piper 2 pahare cu apa O cutie de sos Bechamel 200g mozzarella rasa parmezan 100g cascaval ras ( optional) foi de lasagna
lasgna cu spanac
-foi de lasagna -500g spanac maruntit congelat -400g telemea rasa de oaie -2 legaturi mari de marar,sau 10 mici ,sau vreo 1 pachet si jumatate marar uscat de la Galeo -2 cepe mari -2 linguri de ulei -cascaval ras -mozzarella ptr.sos bechamel: -3 linguri de faina -50 g unt -cca 1 l de lapte -1/2 lg nucsoara macinata
Tarta sarata cu branza si prosciutto
1 pachet foi de patiserie 150g sunca(prosciutto) 200g branza moale(eu am folosit o branza care se numeste stracchino) 2 oua 50ml smantana sare,piper
Lasagna cu carne si sos de rosii
Foi de lazagna prefierte -un pachet800 gr carne tocata( de curcan)800 gr sos de ardei cu rosii facut in casa de mine300 gr ciuperci proaspete3 catei de usturoi1 lingurita oregano200 gr cascaval300 ml sos de rosii
Soufle De Branza
300 g branza de vaci dietetica 150 g cascaval 4 oua sare, piper
Chiftelute cu branza
branza de oaie,ardei iute,cimbru,ceapa rosie ( feliata si sarata),ouapesmetulei (pentru prajire)
Tarta mediteraneeana cu branza si masline
1 foaie aluat placinta 3 oua 500 g iaurt 300g branza (eu am folosit de capra dar se poate folosi orice alta branza) 3 linguri crema de branza 2-3 linguri cu faina cascaval o mana de masline fara samburi marar verde sare
Lasagna din foi de clatite
Aluat de clatite: 3 oua 300 ml apa carbogazoasa 100 ml ulei 200 g faina delikat boia oregano Umplutura: 400 g carne tocata 1 leg ceapa verde 1 morcov 3 rosii 1 lingura bulion 2-3 linguri vin delikat piper macinat Kotanyi boia iute oregano SOS BECHAMEL: 1 ligura de unt 100 g faina 200 ml apa
Salata De Paste Cu Branza
Un fel de salata cu paste si branza, care este minunat de preparat alaturi de copiii, pentru activitati distractive in familie.
Rulada de conopida
Ingrediente:1 conopida medie 4 oua 90g branza rasa(chedar gouda),60g branza vaci 1 priza de nucsoara 1/2 lingurita mustar macinat. Umplutura: 100g branza proastapa 1 ardel copt 50g sunca serano
Tarta cu branza si rosii
-1 foaie aluat foietaj -300 g branza sarata de vaca -100 g branza feta -4 oua -150 g kaizer -4 rosii -oregano -cateva picaturi ulei de masline -patrunjel -sare piper
Broccoli Cu Branza La Cuptor
O reteta sanatoasa si usoara pentru o cina rapida.