Prajitura cu lichior de oua

Prajitura cu lichior de oua retete: cum gatesti prajitura cu lichior de oua si cele mai gustoase retete de omleta cu oua de prepelita, lichior de ness, lichior de pere, lichior de cafea ness, oua umplute de craciun, omleta din oua de prepelita, oua umplute pane, oua umplute fara maioneza, prajitura de post cu ananas, prajitura cu sirop de artar.

Prajitura cu ciocolata si lichior

110 g unt 120g ciocolata cu 70% cacao 150g zahar 3 albusuri 50 ml lichior de cirese sau visinata 200 ml frisca

Cheesecake cu lichior de oua

Daca esti fan al lichiorului de oua, atunci acest cheesecake va deveni prajitura ta preferata.

Castagnole Cu Lichior De Cafea

Daca esti un fan al gogosilor, atunci trebuie sa incerci aceasta reteta.

Prajitura After Eight

blat :4 oua, 8 linguri zahar, 1 lingura miere, 1 plic zahar vanilat, 2 linguri cacao, 2 linguri faina, 2 linguri gris, 1 lingurita praf de copt, 3 linguri lapte, 8 linguri ulei.crema: 250 ml frisca lichida, 2 linguri sirop concentrat de menta, 2 linguri lichior de menta.glazura: 150 g ciocolata cu lapte, 100 g unt, 1 lingura apa, 2 linguri ulei .decor: 100 g ciocolata cu lapte, 50 g unt, 2 linguri frisca lichida .sirop: 2 linguri sirop de menta, 2 linguri lichior de menta, 100 ml apa.

Prăjitură cu orez / Torta di riso

Descoperă gustul unic al torta di riso, o prăjitură cu orez tradițională italiană. Află cum să prepari acest desert simplu, dar sofisticat, care va impresiona orice iubitor de dulciuri.

Flognarde aux poires (prajitura cu pere)

80 g. unt, 3 pere mari, 2 linguri pline de zahar, lichior Grand Marnier, 4oua, 100 g. zahar, 120 g. faina, 400 ml. lapte.

Brioșe cu ciocolată și lichior de vișine

Brioșele cu ciocolată și lichior de vișine sunt pentru cei care iubesc deserturile cu ciocolată și un strop de aromă de vișine. Se fac ușor și combinația de ciocolată cu lichior le dă un gust deosebit.

Mousse Cu Lichior De Ciocolata Si Capsuni

Un mousse de ciocolata decadent care ii va face pe invitatii tai sa-si linga linguritele.

Prajitura De Paste

Aceasta prajitura delicioasa, cu alune de padure si martipan este perfecta pentru a incheia masa de Paste.

Fara Sarutul De Noapte Buna

60 ml whisky de secara 30 ml aperol 30 ml lichior Amaro 8 ml lichior Chartreuse verde 2 picaturi bitter de cafea (se poate folosi si rom)

Prajitura cu crema de capsuni si glazura de ciocolata

6 oua 6 linguri zahar 1 plic crema Ole capsuni 1 plic crema vanilie 200 ml frisca nebatuta 1 cana lapte 2 linguri zahar 2 linguri apa 2 linguri lichior de ciocolata 100 g ciocolata cu alune 100 g unt

Prajitura cu orez si portocale

Pentru 8 portii:1 litru de lapte200 g orez100 g zahar3 oua50 ml lichior de portocale, noi am inlocuit cu suc de portocale amestecat cu 3 linguri de tuica40 g stafide1 plic de zahar vanilatcoaja rasa de la o lamaie micacoaja rasa de la o portocalaesenta de vanilie

Șarlotă cu zmeură

Bucătăria franțuzească este extrem de ofertantă atunci când vine vorba despre deserturi. Nici nu e de mirare că rețelete franțuzești de patiserie se regăsesc în patrimoniul Unesco. Astăzi vă propunem o rețetă de desert care să vă ducă cu gândul la patiseria fină franceză. Sarlota este un desert extrem de popular și iubit, care a ajuns să fie savurat în toată lumea. Este, practic, o prăjitură cu blat și cremă de frișcă și fructe, cu o aromă subtilă de alcool. Pentru un rezultat ca la carte, folosiți un lichior de calitate, precum și ingrediente de calitate.

Prajitura Cu Portocale, Rozmarin Si Malai

O prajitura aromata, care poate fi pastrata in frigider timp de pana la cinci zile.

Tort festiv de nuci

Pentru blatul de tort:1 pastaie de vanilie, 200 gr unt, 3 oua, 150 gr miere, 150 gr faina, 2 lingurite praf de copt, 150 gr nuci, 100 ml lichior-crema de whiskyPentru crema si ornat:100 gr ciocolata alba, 2 linguri pudra de cafea instant, 500 ml frisca, 3-4 linguri lichior-crema de whisly, , 3-4 linguri nuci macinatePentru batoanele de susan:100g zahar, un cub de unt, seminte de susan

Paves de Bruxelles (prajitura blegiana)

1 pachet de biscuiti "Petit Beurre” (sunt cam 20 de biscuiti in pachet),250g de unt nesarat,2 cani de cafea tare sau lichior Amaretto (sau ambele combinate),1 cana zahar pudra pentru crema (se pune mai mult sau mai putin dupa gust),2 lingurite cacao sau ness (eu am pus ness)

Amor Polenta - prăjitura italiană cu mălai și migdale

Amor Polenta este un desert italian originar din Lombardia. Este o prăjitură simplă, dar aromată, făcută din făină de mălai, migdale măcinate, unt și ouă. Are o textură ușor umedă și un gust delicat de migdale. Este ideală pentru micul dejun sau alături de o cafea.

Prajitura Sah-Mat

pentru blaturi: 300 gr unt 400 gr zahar pudra 15 ml esenta de vanilie 500 gra faina 2 lingurite praf de copt 6 oua 4 linguri de cacao un praf de sare o cana de compot de caise pere pentru insiropat pentru crema: 200 gr ciocolata amaruie 250 ml frisca lichida 150 gr unt 50 ml lichior de caise sau cirese (optional) pentru ornat: 250 ml frisca lichida 80 gr fulgi de migdale bilute mici-mici colorate :P optional of course

Prajitura cu ricotta si nuci

Pentru blat: 6 oua 160 gr faina 25 gr cacao 150 gr zahar 50 gr miez de nuca esenta de vanilie Pentru crema: 250 gr branza ricotta 250 ml smantana pentru frisca cu minim 30% grasime 50 gr zahar pudra 2 pliculete cu zahar vanilat Pentru sirop: 200 ml apa 100 gr zahar 1 lingura esenta de vanilie 50 ml lichior de nuci (optional) Pentru decor: 50 gr nuci tocate grosier

Cheesecake Cappuccino

Aceasta reteta devine desertul favorit de indata ce este gustat. Cel mai bun este cel facut cu o zi inainte de servire.

Prajitura moale cu ciocolata

Blat:150 g ciocolata amaruie3 oua50 g faina75 g zahar brun35 g unt1 lingurita praf de copt3 lingurite de cappuccinoEsenta de romVanilie1 lingura cognac1 lingura lichior de fructe de padureUn praf de sareO mana alune de padureCrema:250 ml lapte1 budinca de vanilie3 galbenusuri65 gr zahar30 gr faina50 gr ciocolata amaruiePentru décor:CacaoCiocolata albaBomboane de ciocolata sau cereale in ciocolataPentru insiropat faceti o cafea mai concentrata si amestecati-o cu putin cognac

Biscuiti Amaretti Moi

O reteta de biscuti deliciosi care te va duce cu gandul in minunata Italie.

Prajitura mascarpone

Blaturi: 5 oua x2 5 linguri zahar x2 4 linguri faina x2 1 lingura cacao x2 2 linguri praf ciocolata CREME OLE de la dr Oetker(sau budinca de ciocolata) x2 1 praf de sare x2 1 plic praf de copt x2 1 plic zahar vanilat x2 Crema: 1 conserva mare compot de cockteil de fructe 820gr 500 gr mascarpone 200 ml frisca lichida 2 plic intaritor de frisca 3 plicuri gelatina alba 2 linguri zahar 200 gr zahar pudra 400 gr iaurt de caise Glazura: 200gr ciocolata neagra 150ml frisca lichida 2 linguri lichior de oua(se poate si fara) 50gr unt

Truffle cake

Pentru foi: 6 galbenusuri, 5 albusuri, 2/3 pah. zahar (150 g), 1/2 lingurita tartar sau suc de lamiie, 2 linguri apa fierbinte, 2 linguri cacao, 5 linguri faina, 2 linguri amidonPentru sirop:3 linguri apa, 2 linguri zahar, 1 lingura lichior Pentru crema: 150 g ciocolata (de preferinta amaruie), 2 pahare frisca lichida (minim 30% grasime)Pentru trufe: 150 g ciocolata, 1/3 pah. frisca lichida, 1 lingurita lichior, 200 g ciocolata pentru glasarea bomboanelor si ornarea tortului

Prajitura Frantuzeasca Cu Lamaie

Perfecta langa ceaiul de dupa amiaza, sau chiar la cafeaua de dimineata.

Tiramisu Gateau

Desertul traditional italian, sub forma unui tort fin si sofisticat.

Prajitura Cu Soc

Un blat pufos si o crema aromata de soc - un desert perfect pentru zilele de vara.

Pain Perdu

Un French Toast reinventat, pentru un mic dejun plin de arome.

Spuma de ciocolata cu cafea

200 g ciocolata amaruie, 2 linguri lichior de cafea, 3 oua foarte proaspete, 3 linguri cafea preparata, 3 linguri zahar pudra, 1 lingura unt.

Lichior de oua cu migdale

Cand vrei sa prepari ceva rapid pentru oaspeti care si-au anuntat venirea in ultima clipa, acest lichior poate fi alegerea perfecta.

Tarta de smochine cu iaurt si portocale

Ingrediente forma 23 cm: Aluat: 2 oua 1 albus 90 g zahar 90 g faina Decor: 1 portocala 4 smochine proaspete 250 g iaurt grecesc 1 lingura zahar pudra 3 linguri lichior de portocale

Chec cu ciocolata si cirese

150 g unt, 200 g zahar, 100 g ciocolata, 3 linguri lapte, 1 lingura cacao, 6 linguri faina, 3 linguri nuci macinate, 2 linguri fulgi de migdale, 2 linguri lichior de cirese, o cana cirese fara samburi, 4 oua.

Prajitura cu nuca si dulceata - Prajitura Diminetii

3 oua 13 linguri de zahar 13 linguri de ulei 18 linguri de faina 13 linguri de lapte o lingurita praf de copt esente o cana de nuca macinata 200 gr dulceata (orice gust)

Affogato, Un Desert Traditional Italian

Pentru un desert decadent, care iti va merge direct la suflet, incearca acest Affogato traditional italian.

Briose cu mandarine

2 oua 200 g faina 150 g zahar 60 ml ulei 2 mandarine(cca 100g fara coaja) 50 ml lichior cirese(sau de care va place) 1 plic praf de copt(10g) 1 plic zahar vanilat 1 lingurita zahar pudra un praf de sare

Tort Tiramisu (cu fructe)

2 cutii mascarpone romaneasca,2 plicuri zahar tos-aprox. 400 gr.,amaretto lichior sau potentator de gust amaretto -se gaseste in comert-4 pliculete,esenta rom,ness/cafea,zahar vanilat,cacao,8 oua doar galbenusurile,blat de tort.Optional capsune, zmeura congelata.

Tiramisu cu martini

Nu ai nevoie de cine stie ce indemanare pentru a prepara acest desert fin.

Lichior din visine

1kg. vsine 0.5kg.zahar 3-4 cuisoare 1 pachet vanilina 1 betisor de scortisoara 2-3 frunze de visina 750ml. vodka ori wiski

Tarta Cu Cirese Si Amaretto

Aceasta tarta cu cirese este usor de facut, pentru ca poti folosi un aluat gata preparat.

Prajitura fara zahar - ideala pentru dieta, diabet

5 oua (de preferat de casa) 5 linguri faina 1 praf de copt (se poate si fara) 1 lingura ulei Fructe: in retata din poze am pus cateva visine kiwi mere calite fara zahar si bucatele mici de lamaie dar se pot pune si numai cateva capsuni este la fel de delicios. Ca observatie daca doriti o prajitura (sau un tort) mai mare adaugati numar mai mare de oua crescand proportional cantitatea de faina (ex: la 8 oua se pun 8 linguri de faina)

Lichior de bere de casa

1 sticla bere,250gr spirt,1 cana zahar,1 vanilie.

Tort fluture

Blat: 8 oua 2 linguri apa 10 linguri zahar 2 linguri ulei 9 linguri faina 1 praf de copt Crema vanilie 5 oua 700ml lapte 175g zahar 75 g faina+amidon alimentar 1 esenta vanilie Crema cacao: 4 galbenusuri 4 linguri zahar pudra 1 pachet unt 2 linguri cacao 1 esenta rom 1 lingura lichior de ciocolata Sirop: 500 ml apa 5 linguri zahar 2 plicuri zahar vanilat 1 esenta rom frisca

Tort Cu Mousse De Ciocolata

Mousse-ul din acest tort este foarte cremos si are o aroma de alune care iti va bucura papilele gustative.

Lichior de ouă. Cum faci eggnog după rețeta americană

Învață cum să faci lichior de ouă după rețeta americană tradițională! Ghidul nostru pas cu pas te va ajuta să creezi un eggnog perfect pentru sărbători.

Prajitura fina de ciocolata

Pentru prajitura o100 gr ciocolata amaruie o150 gr unt sau margarina Rama o4 oua o100 gr zahar o50 gr faina Pentru sosul caramel o100 gr zahar o50 gr unt o100 ml smantana ozeama de lamaie dupa gust

Prăjitură delicioasă cu banane și sos caramel

Dacă ai câteva banane coapte și nu vrei să le arunci, această prăjitură este cea mai bună soluție. Se face ușor, iar rezultatul este spectaculos. Blatul este moale, aromat și ușor umed datorită bananelor, iar sosul caramel adaugă exact cât trebuie de dulceață și cremozitate. Este un desert perfect pentru orice moment.

Prajitura cu afine

3 foi de prajitura cu vanilie 200 g afine 300g frisca+100 g pentru ornat 150 g zahar 1 plic gelatina 1 plic zahar vanilat

Prajitura cu caise si visine

COCA: 200 g unt, 120 g zahar, un zahar vanilat, putina sare,3 oua, 280 g faina, praf de copt,UMPLUTURA:3 oua,3 linguri zahar, o vanilie, 100 ml frisca.

Lichior de cirese

1,5 kg cirese,1,5 kg zahar,750 ml alcool

Tort Bounty

Blat I: 180 g unt,200 g ciocolata amara, 350 g zahar, 4 oua, esenta de vanilie, 100 g faina, 2 linguri faina cu agent de crestere, 40 g cacao, 100-150g unt de arahideBlat II:4 oua, 120 g zahar, 100 g faina, 50 g amidon de cartofi, ciocolata Bounty, 4 linguri lichior de ouaCrema de orez cu cocos si ciocolata alba:100g orez600 ml lapte100 g zaharjumatate de lamaie50 g ciocolata alba30 g fulgi de cocos100 g friscasare