Rulada aperitiv

Rulada aperitiv retete: cum gatesti rulada aperitiv si cele mai gustoase retete de rulada turceasca, rulada pavlova, rulada cu frisca, rulada cu sunca, rulada de pui, rulada din albusuri, rulada in doua culori, rulada din omleta cu spanac, rulada de biscuiti cu banane, rulada cu nuca de cocos.

Rulada aperitiv calda

250 g unt 6 linguri cu varf faina+1 lingura 1 l lapte 6 oua 300 g cascaval felii 200 g sunca 100 ml smantana 12 oua de prepelita 1 gogosar rosu sare piper

Rulada-aperitiv Rodica

Aluat: 500 ml de lapte 125 g de margarina 5 linguri de faina 5 oua unsoare pentru uns tava Umplutura: 150 g de cascaval 100-150 ml sm^ant^ana 150 g de telemea masline maruntite(optional)

Ruladă de spanac cu somon afumat. Rețeta simplă pentru un aperitiv spectaculos

Rulada de spanac cu somon afumat, umplută cu cremă de brânză, este o idee excelentă de aperitiv sau gustare. Este destul de ușor de preparat și vă puteți surprinde oaspeții cu un răsfăț savuros.

Rulada aperitiv cu branza oua si legume

200 g smantana , 1 cutie crema de branza ,200 g telemea , 200 g branza dulce, 300 g legume congelate amestec( pastai, mazare, ardei etc taiate cuburi mici), 3 oua fierte tare, 1 plic gelatina, sare

Ruladă de spanac cu șuncă și cremă de brânză. Rețeta unui aperitiv ușor și incredibil de gustos

Rulada cu spanac, șuncă și cremă de brânză este un aperitiv ușor și incredibil de gustos.  La fel de bine poate fi și o gustare delicioasă pentru copii, la școală sau în vacanță.

Ruladă aperitiv cu ouă de prepeliță

Dacă îți place să gătești sau doar cauți o rețetă simplă și de efect, rulada aperitiv cu ouă de prepeliță e o alegere perfectă. Nu e complicată și nici nu ai nevoie de cine știe ce experiență în bucătărie. Doar urmezi pașii simpli și te vei bucura de un aperitiv gustos și arătos.

Ruladă aperitiv cu brânză și șuncă de pui

O ruladă de pui cu măsline și cașcaval, învelită în șuncă, ce se prepară foarte repede. Mai exact, aveți nevoie de doar 10 minute și apoi se dă la cuptor.

Ruladă aperitiv cu cremă de brânză

Rulada aperitiv cu cremă de brânză este o rețetă simplă și rapidă, ideală pentru orice masă. E potrivită atât pentru petreceri, cât și pentru o gustare de zi cu zi. Blatul pufos se combină perfect cu crema de brânză, iar legumele și șunca îi dau un gust proaspăt și echilibrat.

Rulada-aperitiv

Blat: -6 oua -150 g faina -6 linguri lapte -cca 1/4 lingurita de sare(sau dupa gust) -1/2 lingurita de praf de copt Pt.crema de brinza:-cca 80 g unt, -100 ml smintina -150 g telemea rasa(pe razatoarea cu gauri mici) -150 g cascaval ras(pe razatoarea cu gauri mici) Mai e nevoie de :-1 ardei rosu,copt -1 ardei verde,copt -cca 150-200 g felii de sunca,salam,bacon...(ce va place)

Stelute aperitiv

apa minerala,oua,faina,sare,piper,ulei

Salata aperitiv

250g pastai fasole 4linguri de maioneza sare

Rulada De Ciocolata Cu Cirese Si Vanilie

Un desert racoritor este binevenit dupa un pranz satios, iar aceasta reteta este fix ce iti trebuie!

Tort rulada

Rulada :5 oua,5 linguri de faina,5 linguri de zahar,1 praf de copt,coaja de lamaie rasa sau conifiata.Crema:600ml lapte,2 plicuri budinca vanilie,6 – 7 linguri zahar,70 g margarina,5 banane mariOrnare:150 ml frisca batuta

Rulada aperitiv cu branza albastra si sunca

Pentru aluat: 2 legaturi patrunjel proaspat, 4 oua 1 v^arf de cutit cu sare, 100 g sm^ant^ana, 1 v^arf de cutit cu piper negru, 80 g faina, 1 lingurita rasa de Praf de copt cu Sofran Dr.Oetker, 20 g amidon din porumb Gustin Dr.Oetker. Pentru umplutura: 70 g br^anza albastra ( Roquefort), 200 g sm^ant^ana, 250 g br^anza de vaci proaspata, 1 v^arf de lingurita de mustar, 25 g verdeata (marar si patrunjel)tocata (proaspete sau congelate), 1 v^arf de cutit cu sare, 1 v^arf de cutit cu piper negru, 4 felii de sunca

Piramida Paradis

Chiftelute rosii masline brinza telemea salata verde. Sau orice aperitiv uscat doriti dvs...

Rulada din piept de pui umpluta

1 piept maricel de pui mustar castraveti murati gogosari acri sau ardei gras rosu cascaval carnaciori mici sau sunca morcov sotat sau fiert sare piper dupa gust scobitori pentru fixat rulada (se poate si lega dar e mai mult de lucru)

Trandafiri aperitiv din foietaj

- aluat foietaj - mezeluri feliate

Rulada din piept de pui cu branza telemea

1 piept de pui mare 200 g telemea de oi 2 oua 1 legatura ceapa verde 1 leg. usturoi verde 1 leg. marar verde 1 leg. patrunjel verde sare piper putin ulei pt uns folia si rulada.

Placinta aperitiv

1 varza mijlocie sare piper ulei cimbru marar foi placinta

Tort rulada cu capsuni

Pentru crema:5 foi de gelatina2 oua200 smintina pt frisca45 g zahar1 lamaie (coaja si zeama)Pentru rulada:3 oua90 g zahar170 g faina1 lingurita praf de copt1 lingura de apacapsuni si frisca pentru decor

Rulada cu mere

blat rulada:5 oua, 6 linguri de zahar, 5 linguri de faina, 2 linguri de ulei, esenta de vanilie, un praf de sareumplutura:100 g margarina creme(Unirea), o lingura de zahar pudra cu aroma de vanilie, 5-6 linguri de dulcetata de mere

Carne de porc tocata cu rulada de omleta

1 kg carne de porc tocata, o ceapa, 2 oua,2 linguri faina,2 catei de usturoi,sare,piper Pentru rulada de omleta: 4 oua,un ardei rosu,patrunjel,sare,piper

Melcisori aperitiv

Foi de placinta 250 gr. gouda light 200 gr. jambon degresat un ou 2 linguri unt.

Rulada cu crema ganache si capsune

Indrediente rulada pentru o tava de circa 23/33: 4 oua 4 linguri de zahar 4 linguri de faina 1 lingurita extract de vanilie 1 praf de sare Crema ganache de ciocolata: 200 ml sm^ant^ana lichida dulce 100 g ciocolata (noi am folosit 1 ciocolata cu lapte) 10 capsune potrivite

Rulada aperitiv in trei culori

De cand am fost pe blogul lui Sara Culorile din farfurie si am vazut aceasta minunata reteta stiam cu siguranta ca am sa o fac si eu asa cum ii promisesem Sarei. Aluatul portocaliu 2 oua 2 linguri ulei 1 lingura smantana 2 linguri faina 1/3 lingurita praf de copt 2 linguri pasta de gogosari sare Aluatul galben 2 oua 2 linguri ulei 1 lingura smantana 2 linguri faina 1/3 lingurita praf de copt 4 linguri cas de oaie ras Aluatul verde 2 oua 2 linguri ulei 1 lingura smantana 2 linguri faina 1/3 praf de copt 2 linguri spanac fiert si tocat sare Umplutura 300 g crema de branza 3 linguri smantana 1 lingurita vegeta Bio sare marar verde (optional)

Rulada cu crema

Ingrediente blat rulada: 5 oua 5 linguri de zahar 5 linguri faina 3 linguri ulei coaja lamaie esente &frac12 plic praf copt un praf de sare Ingrediente pt.crema 100 g unt 75 g zahar 50 ml apa 2 galbenusuri 3 linguri cacao esenta de rom Pentru ornat: 150 ml frisca lichida 50 g ciocolata alba

Ruladă de pui cu brânză feta

Dacă v-ați plictisit de banalul piept de pui, îi puteți da o nouă întrebuințare: ruladă de pui. O rețetă gustoasă și originală, perfectă pentru o cină hrănitoare sau atunci când aveți musafiri. Rulada de pui este un preparat extrem de versatil, care poate fi servit ca aperitiv, dar la fel de bine poate fi un fel de mâncare în sine, pe care să-l serviți alături de o garnitură. Rulada de pui este foarte gustoasă caldă, dar este excelentă și rece. Poate fi umplută cu orice, de aceea este un preparat versatil, dar rețeta pe care v-o prezentăm astăzi este una foarte gustoasă, cremoasă și consistentă. Rulada de pui cu brânză feta este un preparat ideal atât pentru cei mari, cât și pentru copii, pentru că este o rețetă delicioasă, sănătoasă și hrănitoare.

Rulada

Pentru foaia de rulada avem nevoie de: 5 oua 200ml smantana 4 linguri faina 1/2 ardei rosu patrunjel verde condimente dupa gust: sare piper oregano busuioc Pentru umplutura: branza topita sau crema fina de branza (2 suluri sau 2 cutii)&nbsp 2 carnati cabanos/ semiafumati sau alt gen de carnati subtiri felii subtiri de salam de preferat mai uscat

Rulada Pavlova Cu Marmelada

Marmelada da acestei rulade un gust racoritor si foarte aromat. Am mentionat ca este usor de facut?

Briose aperitiv picante

sunca presata,ceapa verde,faina,unt,praf de copt,oua,lapte,sare, piper.

Aperitiv cu bacon si curmale

Curmale umplute cu migdale si invelite in bacon - simplu si gustos.

Aperitiv festiv cu mamaliga si pesto

400g faina de malaisos pesto200g parmezansarepiper1 cub unt

Rulada cu visine si crema de branza dulce

pt rulada:4oua100g zahar1plic zahar vanilat1plic praf de copt100g faina25g amidonputina coaja de lamaie razuitapt crema:250g quark(crema de branza)200ml smantana pt frisca80g zahar3 foi gelatina pregatita cf.instructiunilor de pe plicvisineciocolata pt decor

Rulada din carne tocata

800 g carne tocata amestec (vita-porc) 2 cartofi mijlocii razuiti pe razatoarea cu gauri mici si bine storsi 2 felii de paine inmuiate in apa apoi bine stoarse 2 oua sare 2 lingurite piper 1 lingurita boia 2 lingurite vegeta 1 legatura patrunjel verde tocat marunt 5-6 catei de usturoi zdrobiti cu presa de usturoi 1 ou pt uns rulada deasupra.

Vinete cu branza-aperitiv

2 vinete 200 g telemea de capra 3 oua pesmet ulei de masline frunze de patrunjel( sau marar)

Rulada de biscuiti cu crema

Pentru rulada: 400 gr biscuiti, 200 gr ciocolata,2 linguri de cacao, 100 gr zahar pudra, 100 ml cafea tare, 100 ml lapte, 125 gr margarina/ unt.Pentru interior (crema): 120gr margarina, 75 gr zahar, 150 gr nuca de cocos, 3 linguri de miere de albina.

Aperitiv pentru bere

500 g cartofi, 2 oua, 50 g unt, 5 linguri faina, 50-60 g cascaval, sare, piper

Rulada cu crema de lamaie

foaia de rulada: 4 oua 3 linguri de apa calduta 125 gr zahar 75 gr faina 50 gr amidon 1 plic de vanilie 1 lingura suc de lamaie alimentar coaja rasa de pe 1 lamaie crema: 500 gr frisca lichida 6 foi de gelatina sucul din 3 lamai razatura de pe 1 lamaie 125 gr zahar 1 lingura suc de lamaie alimentar

Rulada umpluta de porc cu garnitura de orez

Pentru rulada de porc: 1 muschi de porc 1 gogosar acru sau un ardei gras rosu Cateva boabe de mazare 1 morcov mic Cateva ciuperci Castravecior murat 1/2 pahar vin alb sec Pentru garnitura: 1 pahar de orez cu bob lung 1 mana de mazare 1 morcov 1 ardei rosu 1 ceapa

Briose aperitiv cu pui

pui - 200g ;Smântâna - 200 ml ;aluat - 1 foaie ;cascaval ras - 100 g ;ou batut - 1 buc;sare - 1 vf de cutit

Saganaki - cel mai bun aperitiv grecesc

Unul dintre cele mai gustoase lucruri din bucătăria grecească îl reprezintă aperitivele. Măsline, brânză, salată, pita grecească, toate stropite din belșug cu ulei de măsline și cu zeamă de lămâie.  Despre un astfel de aperitiv vorbim și noi astăzi. Saganaki, adică o felie de brânză prăjită în ulei de măsline și savurată cu puțină zeamă de lămâie. În unele restaurante grecești, saganaki se servește flambată, ceea ce o face să arate și mai spectaculos. Noi vă propunem o rețetă simplă, dar delicioasă, pe care o puteți face cu orice fel de brânză tipic grecească. 

Salata aperitiv de varza

1 varza de vreo 700 g 3-4 linguri smantana 2 linguri maioneza preparata in casa marar verde 1 lingura zeama de lamaie sare piper

Rulada cu mousse de capsuni

Ingrediente blat rulada: 5 oua medii 45 g green sugar( 10 stickuri) 5 linguri faina 3 linguri ulei coaja lamaie (&frac12 lingurita) esente de vanilie si rom (&frac12 lingurita) &frac12 plic praf copt un praf de sare Mousse de capsuni: 400 g capsuni 400 ml frisca lichida 45 g green sugar(10 stickuri) 1 plic de gelatina 100 ml apa

Aperitiv cu vinete

2-3 vinete lunguiețe, 50 ml ulei măsline, 3 cartofi albi, 1 lingura margarina, 200 g amestec mexican, 1 ceapa, sare, piper

Tort aperitiv cu somon afumat

Torturile aperitiv sunt spectaculoase, delicioase și arată excepțional pe masă, atunci când aveți musafiri sau la o ocazie specială. Un tort aperitiv în straturi colorate vă propunem și noi astăzi. Nu aveți cum să vă dezamăgiți musafirii cu acest preparat, dimpotrivă, vă vor cere rețeta. Pentru o variantă light a tortului, puteți înlocui maioneza cu iaurt sau cu maioneză light. Dacă nu vreți să serviți preparatul sub formă de tort, puteți să amestecați toate ingredientele, ca la salată. 

Rulouri aperitiv

un piept de pui 50 g cascaval 50 g costita 4 fasii de gogosar in otet faina de grau un ou sare,piper,ulei pentru prajit facultativ: seminte de floarea soarelui sau susan

Rulada cu crema diplomat de cacao

Pentru rulada: 5 oua 100g. zahar 5 linguri ulei 250g. faina un praf de sare. 2 plicuri zahar vanilat. Pentru crema diplomat: 2.oua 150g. zahar 2 linguri cacao 25g. gelatina alba 75 ml. apa rece un praf de sare 2 plicuri zahar vanilat. o cutie .de 200g. frisca Hulala coaja de portocala pentru prajituri. Pentru ornat:un plic de glazura "Decor"-Dr.Oetker un praf de cacao.

Briose aperitiv cu spaghete si branza

200 g spaghete , 250 g telemea, 1 lingura zahar, 3 oua, chimen

Chec Aperitiv

2 oua fierte, 4 oua crude, 200 g telemea, 2oog salam, 5 linguri faina, 3 linguri smantana, piper, 1 ardei rosu, 50 g masline fara samburi.