Rulada aperitiv
Rulada aperitiv retete: cum gatesti rulada aperitiv si cele mai gustoase retete de rulada turceasca, rulada pavlova, rulada cu frisca, rulada cu sunca, rulada de pui, rulada din albusuri, rulada in doua culori, rulada din omleta cu spanac, rulada de biscuiti cu banane, rulada cu nuca de cocos.Rulada aperitiv calda
250 g unt 6 linguri cu varf faina+1 lingura 1 l lapte 6 oua 300 g cascaval felii 200 g sunca 100 ml smantana 12 oua de prepelita 1 gogosar rosu sare piper
Ruladă de spanac cu somon afumat. Rețeta simplă pentru un aperitiv spectaculos
Rulada de spanac cu somon afumat, umplută cu cremă de brânză, este o idee excelentă de aperitiv sau gustare. Este destul de ușor de preparat și vă puteți surprinde oaspeții cu un răsfăț savuros.
Ruladă de spanac cu șuncă și cremă de brânză. Rețeta unui aperitiv ușor și incredibil de gustos
Rulada cu spanac, șuncă și cremă de brânză este un aperitiv ușor și incredibil de gustos. La fel de bine poate fi și o gustare delicioasă pentru copii, la școală sau în vacanță.
Ruladă aperitiv cu ouă de prepeliță
Dacă îți place să gătești sau doar cauți o rețetă simplă și de efect, rulada aperitiv cu ouă de prepeliță e o alegere perfectă. Nu e complicată și nici nu ai nevoie de cine știe ce experiență în bucătărie. Doar urmezi pașii simpli și te vei bucura de un aperitiv gustos și arătos.
Ruladă aperitiv cu brânză și șuncă de pui
O ruladă de pui cu măsline și cașcaval, învelită în șuncă, ce se prepară foarte repede. Mai exact, aveți nevoie de doar 10 minute și apoi se dă la cuptor.
Ruladă aperitiv cu cremă de brânză
Rulada aperitiv cu cremă de brânză este o rețetă simplă și rapidă, ideală pentru orice masă. E potrivită atât pentru petreceri, cât și pentru o gustare de zi cu zi. Blatul pufos se combină perfect cu crema de brânză, iar legumele și șunca îi dau un gust proaspăt și echilibrat.
Rulada-aperitiv
Blat: -6 oua -150 g faina -6 linguri lapte -cca 1/4 lingurita de sare(sau dupa gust) -1/2 lingurita de praf de copt Pt.crema de brinza:-cca 80 g unt, -100 ml smintina -150 g telemea rasa(pe razatoarea cu gauri mici) -150 g cascaval ras(pe razatoarea cu gauri mici) Mai e nevoie de :-1 ardei rosu,copt -1 ardei verde,copt -cca 150-200 g felii de sunca,salam,bacon...(ce va place)
Salata aperitiv
250g pastai fasole 4linguri de maioneza sare
Rulada De Ciocolata Cu Cirese Si Vanilie
Un desert racoritor este binevenit dupa un pranz satios, iar aceasta reteta este fix ce iti trebuie!
Tort rulada
Rulada :5 oua,5 linguri de faina,5 linguri de zahar,1 praf de copt,coaja de lamaie rasa sau conifiata.Crema:600ml lapte,2 plicuri budinca vanilie,6 – 7 linguri zahar,70 g margarina,5 banane mariOrnare:150 ml frisca batuta
Rulada aperitiv cu branza albastra si sunca
Pentru aluat: 2 legaturi patrunjel proaspat, 4 oua 1 v^arf de cutit cu sare, 100 g sm^ant^ana, 1 v^arf de cutit cu piper negru, 80 g faina, 1 lingurita rasa de Praf de copt cu Sofran Dr.Oetker, 20 g amidon din porumb Gustin Dr.Oetker. Pentru umplutura: 70 g br^anza albastra ( Roquefort), 200 g sm^ant^ana, 250 g br^anza de vaci proaspata, 1 v^arf de lingurita de mustar, 25 g verdeata (marar si patrunjel)tocata (proaspete sau congelate), 1 v^arf de cutit cu sare, 1 v^arf de cutit cu piper negru, 4 felii de sunca
Rulada din piept de pui umpluta
1 piept maricel de pui mustar castraveti murati gogosari acri sau ardei gras rosu cascaval carnaciori mici sau sunca morcov sotat sau fiert sare piper dupa gust scobitori pentru fixat rulada (se poate si lega dar e mai mult de lucru)
Rulada din piept de pui cu branza telemea
1 piept de pui mare 200 g telemea de oi 2 oua 1 legatura ceapa verde 1 leg. usturoi verde 1 leg. marar verde 1 leg. patrunjel verde sare piper putin ulei pt uns folia si rulada.
Placinta aperitiv
1 varza mijlocie sare piper ulei cimbru marar foi placinta
Tort rulada cu capsuni
Pentru crema:5 foi de gelatina2 oua200 smintina pt frisca45 g zahar1 lamaie (coaja si zeama)Pentru rulada:3 oua90 g zahar170 g faina1 lingurita praf de copt1 lingura de apacapsuni si frisca pentru decor
Rulada cu mere
blat rulada:5 oua, 6 linguri de zahar, 5 linguri de faina, 2 linguri de ulei, esenta de vanilie, un praf de sareumplutura:100 g margarina creme(Unirea), o lingura de zahar pudra cu aroma de vanilie, 5-6 linguri de dulcetata de mere
Rulada cu crema ganache si capsune
Indrediente rulada pentru o tava de circa 23/33: 4 oua 4 linguri de zahar 4 linguri de faina 1 lingurita extract de vanilie 1 praf de sare Crema ganache de ciocolata: 200 ml sm^ant^ana lichida dulce 100 g ciocolata (noi am folosit 1 ciocolata cu lapte) 10 capsune potrivite
Ruladă de pui cu brânză feta
Dacă v-ați plictisit de banalul piept de pui, îi puteți da o nouă întrebuințare: ruladă de pui. O rețetă gustoasă și originală, perfectă pentru o cină hrănitoare sau atunci când aveți musafiri. Rulada de pui este un preparat extrem de versatil, care poate fi servit ca aperitiv, dar la fel de bine poate fi un fel de mâncare în sine, pe care să-l serviți alături de o garnitură. Rulada de pui este foarte gustoasă caldă, dar este excelentă și rece. Poate fi umplută cu orice, de aceea este un preparat versatil, dar rețeta pe care v-o prezentăm astăzi este una foarte gustoasă, cremoasă și consistentă. Rulada de pui cu brânză feta este un preparat ideal atât pentru cei mari, cât și pentru copii, pentru că este o rețetă delicioasă, sănătoasă și hrănitoare.
Rulada
Pentru foaia de rulada avem nevoie de: 5 oua 200ml smantana 4 linguri faina 1/2 ardei rosu patrunjel verde condimente dupa gust: sare piper oregano busuioc Pentru umplutura: branza topita sau crema fina de branza (2 suluri sau 2 cutii)  2 carnati cabanos/ semiafumati sau alt gen de carnati subtiri felii subtiri de salam de preferat mai uscat
Rulada Pavlova Cu Marmelada
Marmelada da acestei rulade un gust racoritor si foarte aromat. Am mentionat ca este usor de facut?
Aperitiv cu bacon si curmale
Curmale umplute cu migdale si invelite in bacon - simplu si gustos.
Rulada cu visine si crema de branza dulce
pt rulada:4oua100g zahar1plic zahar vanilat1plic praf de copt100g faina25g amidonputina coaja de lamaie razuitapt crema:250g quark(crema de branza)200ml smantana pt frisca80g zahar3 foi gelatina pregatita cf.instructiunilor de pe plicvisineciocolata pt decor
Rulada din carne tocata
800 g carne tocata amestec (vita-porc) 2 cartofi mijlocii razuiti pe razatoarea cu gauri mici si bine storsi 2 felii de paine inmuiate in apa apoi bine stoarse 2 oua sare 2 lingurite piper 1 lingurita boia 2 lingurite vegeta 1 legatura patrunjel verde tocat marunt 5-6 catei de usturoi zdrobiti cu presa de usturoi 1 ou pt uns rulada deasupra.
Trandafiri aperitiv din foietaj
Dacă ești în căutarea unui aperitiv super ușor de făcut, care să arate bine și să fie delicios, trandafirii din foietaj sunt alegerea ideală. Sunt perfecți pentru sărbători, petreceri, cine cu prietenii sau, pur și simplu, pentru momentele când vrei să pui pe masă ceva rapid și de efect.
Vinete cu branza-aperitiv
2 vinete 200 g telemea de capra 3 oua pesmet ulei de masline frunze de patrunjel( sau marar)
Rulada de biscuiti cu crema
Pentru rulada: 400 gr biscuiti, 200 gr ciocolata,2 linguri de cacao, 100 gr zahar pudra, 100 ml cafea tare, 100 ml lapte, 125 gr margarina/ unt.Pentru interior (crema): 120gr margarina, 75 gr zahar, 150 gr nuca de cocos, 3 linguri de miere de albina.
Aperitiv pentru bere
500 g cartofi, 2 oua, 50 g unt, 5 linguri faina, 50-60 g cascaval, sare, piper
Rulada cu crema de lamaie
foaia de rulada: 4 oua 3 linguri de apa calduta 125 gr zahar 75 gr faina 50 gr amidon 1 plic de vanilie 1 lingura suc de lamaie alimentar coaja rasa de pe 1 lamaie crema: 500 gr frisca lichida 6 foi de gelatina sucul din 3 lamai razatura de pe 1 lamaie 125 gr zahar 1 lingura suc de lamaie alimentar
Saganaki - cel mai bun aperitiv grecesc
Unul dintre cele mai gustoase lucruri din bucătăria grecească îl reprezintă aperitivele. Măsline, brânză, salată, pita grecească, toate stropite din belșug cu ulei de măsline și cu zeamă de lămâie. Despre un astfel de aperitiv vorbim și noi astăzi. Saganaki, adică o felie de brânză prăjită în ulei de măsline și savurată cu puțină zeamă de lămâie. În unele restaurante grecești, saganaki se servește flambată, ceea ce o face să arate și mai spectaculos. Noi vă propunem o rețetă simplă, dar delicioasă, pe care o puteți face cu orice fel de brânză tipic grecească.
Briose aperitiv cu pui
pui - 200g ;Smântâna - 200 ml ;aluat - 1 foaie ;cascaval ras - 100 g ;ou batut - 1 buc;sare - 1 vf de cutit
Aperitiv cu vinete
2-3 vinete lunguiețe, 50 ml ulei măsline, 3 cartofi albi, 1 lingura margarina, 200 g amestec mexican, 1 ceapa, sare, piper
Tort aperitiv cu somon afumat
Torturile aperitiv sunt spectaculoase, delicioase și arată excepțional pe masă, atunci când aveți musafiri sau la o ocazie specială. Un tort aperitiv în straturi colorate vă propunem și noi astăzi. Nu aveți cum să vă dezamăgiți musafirii cu acest preparat, dimpotrivă, vă vor cere rețeta. Pentru o variantă light a tortului, puteți înlocui maioneza cu iaurt sau cu maioneză light. Dacă nu vreți să serviți preparatul sub formă de tort, puteți să amestecați toate ingredientele, ca la salată.
Rulouri aperitiv
un piept de pui 50 g cascaval 50 g costita 4 fasii de gogosar in otet faina de grau un ou sare,piper,ulei pentru prajit facultativ: seminte de floarea soarelui sau susan
Chec Aperitiv
2 oua fierte, 4 oua crude, 200 g telemea, 2oog salam, 5 linguri faina, 3 linguri smantana, piper, 1 ardei rosu, 50 g masline fara samburi.
Cocktail Imperial
20 ml aperitiv capsuni, 20 ml vermut rosu, 100 ml vin spumant racit, zmeura sau capsuna
Chec aperitiv cu spanac și ricotta
Checul aperitiv este o alegere nemaipomenită, indiferent de ocazie. Îl puteți prepara atunci când aveți musafiri, când vreți să pregătiți niște aperitive gustoase și sănătoase sau pur și simplu, fără nicio ocazie. Checul cu spanac și ricotta este ideal mai ales pentru copiii care nu mănâncă spanac în mod normal, ci doar integrat în alte rețete. Este sănătos, se face ușor și poate fi păstrat în pungi de hârtie și savurat pe post de mic dejun.
Aperitiv din stiuca marinata
cca.1 kg știucă mica cam de 200-250 g bucataotetapafoi de dafinboabe de piper2 linguri zaharsare
Chec aperitiv cu măsline și ardei
Chec aperitiv cu măsline și ardei, pe care îl puteți prepara atunci când aveți musafiri, pentru că arată excelent pe un platou cu aperitive. Ingrediente: ouă, cașcaval, ardei gras, măsline.
Brioșe aperitiv cu spanac și cheddar
Brioșele nu sunt doar un desert delicios, ci pot fi și un aperitiv foarte apetisant. Există o mulțime de variante de a prepara brioșe în varianta sărată, care mai de care mai delicioase. Sunt perfecte pentru a fi servite pe post de aperitive, la o petrecere pentru copii sau pe post de mic dejun. O rețetă de brioșe sărate vă propunem și noi, astăzi. Cu spanac și cheddar, aceste brioșe sunt delicioase și sănătoase și vor fi și pe placul copiilor. Se fac rapid și sunt delicioase atât calde, cât și reci.
Aperitiv cu bacon
un aluat de foietaj 20 felii bacon1 cutie de branza Philadelphia cu smantana
Aperitiv cu pepene galben și șuncă. Cum faci celebrul Prosciutto e Melone
Află cum să pregătești rapid și ușor aperitivul clasic italian Prosciutto e Melone, o combinație delicioasă de pepene galben și șuncă crud-uscată. Perfect pentru orice masă festivă sau gustare de vară.
Aperitiv cu gogoșari, vinete și măsline
Aperitiv cu gogoșari, vinete și măsline - o rețetă simplă și delicioasă, perfectă pentru zilele de post sau pentru a avea la îndemână un preparat gustos. Află cum să pregătești acest aperitiv pas cu pas și cum să îl păstrezi la borcan pentru mult timp.
Chec - rulada
pt. chec (forma folosita are dimens. 20x7cm):80g unt moale80g zahar2 oua80g faina1/2 lingurita praf de copt50g migdale macinate fin1 lingura romzeama si coaja de la 1/2 lamaie200g fructe uscate taiate aprox. cat o stafidapt. rulada (tava in care am copt este de 30x30cm):2 oua2 galbenusuri70g zaharesenta de vanilie60g faina10g cacao1 lingura laptept. finalizare3-4 linguri gem (eu am folosit de zmeura pe care l-am trecut prin sita)2 lingurita amaretto (sau alt lichior)
Chec aperitiv cu șuncă și ciuperci
Checul aperitiv este pe cât de arătos și de gustos pe cât îi spune și numele. Un chec sărat, o combinație irezistibilă de arome și de culori, perfect pentru când aveți musafiri. Checul aperitiv poate fi făcut și păstrat câteva zile la frigider, și savurat dimineața, la micul dejun, sau ca gustare.
Rulada sarata
1 foaie foietaj 150 g cascaval 150sunca 1/2 piept de pui facut la gratar un ou mac(sau alte seminte)
Aperitiv cu branza si crema de fasole
250 g fasole boabe, 100 ml ulei, 1 catel de usturoi, 1 lingura zeama de lamaie, sare, 1/2 lingurita boia dulce , menta proaspata,felii de paine prajita , crema de branza
Rosii aperitiv umplute
- 4-5 rosii- 200-250 gr de branza telemea- o cutie de crema de branza cu verdeata- 2 fire de ceapa verde- patrunjel si marar- sare
Biscuiti aperitiv
100 g telemea de oi300 g branza de vaci100 g unto legatura marar,o legatura patrunjel1 bucata ardei gras 2 bucati nuci1 pachet de biscuiti