Rulada de porc cu carnati afumati

Rulada de porc cu carnati afumati retete: cum gatesti rulada de porc cu carnati afumati si cele mai gustoase retete de muschiulet de porc impletit cu carnati, tortilla cu cartofi si carnati, rulada de biscuiti cu banane, rulada cu nuca de cocos, rulada din foi de napolitana cu biscuiti, rulada cu frisca, rulada cu sunca, rulada cu sunca si cascaval, rulada din omleta cu spanac, rulada cu mere cu foietaj.

Tochitură de porc cu cârnați afumați

Tochitura de porc este una dintre cele mai gustoase mâncăruri pe care le puteți face din carne de porc. Este foarte bună cu mămăliguță și ou ochi și sunt atâtea feluri de a o pregăti, încât o puteți adapta foarte ușor la gusturile și preferințele voastre.  Tochitura poate fi făcută în mai multe feluri, poate conține și organe de porc (ficat), iar cârnații pot să lipsească dacă nu vă plac. Varianta pe care v-o prezentăm astăzi este una simplă, doar cu carne macră și cârnați afumați, care dau un gust aparte tochiturii. Aceștia sunt ingredientul cheie, iar aroma de fum va face diferența. 

Mancare de cartofi cu carnati afumati

-1 kg cartofi -1 gogosar sau ardei gras -3 morcovi mai mici -2 cepe -300 gr carnati de porc usor afumati -4 linguri pasta de tomate -sare -leustean verde -3 linguri ulei

Tochitură cu carne de porc și pui

Tochitura cu carne de porc și pui este un fel de mâncare tradițional, gustos, ce îi va impresiona, fără doar și poate, pe cei care se vor așeza la masă și care promite un festival de gusturi, fiind un adevărat răsfăț pentru papilele gustative.

Rulouri cu carnati afumati, piept de pui si bacon

1,2 kg piept de pui dezosat 8 carnati afumati 24 felii de bacon

Friptura cu pulpa de porc si carnati

o bucata de pulpa de porc de circa 1,5 kg cativa carnati preparati in casa si afumati de al meu sot 3-4 catei de usturoi ulei de masline piper boabe cateva foi de dafin un pahar cu vin alb demi-sec rozmarin uscat sare piper macinat

Friptura picanta de porc la cuptor

1,5 kg de carne de porc sare piper pasta de chili 3 catei de usturoi o ceapa o bucata de carnati afumati si cateva spaghete

Cârnați de porc afumați

Cârnații sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoare de Crăciun și Revelion. Un preparat tradițional românesc, cârnații de porc, aromați și afumați, sunt delicioși atunci când sunt proaspăt preparați de voi, în casă.  Chiar dacă stați la bloc, puteți prepara cârnați proaspeți la voi acasă. Găsiți în orice supermarket membrane pentru umplut, iar carnea de porc proaspătă este și ea disponibilă la discreție în perioada aceasta. Dacă aveți gosodărie, va fi mai simplu să îi afumați. 

Paste Carbonara Cu Carnati

Aceasta reteta este o versiune rapida a clasicelor paste Carobara italienesti, in care sunca este inlocuita cu carnati afumati.

Briose cu cascaval Sofia, carnati afumati si gogosari murati

-1 cana (200 ml) iaurt-100 ml ulei-2 oua- 1 plic praf de copt-150 gr cascaval ras-3 bucati carnati afumati-seminte de susan,in-1 cana si jumatate de faina-un praf de sare-3 jumatati de gogosar murat

Rulada de carne cu carnati din Muntenia

felii de pulpa de porc carnati de porc &ndash in functie de numarul de felii de pulpa Ulei sare si piper Optional se poate condimenta cu usturoi si busuioc coriandru si bobite de mustar

Muschiulet de porc impanat ( rulat )

Un muschiulet de porc (aprox.1kg) 100 - 150 g slanina afumata 1-2 carnati semiafumati sau afumati 10 catei de usturoi 5 linguri de ulei sare dupa gust piper negru proaspat macinat rozmarin si alte condimente dupa preferinta fiecaruia.

Varza dulce cu carnati afumati

1 varza dulce de aproximativ 1 kg 300 g carnati afumati putin uscati 3-4 rosii 1 ceapa 1 ardei gras rosu 1 morcov 1 mana de frunze de spanac telina patrunjel marar 50 g ketchup 2-3 frunze de dafin 50 ml ulei sare piper paprika cimbru 1 cub/lingurita concentrat ciuperci sau legume

Tochitură de porc simplă și delicioasă

Tochitura de porc este una dintre mâncărurile tradiționale, care nu lipsesc de pe mesele românilor, mai ales iarna. Și asta pentru că se face ușor, este sățioasă și este o mâncare la îndemână când aveți la dispoziție carne de porc. Tochitura se poate face din mai multe feluri de carne, dar cel mai simplu este să combinați carne macră cu cârnați și, opțional, ficat de porc. Cârnații afumați îi vor da o aromă deosebită preparatului. Tochitura se servește, în mod obișnuit, cu mămăliguță, dar puteți să o savurați și cu pâine. 

Oua cu carnati si ciuperci

2 oua 300gr ciuperci champignon 200gr carnati picanti sau afumati 150ml smantana pt gatit 2,3 linguri de ulei de masline sare,piper

Gulaș unguresc de porc cu cartofi

Gulașul unguresc de porc cu cartofi este cel mai cunoscut fel de mâncare maghiară și veți fi surprins cât de ușor este să îl pregătiți!

Varza cu carnati si afumatura

1 varza murata 1 ceapa mare tocata 2 cani suc de rosii ulei 4 carnati semi-afumati cateva bucatele de capete de coaste afumate

Tochitura mocaneasca

600 g carne macra de porc 200 g carnati afumati 150 g ficatei 350 ml vin 2 linguri untura 1 lingura pasta de gogosari 6 catei usturoi 2 fire cimbru sare piper macinat boia iute

Iahnie de fasole cu carnati

500g fasole uscata 400g carnati afumati 1 morcov 1 radacina patrunjel 2 cepe mari 2 foi de dafin 2 linguri bulion 2 linguri ulei sare,piper

Pulpa de porc cu piper si carnati la cuptor

1 felie de pulpa de porc 1/2 kg carnati de porc grosi 2 linguri de amestec de piper mozaic(rosu,alb,verde,negru) 2 foi de dafin sare

rulada din carne de porc

2 bucati muschiulet de porc ( cam 1,5 kg.) un ardei gras ,are rosu, o legatura de ceapa verde, 200 gr.masline fara samburi, 1 lingurita piper macinat, un plic tarhon, sare dupa gust, 100 ml.ulei, 100 ml.vin rosu, 2 bucati carnati condimentati (400 gr.)

Varza calita cu carnati

1 varza murata400 g carnati afumatio ceapa1 lingura pasta de rosii2 foi de dafin50 ml ulei1 lingurita cimbrisor uscat1/2 lingura marar uscatpiper boabe

Rulada

Pentru foaia de rulada avem nevoie de: 5 oua 200ml smantana 4 linguri faina 1/2 ardei rosu patrunjel verde condimente dupa gust: sare piper oregano busuioc Pentru umplutura: branza topita sau crema fina de branza (2 suluri sau 2 cutii)&nbsp 2 carnati cabanos/ semiafumati sau alt gen de carnati subtiri felii subtiri de salam de preferat mai uscat

Carnati de casa in aluat de pizza

Carnati afumati de casa in mat de oaie Aluat de pizza : 5 linguri de faina drojdie - 25 g apa sare si 1 lingura de untura Un ou pentru uns Seminte de susan si de mac

Penne cu cârnați și ciuperci

O porție de paste este alegerea perfectă pentru o masă rapidă, hrănitoare și care să fie pe placul întregii familii. Există atâtea rețete de paste, încât puteți improviza și adapta în funcție de gusturi și de ce aveți prin frigider. Pornind de la rețetele clasice, renumite în toată lumea, puteți crea propriile rețete de paste, de fiecare dată diferite. Astăzi vă propunem o rețetă de penne cu cârnați și ciuperci, delicioase, cu parmezan și smântână. Vă recomandăm să alegeți cârnați afumați, pentru că vor da o aromă deosebită pastelor. 

Friptura de curcan cu carnati si cartofi

1 pulpa superioara curcan (1,2-1,5 kg), 500 g carnati subtiri afumati (cabanos) 250-300 g gusa de porc afumata (costita sunca), 1 kg cartofi albi, 250 g dovleac de placinta, 1 portocala, 1 lamaie, 1 legatura marar si patrunjel, 1 capatana usturoi, 4-5 linguri ketchup, o stampla de coniac (50 ml), 100 ml bulion, 5 linguri ulei, 2 lingurite miere de albine, unt cat o nuca, 8-10 foi de dafin, 50 ml otet, sare piper cimbru paprika/boia iute si dulce

Fasole boabe cu slaninuta afumata si carnati

500 g fasole boabe 2 cepe 1 ardei gras 2 morcovi 1/4 telina 1 pastarnac 11 feliute slanina afumata 4-5 carnati afumati de casa 3 linguri pasta de tomate ulei foi de dafin cimbru uscat piper boabe sare

Muschiulet de porc impletit cu carnati

2 muschiuleti de porc 200 g carnati proaspeti in intestine de oaie 2 linguri ulei masline 200 ml vin 1 lingurita chimion 1 fir ceapa verde 1 caciulie usturoi salvie piper mozaic sare

Carne, costite si carnati la garnita

carne de porc taiata bucatele carnati coaste de porc untura

Sarmalute in cuib cu afumatura

1kg carne de porc 400g costita afumata 300g sunca de casa afumata 250g carnati afumati 150g orez 1ou 50ml ulei 2 cepe mari 3-4 linguri de tomate 500ml suc de rosii foi de dafin cimbru sare piper

Briose cu cascaval Sofia,carnati afumati si susan

-1 cana (200 ml) iaurt-100 ml ulei-2 oua- 1 plic praf de copt-100 gr cascaval ras-3 bucati carnati afumati-seminte de susan-1 cana si jumatate de faina-un praf de sare

Iahnie cu carnati

500 g fasole alba, boabe mari4-5 bucati cu carnati afumatio jumatate ardei gras rosuo jumatate ardei gras verdeun morcov potrivito ceapa mica ,uscata2 fire ceapa verde3 linguri cu bulion100 ml uleisare,vegeta, piper , boia dulce, cimbrumarar, patrunjel

Mâncare de linte cu cârnați

În sezonul rece, organismul are nevoie de mai multe substanțe nutritive decât de obicei. De aceea, alimentele bogate în nutrienți, dar și proteinele și grăsimile de calitate trebuie să facă parte dintr-o dietă echilibrată.  Astăzi vă propunem o mâncare simplă și delicioasă cu linte și cârnați. Dacă vreți să preparați varianta vegetariană sau de post, puteți renunța la cârnați. 

Ruladă de porc cu carnați și bacon

Această ruladă de porc umplută cu carnați și bacon (sau șuncă) este perfectă pentru cinele în familie, ocazii speciale și petreceri.

Cotlet si carnati de porc in sos de vin la cuptor

4 buc cotlet de porc cu os 4 carnati proaspeti de casa o ceapa rosie o ceapa alba o capatana usturoi cca 500 ml vin alb sare, mustar dulce

Muschiulet impanat

Pentru preparearea muschiuletului am folosit: 2 buc muschiulet de porc a cate 1 kg.bucata 6 bucati morcov 4 bucati radacini de pastarnac, 4 bucati radacini de patrunjel, 1 capatana de usturoi. ierburi aromate, condimente de porc, sare dupa gust 6 bucati de carnati afumati 100 ml ulei pentru salata de sfecla rosie am folosit- 5 bucati sfecala rosie, 50 ml ulei de masline, 1 lingura de otet de mere, un pic de sare dupa gust o radacina de hrean

Friptura de porc la ceaun

500 gr. pulpa de porc 4 carnati de casa (eu am avut carnati pentru gratar) 2 cepe potrivite 1 ardei gras rosu bulion (eu am pus pasta de ardei rosu) sare piper 4 catei usturoi 1 cana vin cimbru 2 foi de dafin

Mancare cu carnati

4 felii de bacon afumat,1 - 2 ceapa rosie legatura de patrunjel, 2 morcovi potriviti cateva ramuri de rozmarin proaspat (sau uscat), 3 frunze proaspete de dafin,2 fire de praz 400 g cârnaţi (de preferat afumati), 3-4 felii groase de paine,2 catei de usturoi, 500g pasta de tomate,100 grame de fasole verde (se poate folosi si uscata, dar aceasta trebuie fiarta bine inainte sa ne apucam de gatit)

Mancare taci si inghite

500 g malai, 1 l lapte (apa), 50 g unt, 100 g smantana, 200 g branza sarata rasa, 200 g carnati afumati, 150 g kaizer, 100 g bacon afumat, 3 oua.

Reteta olteneasca: Mancarea Pandurilor

80 g carnati oltenesti;80 g carnati de porc;70 g toba;100 g muschi tiganesc;150 g pulpa de porc;200 g ceapa;100 ml ulei Arpis;3 linguri bulion;100 ml supa de oase;100 ml vin;10 g patrunjel;Sare, piper, dupa gust

Paste la cuptor cu legume, carnati si branza

500 g paste scurte (spirale melcisori creste) 200 g carnati afumati 2-3 rosii 1 ceapa mare 2 ardei grasi rosu/galben 1 ardei peperoni nu prea iute 1 vanata (500-600 g) o mana de frunze de spanac 3 oua 100 g telemea 4 linguri smantana 50 ml ulei 1 legatura patrunjel 50 g ketchup de rosii si ardei rosii sare piper paprika 2 cuburi/lingurite concentrat de ciuperci

Rulada din pui cu ciuperci si carnati de casa

3 jumatati de piept de pui fara os 3 carnati de casa 200 gr ciuperci taiate fasii de ardei rosu sare piper boia dulce 250 gr rosii decojite 1 lingurita busuioc uscat 6 cubulete de unt

Pizza picanta si gustoasa

Aluat: -apa 400 ml. -ulei de masline 2,5linguri -faina 750-800 gr. -sare 2,5 lingurite -drojdie uscata 2,5 lingurite -sunca de praga 250 gr. -salam 200gr. -ceafa de porc afumata 150 gr. -carnati afumati 300gr. -cascaval 250 gr. -branza uscata de oaie 150 gr. -1 ceapa mare -1 1/2 ardei gras de la congelator -ketchup iute

Muschi de porc umplut

500g muschi porc 1 conserva ciuperci 200g cascaval 2 carnati subtiri condimente sare 1cana apa

Paste Siciliene Cu Carnati

1 lingura ulei de masline 4 carnati de porc 5 rosii 1/2 lamaie - coaja 2 lingurite chilli 200g paste 4 linguri smantana parmezan frunze de busuioc

Cartofi la tava cu carnati de porc

500 gr cartofi,500 gr carnati de porc,200 gr dovleac,200 gr varza acra,sare, piper

Carne de porc tocata cu rulada de omleta

1 kg carne de porc tocata, o ceapa, 2 oua,2 linguri faina,2 catei de usturoi,sare,piper Pentru rulada de omleta: 4 oua,un ardei rosu,patrunjel,sare,piper

Friptura si carnati de porc cu legume la cuptor

500 g pulpa de porc 500 g carnati de casa 5 cartofi 1 pahar cu vin alb 2-3 pahare de apa 1 pahar ulei Condimente: sare piper cimbru foi de dafin boia de ardei dulce oregano 100 g cascaval ras

Ardei Umpluti Cu Carnati

Cu numai cateva ingrediente si mai putin de o ora din timpul tau, poti gati un preparat cu care iti vei surprinde invitatii.

Bors de fasole cu afumatura

1/3kg fasole,ceapa,morcov,pastarnac-dupa gust,ciolan dezosat-dupa gust,2 buc carnati afumati,bors,patrunjel,sare,piper-dupa gust

Rulada umpluta de porc cu garnitura de orez

Pentru rulada de porc: 1 muschi de porc 1 gogosar acru sau un ardei gras rosu Cateva boabe de mazare 1 morcov mic Cateva ciuperci Castravecior murat 1/2 pahar vin alb sec Pentru garnitura: 1 pahar de orez cu bob lung 1 mana de mazare 1 morcov 1 ardei rosu 1 ceapa