Ouăle umplute sunt o idee foarte populară de aperitiv și nu lipsesc de pe platourile cu bunătăți fie că vorbim despre sărbători sau ocazii speciale. Astăzi vă propunem o rețetă mai altfel de ouă umplute, cu pastă aromatizată cu condimente. Sunt delicioase, ușor de făcut și nu necesită mult timp sau nultă atenție. 

Timp total 30 minute

Ingrediente

  • 6 ouă fierte
  • 2 linguri maioneză
  • 2 linguri iaurt
  • 1 linguriță curry
  • 1/2 linguriță chimion
  • 1 linguriță sos chutney
  • 2 fire ceapă verde
  • 1 linguriță zeamă de lămâie
  • 1 linguriță muștar
  • 1/2 linguriță tabasco
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Fierbeți ouăle în apă cu sare, timp de 5-6 minute, cât să fie tari. Curățați ouăle după ce s-au răcit și tăiați-le pe jumătate.

Scoateți gălbenușurile și puneți-le în blender, alături de maioneză, iaurt, muștar, sosul tabasco și chutney și condimente. Mixați până când obțineți o pastă omogenă. Asezonați cu sare, piper și adăugați zeamă de lămâie după gust.

Adăugați ceapa verde tocată mărunt și amestecați. Umpleți jumătățile de ouă cu pasta și serviți.

Poftă bună!