Ardei umpluti fara orez

Ardei umpluti fara orez retete: cum gatesti ardei umpluti fara orez si cele mai gustoase retete de ardei umpluti de post, ardei umpluti de post reteta, ardei umpluti de post la cuptor, mucenici umpluti cu nuca, aperitive cu ardei copti, ardei copti cu sos de smantana, friptura cu dulceata de ardei iute, orez sarbesc, orez iranian, orez taranesc.

Ardei umpluti cu orez si urda

4 ardei grasi200 g urda70 g orez1 ceapa1 morcovsarepipermarar2-3 rosii3-4 linguri ulei

Ardei umpluți, fără orez

Ardei umpluți, fără orez - la fel de buni dar o altfel de rețetă. Vă invităm să preparați cea mai bună rețetă dintre toate! Și nimeni nu va rezista aromei unice pe care o oferă acest preparat.

Ardei Umpluti Cu Dovlecei

Este o reteta ideala daca vrei o masa usoara si fara carne si merge perfect cu o focaccia cu usturoi.

Ardei umpluti cu legume si fructe in orez

125 g orez2 rosii tocate marunt1 mar mare taiat in cuburi (curatat)50 g stafide50 g fisticcoriandru3 ardei grasi taiati in jumatati pe lung6 cepe verzi taiate rondele

Dovlecei si ardei umpluti cu orez si legume

- 8 ardei - 2 dovlecei - 200 gr. orez brun - o conopida mica - 1 morcov - 2 rosii - 2 oua - 2 linguri sm^ant^ana - frunze de patrujel - frunze de telina - sare piper cimbru - apa ulei de masline

Ardei umpluti la cuptor

8 ardei grasi200g ciuperi (conserva)2 cepe500g orez4-5 rosii4 linguri de ulei1 legatura patrunjel1 legatura mararsare si piper dupa gust

Ardei umpluți de post, cu ciuperci și orez

Ardeii umpluți sunt un fel de mâncare tradițional, foarte popular în bucătăria românească. În afară de varianta clasică, cu carne tocată, puteți face ardei umpluți cu legumele, perfecți în perioadele de post sau când pur și simplu aveți poftă de un preparat ușor, fără carne.  Astăzi vă propunem o rețetă delicioasă de ardei umpluți cu ciuperci și orez, sățioși și ușor de făcut. Aveți nevoie doar de câteva ingrediente, iar ardeii vor fi gata mai repede decât cei umpluți cu carne, pentru că nu necesită la fel de mult timp de gătire. 

Sarmalute si ardei umpluti ca la mama acasa

4 - 5 cepe mari 1 ardei rosu ,1 ardei verde 2 morcovi patrunjel ,marar,oregano 200 gr orez 1,5 kg carne tocata ,3 sau 4 ardei mai mici ,o varza murata sau proaspata,frunze de vita de vie ,sos de tomate sare piper.

Dovlecei umpluti cu soia

8 dovlecei 100 g granule de soia o ceapa o foaie de dafin 4 linguri orez 2 linguri ulei 1/2 legatura patrunjel sucul unei lamai un ou sare piper

Ardei Umpluti Cu Carnati

Cu numai cateva ingrediente si mai putin de o ora din timpul tau, poti gati un preparat cu care iti vei surprinde invitatii.

Ardei umpluti cu carne tocata si orez

500 gr carne tocata amestec 10 ardei mari 2 cepe marisoare 200 gr orez vreo 4 linguri ulei o cana serioasa de suc de rosii, proaspat facut de mama soacra :P o lingurita marar uscat o lingurita delikat 2 rosii mari

Dovlecei si ardei rosii umpluti

4 sau 5 dovlecei 2 sau 3 ardei rosii 1 kg carne tocata de pui 2 oua 1 ceasca de orez spalat 3 sau 4 linguri de pasta de ardei dulce 1 legatura de patrunjel tocat marunt sare piper roz proaspat macinat

Ardei umpluti

600g carne de porc si vita tocataardei grasi 8 buc.4 linguri orez1 ceapa mare2 frunze dafinpatrunjel si marar verde tocat1 morcov mic dat pe razatoare300 ml bulionsare, piper

Ardei umpluti cu cuscus

O masa usoara, dar satioasa, care este gata in putin peste o jumatate de ora.

Pulpa de porc inabusita, cu garnitura de orez salbatic

800 g pulpa de porc fara os si fara grasime 1/2 lg ulei 2 ardei kapia 150 g rosii chery sare 2 foi de dafin 200 g orez salbatic apa

Ardei umpluți cu sos de smântână

Ardeii umpluți cu sos alb de smântână sunt numai buni în această perioadă, iar aroma și mirosul oferite de ardei vă vor gâdila papilele gustative.

Salata de orez cu ardei si masline

200 g orez 1 ardei verde 1 ardei rosu 1 ardei portocaliu 2 linguri mazare 2 linguri masline fara samburi 1 ceapa verde ulei de masline sare cateva fire de patrunjel 1 lingura zeama de lamaie – optional 1 frunza dafin 1 morcov

Reteta olteneasca: Ciorba de dovlecei umpluti

Dovlecei 2,000 kgCarne de vaca, fara os 0,450 kgMorcovi, albitura 0,400 kgCeapa 0,250 kgTelina 0,100 kgOrez 0,100 kgOua 0,150 kg.- 3 ouaIaurt   sau 0,500 kgSmantana 0,250 kgFaina Arpis 0,050 kgUlei Arpis 0,050 kgSare de lamaie 0,007 kgOase fara valoare 1,500 kgPatrunjel verde 0,050 kgSare 0,050 kg

Ardei umpluti cu ciuperci

Ingrediente:10-12 ardei,1 cana cu suc de rosii sau pasta de rosii,sare,1 ceapa,1-2 linguri cu ulei,1 cana cu orez alb,1 kilogram de ciuperci champignon,apaputin piper negru boabe.

Zucchini Umpluti Fara Carne

3-4 zucchini 2 rosii cateva masline verzi (eu am avut vreo 10) 3-4 catei usturoi 1 ceapa mica patrunjel tocat 50g parmesan ras 125g mozzarella sare,piper 150ml supa legume sau pui

Ardei umpluti fierti in sos de rosii

14 ardei (1 kg), 600 g carne tocata (porc+vita), 2 cepe de marime medie, 2-3 morcoviori, 4 catei de usturoi, 1 l bulion de rosii (sau cat sa ii acopere), 1 ou, 125 g orez, 1 legatura mica-patrunjel, sare, piper, ulei de floarea soarelui, 300 ml apa

Ardei umpluti cu carne de curcan

8 ardeicarne de curcano ceapao faoie de dafin4 linguri de orez2 linguri de ulei1/2 legatura patrunjelsucul unei lamaisarepiper

Ardei umpluti cu carne

12 ardei grasi mijlocii, 750 g carne macra, 1 felie de paine, 1 ceapa, 3 linguri de orez, 1 lingurita de marar tocat, sare, 2 linguri de untura, 1 de bulion, 1 lingurita de faina, 2 linguri de smantana.

Ardei umpluti pe pat de rosii si kaizer

15 ardei6-7 rosii mari de gradina350 gr kaizer750 gr carne tocata de curcan1 canita orez4 cepe mari2-3 morcovi1 ardei kapia1 legatura patrunjel1 legatura marar3/4 cana ulei3 linguri pasta de tomatesarepipercimbru uscat1 ou

Sarmale si ardei umpluti cu carne de curcan si ciuperci

1 kg carne tocata de curcan 1 borcan mic cu ciuperci intregi 6-7 cepe mari 4 morcovi 3/4 cana orez 1 ardei kapia 1 legatura marar 2 legaturi patrunjel sare piper 5-6 linguri pasta de tomate 2 foi de dafin 1/2 lingurita busuioc uscat 1/2 cana ulei 2 oua 10 ardei micuti 2 verze bors

Scoici cu fidea de orez

300g scoici prefierte congelate 150g fidea de orez 1 ardei kapia rosu 2 ardei iuti (verzi) 2 fire ceapa verde 3 catei usturoi 8 masline mari fara samburi 2 linguri ulei masline Sos de soia Sos Worcester

Ciorbă de ardei umpluți

Nimic nu se compară cu o porție delicioasă de ciorbă de ardei umpluți, cu o lingură de smântână și pâine proaspătă. Rețeta de ciorbă este foarte populară în Ardeal și are influențe ungurești, în timp ce în celelalte zone ale țării se gătește mai des ardeiul umplut, cu puțin sos. Singura diferență față de rețeta clasică de ardei umpluți este aceea că ardeii vor fierbe într-o ciorbă de roșii, foarte ușor de făcut. Veți avea nevoie de suc de roșii, dar nu pastă sau bulion, pentru că trebuie să fie cât mai subțire. Pentru umplerea ardeilor puteți folosi carne tocată de vită, porc sau amestec, cu cât mai multă grăsime. Dacă folosiți o carne slabă, ardeii vor ieși uscați și fazi. 

Ardei iuti umpluti cu branza

ardei iuti,bacon (cate o felie pentru fiecare jumatate de ardei),branza tip Philadelphia/ Almette/ Exquisa,cimbru

Dovlecei umpluti cu orez si legume

5 dovlecei marar verde piper boabe 2-3 frunze de dafin Pentru umplutura 2 cepe 1 ardei gras rosu 2 morcovi 1/2 vinata o cana si jumatate cu orez 2-3 linguri cu ulei 1 legatura marar verde sare piper macinat Pentru sos o cana pasta de rosii 1 pahar cu vin alb 1 lingura rasa cu zahar sare piper macinat

Ardei umpluți de post, cu sos de roșii și ciuperci

Ardeii umpluți sunt o mâncare foarte spornică, practică și ușor de făcut. În perioada postului, puteți face ardei umpluți fără carne, adaptați la gusturile și preferințele voastre. Ardeii umpluți de post sunt la fel de gustoși ca aceia umpluți cu carne, sunt foarte sănătoși și hrănitori și pot fi consumați și de cei care țin post, dar și de vegetarieni. Ardeii umpluți cu ciuperci se fac ușor, sunt gustoși și sunt o mâncare de care vă puteți bucura în această perioadă. 

Orez cu fructe de mare

Un preparat care este gata in mai putin de o jumatate de ora este un pranz perfect.

Pilaf de orez picant

1 pui, 2 ardei grasi, 3 morcovi, 1/2 telina, 1 cana orez, vegeta, 2 lg ulei, 1 ceapa, 1 lg boia de ardei iute sau un ardei iute

Supa de ardei umpluti

Pentru umplutura am folosit: 300 g carne porc, o ceapa mai mare, un morcov, 2 linguri orez, o jumatate de ardei gras, o rosie mica,sare, piper, cateva fire de patrunjel.Pentru supa am folosit: o ceapa, un morcov, 3 linguri de faina, 5 linguri de suc de rosii, sare, zahar, patrunjel si apa cat sa acopere ardeii.

Turtite din faina de orez fara gluten

2 cani faina de orez fara gluten jumatate lingurita sare o lingura ulei de masline jumatate lingurita bicarbonat de sodiu cca o cana apa calduta

Dovlecei umpluti cu pui garnisit cu rosii cu mozzarella

dovlecei 500g, piept pui 200g ceapa 1 buc ardei 1 buc masline fara samburi 50 g cas 50 g 1 ou usturoi 20 g sare, piper rosii mozzarella 50 g

Orez asortat cu legume

1 castron mic de mazare2 cepe mariAlbitura1 dovlecel mic1 ardei rosu1 ardei verde1 morcovOrez albOrez rosuOrez negruCurrySos de soia dulceSos de soia sarat1 bucata ghimbir proaspat

Ardei copti umpluti cu cascaval

Ardei grasi rosii (copti), cascaval, pesmet, oua, sare, piper, ulei,

Dovlecei ,vinete Si Ardei Umpluti Cu Carne Si Orez

INGREDIENTE - 1kg de dovlecei mici - 1kg de vinete mici - 5-6 ardei grasi -8 catei de usturoi intregi,decojiti - carne cu os de miel mai grasa (sau porc vita pui) care se pune sub dovlecei si vinete la fiert (facultativ) Compozitie: - 1kg carne tocata (mai mare) de vita - 0,6kg de orez - 2 lingurite nucsoara - 3 linguri vegeta - 2 linguri curry - sare piper (atentie! cand punem sare sa se tina seama ca vegeta are o cantitate suficienta de sare) - 100ml ulei de masline Sos: - 1 litru de suc de rosii - 3 linguri pasta de rosii - sare dupa gust - apa pentru fiert

Ardei umpluti cu carne de vita si porc

Pentru 5 portii:rosii proaspete/conserva - 200 g/100 gcarne de vita - 200 gcarne de porc - 100 gardei gras - 10 bucati (750 g)ulei - 100 mlorez - 75 gceapa - 150 gfaina - 25 gpasta de tomate - 50 goua - 1 bucatapatrunjel radacina - 50 gmorcovi - 50 gzahar - 15 giaurt/smantana - 125 g/75 gpatrunjel verde - 1 legaturasare si piper dupa gust

Orez indonezian

200-300 gr orez cu bobul lung1 piept de pui (fiert in prealabil)3-4 felii de sunca 1-2 ardei rosii2 cepecativa catei de usturoi1 ardei iutesofran, curry 1 lingura ulei

Dovlecei si ardei umpluti cu sos de rosii

15 ardei potriviti 2 dovlecei 7-8 cepe mari 4 morcovi mari 2 rosii 1 gogosar 1 cana ulei 750 carne tocata amestec ( porc cu vita) 400 gr orez sare piper 1 lingurita cimbru uscat 1 lingurita boia de ardei dulce 5-6 lingrui pasta de tomate 1 ou marar verde patrunjel verde frunze de vita de vie Pentru sosul de rosii: 400 gr rosii decojite intregi un suc propriu sare piper 2-3 linguri ulei 1 lingurita busuioc 1/2 lingurita oregano

Ardei umpluti in stil spaniol

-2 lingurite ulei de masline-1 ceapa medie(150 gr), tocata-2 catei usturoi, zdrobiti-1 lingurita boia dulce-1 lingurita chimen macinat-150 gr orez cu bobul lung-250 ml cub concentrat pui dizolvat in apa-250 gr vitel tocat-3 rosii mari(270 gr), scoase semintele si tocate-55 gr stafide tocate-35 gr fistic,prajit si maruntit-2 linguri pasta tomate(bulion)-2 linguri oregano proaspat, tocat(eu am pus uscat)-2 linguri patrunjel proaspat,tocat-3 ardei medii rosii(600 gr)-3 ardei medii galbeni(600 gr)-1 lingurita ulei de masline, extravirgin

Turn de orez

1 cartof 2 cepe mari 1 ardei gras rosu 1 ardei gras verde 1 morcov ras 1 dovlecel potrivit 1 vanata 1/2 kg ciuperci Piper mozaic 1 pahar de orez 3 pahare de supa de carne Curry Boia Condimente pentru orez

Ardei murati umpluti cu varza

Ardei, varza, morcovi, cimbru, oregano, busuioc, seminte de mustar, tulpina de marar, piper, frunze de dafin.

Pui picant cu legume si orez

600 g piept pui dezosat200 g orez (bob prefiert)1 morcov1 dovlecel1 ceapa rosie1 ardei iute1 ardei verde1 ardei capia1 ardei galben1 catel usturoi1 ardei portocaliu California100 ml ulei masline50 ml sos soiao lingura condimente pentru friptura4-5 frunze menta proaspatapiper macinat

Orez cu curry si morcovi

1 morcov 2 cepe verzi (fara frunze) 100 gr porumb 1 cana de 200 ml de orez 1 1/4 -1 1/2 cana de apa 1 lingurita de curry sare,piper dupa gust 1 lingura ulei

Aluat Fara Gluten

Un aluat potrivit poate fi o alegere complicata pentru persoanele cu alergii alimentare si cele care sufera de intoleranta, insa aceasta reteta rezolva problema.

Rechin la tava cu orez salbatic si salata

1 bucata feliata de rechin 300 gr varza alba tocata 2 rosii 200 gr varza chinezeasca tocata 1 ardei gras rosu 1 ceasca orez salbatic 1 lingura sos soia fara sare sare,piper roz proaspat macinat,un praf de menta uscata,un praf de tarhon uscat

Ardei umpluti cu pasta de branza si marar

6 bucati de ardei gras (diverse culori), 200 gr branza telemea, 100 gr branza dulce, 50 gr unt, 1 legatura marar

Frigarui de pui asiatice, cu sos de arahide

[2 portii] 1 piept de pui dezosat fara piele circa 350 g 3 linguri de ulei de orez 1 lamaie sucul si coaja rasa 1 ceapa mica tocata marunt 2 cm bucata de ghimbir tocat marunt 1/2 ardei iute tocat marunt 2 catei de usturoi tocati marunt 2 linguri de sos de soia 2 lingurite de miere 60 g unt de arahide 25 g alune sau arahide 4-5 linguri de apa 4 frigari subtiri foi de salata pentru servit orez alb amestecat cu orez salbatic