Este o reteta ideala daca vrei o masa usoara si fara carne si merge perfect cu o focaccia cu usturoi.
Timp total 40 minute
Ingrediente
- 2 ardei grasi
- 1 dovlecel mare
- 500g risotto
- busuioc proaspat
- 40g parmezan
Mod de preparare
1. Se incalzeste cuptorul la 200C. Se taie ardeii pe jumatate si se curata de seminte, apoi se stropesc cu putin ulei de masline, se asezoneaza si se coc intr-o tava timp de 15 minute.2. Intre timp, se incalzeste putin ulei de masline intr-o tigaie mare, la foc mediu. Se adauga dovlecelul, cubulete si se caleste timp de 5 minute, pana cand se inmoaie usor.
3. Se adauga risotto si frunzele de busuioc, tocate.
4. Se pune umplutura in ardei si se presara cu parmezan ras. Se baga la cuptor timp de 10 minute. Se servesc cu focaccia cu usturoi.