Ciuperci pane cu garnitura

Ciuperci pane cu garnitura retete: cum gatesti ciuperci pane cu garnitura si cele mai gustoase retete de dovlecei pane cu garnitura, ciuperci pane umplute, zucchini pane, oua umplute pane, garnitura pentru somon, garnitura de conopida, dovlecei pane grecesti, ficat de porc pane, garnitura pentru carne de porc, garnitura pentru piept de pui.

Ciuperci pane umplute

20 ciuperci, 2 linguri pate 1/2 ardei gras rosu, ceapa verde, sare, piper, 2 oua,faina, pesmet

Rulou de peste cu garnitura de legume

4 fileuri de pangasius, 100 g ciuperci, 50 g cascaval 8 fisii de ardei copt. Pentru garnitura: 4-5 cartofi, 1-2 morcovi mazare.

Pui pane cu morcov ras si garnitura

1 pui fiert portionat 1 morcov ras 4 linguri faina 4 linguri pesmet 3 oua condimente: sare piper paprika chili usturoi granulat condimente pentru friptura 100 ml ulei pentru garnitura: 2 morcovi 1 cartof 1 ceapa cateva frunze de spanac sau loboda cateva frunze de patrunjel pentru garnisit 2-3 linguri ulei

Conopida pane cu garnitura de piure de cartofi

Pentru conopida pane1 conopidă nu prea mare 1 vârf de linguriţă de sare, 1 vârf de linguriţă de piper, 1 lingura de mustar, 4 linguri de făină 50 ml uleiPentru piure6 cartofi nu prea mari, 3 linguri ulei de măsline,

Ciuperci pane

Lista ingrediente:1 ou de gaina,cam jumatate de cana de faina alba,4-5 ciuperci champignon mici,1 lingurita de sare,1 lingurita de piper negru macinat4-5 linguri de ulei de floarea-soarelui.

somon cu ciuperci pane

2 medalioane somon 4-5 ciuperci mari 1 ou 50 g faina marar sare si piper busuioc 100g smantana 1 ceapa mica lamaie.

Ciuperci pane de post

Lista ingrediente:jumatate de kilogram de ciuperci champignon,1 lingurita de cimbru uscat,1 lingurita de sare,1 morcov mediu,1 radacina mica de telina2 cepe aurii potrivite,1 cana cu faina alba1 cescuta de ulei de floarea-soarelui.

telina pane

o radacina de telina ou,faina.pesmet ptr pane sare,

Ciuperci pane in pesmet

500 g ciuperci champignon2 ouapatrunjelcateva linguri de fainacateva linguri de pesmetsare si piper

Ciuperci pane cu branza

400 g ciuperci proaspete Champignion, 2 oua, 150 g crema de branza (eu am avut cu aroma de ierburi de Provence), 50 g cascaval ras, o legatura de marar, un praf de sare, 100 g faina, 100 g pesmet, 150 ml ulei pentru prajit, un praf de piper, cateva scobitori din bambus

Pui pane (dajaj pane)

carne de puio ceapao lamaie2 ouafainapesmetsare,piper1.2 lingurita scortisoara

Muschi de vita cu sos gorgonzola si garnitura de ciuperci umplute

muschi de vita 500gr unt 30gr smintina dulce 150ml gorgonzola sare ciuperci 300gr ceapa ulei marar sare piper ardei gras

Pui la cuptor cu garnitura de ciuperci la gratar

1 pui intrego capatana de usturoi2 linguri de ulei , condimente1 kg ciuperci , 4 linguri de ulei, cateva bucatele de unt si cascaval

Rosii umplute, ciuperci de padure pane si aripioare grill

6 rosii de gradina 6 oua ulei 100 gr de cascaval 70 branza de oaie 400 gr de ciuperci de padure albi(bureti iuti) 150 ml lapte 100 gr de faina alba 6-7 aripioare de pui sare piper, pt gril,praf de usturoi

Rulada umpluta de porc cu garnitura de orez

Pentru rulada de porc: 1 muschi de porc 1 gogosar acru sau un ardei gras rosu Cateva boabe de mazare 1 morcov mic Cateva ciuperci Castravecior murat 1/2 pahar vin alb sec Pentru garnitura: 1 pahar de orez cu bob lung 1 mana de mazare 1 morcov 1 ardei rosu 1 ceapa

Salata de cruditati cu surimi pane

Salata verde Ridichi Rosii Ceapa verde Praz Ardei kapia Castravete masline Branza telemea Surimi pane Dresing Mustar Zeama de lamiae Ulei din samburi de struguri

Vitel sote cu garnitura de gnochi si ciuperci

Pentru 4 portii: 500 gnochi (galuste din cartofi) 500 g carne de vitel 400-500 g ciuperci (proaspete) Legume: 1-2 morcovi 2-3 cepe 1 ardei gras Ulei de floarea soarelui si ulei de masline Bulion (suc de rosii) condimente sare

File de somon la gratar si garnitura de legume nature

file de somon 500gr sare piper ulei de masline garnitura cartofi 200gr morcovi 300gr unt 30gr patrunjel verde lamaie

Mini Cascaval Pané cu salata de vara

4 rosii de marime medie, bine coaptecateva frunze de salata proaspatao jumatate de legatură de patrunjelo lingură de ulei de maslinezeama de la o jumătate de lamâieo cutie de Delaco Mini Cascaval pané.

Piept de pui umplut cu telemea, cascaval si ciuperci

Ingrediente (10 portii)850 g piept de pui100 g cascaval150 g telemea100 g ciuperci de padure50 g spanac frunzePentru garnitura:700 g vinete200 g cascavalPentru sos:100 g demiglace de pui

Pastai pane cu mujdei

Pastai pane: - 350 grame pastai de fasole - 2 oua - 2 linguri faina - 2 linguri pesmet - 2 linguri lapte - sare piper - ulei Mujdei: - 1 capatana de usturoi - 1 lingurita ulei de masline - sare piper - 1 ceasca apa

Cotlet umplut cu garnitura de fasole verde, ciuperci si porumb

1 bucata de cotlet ( eu am ales o bucata de vreo 800 grame avand in vedere nr redus de membri din familie respectiv 3 insa cantitatea o alegeti in functie de necesitati) 200 grame carne tocata (din care am preparat o compozitie de carnat impreuna cu 3 catei de usturoi 2 lingurite boia rosie piper sare dupa gust) putina mazare congelata si porumb din conserva cate 1 lingura din fiecare 3 morcovi 2 mere 1 ceapa 1 telina mica(sau o bucatica de vreo 50 grame dintr-o telina mare) 100 ml vin alb sare si piper Garnitura: 1 borcan de fasole verde din provizile mele depozitate la camara 300 g ciuperci champignion 2 linguri de porumb din conserva 1 felie de unt (cam vreo 30 grame) sare si piper

Pui Umplut Cu Garnitura Si Sos

piept de pui, branza Gouda (in loc de cascaval), branza Feta, smantana, marar, usturoi, condimente (la alegere), coniac, cartofi pentru garnitura

Tortellini cu cod pane

2 flileuri de cod 2 linguri de faina 1 pachet 250g torttelini 10 ciuperci medii 150g smantana lichida coarja rasa de la o lamaie branza tip parmezan 8 linguri ulei de masline piper si sare

Ficatei de pui cu garnitura de orez

400 g ficatei de pui 3 linguri ulei de masline piper,sare Garnitura: 100 g orez- Unkle Ben la pungutza 50 g unt sare,piper

Muschi de porc impletit pe pat de ciuperci

* 1 kg muschi de porc* cimbru uscat* oregano uscat* maghiran uscat* busuioc uscat* boabe piper mozaic* coriandru boabe* 4 catei usturoi* 100 ml vin* ulei de masline* sare de marePentru garnitura:* 500 g ciuperci de padure* ceapa verde* 50 ml vin alb* 2 rosii* sare, piper

Ciuperci la tigaie (sote) cu usturoi. Sunt moi și fragede, ușor rumenite și cu o aromă bogată

Încercați această rețetă de ciuperci la tigaie și s-ar putea să nu mai gătiți niciodată ciupercile în alt mod. Ciupercile sotate în unt sunt moi și fragede, ușor rumenite.

Rulouri din piept de pui cu ciuperci

Va ofer un preparat care nu este tocmai "de vara" dar ii putem pune alaturi ca si garnitura un sote din orice legume doriti. Eu prefer un sote de fasole verde cu ceapa si marar. Voi puteti sa ii alaturati ceea ce va place. Iata ingredientele: - un piept de pui pregatit ca pentru snitele - o cutie de ciuperci din conserva sau 500 g ciuperci crude - 2 cepe potrivite ca marime - 2 oua - un morcov mic fiert taiat fasii - marar patrunjel - sare piper

Pulpe de pui pane cu cartofi umpluti pane si friganele

3 pulpe de pui o ceapa mica un morcov o albitura cateva felii de telina un ardei gras (capia sau gogosar) 4 - 5 linguri faina 2 linguri pesmet 4 oua sare,piper,cimbru,boia dulce dupa gust 6 cartofi 5 lingurite de branza rasa sau pasata cu furculita o lingura de cascaval ras 3 felii de paine

Rulada de porc cu garnitura de cartofi

1 muschi de porc-1 kg 1 bucata de carnat cam 250g 2-3 filete de pipt de pui sare,piper,delikat knor sfoara de bucatarie garnitura de cartofi: -4-5 cartofi fierti 150g cascaval 20 g unt 150g smantana patrunjel tocat fin

Galantina de pui/cu garnitura

-Un pui -o lingura mustar -satfide 50 g -un morcov -piper 10 g -condimente de pui -mazare 50 g -pastirnac taiat cuburi -2 oua -un plic gelatina Pentru garnitura - cartofi noi 350g taiati in lung -bacon /costota 300g taiata julien -capa 100g tatata solzisori -cascaval ras 200g -busuioc20g -delikat 15 g -ulei de masline,10 g boia dulce

Pui cu garnitura de legume

4 copane de pui 1 pahar cu vin alb 2 pahare de apa Ulei Condimente: sare piper cimbru oregano boia de ardei dulce rozmarin Garnitura: amestec de legume cu orez mazare morcov si porumb

Ciuperci la cuptor pentru vegetarieni.

1/2 kg ciuperci champignon2 pahare lapte2 oua ciuperci uscate ( sare cu ciuperci )sarepiper mozaic macinatmarar uscatpatrunjel uscat1 pahar ulei+unt topit

File de peste cu garnitura de orez

3 fileuri de peste condimente pentru peste o ceapa un catel de usturoi 150 g ciuperci 2 morcovi 250 g orez putina faina pentru peste ulei sare piper o lingurita curry oregano busuioc si 50 g parmezan.

Pollo italiano

ingrediente pentru 4 portii 800gr piept de pui 200gr ciuperci 200gr cascaval o legatura patrunjel 1 gr piper pentru sos 100 gr smantana 100 gr maioneza 2 catei de usturoi 1 gr piper 5 gr sare Garnitura 500 gr cartofi

Frigarui cu piept de pui si legume

2 buc piept de pui dezosat2 ardei grasi1 ceapa1 rosiecondimenteGarnitura: Cartofi prajiti si ciuperci cu cascaval si ceapa verde la cuptor

Macrou in folie la cuptor cu garnitura de legume

Peste in folie la cuptor cu garnitura de legume bucati de peste (macrou) unt lamaie Sare Piper Cimbru Vegeta Patrunjel verde Rosmarin foarte putin Ulei de masline Conopida Broccoli Morcovi

Friptura de porc umpluta cu ficatei, cu garnitura de varza dulce si cartofi

1,5 kg carne porc sare piper Umplutura: 200 g ficatei de pui 200 g carne tocata 1 legatura ceapa verde ardei gras colorat 150 g ciupercute fierte 1-2 oua amestec condimente cu boia afumata Texas BBQ Rub sare de mare iodata Kamis salvie patrunjel verde 2 linguri ulei 200 ml vin alb Garnitura: Cantitati in functie de cata garnitura doriti sa faceti: varza proaspata cartofi usturoi ceapa smantana marar verde patrunjel verde sare de mare iodata Kamis piper

Ficatei cu legume si sos de hribi

1/2 kg ciuperci 2-3 catei de usturoi vin condimente Sos: 300 g hribi 1 ceapa cimbru sare 200 ml smantana 1 ceasca supa se pui 1 lingura faina 1 lingura coniac sare piper Garnitura: 1 morcov 1 radacina de telina 1 radacina da pastarnac

Vinete umplute cu ciuperci si garnitur~a de cartofii aromati (Beringelas recheadas com cogumelos)

2 vinete 2 linguri ulei de m~asline 100 gr. bacon 2 c~atei de usturoi 1 cutie mic~a de boabe de porumb 100 gr. ciuperci proaspete 2 linguri unt 50 gr. br^anz~a ras~a p~atrunjel proasp~at 100 gr. miez creveti sau surimi(optional) Condimente: piper sare sau vegeta curcuma,busuioc nucsoar~a,scortisoar~a cebolinho (cozi de ceap~a verde uscate)... Cartofi aromati: Cartofii t~aiati mai gros (sferturi) Condimente: boia dulce,curcuma, cozi de ceap~a verde seci,cimbru sau m~arar sec,p~atrunjel sec,piper sare sau vegeta.

Sunculita afumata cu garnitura de orez si legume

500 gr sunca afumata 2 cepe verzi o ceapa uscata 2-3 catei de usturoi un ardei galben un ardei rosu 2 ciuperci 2-3 linguri de vin alb ulei sare si piper 250 gr orez o punga de legume sare,piper

Iepure toscan cu rozmarin

Ingrediente: 2 pulpe de iepure (cele din spate au mai multa carne) 1 fir de rozmarin verde 1 capatana usturoi 1 ceapa mica 2 linguri ulei de masline 1/2 pahar de vin alb sec sare piper Garnitura: ciuperci la tigaie cu ceapa ardei si patrunjel

Pulpe de pui dezosate la gratar cu garnitura de orez

Pulpe de pui dezosate sare piper. Garnitura: 1 cana pt ceai cu orez sare o bucatica de unt cat o nuca mai mare 2-3 linguri de lapte 2-3 crengute de patrunjel verde pt decor.

Curry Chicken, Pui cu Curry

Carne de pui, curry, ceapa, ardei, ciuperci, usturoi, vin alb, frunze de lime(optional), 1 conserva lapte de cocos, frunze de curry(optional), patrunjel. Pentru garnitura: orez, orz, mazare verde congelata, ceapa, morcovi, tulpina de telina,

Flori de dovleac pane

cam 10-20 buc. faina - 200gr. oua - 2buc. sare - un praf

Snitele de vac~a ^in sos de wiskey (Bifes de Vitela com Molho de U'isque)

Pt. 4 persoane : 800 gr. snitele de vac~a am folosit Angus beef sare si piper proasp~at m~acinate 3-4 linguri ulei de m~asline 1 p~ah~arel de wiskey 3-4 c~atei de usturoi tocati 1 lingurit~a amidon de porumb ( maisena) 200 ml de ap~a optional c^ateva ciuperci rozmarin proasp~at Pt. garnitur~a : cartofi dulci

Surimi cu garnitura de orez

400g surimi 1/2 lamaie 1 ou 100ml apa 150g faina 1 praf cayeen 1 praf curry Sare Piper alb Ulei de palmier pt prajit Pt. garnitura de orez: 1 cana orez 3 cani apa 100g mazare verde congelata 1 lingura ulei masline Sare Piper alb Pt d'ecor: 100g rosii Praz Patrunjel

Gogonele pane

gogonele oua faina sare piper ulei

Mazare cu garnitura de cartofi si salata

o cutie mazare o ceapa o lingura yzarzavat de la borcan 2 linguri sos de rosii sare piper 6 cartofi pentru garnitura Salata: o slata verde mica 1/2 ardel rosu 1/2 ardel verde 1/2 castravete proaspat 2 linguri ulei de masline 2 linguri zeama de lamaie sau o lingura otet

Ciolan cu bere si garnitura de cartofi

Pentru prepararea ciolanului de porc:un ciolan de porc;cativa catei de usturoi;200 ml supa de carne;Garnitura:cartofi taiati felii;usturoi necuratat ; sare, piper; patrunjel;mustar dijon; otet de vin alb; ulei de masline;cateva cubulete de unt; sare, piper;1 cutie de bere blonda (500 ml);