Ciuperci pane cu garnitura
Ciuperci pane cu garnitura retete: cum gatesti ciuperci pane cu garnitura si cele mai gustoase retete de dovlecei pane cu garnitura, ciuperci pane umplute, zucchini pane, oua umplute pane, garnitura pentru somon, garnitura de conopida, dovlecei pane grecesti, ficat de porc pane, garnitura pentru carne de porc, garnitura pentru piept de pui.Rulou de peste cu garnitura de legume
4 fileuri de pangasius, 100 g ciuperci, 50 g cascaval 8 fisii de ardei copt. Pentru garnitura: 4-5 cartofi, 1-2 morcovi mazare.
Somon cu ciuperci pane. Uite cum îl fac eu!
Am descoperit rețeta asta de somon cu ciuperci pane acum ceva timp și de atunci am tot repetat-o. E perfectă pentru când vreau să mănânc ceva bun și sănătos, dar n-am chef să petrec mult timp în bucătărie. Este o rețetă simplă, gustoasă și sănătoasă, perfectă pentru orice masă.
Ciuperci pane - rețeta simplă și rapidă
Descoperă secretul ciupercilor pane crocante și savuroase cu rețeta noastră simplă și ușoară. Transformă o masă obișnuită într-o experiență culinară memorabilă.
Mușchi de vită cu sos gorgonzola și garnitură de ciuperci
Mușchiul de vită cu sos gorgonzola și garnitură de ciuperci este o rețetă rapidă, gustoasă și perfectă pentru orice ocazie. Încearcă-o la următoarea masă și bucură-te de un preparat delicios, direct la tine acasă.
Vinete umplute cu ciuperci și garnitură de cartofii aromați
Descoperă o rețetă savuroasă și sănătoasă de vinete umplute cu ciuperci și garnitură de cartofi aromați, perfectă pentru o masă în familie. Fie că ești vegetarian, cauți o alternativă la carne sau pur și simplu îți plac vinetele, această rețetă te va cuceri.
Conopidă pane cu garnitură de piure de cartofi
Această rețetă este ideală pentru serile în care vrei o masă gustoasă, dar nu ai mult timp la dispoziție. Conopida pane este o alternativă vegetariană la șnițele, iar piureul de cartofi este mereu un deliciu.
Pui la cuptor cu garnitura de ciuperci la gratar
1 pui intrego capatana de usturoi2 linguri de ulei , condimente1 kg ciuperci , 4 linguri de ulei, cateva bucatele de unt si cascaval
Halloumi prăjită - un deliciu unic. Preparare și trucuri utile
Halloumi prăjită la tigaie este un deliciu unic. Cu un gust specific și intens, se servește cel mai bine caldă.
Pastai pane cu mujdei
Pastai pane: - 350 grame pastai de fasole - 2 oua - 2 linguri faina - 2 linguri pesmet - 2 linguri lapte - sare piper - ulei Mujdei: - 1 capatana de usturoi - 1 lingurita ulei de masline - sare piper - 1 ceasca apa
Rulouri din piept de pui cu ciuperci
Va ofer un preparat care nu este tocmai "de vara" dar ii putem pune alaturi ca si garnitura un sote din orice legume doriti. Eu prefer un sote de fasole verde cu ceapa si marar. Voi puteti sa ii alaturati ceea ce va place. Iata ingredientele: - un piept de pui pregatit ca pentru snitele - o cutie de ciuperci din conserva sau 500 g ciuperci crude - 2 cepe potrivite ca marime - 2 oua - un morcov mic fiert taiat fasii - marar patrunjel - sare piper
Ciuperci la tigaie (sote) cu usturoi. Sunt moi și fragede, ușor rumenite și cu o aromă bogată
Încercați această rețetă de ciuperci la tigaie și s-ar putea să nu mai gătiți niciodată ciupercile în alt mod. Ciupercile sotate în unt sunt moi și fragede, ușor rumenite.
Risotto cu ciuperci - rețeta ușoară și rapidă
Risotto cu ciuperci este o rețetă ușoară și rapidă, cu ingrediente simple și aromate. Prepară un risotto cremos perfect în doar 30 de minute!
Galantina de pui/cu garnitura
-Un pui -o lingura mustar -satfide 50 g -un morcov -piper 10 g -condimente de pui -mazare 50 g -pastirnac taiat cuburi -2 oua -un plic gelatina Pentru garnitura - cartofi noi 350g taiati in lung -bacon /costota 300g taiata julien -capa 100g tatata solzisori -cascaval ras 200g -busuioc20g -delikat 15 g -ulei de masline,10 g boia dulce
Pui cu garnitura de legume
4 copane de pui 1 pahar cu vin alb 2 pahare de apa Ulei Condimente: sare piper cimbru oregano boia de ardei dulce rozmarin Garnitura: amestec de legume cu orez mazare morcov si porumb
Ciuperci la cuptor pentru vegetarieni.
1/2 kg ciuperci champignon2 pahare lapte2 oua ciuperci uscate ( sare cu ciuperci )sarepiper mozaic macinatmarar uscatpatrunjel uscat1 pahar ulei+unt topit
Pollo italiano
ingrediente pentru 4 portii 800gr piept de pui 200gr ciuperci 200gr cascaval o legatura patrunjel 1 gr piper pentru sos 100 gr smantana 100 gr maioneza 2 catei de usturoi 1 gr piper 5 gr sare Garnitura 500 gr cartofi
Frigarui cu piept de pui si legume
2 buc piept de pui dezosat2 ardei grasi1 ceapa1 rosiecondimenteGarnitura: Cartofi prajiti si ciuperci cu cascaval si ceapa verde la cuptor
Ficatei cu legume si sos de hribi
1/2 kg ciuperci 2-3 catei de usturoi vin condimente Sos: 300 g hribi 1 ceapa cimbru sare 200 ml smantana 1 ceasca supa se pui 1 lingura faina 1 lingura coniac sare piper Garnitura: 1 morcov 1 radacina de telina 1 radacina da pastarnac
Hribi cu smântână și usturoi - o tocăniță aromată și delicioasă
Tocănița de hribi cu smântână este alegerea ideală. Este o rețetă simplă, dar gustoasă, perfectă pentru o masă rapidă sau o cină consistentă.
Flori de dovleac pane
cam 10-20 buc. faina - 200gr. oua - 2buc. sare - un praf
Ciuperci la tava
Pentru 6 portii:1 kg ciuperci2 oua100 g unt1 legatura de patrunjelsare si piper dupa gust
Gogonele pane
gogonele oua faina sare piper ulei
Somon aromatizat la grătar cu garnitură de orez
Când vine vorba de mese sănătoase și delicioase, somonul la grătar este, fără îndoială, una dintre cele mai bune opțiuni. Nu doar că este bogat în omega-3 și proteine de calitate, dar este și foarte versatil.Această rețetă de somon aromatizat la grătar cu garnitură de orez este perfectă pentru cei care vor să prepare rapid o cină nutritivă, dar fără să sacrifice gustul.
Iahnie de ciuperci
Pentru 5 portiiciuperci proaspete/conserva - 700 g/500 gulei - 100 mlceapa - 250 gvin alb - 50 mlpatrunjel verde - 1 legaturalamaie - 1 bucatapasta de tomate - 100 gsare1/2 cub MAGGI de ciuperci
Ciuperci deshidratate pentru iarnă
Ciupercile sunt o sursă excelentă de proteine vegetale și pot fi incluse într-o mulțime de rețete. Proaspete, murate sau deshidratate, ciupercile sunt delicioase indiferent de soi și de combinație. Astăzi vă propunem o metodă simplă prin care puteți deshidrata ciupercile. Se păstrează foarte bine peste iarnă și, astfel, aveți oricând la îndemână ciuperci pe care le puteți rehidrata. Puteți aplica metoda pentru orice soi de ciuperci, singura condiție este să aveți grijă să nu fie ciuperci otrăvitoare sau provenite din surse necunoscute.
Zucchini pane
-2 zucchini curatati si taiati felii -pesmet -oua batute -sare piper -ulei ptr prajit
Budinca de ciuperci cu cascaval
Pentru 10 portiiciuperci din conserva - 900 gceapa - 150 gmargarina - 250 gfaina - 150 gcascaval - 200 goua - 5 bucatilapte - 700 ml1 cub MAGGI de ciupercipesmet - 50 gsare si piper
Ravioli cu sos de lămâie, unt și busuioc
Ravioli cu sos de lămâie, unt și busuioc - această rețetă proaspătă și gustoasă se prepară în mai puțin de 30 de minute și este întotdeauna un succes!
Gulas de ciuperci
1 kg ciuperci proaspete, 3-4 cartofi, 1-2 cepe, 100 ml ulei, 1 lingura boia dulce, 1 lingurita coriandru, 1 lingurita faina, sare, piper.
Ciuperci coapte in aluat
ciuperci champignon - vreo 15, cred ca au fost un ou delikat vreo 60-70 gr faina 100 ml lapte 3 linguri de ulei
Ciuperci cu usturoi
1 kg ciuperci2 cepe mari1 capatina usturoi10 gr untsare si amestec de piper.
Ciuperci umplute cu spanac
o cutie ciuperci 500g,1 ceapa mare2 catei usturoispanac (o mana buna) oparit tocato rosiecascavalcondimente.
Palmieri din foietaj cu ciuperci
Știm că vă plac rețetele cu ciuperci, iar aceste gustări pe care vi le propunem astăzi sunt pur și simplu irezistibile. Combinația de aluat foietaj cu ciuperci este delicioasă, atât ca aperitiv, ca gustare sau atunci când aveți musafiri. Palmierii de foietaj cu ciuperci se fac foarte simplu, arată extrem de bine și pot fi savurați și reci, a doua zi, la micul dejun. Le puteți prepara și păstra câteva zile, într-un loc uscat și răcoros.
Burgeri cu ciuperci
Atunci când te gândești la burgeri, automat te gândești la acea bucată suculentă de carne, rumenită pe grătar și cu aromă de fum. Dar burgerii nu trebuie neapărat să conțină carne, ci pot fi făcuți și în varianta vegetală, cu ciuperci, brânză halloumi sau chiar pește. Astăzi vă prezentăm o rețetă foarte simplă de burgeri cu ciuperci. Este potrivită și pentru perioadele de post, pentru că puteți renunța la emmentaller și aveți un burger numai cu legume.
Pui cu alune si garnitura de orez
1 piept de pui taiat bucatele mici 200 gr alune pajite si sarate 1 ceapa 1 morcov 3 catei de usturoi 2 linguri sos de soia 1 lingurita faina 1 lingura bulion 1 cana supa de pui 1 fir ceapa verde putin ulei sare piper Pentru garnitura: 1/2 cana orez basmati 2 rosii proaspete 1 ceapa mica 1 catel de usturoi o lingurita faina cateva rondele ardei iute putin ulei sare piper
Chec de ciuperci si marar
3 cepe medii taiate cubulete (400 g) 2 cutii ciuperci sau 450 g ciuperci proaspete 5 oua la temperatura camerei 5 linguri de faina (100-125 g) 5 linguri de smantana (100ml) 1 legatura mare de marar 3 linguri de ulei sare si piper
Cotlet De Porc Cu Ciuperci
4 cotlete de porc sare piper 1 varf de cutit praf de usturoi 1 ceapa, tocata 200g ciuperci proaspete, taiate felii 300ml supa crema de ciuperci
Ciuperci umplute
Ciuperci albe proaspete 1 kgCeapa alba 1 bucCascaval clasic 100 gCarne de pui 200 gPatrunjel verde 1 legatura micaPiper negru un varf de linguritaSare 0.5 linguriteMaioneza 4 linguri
Musaca de post
1kg cartofi,2 morcovi,1 cutie ciuperci la conserva sau 500g ciuperci proaspete,2 cepe,piper, sarepasta de tomate2 linguri de pesmetulei, apa1 catel de usturoi
Rechin pane
2 bucati cotlete rechin sare condiment peste granule usturoi 2 oua faina pesmet ulei pentru prajit
Ficatei De Pasare Pane
ficatei pasare ou pesmet sare,piper,busuioc,cimbru
Supă cremă de ciuperci
O supă-cremă este întotdeauna o variantă sănătoasă și hrănitoare pentru prânz sau cină. Cu atât mai mult o supă-cremă de ciuperci, care sunt unele dintre cele mai sănătoase și hrănitoare legume, cu un număr mic de calorii și extrem de gustoase. Supa-cremă de ciuperci este ideală în sezonul rece, se face extrem de simplu și nu necesită foarte mult timp de preparare. În plus, este prietenă cu silueta, este foarte gustoasă atât caldă, cât și rece și poate ține locul unei mese, pentru că este foarte hrănitoare. Pentru supa-cremă de ciuperci puteți folosi orice tip de ciuperci doriți, de la banalele champignon, până la tipuri mai pretențioase și mai scumpe de ciuperci. Vă asigurăm că un mix de champignon și pleurotus, în proporții variabile, este ideal pentru cea mai gustoasă supă-cremă de ciuperci.
Pateuri cu ciuperci și mărar
Ce faci când ai de preparat un aperitiv rapid sau o gustare caldă și ai la îndemână doar un pachet de aluat foietaj și o caserolă de ciuperci? Te descurci cu ce ai și pregătești o porție de pateuri delicioase, pufoase și foarte practice. Astăzi vă propunem o rețetă simplă, dar foarte gustoasă, de pateuri cu ciuperci și mărar, potrivite atât pentru o masă rapidă, în familie, cât și pentru aperitive sau gustări, atunci când aveți musafiri. Se fac ușor, din ingrediente puține și la îndemână și sunt excelente alături de un pahar de bere.
Pui Backhendl - pui pane în stil vienez
Bucătăria austriacă este foarte bogată în preparate de tip pane. Să ne gândim numai la șnițelul vienez, devenit celebru în toată lumea. Dar nu numai pieptul de pui sau mușchiul de vită sau de porc pot fi gătite pane, ci și bucățile întregi de carne de pui, cum este și rețeta pe care v-o propunem astăzi. Puiul Backhendl nu este altceva decât pui pane, prăjit. Puteți prăji o jumătate de pui odată sau pe bucăți, depinde de dimensiunea puiului și de preferințele voastre. Puteți pregăti pui Backhendl pentru orice masă și orice ocazie, alături de o porție de cartofi și un sos de usturoi.
Tartine cu ciuperci
250-300 g ciuperci proaspete2 catei de usturoi, 50 ml vin alb, 2 linguri smantana,zeama de lamaie, sare, piper, patrunjel verde,felii cu paine prajita