Ciuperci pane cu garnitura
Ciuperci pane cu garnitura retete: cum gatesti ciuperci pane cu garnitura si cele mai gustoase retete de dovlecei pane cu garnitura, ciuperci pane umplute, zucchini pane, oua umplute pane, garnitura pentru somon, garnitura de conopida, dovlecei pane grecesti, ficat de porc pane, garnitura pentru carne de porc, garnitura pentru piept de pui.Ciuperci pane umplute
20 ciuperci, 2 linguri pate 1/2 ardei gras rosu, ceapa verde, sare, piper, 2 oua,faina, pesmet
Rulou de peste cu garnitura de legume
4 fileuri de pangasius, 100 g ciuperci, 50 g cascaval 8 fisii de ardei copt. Pentru garnitura: 4-5 cartofi, 1-2 morcovi mazare.
Pui pane cu morcov ras si garnitura
1 pui fiert portionat 1 morcov ras 4 linguri faina 4 linguri pesmet 3 oua condimente: sare piper paprika chili usturoi granulat condimente pentru friptura 100 ml ulei pentru garnitura: 2 morcovi 1 cartof 1 ceapa cateva frunze de spanac sau loboda cateva frunze de patrunjel pentru garnisit 2-3 linguri ulei
somon cu ciuperci pane
2 medalioane somon 4-5 ciuperci mari 1 ou 50 g faina marar sare si piper busuioc 100g smantana 1 ceapa mica lamaie.
Ciuperci pane - rețeta simplă și rapidă
Descoperă secretul ciupercilor pane crocante și savuroase cu rețeta noastră simplă și ușoară. Transformă o masă obișnuită într-o experiență culinară memorabilă.
Mușchi de vită cu sos gorgonzola și garnitură de ciuperci
Mușchiul de vită cu sos gorgonzola și garnitură de ciuperci este o rețetă rapidă, gustoasă și perfectă pentru orice ocazie. Încearcă-o la următoarea masă și bucură-te de un preparat delicios, direct la tine acasă.
Vinete umplute cu ciuperci și garnitură de cartofii aromați
Descoperă o rețetă savuroasă și sănătoasă de vinete umplute cu ciuperci și garnitură de cartofi aromați, perfectă pentru o masă în familie. Fie că ești vegetarian, cauți o alternativă la carne sau pur și simplu îți plac vinetele, această rețetă te va cuceri.
Ciuperci pane cu branza
400 g ciuperci proaspete Champignion, 2 oua, 150 g crema de branza (eu am avut cu aroma de ierburi de Provence), 50 g cascaval ras, o legatura de marar, un praf de sare, 100 g faina, 100 g pesmet, 150 ml ulei pentru prajit, un praf de piper, cateva scobitori din bambus
Conopidă pane cu garnitură de piure de cartofi
Această rețetă este ideală pentru serile în care vrei o masă gustoasă, dar nu ai mult timp la dispoziție. Conopida pane este o alternativă vegetariană la șnițele, iar piureul de cartofi este mereu un deliciu.
Pui la cuptor cu garnitura de ciuperci la gratar
1 pui intrego capatana de usturoi2 linguri de ulei , condimente1 kg ciuperci , 4 linguri de ulei, cateva bucatele de unt si cascaval
Rosii umplute, ciuperci de padure pane si aripioare grill
6 rosii de gradina 6 oua ulei 100 gr de cascaval 70 branza de oaie 400 gr de ciuperci de padure albi(bureti iuti) 150 ml lapte 100 gr de faina alba 6-7 aripioare de pui sare piper, pt gril,praf de usturoi
Halloumi prăjită - un deliciu unic. Preparare și trucuri utile
Halloumi prăjită la tigaie este un deliciu unic. Cu un gust specific și intens, se servește cel mai bine caldă.
Rulada umpluta de porc cu garnitura de orez
Pentru rulada de porc: 1 muschi de porc 1 gogosar acru sau un ardei gras rosu Cateva boabe de mazare 1 morcov mic Cateva ciuperci Castravecior murat 1/2 pahar vin alb sec Pentru garnitura: 1 pahar de orez cu bob lung 1 mana de mazare 1 morcov 1 ardei rosu 1 ceapa
Salata de cruditati cu surimi pane
Salata verde Ridichi Rosii Ceapa verde Praz Ardei kapia Castravete masline Branza telemea Surimi pane Dresing Mustar Zeama de lamiae Ulei din samburi de struguri
Vitel sote cu garnitura de gnochi si ciuperci
Pentru 4 portii: 500 gnochi (galuste din cartofi) 500 g carne de vitel 400-500 g ciuperci (proaspete) Legume: 1-2 morcovi 2-3 cepe 1 ardei gras Ulei de floarea soarelui si ulei de masline Bulion (suc de rosii) condimente sare
Mini Cascaval Pané cu salata de vara
4 rosii de marime medie, bine coaptecateva frunze de salata proaspatao jumatate de legatură de patrunjelo lingură de ulei de maslinezeama de la o jumătate de lamâieo cutie de Delaco Mini Cascaval pané.
Cotlet umplut cu garnitura de fasole verde, ciuperci si porumb
1 bucata de cotlet ( eu am ales o bucata de vreo 800 grame avand in vedere nr redus de membri din familie respectiv 3 insa cantitatea o alegeti in functie de necesitati) 200 grame carne tocata (din care am preparat o compozitie de carnat impreuna cu 3 catei de usturoi 2 lingurite boia rosie piper sare dupa gust) putina mazare congelata si porumb din conserva cate 1 lingura din fiecare 3 morcovi 2 mere 1 ceapa 1 telina mica(sau o bucatica de vreo 50 grame dintr-o telina mare) 100 ml vin alb sare si piper Garnitura: 1 borcan de fasole verde din provizile mele depozitate la camara 300 g ciuperci champignion 2 linguri de porumb din conserva 1 felie de unt (cam vreo 30 grame) sare si piper
Pastai pane cu mujdei
Pastai pane: - 350 grame pastai de fasole - 2 oua - 2 linguri faina - 2 linguri pesmet - 2 linguri lapte - sare piper - ulei Mujdei: - 1 capatana de usturoi - 1 lingurita ulei de masline - sare piper - 1 ceasca apa
Pui Umplut Cu Garnitura Si Sos
piept de pui, branza Gouda (in loc de cascaval), branza Feta, smantana, marar, usturoi, condimente (la alegere), coniac, cartofi pentru garnitura
Tortellini cu cod pane
2 flileuri de cod 2 linguri de faina 1 pachet 250g torttelini 10 ciuperci medii 150g smantana lichida coarja rasa de la o lamaie branza tip parmezan 8 linguri ulei de masline piper si sare
Muschi de porc impletit pe pat de ciuperci
* 1 kg muschi de porc* cimbru uscat* oregano uscat* maghiran uscat* busuioc uscat* boabe piper mozaic* coriandru boabe* 4 catei usturoi* 100 ml vin* ulei de masline* sare de marePentru garnitura:* 500 g ciuperci de padure* ceapa verde* 50 ml vin alb* 2 rosii* sare, piper
Ficatei de pui cu garnitura de orez
400 g ficatei de pui 3 linguri ulei de masline piper,sare Garnitura: 100 g orez- Unkle Ben la pungutza 50 g unt sare,piper
Rulouri din piept de pui cu ciuperci
Va ofer un preparat care nu este tocmai "de vara" dar ii putem pune alaturi ca si garnitura un sote din orice legume doriti. Eu prefer un sote de fasole verde cu ceapa si marar. Voi puteti sa ii alaturati ceea ce va place. Iata ingredientele: - un piept de pui pregatit ca pentru snitele - o cutie de ciuperci din conserva sau 500 g ciuperci crude - 2 cepe potrivite ca marime - 2 oua - un morcov mic fiert taiat fasii - marar patrunjel - sare piper
Ciuperci la tigaie (sote) cu usturoi. Sunt moi și fragede, ușor rumenite și cu o aromă bogată
Încercați această rețetă de ciuperci la tigaie și s-ar putea să nu mai gătiți niciodată ciupercile în alt mod. Ciupercile sotate în unt sunt moi și fragede, ușor rumenite.
Rulada de porc cu garnitura de cartofi
1 muschi de porc-1 kg 1 bucata de carnat cam 250g 2-3 filete de pipt de pui sare,piper,delikat knor sfoara de bucatarie garnitura de cartofi: -4-5 cartofi fierti 150g cascaval 20 g unt 150g smantana patrunjel tocat fin
Risotto cu ciuperci - rețeta ușoară și rapidă
Risotto cu ciuperci este o rețetă ușoară și rapidă, cu ingrediente simple și aromate. Prepară un risotto cremos perfect în doar 30 de minute!
Galantina de pui/cu garnitura
-Un pui -o lingura mustar -satfide 50 g -un morcov -piper 10 g -condimente de pui -mazare 50 g -pastirnac taiat cuburi -2 oua -un plic gelatina Pentru garnitura - cartofi noi 350g taiati in lung -bacon /costota 300g taiata julien -capa 100g tatata solzisori -cascaval ras 200g -busuioc20g -delikat 15 g -ulei de masline,10 g boia dulce
Ciuperci la cuptor pentru vegetarieni.
1/2 kg ciuperci champignon2 pahare lapte2 oua ciuperci uscate ( sare cu ciuperci )sarepiper mozaic macinatmarar uscatpatrunjel uscat1 pahar ulei+unt topit
Pui cu garnitura de legume
4 copane de pui 1 pahar cu vin alb 2 pahare de apa Ulei Condimente: sare piper cimbru oregano boia de ardei dulce rozmarin Garnitura: amestec de legume cu orez mazare morcov si porumb
File de peste cu garnitura de orez
3 fileuri de peste condimente pentru peste o ceapa un catel de usturoi 150 g ciuperci 2 morcovi 250 g orez putina faina pentru peste ulei sare piper o lingurita curry oregano busuioc si 50 g parmezan.
Pollo italiano
ingrediente pentru 4 portii 800gr piept de pui 200gr ciuperci 200gr cascaval o legatura patrunjel 1 gr piper pentru sos 100 gr smantana 100 gr maioneza 2 catei de usturoi 1 gr piper 5 gr sare Garnitura 500 gr cartofi
Frigarui cu piept de pui si legume
2 buc piept de pui dezosat2 ardei grasi1 ceapa1 rosiecondimenteGarnitura: Cartofi prajiti si ciuperci cu cascaval si ceapa verde la cuptor
Ficatei cu legume si sos de hribi
1/2 kg ciuperci 2-3 catei de usturoi vin condimente Sos: 300 g hribi 1 ceapa cimbru sare 200 ml smantana 1 ceasca supa se pui 1 lingura faina 1 lingura coniac sare piper Garnitura: 1 morcov 1 radacina de telina 1 radacina da pastarnac
Friptura de porc umpluta cu ficatei, cu garnitura de varza dulce si cartofi
1,5 kg carne porc sare piper Umplutura: 200 g ficatei de pui 200 g carne tocata 1 legatura ceapa verde ardei gras colorat 150 g ciupercute fierte 1-2 oua amestec condimente cu boia afumata Texas BBQ Rub sare de mare iodata Kamis salvie patrunjel verde 2 linguri ulei 200 ml vin alb Garnitura: Cantitati in functie de cata garnitura doriti sa faceti: varza proaspata cartofi usturoi ceapa smantana marar verde patrunjel verde sare de mare iodata Kamis piper
Sunculita afumata cu garnitura de orez si legume
500 gr sunca afumata 2 cepe verzi o ceapa uscata 2-3 catei de usturoi un ardei galben un ardei rosu 2 ciuperci 2-3 linguri de vin alb ulei sare si piper 250 gr orez o punga de legume sare,piper
Iepure toscan cu rozmarin
Ingrediente: 2 pulpe de iepure (cele din spate au mai multa carne) 1 fir de rozmarin verde 1 capatana usturoi 1 ceapa mica 2 linguri ulei de masline 1/2 pahar de vin alb sec sare piper Garnitura: ciuperci la tigaie cu ceapa ardei si patrunjel
Curry Chicken, Pui cu Curry
Carne de pui, curry, ceapa, ardei, ciuperci, usturoi, vin alb, frunze de lime(optional), 1 conserva lapte de cocos, frunze de curry(optional), patrunjel. Pentru garnitura: orez, orz, mazare verde congelata, ceapa, morcovi, tulpina de telina,
Hribi cu smântână și usturoi - o tocăniță aromată și delicioasă
Tocănița de hribi cu smântână este alegerea ideală. Este o rețetă simplă, dar gustoasă, perfectă pentru o masă rapidă sau o cină consistentă.
Flori de dovleac pane
cam 10-20 buc. faina - 200gr. oua - 2buc. sare - un praf
Snitele de vac~a ^in sos de wiskey (Bifes de Vitela com Molho de U'isque)
Pt. 4 persoane : 800 gr. snitele de vac~a am folosit Angus beef sare si piper proasp~at m~acinate 3-4 linguri ulei de m~asline 1 p~ah~arel de wiskey 3-4 c~atei de usturoi tocati 1 lingurit~a amidon de porumb ( maisena) 200 ml de ap~a optional c^ateva ciuperci rozmarin proasp~at Pt. garnitur~a : cartofi dulci
Ciuperci la tava
Pentru 6 portii:1 kg ciuperci2 oua100 g unt1 legatura de patrunjelsare si piper dupa gust
Surimi cu garnitura de orez
400g surimi 1/2 lamaie 1 ou 100ml apa 150g faina 1 praf cayeen 1 praf curry Sare Piper alb Ulei de palmier pt prajit Pt. garnitura de orez: 1 cana orez 3 cani apa 100g mazare verde congelata 1 lingura ulei masline Sare Piper alb Pt d'ecor: 100g rosii Praz Patrunjel
Mazare cu garnitura de cartofi si salata
o cutie mazare o ceapa o lingura yzarzavat de la borcan 2 linguri sos de rosii sare piper 6 cartofi pentru garnitura Salata: o slata verde mica 1/2 ardel rosu 1/2 ardel verde 1/2 castravete proaspat 2 linguri ulei de masline 2 linguri zeama de lamaie sau o lingura otet
Gogonele pane
gogonele oua faina sare piper ulei
Ciolan cu bere si garnitura de cartofi
Pentru prepararea ciolanului de porc:un ciolan de porc;cativa catei de usturoi;200 ml supa de carne;Garnitura:cartofi taiati felii;usturoi necuratat ; sare, piper; patrunjel;mustar dijon; otet de vin alb; ulei de masline;cateva cubulete de unt; sare, piper;1 cutie de bere blonda (500 ml);
Iahnie de ciuperci
Pentru 5 portiiciuperci proaspete/conserva - 700 g/500 gulei - 100 mlceapa - 250 gvin alb - 50 mlpatrunjel verde - 1 legaturalamaie - 1 bucatapasta de tomate - 100 gsare1/2 cub MAGGI de ciuperci