Crema de cocos raw

Crema de cocos raw retete: cum gatesti crema de cocos raw si cele mai gustoase retete de paine raw vegan, retete raw vegane rapide, friptura de cocos la cuptor, bilute cu nuca de cocos, rulada cu nuca de cocos, supa thailandeza cu creveti si lapte de cocos, cocos intreg la cuptor, chec cu mac si cocos, prajitura cu cocos fara coacere, prajitura cu portocale si nuca cocos.

Crema De Cocos Raw Cu Zmeura

Avem nevoie de: -1 cocos proaspat -1 lingura miere -zmeura congelata

Crema De Cocos Raw Vegana

Asadar, avem nevoie de: -1 nuca de cocos -75 gr. faina de migdale -miere, dupa gust (eu am avut miere de menta) - zeama de la 1/2 lamaie

Tarta De Ciocolata Raw

Pentru blatul de tarta raw 3/4 cana seminte de floarea soarelui crude 6 linguri pline boabe de struguri 4 smochine mari curatate de coaja 2 linguri cacao 2 linguri nuca de cocos maruntita neindulcita un varf de scortisoara un varf de sare Pentru budinca de ciocolata raw 2 avocado 1/2 cana nectar de agave 1/4 cana cacao 2 linguri lapte de cocos un varf de sare scortisoara dupa gust (optional) 1 lingura extract de vanilie 1 lingura cafea macinata

Tarta Raw Cu Nuci Si Mac

Pentru crusta: o cana de nuci; 1/2 cana de fulgi de cocos colorati; 3 linguri de miere; o sticluta mica de esenta de vanilie; Pentru crema: o lingura de miere o lingura de mac. Topping de ciocolata: 2 lingurite de miere, 2 lingurite de cacao zeama de lamaie dupa gust.

Cheesecake Raw Cu Zmeura Si Piersici

Pentru baza: 100g caju 4lg sirop agave 60ml ulei de cocos 1lg extract de vanilie (sau semintele de la o pastaie) 1lgurita sare de mare 4lg suc de lamaie Pentru crema: 250g caju inmuiate in apa pt 2 ore 80ml ulei de cocos 230ml suc stors de lamaie 2lg extract de vanilie un varf de sare de mare 180ml sirop agave 4 piersici (facute piure) zmeura pentru decor

Tort Raw In Degrade

Pt. blatul alb avem nevoie de: -250 gr. fulgi de migdale -200 gr. fulgi de cocos -2 lingurite pudra de psyllium -cateva picaturi extract de menta (preferata mea) -50 ml ulei de cocos Pt. blatul rosu avem nevoie de: -putina sfecla rosie data prin razatoarea fina -200 gr. migdale -50 ml ulei de palmier -1 lingura de miere -cateva picaturi extract de vanilie (al meu e home-made) Pt. crema alba avem nevoie de: -150 gr. caju -putina apa -miere dupa gust (eu am pus cca 4 linguri) -50 ml ulei de palmier -1 lingurita pudra de psyllium Pt. crema roz avem nevoie de: -1 banana -200 gr. fructe de padure congelate (zmeura si mure) -10 ml ulei de cocos -10 ml ulei de cacao -3-4 linguri de miere -cativa fulgi de cocos (optional)

Rețetă Trufe Raw

-10 curmale fara samburi -10 caise dezhidratate -100 gr migdale -100 gr nuci -50 gr fulgi cocos -1 lingura pudra roscove -50 gr seminte canepa -100 gr unt cacao -2 linguri miere (daca se cere)

Prajitura Raw Cu Morcovi Si Glazura De Nuci

350g morocv proaspat razuit 150g curmale 122g nuci 50g merisoare uscate (sau caise uscate) 50g nuca de cocos razuita 1/2lg scortisoara macinata un varf de ghimbir proaspat razuit sucul de la jumatate de lamaie un vf de sare Pentru glazura de nuci: 150g caju, inmuiate pentru cel putin 2 ore, apoi stoarse 125ml apa (mai multa daca e nevoie) 4lg sirop de artar sucul de la 1/2 de lamaie 250g ulei de cocos (topit)

Tarta Raw Cu Ciocolata Si Curmale

Pentru crusta ( “blatul” ): o cana de curmala, o cana de seminte de floarea soarelui, cacao (2- 3 linguri); Pentru crema: 1/2 cana de miere, 1 banana, cacao (2-3 linguri); Pentru ornat: fructe diverse ( kiwi, in cazul meu).

Bomboane Raw Vegan

Lista ingrediente: 4 linguri cu stafide, 4 linguri cu zahar, 2 linguri de unt, 3-4 biscuiti zdrobiti (nu se folosesc biscuiti cu crema! Se pot folosi si piscoturi zdrobite) 1 lingura cu varf de cacao de cea mai buna calitate.

Pasta Picanta Din Dovleac Si Avocado (raw Vegana)

2 avocado taiat cubulete 1/4 dovleac placintar taiat in bucati mici 2 linguri mustar raw 1 ceapa mica (rosie) taiata marunt 1 lingura zeama de lamaie 1 lingurita pasta de ghimbir proaspat 2 linguri sos de soia Tamari Shoyu 1 /2 legatura patrunjel tocat marunt 1 lingurita praf de usturoi 1 /2 lingurita turmeric germeni de floarea soarelui

Branza Raw Din Caju

1+1/2 cani caju 1/3 cana apa 2 lingurite suc de lamaie (proaspat stors) 2 catei usturoi un varf de sare

Telemea Braziliana Raw Vegana

* 2 cani nuci braziliene inmuiate timp de 2 h sau chiar uscate * 3 cani de apa sau cat cere compozitia * 2-3 pastile probiotice

Desert Raw Vegan

100 g curmale 50 g goji 50 g s^amburi de nuca 30 g s^amburi de caise 20 g fulgi de ovaz 20 g fulgi de secara 20 g fulgi de nuca de cocos 20 g seminte de floarea soarelui 20 g seminte de in 20 g seminte de c^anepa 10 g pudra de roscove doua linguri cu ulei de nuca presat la rece doua linguri cu ulei de sofranel 50 ml lapte din soia nemodificta genetic

Pasta Picanta Din Cartofi Dulci (raw Vegan)

1 cartof dulce taiat cubulete 1 avocado taiat cubulete 1 lingurita mustar raw 1/2 cana pulpa de nuca (rezultata de la lapte) 1/2 lamaie zeama 1/2 ceapa taiata marunt 1/2 legatura patrunjel taiat marunt 5 linguri ulei de floarea soarelui presat la rece 1/2 lingurita chimen macinat sare de Himalaya dupa gust piper dupa gust sos de soia Shoyu

Spaghetti Raw Din Dovlecei

2 zuchini sau 2 dovlecei curatati de coaja 1 kg rosii pentru sos 1-2 catei usturoi 1/2 lingura ulei presat la rece 1/4 lingurita mix de condimente 1 crenguta din urmatoarele: marar, cimbru, patrunjel sare dupa gust

Cremă de cocos pentru prăjituri și torturi

Atunci când vine vorba despre deserturi, puteți urma rețete clasice, sau puteți improviza o prăjitură care să se potrivească propriilor gusturi și nevoi. Foile de prăjitură sau blatul clasic pot fi umplute cu orice cremă vă place și, astfel, să obțineți un desert personalizat.  Astăzi vă propunem o cremă de cocos simplă și delicioasă, care de potrivește atât la torturi, cât și la prăjituri. Se face ușor, din ingrediente la îndemână și o puteți folosi în orice combinație vă place. 

Negresa Raw

200g nuci 200g nuci pecan, injumatatite 170g curmale inmuiate in apa pt 10 minute 1/2 banana 110g pudra de cacao un vf de sare 2lg de apa (cat sa ajute la procesarea ingredientelor) 2lg extract de vanilie

Prajitura cu crema de lapte si cocos

Blat: 6 oua 6 linguri de zahar 6 linguri faina 6 linguri ulei 1 praf de copt Crema: 670 ml de lapte 70 g amidon de porumb 3 linguri de zahar 70 g ciocolata neagra cu crema de cocos 2 linguri cacao 170 g unt 100 g zahar pudra 6 linguri nuca de cocos 100 g nuca de cocos pentru lapte Glazura: 1 ciocolata cu crema de caramel (100 g) 2 linguri ulei

Cheesecake cu cremă de cocos

Atunci când aveți poftă de un desert cu brânză, cheesecake-ul este cea mai bună alegere. O prăjitură pretențioasă în opinia unora, mai ales dacă vorbim despre varianta cu coacere, dar delicioasă și potrivită pentru absolut orice ocazie.  Rețeta pe care v-o propunem astăzi este una ceva mai elaborată. Un cheesecake cu coacere, servit cu o cremă ușoară de cocos. Un desert ideal mai ales în sezonul cald, cu o notă fresh și o aromă subtilă de cocos. 

Zacusca Raw (fara Foc)

* 1 cana rosii uscate din timpul verii * 1 cana ardei uscati * 1/2 ceasca vinete uscate * 2 catei usturoi * 3 Lg ulei masline presat la rece * 1 lg cimbru proaspat tocat * 1/2 lg frunze telina proaspata tocata * sare dupa gust * 1/2 ceasca apa filtrata

Tort cremos de ciocolata cu cocos

Pentru blatul de ciocolata:113g unt nesarat, la temperatura camerei397g zahar tos11g ciocolata amaruie4 oua106g faina1 lingurita praf de copt1/2 lingurita bicarbonatun varf de sare240g lapte de cocos1 lingurita esenta de cocos1 lingurita esenta de vaniliePentru crema de cocos:120g unt14g faina1 lingurita esenta de nuca de cocos1 lingurita extract de vanilie1 lingurita lapte de cocosun varf de sare227g zahar pudra190g crema de branza fina

Salata De Fennel Cu Sos Picant De Avocado (raw Vegan)

Salata 3 bucati fennel taiat felii subtiri 2 morcovi taiati cu Feliator legume orizontal 2 linguri ulei de migdale presat la rece sare de Himalaya dupa gust Se amesteca. Sos 2 linguri mustar raw 1 avocado taiat cubulete 1 lamaie zeama 5 linguri ulei de migdale presat la rece sare de Himalaya dupa gust piper dupa gust

Briose Raw Cu Fructe De Padure

Avem nevoie de: -fructe uscate (eu am folosit din productia proprie: piersici, pere, praf de pere, prune,pudra de mere) -putina miere (dupa gust) sau siropuri (ce aveti prin casa--ideal ar fi cel de agave) -pudra de migdale -pudra de cocos -putina pudra de psyllium, ca sa lege compozitia (optional) -extract de vanilie (eu l-am folosit pe cel facut de mine) -putina cacao (sau, si mai bine, pudra de roscove--buna pt. copii, ca sa nu-i agitam , dar si pt.persoanele cu intoleranta la cacao/cofeina) -arome,optional -fructe proaspete sau congelate, pt decor (eu am avut fructe de padure culese din curte)

Tort Pina Colada cu ananas și cremă de cocos

Nu ai nevoie de o ocazie specială pentru a prepara un tort delicios și apetisant, pentru întreaga familie. Desertul care nu lipsește de la nicio zi onomastică sau de naștere poate fi savurat în orice moment sau cu orice ocazie.  Tocmai de aceea, astăzi ne-am gândit să vă propunem o rețetă de tort pina colada, adică un tort cu ananas și cocos, ușor de făcut, răcoritor și delicios, care va fi pe placul întregii familii. Îl puteți asambla pe un singur strat, pe două sau trei, în funcție de dimensiunea tăvii în care coaceți blatul și de cât de înalt vă va ieși. 

Tarta cu lime si cocos

Bucura-te de un gust tropical cu aceasta tarta cu lime si nuca de cocos. Reteta este simpla, dar aromele iti vor impresiona cu siguranta oaspetii.

Cheesecake cu cocos si fructul pasiunii

Acest cheesecake este desertul perfect si sofisticat pe care il cautai pentru evenimentele speciale.

Frișcă de cocos

Frișca naturală este cea mai bună atunci când aveți de preparat un desert, un tort sau o prăjitură. O puteți face din smântână lichidă, din lapte sau varianta vegetală, din lapte de cocos.  Frișca de cocos este foarte ușor de făcut, aromată, parfumată, cremoasă și mai ales vegetală. Poate fi savurată inclusiv în perioadele de post și de către vegetarieni.

Pate De Ciuperci Raw Vegan

avem nevoie de: -1 palarii mari de ciuperci champignon maruntite -1 lingurita pudra de susan cred (sau putina pasta de susan cruda) -1 praf de sare neiodata -1 lingurita mica-mica pudra de busuioc si cimbru in amestec -1 praf pudra de chimen -1 praf pudra de ghimbir -1 fir ceapa verde -putin marar proaspat (optional)

Mini Tarte Cu Mere Si Fistic Raw

Pentru umplutura: 2 cani faina de nuci 1 lingura scortisoara 2/3 cana unt de cacao 2 mere taiate felii 4 linguri fistic inmuiat, uscat si feliat un varf de sare Pentru aluat: 1 cana faina de migdale 1 lingura unt de floarea soarelui 1/2 cana apa 1 lingurita drojdie nutritionala un varf de sare O cana = 250g

Cheesecake Raffaello

Cheesecake combinat cu Raffaello. Cât de bine sună? Pe cât de bine sună și arată, pe atât de gustos este. Un cheesecake elaborat, care are nevoie de puțină atenție și răbdare, dar vă asigurăm că rezultatul final merită efortul.  Sunt o mulțime de rețete de cheesecake, cu sau fără coacere, mai simple sau mai elaborate. Rețeta despre care vorbim astăzi este una dintre cele mai spectaculoase feluri de cheesecake. O puteți prepara pentru orice ocazie, chiar și pe post de tort aniversar, pentru că este delicioasă și arată senzațional. 

Tarta Raffaello

Ingrediente blat: - 350 gr biscuiti digestivi - 150 gr unt moale Ingrediente crema: - 400 ml lapte cocos - 6 linguri zahar - 6 foi gelatina (10 gr) - 500 gr mascarpone - 100 ml pina colada (lichior cocos) - raffaello * fulgi de migdale * fulgi de cocos

Placinta cu crema de cocos

O placinta este intotdeauna o idee buna, iar azi iti propunem una cu crema de cocos.

5 restaurante din București unde să mănânci dacă ești raw-vegan

Veganii, vegetarienii sau raw-veganii au la dispoziție câteva locuri interesante unde pot ieși la masă sau de unde pot comanda mâncare delicioasă.

Mousse de ciocolată cu mentă

Descoperă o rețetă vegană de mousse de ciocolată cu mentă, un desert sofisticat care îmbină indulgența ciocolatei cu răcoarea revigorantă a mentei. 

Inghetata De Avocado Si Cocos

Combinatia dintre nuca de cocos, avocado si lime este absolut magica si este atat de simplu de preparat incat si copiii o pot face.

Tort Angel cu cocos si lime

Nu degeaba se numeste tort Angel - aromele lui te fac sa te simti in Rai.

Tartă de cocos cu fructe (de post)

Deserturile vegane sau de post pot fi o adevărată provocare pentru cei care nu sunt obișnuiți cu ele. Oricât ar părea de greu, laptele, ouăle, untul sau frișca naturală pot fi înlocuite foarte ușor cu ingrediente de origine vegetală, pentru a ne putea bucura în continuare de deserturile favorite și în perioada postului.  Astăzi vă propunem o tartă pe bază de cocos, vegetariană, de post, delicioasă și ușor de făcut. Aveți nevoie de câteva ingrediente plus fructe proaspete pentru decor. 

Tort simplu cu blat de cocos si crema cu portocale

BLAT6 albusuri1 galbenus10 linguri zahar8 linguri faina(rase)1 praf de copt2 linguri nuca de cocosesenta de vanilieCREMA5 galbenusuri700 ml lapte2 linguri amidon1 plic gelatina5 linguri smantana150 g zaharzahar vanilatzeama de la 2 portocale

Budinca De Orez Cu Cocos

Aceasta budinca de orez se face foarte usor cu orez gata fiert. Este o reteta rapida care este gata in 20 de minute.

"Fructe" din biscuiti si nuca de cocos.

200g biscuiti obisnuiti,200 g cocos alba,250g zahar pudra,150g jeleuri,8 linguri gem caise,2 linguri nuca cocos galbena,2 linguri nuca cocos rosie.

Budinca De Craciun Cu Cirese

150g alune, inmuiate in apa rece peste noapte 150g caju, inmuiate in apa rece peste noapte 80ml suc de cirese 160ml nectar de cocos 165ml ulei de cocos 90g nuca de cocos deshidratata 225g zmeura congelata 75g cacao 1 lingurita scortisoara 1 lingurita ienibahar 1/2 lingurita nucsoara 1/2 lingurita ghimbir 1/2 lingurita cuisoare coaja rasa de la 1 portocala 90g ciocolata tocata 500g cirese fara samburi 125ml crema de nuca de cocos 1 linguri pasta de vanilie fulgi de nuca de cocos

Tort cu crema de nuca de cocos verde

4 oua+1 galbenus 4 linguri faina 4 linguri zahar 1 praf de copt 4 linguri apa 1 budinca de nuca de cocos 500 ml lapte 2 linguri zahar 1 zahar vanilat 1 praf pentru frisca 1 glazura caramel nuca de cocos verde zmeura si mure pentru ornat

Tort Colibri

Un tort divin pe care trebuie neaparat sa-l incerci!

Tort cu ananas, frisca, cocos si capsuni

Blat : 6 oua 180 g zahar 1 plic zahar vanilat 100 g faina 100 g amidon alimentar 4 lg cacao 2 lgt praf de copt Crema : 500 g mascarpone 200 g smantana sucul de la 1 lamaie 250 g zahar pudra cu aroma de vanilie 15 g gelatina granulata (1 plic si jumatate) 200 ml frisca lichida 1 conserva ananas (850 g) Decor : 200 ml frisca lichida 50 g cocos bomboane de cocos ananas proaspat/capsuni/fulgi de cocos

Tort cu cocos si crema de lamaie

Pentru blaturile de aluat o2 1/4 cesti faina cernuta o1 1/2 ceasca zahar o1 ceasca nuca de cocos prajita o2 lingurite praf de copt o1 lingurita sare o 1/2 ceasca ulei o7 oua separate o 3/4 ceasca apa o1 lingurita esenta de vanilie o3 albusuri o3 linguri zeama de lamaie Pentru crema de lamaie o zeama de la 1 lamaie o6 oua o2 galbenusuri o1 ceasca zahar o200 gr unt sau margarina Rama o2 lingurite coaja rasa de lamaie o4 lingurite esenta de lamaie Pentru crema de cocos o4 linguri zahar pudra o2 lingurite amidon de porumb o200 ml frisca lichida o 1/2 lingurita vanilie o1 ceasca nuca de cocos prajita plus pentru ornat

Prajitura raffaello cu nuca de cocos

Ingrediente blat:- 6 oua- 6 linguri zahar- 6 linguri ulei- 6 linguri faina- 1 jumatate de lingurita praf de coptSirop:- 200 ml. apa- 3,-4 pliculete zahar vanilinatCrema:- 250 ml. lapte- 200 g. ciocolata alba- 8 lg fulgi de nuca de cocos- 6-7 lg frisca batutaOrnat: - fulgi de nuca de cocos

Tort de branza cu Raffaello

120g biscuiti simpli,60g unt moale,1 cutie lapte de cocos (400g),7g agar-agar (sau 8g gelatina dizolvata in 50ml apa),50g zahar (sau 80-100g ca sa iasa mai dulce),1-2 linguri lichior de cocos (optional),250g branza-crema la temp. camerei (sau pusa cateva secunde la microunde),bomboane Raffaello,20g fulgi de cocos.

Eclere cu crema de vanilie si nuca de cocos

Eclere: 4 oua 2 cani cu apa plata 1 cana cu ulei 2 cani faina un praf de sare Crema: 150 g zahar tos 200 g nuca de cocos 2 pach budinca vanilie 1 plic zahar vanilat 1 cana apa plata Ornare: 1 tableta ciocolata ( 100 g) 100 g margarina ( unt)

Prajitura cu crema de lamaie si cocos

Pentru foi: 10 linguri de lapte 10 linguri de zahar 10 linguri de ulei 2 oua un amoniac stins cu otet faina cat cuprinde Pentru crema: 1 litru de lapte 8 linguri de faina(se poate inlocui cu amidon Gustin) 6 linguri de zahar zeama de la 2 lamai un pachet de unt 82% grasime Pentru decor: nuca de cocos