Lasagna (raw Vegan)
Timp total 30 minute

Ingrediente

  • Taitei din dovlecel zucchini
  • 6 dovlecei zucchini mici
  • 1 lingurita sare de Himalaya
  • Dovleceii se curata de coaja si se feliaza subtire cu ajutorul unei mandoline. Se pun feliile intr-un castron
  • presarate cu sare
  • si se lasa sa stea cateva ore. Scurgem apa pe care au lasat-o.
  • Branza de caju
  • 2 cani caju hidratate 2-6 ore in apa de izvor
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • 2 linguri drojdie inactiva
  • sare de Himalaya dupa gust
  • Se amesteca toate ingredientele in robotul cu lama in S.
  • Sos de rosii
  • 6 rosii cherry
  • 1/2 cana rosii uscate
  • hidratate 20 minute in apa de izor
  • 1 lingura ulei extra virgin de masline
  • 1 catel de usturoi pisat
  • 1 lingurita oregano uscat
  • 1/2 lingurita busuioc uscat
  • 1/2 lingurita majoran uscat
  • sare de Himalaya dupa gust
  • peperoncini sau chili pepper
  • dupa gust
  • Se amesteca usor toate ingredientele in robotul cu lama in S. Putem folosi functia puls ca sa ramana bucatiile de rosii mai mari.
  • Sos pesto de busuioc
  • varianta de iarna
  • 2 cani spanac
  • 2 linguri busuioc uscat maruntit fin
  • 1/2 cana seminte de pin
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • sare de Himalaya dupa gust
  • apa de izvor cat este necesar
  • Se amesteca in robotul cu lama in S.
  • Ornare
  • masline Kalamata
  • germeni de ridiche rosie