Timp total 30 minute
Ingrediente
- Taitei din dovlecel zucchini
- 6 dovlecei zucchini mici
- 1 lingurita sare de Himalaya
- Dovleceii se curata de coaja si se feliaza subtire cu ajutorul unei mandoline. Se pun feliile intr-un castron
- presarate cu sare
- si se lasa sa stea cateva ore. Scurgem apa pe care au lasat-o.
- Branza de caju
- 2 cani caju hidratate 2-6 ore in apa de izvor
- 2 linguri zeama de lamaie
- 2 linguri drojdie inactiva
- sare de Himalaya dupa gust
- Se amesteca toate ingredientele in robotul cu lama in S.
- Sos de rosii
- 6 rosii cherry
- 1/2 cana rosii uscate
- hidratate 20 minute in apa de izor
- 1 lingura ulei extra virgin de masline
- 1 catel de usturoi pisat
- 1 lingurita oregano uscat
- 1/2 lingurita busuioc uscat
- 1/2 lingurita majoran uscat
- sare de Himalaya dupa gust
- peperoncini sau chili pepper
- dupa gust
- Se amesteca usor toate ingredientele in robotul cu lama in S. Putem folosi functia puls ca sa ramana bucatiile de rosii mai mari.
- Sos pesto de busuioc
- varianta de iarna
- 2 cani spanac
- 2 linguri busuioc uscat maruntit fin
- 1/2 cana seminte de pin
- 1 lingura ulei de masline
- 1 lingura zeama de lamaie
- sare de Himalaya dupa gust
- apa de izvor cat este necesar
- Se amesteca in robotul cu lama in S.
- Ornare
- masline Kalamata
- germeni de ridiche rosie