Foietaj cu crema de vanilie si fructe

Foietaj cu crema de vanilie si fructe retete: cum gatesti foietaj cu crema de vanilie si fructe si cele mai gustoase retete de foi cu miere si crema de vanilie, tarta cu mere si crema de vanilie, crema fiarta de vanilie, foietaj cu branza dulce si stafide, tarta cu fructe si budinca, mini tarte cu budinca si fructe, tort cu crema de iaurt si visine, tort cu crema de zahar ars si mere, prajitura cu foi caramel si crema de ness, prajitura cu piscoturi si crema ciocolata.

Foietaj Cu Fructe De Padure Si Crema De Vanilie

Un desert care este gata in numai 30 de minute este oricand o alegere buna.

Foietaj cu frisca si fructe

200 gr foietaj congelat o lingura zahar pudra 250 gr frisca lichida indulcita fructe mici: afine si coacaze rosii

Tarta cu fructe si crema de vanilie

1 blat de tarta din:4 oua,4 linguri faina,3 linguri zahar,2 pachetzele de zahar vanilat1 varf de cutzit praf de copt.Crema:1/2 Lapte40 g amidon5-30 g zahar1/2 baston de vaniliefructe dupa dorinta

Tarta Cu Fructe De Padure Si Crema Mascarpone

Aceasta tarta decadenta cu crema de mascarpone si vanilie este un mod simplu si minunat de a incheia o masa.

Foietaj cu fructe de p~adure

800 gr.aluat foietaj din comert 300 gr. fructe de p~adure 500 gr. br^anz~a proasp~at~a (Speisequark) 250-300 gr. zah~ar zah~ar pudr~a 4 ou~a 1 ou pt. uns gris optional coaj~a de l~am^aie esent~a...

Tort naked cu cremă mascarpone și fructe de pădure

Torturile ”naked” sau torturile dezbrăcate au devenit din ce în ce mai populare în ultima vreme. Au ajuns să fie comandate inclusiv la nunți și evenimente, în ciuda aspectului neterminat. Numele lor vine de la faptul că nu sunt îmbrăcate în cremă, ci lasă să se vadă straturile de blat și de umplutură. Puteți face un tort naked din orice combinație de blat cu cremă. Rețeta pe care v-o propunem astăzi este una ușoară, răcoroasă și ușor acrișoară, numai bună pentru sezonul cald. Combinația de cremă mascarpone cu fructe de pădure este delicioasă de fiecare dată. Ca să nu mai vorbim de alăturarea cremei albe cu fructele colorate puternic. Veți obține un tort delicios și foarte aspectos, pe care îl puteți pregăti pentru orice ocazie. 

Prajitura cu crema de zmeura si vanilie

Pentru primul blat avem nevoie de:* 6 oua* 6 linguri zahar fin* 6 linguri faina* esenta de vanilie* 1 zahar vanilatPentru al doilea blat folosim:* 3 oua* 3 linguri zahar fin* 2 linguri faina* 1 lingura cacao* 1 zahar vanilatIngrediente crema de zmeura:* 500 g zmeura* 250 g zahar* 250 g mascarpone* 200 g smantana grasa* agar-agarIngrediente crema de vanilie:* 3 galbenusuri* 200 ml frisca lichida* 150 g zahar fin* 100 g unt* o pastaie de vanilie* 5 fructe PhysalisPentru decor:* 100 g ciocolata topita* fructe Physalis

Mini Tarte cu crema de vanilie si fructe

Pentru aluatul de tarta : 300 g faina, 125 g margarina , 2 galbenusuri, 1 lingura de zahar, putina sare, Pentru crema : 500 ml lapte, 4 galbenusuri de ou, 5 linguri amidon alimentar, esenta de vanilie, 1 pastaie de vanilie, 5 linguri zahar,

Tort cu crema de iaurt si jeleu de fructe

Ingrediente pentru tort diametru 24cm:1 blat de tort preferat, eu am preparat dupa reteta de la tortul cu crema de vanilie din 6 oua, 180g zahar, 180gfaina, pentru detalii vedeti tortul cu crema de vaniliePentru jeleu fructe:400g fructe preferate50g zahar2 foi gelatinazeama de la o jumatate de lamaie (optional, eu am folosit pentru ca am facut jeleu de mere si nu am vrut sase oxideze)Pentru crema iaurt:400g iaurt gras simplu300ml frisca lichida sau 2 plicuri praf frisca preparate cu 300ml lapte rece conform instructiunilor de pe ambalaj80g zahar pudra cu aroma vanilie10g gelatinaPentru sirop:350ml apazeama si coaja de la o lamaie si de la o portocalaesenta de vaniliemiere de salcam

Pandispan simplu cu vanilie si fructe de padure

6 oua,6 linguri zahar vanilat,6 linguri faina,unt pentru uns formacrema patisierefructe de padure (dupa preferinte)

Tarta cu foietaj

• 1 aluat de foetaj ( 400 g)• O cutie branza Qark cu aroma de fructe• Fructe dupa preferinte• Jeleu de struguri

Fursecuri Cu Caise Si Crema Custard

Aceste mici fursecuri de caise si crema custard sunt o reteta delicioasa de brunch, dar merg la fel de bine cu ceaiul de dupa-amiaza.

Parfait de ciocolată albă și vanilie

Deserturile pe bază de cremă și fructe sunt simple și fresh, potrivite pentru orice ocazie. Nu necesită coacere, se pot face într-o mulțime de combinații de arome și sunt delicioase în orice moment. Desertul pe care vi-l propunem astăzi este un parfait de ciocolată albă cu vanilie și fructe de pădure. Este foarte ușor e făcut și garantăm că după ce îl veți gusta, îl veți mai prepara cu diverse ocazii. 

Mere coapte în foietaj

Merele sunt cele mai iubite și mai la îndemână fructe de sezon. Sunt ieftine, se găsesc peste tot, extrem de versatile și pot fi incluse într-o mulțime de rețete. Există atât de multe rețete de deserturi cu mere și scorțișoară, încât nu știi pe care să o prepari mai întâi. Astăzi vă propunem unul dintre cele mai simple deserturi cu măr, și delicioase în același timp. Mere umplute cu stafide și coapte în aluat foietaj, delicioase, parfumate și foarte ușor de făcut. 

Capsuni cu crema de vanilie

½ kg capsuni sau zmeura3-4 linguri de zahar pudraciteva migdaleCrema de vanilie:3 galbenusuri4 linguri zahar pudra¾ l lapte2 pachetele zahar vanilat1 lingura faina

Pachețele de foietaj umplute cu banane

Deserturile cu fructe și aluat foietaj sunt printre cele mai ușoare și la îndemână, atunci când avem poftă de ceva dulce. Fie că alegem să le preparăm sub formă de plăcintă sau mini-pachețele umplute cu fructe, acestea reprezintă o idee rapidă și accesibilă de desert preparat în casă. 

Zuppette - prajitura cu crema de patiserie

Pandispanul:6 oua,150 gr zahar,150 gr faina.Crema pasticcera:4 galbenusuri,1/2 l lapte,30 gr faina,150 gr zahar,vanilie (baton sau esenta),un strop sare.Aluat de foietaj: 2 pachete de 250gSirop:100- 150 gr de apa,zahar,arome: rom, vanilie, alchermes (care nu stiu cum se numeste la noi)

Rulada din albusuri cu crema de mascarpone si fructe de padure

Pentru blat:6 albusuri6 linguri de zahar5 linguri de faina2 linguri de gris1 praf de sare1 lingurita zahar pudra cu pastai de vanilieCrema:250 gr mascarpone5 linguri branza de vaci4 linguri zahar pudra2 lingurite zahar pudra cu pastai de vanilie1 lingura coaja rasa de lamaie1 lingura zeama de lamaiefructe de padureciocolata cu lapte

Tort cu fructe de padure si crema de vanilie

1 blat de tort din comert (3 blaturi)350-400 ml lapte500 gr frcute de padure congelate (in functie de preferinte)1 plic praf de spuma pentru deserturi cu gust de frisca (light)1 plic crema pentru prajituri cu gust de vanilie (dupa preferinte)1 sticluta esenta de vanilie2-3 pliculete zahar vanilat

Ștrudel cu fructe de pădure - de post

În perioada postului, este o adevărată provocare să ne putem bucura în continuare de mâncărurile care ne plac, în special de dulciuri.  Din fericire, există o mulțime de rețete de post, așa încât să ne putem bucura în continuare de deserturile preferate, chiar și în perioada postului. Acest ștrudel cu fructe de pădure se face foarte simplu și rapid și puteți folosi și dulceață gata făcută, pentru a vă ușura și mai mult munca. 

Placinta cu fructe si crema de vanilie

pentru crusta:180 de grame de faina75 de grame de unt rece1 ou150 de grame de zahar1 lingurita mica praf de coptpentru umplutura:500 ml lapte2 plicuri budinca de vanilie600 de grame de smantana cu minimum 20 % grasime200 de grame de zaharfructele voastre preferate din compot - piersici, caise, mandarine, ananas, sau fructe congelate (visine, fructe de padure) - eu am folosit un compot de 720 ml de caise home-made, si nu ar fi stricat sa fi avut chiar maimulte fructe250 ml zeama din compot1 plic de tort-jelee

Strudel cu fructe de padure si ciocolata

-aluat foietaj-1kg fructe de padure-100 g ciocolata amaruie-50 g unt-o lamaie-20 g fistic-menta-100 g zahar-150 ml vin alb-zahar pudra vanilat

Rulada cu crema de vanilie, fructe si frisca

9 oua 9 linguri faina 9 linguri zahar 1 praf de copt un borcan gem de caise 1 Crema Cremes Dr Oetker 1 borcan visine fara samburi frisca

Șarlotă cu zmeură

Bucătăria franțuzească este extrem de ofertantă atunci când vine vorba despre deserturi. Nici nu e de mirare că rețelete franțuzești de patiserie se regăsesc în patrimoniul Unesco. Astăzi vă propunem o rețetă de desert care să vă ducă cu gândul la patiseria fină franceză. Sarlota este un desert extrem de popular și iubit, care a ajuns să fie savurat în toată lumea. Este, practic, o prăjitură cu blat și cremă de frișcă și fructe, cu o aromă subtilă de alcool. Pentru un rezultat ca la carte, folosiți un lichior de calitate, precum și ingrediente de calitate.

Prajitura cu foi si crema de ness

Foi: 400 g faina 1 ou 75 g zahar 1 lingura miere 4 linguri lapte 1 praf de copt 125 g margarina Crema: 2 plicuri ness( 4 lingurite) 200 ml frisca lichida 200 g mascarpone 1 lingura apa 100 g zahar praf o esenta vanilie 150 g nucu prajite si sfaramate sare cateva fructe confiate Glazura: 100 g ciocolata menaj 125 g margarina fructe confiate pentru decor( mango)

Tartă cu fructe de pădure și cremă Chantilly

Descoperă cea mai delicioasă tartă cu fructe de pădure și cremă Chantilly! Vezi pas cu pas cum să prepari această minunăție de desert care impresionează la orice ocazie.

Batoane Cu Capsuni

Un desert clasic, improspatat cu capsuni aromate.

Tarta exotica

300 g faina 2 galbenusuri 100 g zahar praf 200 g margarina Rama 1 plic zahar vanilat un varf cutit sare 1 budinca vanilie Dr Oetker 1 crema vanilie( caramel) Dr Oetker 1 plic tort gelee fructe exotice frisca( optional)

Foietaj cu rosii si condimente

Combinatia perfecta intre parmezan, ierburi aromate si rosii suculente, intr-un starter cu care iti vei incanta invitatii.

Mini-tarte cu fructe si crema de vanilie

(cantitati pentru 15 mini-tarte) Aluat: 1. 500 gr faina 2. 6-8 linguri zahar fin 3. 250 gr unt 4. 2 plicuri zahar vanilat 5. 2 oua 6. 4-6 linguri de apa 7. putina sare Umplutura: 1. 600 ml lapte 2. 400 ml frisca 3. 100 gr zahar 4. 2 plicuri budinca de vanilie 5. 1-2 plicuri tort gel'ee transparent 6. fructe (ce am folosit eu : 6 kiwi - 330 gr 2 portocale - 450 gr 4 prune mari - 230 gr 15 boabe de struguri)

Tarta cu amestec de fructe de padure

Pentru blat: 100g unt,3 oua,100g zahar,zahar vanilinat,100g faina,1 praf de coptPentru crema: 300g smantana pentru frisca,250g mascarpone,esenta de vanilie,100g zaharPentru decor:fructe de padure

Brioșe cu cremă de căpșuni

Căpșunile sunt vedeta în această perioadă, în piețe, în supermarketuri și în grădini. Așa că un desert cu căpșuni este întotdeauna binevenit. Astăzi vă propunem ceva ușor de făcut, dar foarte gustos și de efect. Brioșe cu cremă de căpșuni, un desert cu care vă veți impresiona musafirii, ca să nu mai vorbim despre faptul că va fi adorat de copii.  Aceste brioșe cu cremă de căpșuni se fac foarte simplu, sunt delicioase și arată foarte bine. Dacă vreți să simplificați rețeta, puteți renunța la crema de căpșuni și să faceți brioșele simple. 

Cheesecake cu cremă de lămâie (fără coacere)

Cheesecake-ul este unul dintre cele mai populare deserturi fără coacere. Se face repede, este potrivit pentru orice ocazie și poate fi combinat cu tot felul de arome, fructe etc. Astăzi vă propunem o rețetă fresh de cheesecake cu cremă de lămâie. Puteți cumpăra crema de lămâie gata făcută sau o puteți prepara după rețeta de AICI. 

Tarta cu fructe de padure si crema de vanilie

In primul rand ai nevoie de o tava de tarta de 24 de cm pe care o ungi cu putin unt. Apoi lista de ingrediente cuprinde (foto 1 si 2): 1. 600 gr fructe de padure 2. 100 gr unt moale 3. 100 gr faina 4. 100 gr branza de vaci mai cremoasa 5. 50 gr zahar brun 6. doua linguri de lapte 7. esenta de lamaie 8. un pic mai putin de jumatate de plic de praf de copt Crema din motive de toropeala cronica am preparat-o din (foto 7): 1. un plic budinca de vanilie Dr. Oetker 2. 500 ml lapte 3. 2 linguri de zahar Optional pentru decor (foto 7): 1. smantana pentru frisca 2. zahar Daca folosesti fructe congelate vei avea nevoie si de un plic de tort gelee Dr. Oetker sau alta marca de jeleu transparent.

Tort cu frisca si fructe

Blat: 8 oua 8 linguri de zahar 8 linguri de faina 1 plic praf de copt esenta vanilie coaja rasa de la o lamaie 1 lamaie mica 50 grame stafide 1 lingura ulei Sirop: 2 cutii compot de ananas Crema: frisca si fructe (2 portocale 2 banane 1 grapefruit 3 kiwi ananas din compot)

Tarta cu fructe de padure si crema de capsuni

-375 ml lapte pentru blat si 350 ml pentru crema.-un praf de sare-100 gr gris-3 oua-1 lamaie-50 gr unt-125 gr zahar brun-1 fiola esenta vanilie-300 gr branza vaci-50 gr faina-1 lgt praf de copt-500 gr fructe de padure congelate sau proaspete-1 plic crema ole de capsuni-coaja de portocale si lamaie 1 lingurita-1 plic de gelatina transparenta daca se foloseste zeama rosie a fructelor si rosie daca se foloseste doar apa

Batoane Cu Vanilie

Un desert care te va trimite inapoi in copilarie, cu gandul la prajiturile bunicii.

Tort cu fructe de padure

Pentru blat:* 6 oua* 6 linguri faina* 6 linguri zahar* 6 linguri ulei* 1 praf de copt* 1 zahar vanilat* esenta de vaniliePentru crema:* 400 g fructe de padure* 200 g branza de vaci* 200 g frisca lichida* 200 g zahar pudraPentru asamblare mai folosim un blat dreptunghiular care se prepara din:Pentru desenarea modelului de pe blat folosim:* 30 g piure fructe de padure* 30 g unt* 20 g faina* 20 g zaharPentru blat:* 4 oua* 4 linguri faina* 4 linguri zahar* esenta de vanilie* 2 linguri ulei* jumatate lingurita praf de copt

Tarta cu crema de lamaie si portocale

1 pasta foietaj rotunda sau pasta frola (din comert ) 1 plic crema de lamaie pt.prajituri (din comert ) 1 plic crema de vanilie pt.prajituri (din comert ) 400 ml lapte coaja rasa de la 2 lamai si de la 1 portocala 1 portocala rosie si 1 portocala alba ciocolata alba rasa

Rulouri Cu Crema

600 g aluat foietaj Crema: 200 ml frisca lichida 150 g ciocolata menaj un pic de esenta de migdale

Tort racoros de primavara

200 g unt200 g zahar tos4 oua200 g faina½ lingurita praf de copt1 lingura de lapte2 lingurite razatura de portocaleEsenta de vanilie½ lingurita bicarbonat alimentar (eu am pus amidon)Crema 1 :100 g ciocolata cu menta100 ml smantana lichidaCrema 2 :100 g ciocolata cu capsuni100 ml smantana lichidaPentru ornat si insiropat :Fructe de padure, frisca, nectarine sirop de visine si fructe de padure amestecat cu zahar, 1 punga roll de zmeura

Tort cu fructe si crema de branza

Blat- 7 oua- 210 g zahar- 210 g faina Crema si ornat- 250 g crema de branza Philadelphia- 550 ml smantana pentru frisca- 110 g zahar fin- 1 plic gelatina granulata- 1 compot mare pirsici- 1 compot mic ananas- 3 fructe kiwi- 3 capsuni- boabe de struguri- felii de portocale- 1 plic gelatina transparenta pentru glazura

Tarta cu mango

Pentru blat: 250 g faina 3 linguri zahar pudra 100 g unt 1 ou un praf sare coaja citrice esente 2 linguri smantana(apa sau lapte) Pentru crema de vanilie: 500 ml lapte 3 linguri faina 100 g unt 3 oua esenta de vanilie (pastaie de vanilie zahar vanilat) Pentru umplutura: 3 mango sau alte fructe 1 plic de tort gelee

Prăjituri cu mere și glazură de cremă de brânză

Îndulcește-ți ziua cu prăjituri cu mere și glazură de cremă de brânză! Rețeta este super ușoară te va ajuta să creezi un desert delicios, perfect pentru orice ocazie.

Budincă de vanilie cu banane și frișcă

Atunci când ai poftă de ceva dulce, răcoritor, dar nu ai chef să stai în fața cuptorului, un desert fără coacere te scoate din impas. Este și cazul acestui desert despre care vorbim astăzi, o budincă delicioasă cu banane și vanilie. Sună bine, nu-i așa? Budinca aceasta este perfectă mai ales vara, atunci când aveți musafiri, pentru o aniversare sau pur și simplu când vă e poftă de ceva dulce. Deși este un desert ușor de făcut, arată foarte bine și are un aspect pretențios, ca să nu mai vorbim despre gust! Puteți pune și alte fructe în loc de banane, pentru a personaliza rețeta. De asemenea, puteți asambla prăjitura în recipiente mici, pentru a fi savurate individual. 

Tort de ciocolată cu cremă de mascarpone

Tortul de ciocolată este un desert irezistibil pentru orice ocazie, fie că vorbim despre o aniversare, atunci când aveți musafiri sau despre masa de sărbătoare. Un tort de ciocolată cu cremă catifelată și fructe proaspete este desertul perfect pentru întreaga familie, de la cei mai mici până la cei mai mari.  Astăzi vă prezentăm o rețetă simplă, dar sofisticată, în același timp, festivă, de tort de ciocolată cu cremă de mascarpone. Pe cât de ușor se face, pe atât de arătos și delicios este. 

Foietaj cu brânză dulce și stafide

Foietajul cu brânză dulce și stafide este un desert delicios și ușor de preparat, perfect pentru orice ocazie. Cu doar câteva ingrediente simple, veți putea crea un desert rapid care va impresiona cu siguranță familia sau prietenii.

Cheesecake cu fructe de pădure, fără coacere

Învață să prepari un cheesecake cremos și delicios cu fructe de pădure fără coacere, perfect pentru orice ocazie. Descoperă rețeta simplă, sfaturi utile și idei de servire.

Inghetata de vanilie si fructe

8 oua400 grame zahar tos;400 ml frisca lichida sau smantana pentru frisca, ce doriti sau ce aveti;o vanilie (sau mai multe, dupa gust)200 grame capsuni, zmeura, visine, mure etc! -asta daca doriti si cu fructe!

Mousse de mascarpone cu lămâie

Nimic nu e mai bun decât un desert simplu, rapid și răcoritor, atunci când aveți poftă de ceva dulce și nu aveți timp să stați prea mult în bucătărie. Iar această spumă de mascarpone cu lămâie este exact ce vă trebuie în astfel de situații. Se face repede, o puteți folosi inclusiv pentru prăjituri sau torturi și nu necesită multe resurse.  Crema de lămâie o puteți cumpăra gata preparată sau o puteți prepara în casă. Găsiți rețeta AICI.