Foietaj cu crema de vanilie si fructe

Foietaj cu crema de vanilie si fructe retete: cum gatesti foietaj cu crema de vanilie si fructe si cele mai gustoase retete de foi cu miere si crema de vanilie, tarta cu mere si crema de vanilie, crema fiarta de vanilie, foietaj cu branza dulce si stafide, tarta cu fructe si budinca, mini tarte cu budinca si fructe, tort cu crema de iaurt si visine, tort cu crema de zahar ars si mere, prajitura cu foi caramel si crema de ness, prajitura cu piscoturi si crema ciocolata.

Foietaj Cu Fructe De Padure Si Crema De Vanilie

Un desert care este gata in numai 30 de minute este oricand o alegere buna.

Foietaj cu frisca si fructe

200 gr foietaj congelat o lingura zahar pudra 250 gr frisca lichida indulcita fructe mici: afine si coacaze rosii

Flanc cu capsuni

500 gr. capsuni 1 foaie de foietaj 1 plic de tort-gelee rosu crema de vanilie Pentru crema de vanilie : 250ml lapte 1 plic vanilie borbon sau 1 fiola esenta de vanilie 2 galbenusuri 65g zahar pudra 3 linguri amidon de porumb

Foietaj dulce cu fructe uscate

foietaj lapte condensat fructe uscate naturale (eu am cumparat o punguta cu cocktail din alune de padure,nuci,migdale,seminte de dovleac,seminte de floarea soarelui,nuci de macadamia si stafide) 1 plic de zahar vanilat un galbenus de ou alune de padure maruntite

Tarta Cu Fructe De Padure Si Crema Mascarpone

Aceasta tarta decadenta cu crema de mascarpone si vanilie este un mod simplu si minunat de a incheia o masa.

Foietaj cu fructe de p~adure

800 gr.aluat foietaj din comert 300 gr. fructe de p~adure 500 gr. br^anz~a proasp~at~a (Speisequark) 250-300 gr. zah~ar zah~ar pudr~a 4 ou~a 1 ou pt. uns gris optional coaj~a de l~am^aie esent~a...

Tarta cu fructe si crema de vanilie

1 blat de tarta din:4 oua,4 linguri faina,3 linguri zahar,2 pachetzele de zahar vanilat1 varf de cutzit praf de copt.Crema:1/2 Lapte40 g amidon5-30 g zahar1/2 baston de vaniliefructe dupa dorinta

Crema de vanilie cu fructe si frisca

300 g visine 100 g cirese 5-6 caise 1 banana 1 plic crema instant vanilie (cremsnit) 1 plic praf de frisca 500 g lapte 50 g zahar pentru glasat

Tort naked cu cremă mascarpone și fructe de pădure

Torturile ”naked” sau torturile dezbrăcate au devenit din ce în ce mai populare în ultima vreme. Au ajuns să fie comandate inclusiv la nunți și evenimente, în ciuda aspectului neterminat. Numele lor vine de la faptul că nu sunt îmbrăcate în cremă, ci lasă să se vadă straturile de blat și de umplutură. Puteți face un tort naked din orice combinație de blat cu cremă. Rețeta pe care v-o propunem astăzi este una ușoară, răcoroasă și ușor acrișoară, numai bună pentru sezonul cald. Combinația de cremă mascarpone cu fructe de pădure este delicioasă de fiecare dată. Ca să nu mai vorbim de alăturarea cremei albe cu fructele colorate puternic. Veți obține un tort delicios și foarte aspectos, pe care îl puteți pregăti pentru orice ocazie. 

Prajitura cu crema de zmeura si vanilie

Pentru primul blat avem nevoie de:* 6 oua* 6 linguri zahar fin* 6 linguri faina* esenta de vanilie* 1 zahar vanilatPentru al doilea blat folosim:* 3 oua* 3 linguri zahar fin* 2 linguri faina* 1 lingura cacao* 1 zahar vanilatIngrediente crema de zmeura:* 500 g zmeura* 250 g zahar* 250 g mascarpone* 200 g smantana grasa* agar-agarIngrediente crema de vanilie:* 3 galbenusuri* 200 ml frisca lichida* 150 g zahar fin* 100 g unt* o pastaie de vanilie* 5 fructe PhysalisPentru decor:* 100 g ciocolata topita* fructe Physalis

Tarta si "tartute" cu fructe

Aceasta prajitura se poate face cu orice fel de fructe dupa placerea fiecaruia inclusiv iarna cu fructe din compot. Aluat: 200g faina 100g amidon 100g zahar 50g pesmet 2 oua 200g unt rece Crema: 1 l lapte 200g zahar 4 budinci de vanilie 1 fiola esenta vanilie 500g smantana grasa Glazura: 4 bucati piersici bine coapte 500g cirese 2 plicuri gelatina rosie

Mini Tarte cu crema de vanilie si fructe

Pentru aluatul de tarta : 300 g faina, 125 g margarina , 2 galbenusuri, 1 lingura de zahar, putina sare, Pentru crema : 500 ml lapte, 4 galbenusuri de ou, 5 linguri amidon alimentar, esenta de vanilie, 1 pastaie de vanilie, 5 linguri zahar,

Pizza cu fructe

1 pachet aluat de foietaj1 pachet crema de branza2 mere felii1 portocala feliizmeura (optional)bananezahar tos

Tort cu crema de iaurt si jeleu de fructe

Ingrediente pentru tort diametru 24cm:1 blat de tort preferat, eu am preparat dupa reteta de la tortul cu crema de vanilie din 6 oua, 180g zahar, 180gfaina, pentru detalii vedeti tortul cu crema de vaniliePentru jeleu fructe:400g fructe preferate50g zahar2 foi gelatinazeama de la o jumatate de lamaie (optional, eu am folosit pentru ca am facut jeleu de mere si nu am vrut sase oxideze)Pentru crema iaurt:400g iaurt gras simplu300ml frisca lichida sau 2 plicuri praf frisca preparate cu 300ml lapte rece conform instructiunilor de pe ambalaj80g zahar pudra cu aroma vanilie10g gelatinaPentru sirop:350ml apazeama si coaja de la o lamaie si de la o portocalaesenta de vaniliemiere de salcam

Pandispan simplu cu vanilie si fructe de padure

6 oua,6 linguri zahar vanilat,6 linguri faina,unt pentru uns formacrema patisierefructe de padure (dupa preferinte)

Tarta cu foietaj

• 1 aluat de foetaj ( 400 g)• O cutie branza Qark cu aroma de fructe• Fructe dupa preferinte• Jeleu de struguri

Fursecuri Cu Caise Si Crema Custard

Aceste mici fursecuri de caise si crema custard sunt o reteta delicioasa de brunch, dar merg la fel de bine cu ceaiul de dupa-amiaza.

Mere coapte în foietaj

Merele sunt cele mai iubite și mai la îndemână fructe de sezon. Sunt ieftine, se găsesc peste tot, extrem de versatile și pot fi incluse într-o mulțime de rețete. Există atât de multe rețete de deserturi cu mere și scorțișoară, încât nu știi pe care să o prepari mai întâi. Astăzi vă propunem unul dintre cele mai simple deserturi cu măr, și delicioase în același timp. Mere umplute cu stafide și coapte în aluat foietaj, delicioase, parfumate și foarte ușor de făcut. 

Parfait de ciocolată albă și vanilie

Deserturile pe bază de cremă și fructe sunt simple și fresh, potrivite pentru orice ocazie. Nu necesită coacere, se pot face într-o mulțime de combinații de arome și sunt delicioase în orice moment. Desertul pe care vi-l propunem astăzi este un parfait de ciocolată albă cu vanilie și fructe de pădure. Este foarte ușor e făcut și garantăm că după ce îl veți gusta, îl veți mai prepara cu diverse ocazii. 

Pachețele de foietaj umplute cu banane

Deserturile cu fructe și aluat foietaj sunt printre cele mai ușoare și la îndemână, atunci când avem poftă de ceva dulce. Fie că alegem să le preparăm sub formă de plăcintă sau mini-pachețele umplute cu fructe, acestea reprezintă o idee rapidă și accesibilă de desert preparat în casă. 

Capsuni cu crema de vanilie

½ kg capsuni sau zmeura3-4 linguri de zahar pudraciteva migdaleCrema de vanilie:3 galbenusuri4 linguri zahar pudra¾ l lapte2 pachetele zahar vanilat1 lingura faina

Zuppette - prajitura cu crema de patiserie

Pandispanul:6 oua,150 gr zahar,150 gr faina.Crema pasticcera:4 galbenusuri,1/2 l lapte,30 gr faina,150 gr zahar,vanilie (baton sau esenta),un strop sare.Aluat de foietaj: 2 pachete de 250gSirop:100- 150 gr de apa,zahar,arome: rom, vanilie, alchermes (care nu stiu cum se numeste la noi)

Rulada din albusuri cu crema de mascarpone si fructe de padure

Pentru blat:6 albusuri6 linguri de zahar5 linguri de faina2 linguri de gris1 praf de sare1 lingurita zahar pudra cu pastai de vanilieCrema:250 gr mascarpone5 linguri branza de vaci4 linguri zahar pudra2 lingurite zahar pudra cu pastai de vanilie1 lingura coaja rasa de lamaie1 lingura zeama de lamaiefructe de padureciocolata cu lapte

Prajitura de vanilie cu fructe rapida si buna

4 oua,300g zahar tos,500ml lapte rece (din frigider),2 pliculete zahar vanilat,1 pachet unt sau margarina,12 linguri fainafructe cuburizahar pentru fructe caramelizatefelii de fructe

Ștrudel cu fructe de pădure - de post

În perioada postului, este o adevărată provocare să ne putem bucura în continuare de mâncărurile care ne plac, în special de dulciuri.  Din fericire, există o mulțime de rețete de post, așa încât să ne putem bucura în continuare de deserturile preferate, chiar și în perioada postului. Acest ștrudel cu fructe de pădure se face foarte simplu și rapid și puteți folosi și dulceață gata făcută, pentru a vă ușura și mai mult munca. 

Tort cu fructe de padure si crema de vanilie

1 blat de tort din comert (3 blaturi)350-400 ml lapte500 gr frcute de padure congelate (in functie de preferinte)1 plic praf de spuma pentru deserturi cu gust de frisca (light)1 plic crema pentru prajituri cu gust de vanilie (dupa preferinte)1 sticluta esenta de vanilie2-3 pliculete zahar vanilat

Tarta cu fructe rapida

12 piscoturi 1 plic crema de vanilie sau de cremsnit (cine vrea poate pune si frisca) 2 plicuri zahar vanilat 500 ml lapte 50 ml compot (suc de fructe apa cu zahar) peltea de gutui (sau alta dulceata pentru decor) fructe (kiwi portocale mandarine banane grepfruit prune struguri mere pere nectarine piersici) - depinde de sezon 1 lamaie

Placinta in foietaj

1 pachet de 1 kg foietaj 1 kg branza de vaci 200 gr zahar 150 gr stafide 3 linguri de gris 6 oua 1 aroma vanilie

Placinta cu fructe si crema de vanilie

pentru crusta:180 de grame de faina75 de grame de unt rece1 ou150 de grame de zahar1 lingurita mica praf de coptpentru umplutura:500 ml lapte2 plicuri budinca de vanilie600 de grame de smantana cu minimum 20 % grasime200 de grame de zaharfructele voastre preferate din compot - piersici, caise, mandarine, ananas, sau fructe congelate (visine, fructe de padure) - eu am folosit un compot de 720 ml de caise home-made, si nu ar fi stricat sa fi avut chiar maimulte fructe250 ml zeama din compot1 plic de tort-jelee

Mini tarte cu fructe (pere)

Pentru aluatul de tarte ne trebuie: 100 grame unt 150 grame faina 50 grame zahar esenta vanilie 1 ou Pentru crema eu am folosit varianta simpla adica budinca de vanilie din comert insa puteti incerca o crema de tarta. Ne trebuie: praf budinca 500 ml lapte 3 linguri zahar Si bineinteles ca avem nevoie de fructe si aici puteti folosi orice fel de fruct eu aveam pere in casa si am facut aceste minunate tarte cu pere. Pentru a cosmetiza putin tartele am pus la final peste pere jeleu rosu tot din comert.....se prepara simplu din praful de jeleu compot fructe si ceva zahar.

Strudel cu fructe de padure si ciocolata

-aluat foietaj-1kg fructe de padure-100 g ciocolata amaruie-50 g unt-o lamaie-20 g fistic-menta-100 g zahar-150 ml vin alb-zahar pudra vanilat

Trifle de Craciun

Ingrediente:1 pachet de piscoturi, 1l lapte, 6-8 galbenusuri de ou, 200g zahar, 1 lingurita de zahar pudra amestecat cu scortisoara, 1 lingura esenta de romPentru sosul de fructe rosii:300g fructe de padure congelate, 1 lingurita zeama de lamaie, 1 lingura zahar brun, 1 lingurita extract de vanilie, 2 lingurite amidonPentru crema décor:40g unt nesarat (rece), 100g zahar, ½ lingurita extract de vanilie, 140ml frisca lichida.

Strudel cu bostan, miez de nuca si fructe uscate

-1 kg de bostan -100 g zahar -100 g miez de nuca -50 g fructe conifiate -2 lingurite de scortisoara -aluat foietaj sau aluatul prezentat aici

Rulada cu crema de vanilie, fructe si frisca

9 oua 9 linguri faina 9 linguri zahar 1 praf de copt un borcan gem de caise 1 Crema Cremes Dr Oetker 1 borcan visine fara samburi frisca

Șarlotă cu zmeură

Bucătăria franțuzească este extrem de ofertantă atunci când vine vorba despre deserturi. Nici nu e de mirare că rețelete franțuzești de patiserie se regăsesc în patrimoniul Unesco. Astăzi vă propunem o rețetă de desert care să vă ducă cu gândul la patiseria fină franceză. Sarlota este un desert extrem de popular și iubit, care a ajuns să fie savurat în toată lumea. Este, practic, o prăjitură cu blat și cremă de frișcă și fructe, cu o aromă subtilă de alcool. Pentru un rezultat ca la carte, folosiți un lichior de calitate, precum și ingrediente de calitate.

Prajitura cu foi si crema de ness

Foi: 400 g faina 1 ou 75 g zahar 1 lingura miere 4 linguri lapte 1 praf de copt 125 g margarina Crema: 2 plicuri ness( 4 lingurite) 200 ml frisca lichida 200 g mascarpone 1 lingura apa 100 g zahar praf o esenta vanilie 150 g nucu prajite si sfaramate sare cateva fructe confiate Glazura: 100 g ciocolata menaj 125 g margarina fructe confiate pentru decor( mango)

Batoane Cu Capsuni

Un desert clasic, improspatat cu capsuni aromate.

Tartă cu fructe de pădure și cremă Chantilly

Descoperă cea mai delicioasă tartă cu fructe de pădure și cremă Chantilly! Vezi pas cu pas cum să prepari această minunăție de desert care impresionează la orice ocazie.

Cupa de crema si fructe

crema: 500ml lapte 4 galbenusuri 50g faina 125g zahar coaja de la o lamaie zahar vanilat frisca indulcita 250-300g fructe de sezon (in general capsuni piersici kiwi zmeura orice fruct depinde de gusturile fiecaruia)

Tarta exotica

300 g faina 2 galbenusuri 100 g zahar praf 200 g margarina Rama 1 plic zahar vanilat un varf cutit sare 1 budinca vanilie Dr Oetker 1 crema vanilie( caramel) Dr Oetker 1 plic tort gelee fructe exotice frisca( optional)

Foietaj cu rosii si condimente

Combinatia perfecta intre parmezan, ierburi aromate si rosii suculente, intr-un starter cu care iti vei incanta invitatii.

Mini-tarte cu fructe si crema de vanilie

(cantitati pentru 15 mini-tarte) Aluat: 1. 500 gr faina 2. 6-8 linguri zahar fin 3. 250 gr unt 4. 2 plicuri zahar vanilat 5. 2 oua 6. 4-6 linguri de apa 7. putina sare Umplutura: 1. 600 ml lapte 2. 400 ml frisca 3. 100 gr zahar 4. 2 plicuri budinca de vanilie 5. 1-2 plicuri tort gel'ee transparent 6. fructe (ce am folosit eu : 6 kiwi - 330 gr 2 portocale - 450 gr 4 prune mari - 230 gr 15 boabe de struguri)

Tarta cu amestec de fructe de padure

Pentru blat: 100g unt,3 oua,100g zahar,zahar vanilinat,100g faina,1 praf de coptPentru crema: 300g smantana pentru frisca,250g mascarpone,esenta de vanilie,100g zaharPentru decor:fructe de padure

Minitarte cu fructe

200 gr unt,200 gr zahar,400 gr fructe: kiwi, nectarine, piersici, prune, struguri, capsuni, fructe de padure3 oua, sare,2 plicuri crema de tarte,500 ml lapte,1 plic tort jeleu rosu

Brioșe cu cremă de căpșuni

Căpșunile sunt vedeta în această perioadă, în piețe, în supermarketuri și în grădini. Așa că un desert cu căpșuni este întotdeauna binevenit. Astăzi vă propunem ceva ușor de făcut, dar foarte gustos și de efect. Brioșe cu cremă de căpșuni, un desert cu care vă veți impresiona musafirii, ca să nu mai vorbim despre faptul că va fi adorat de copii.  Aceste brioșe cu cremă de căpșuni se fac foarte simplu, sunt delicioase și arată foarte bine. Dacă vreți să simplificați rețeta, puteți renunța la crema de căpșuni și să faceți brioșele simple. 

Cheesecake cu cremă de lămâie (fără coacere)

Cheesecake-ul este unul dintre cele mai populare deserturi fără coacere. Se face repede, este potrivit pentru orice ocazie și poate fi combinat cu tot felul de arome, fructe etc. Astăzi vă propunem o rețetă fresh de cheesecake cu cremă de lămâie. Puteți cumpăra crema de lămâie gata făcută sau o puteți prepara după rețeta de AICI. 

Tarta cu fructe de padure si crema de vanilie

In primul rand ai nevoie de o tava de tarta de 24 de cm pe care o ungi cu putin unt. Apoi lista de ingrediente cuprinde (foto 1 si 2): 1. 600 gr fructe de padure 2. 100 gr unt moale 3. 100 gr faina 4. 100 gr branza de vaci mai cremoasa 5. 50 gr zahar brun 6. doua linguri de lapte 7. esenta de lamaie 8. un pic mai putin de jumatate de plic de praf de copt Crema din motive de toropeala cronica am preparat-o din (foto 7): 1. un plic budinca de vanilie Dr. Oetker 2. 500 ml lapte 3. 2 linguri de zahar Optional pentru decor (foto 7): 1. smantana pentru frisca 2. zahar Daca folosesti fructe congelate vei avea nevoie si de un plic de tort gelee Dr. Oetker sau alta marca de jeleu transparent.

Batoane Cu Vanilie

Un desert care te va trimite inapoi in copilarie, cu gandul la prajiturile bunicii.

Tort cu frisca si fructe

Blat: 8 oua 8 linguri de zahar 8 linguri de faina 1 plic praf de copt esenta vanilie coaja rasa de la o lamaie 1 lamaie mica 50 grame stafide 1 lingura ulei Sirop: 2 cutii compot de ananas Crema: frisca si fructe (2 portocale 2 banane 1 grapefruit 3 kiwi ananas din compot)

Inghetata de vanilie si fructe de coacaze

Si pentru ca azi este o zi speciala pentru mine... am mai pierdut o petala din trandafirul vietii mele va servesc cu drag o cupa cu inghetata de vanilie si fructe de coacaze. 6oua 350g zahar 2 budinci vanilie 1L lapte Separam galbenusele de albuse.