Un desert care este gata in numai 30 de minute este oricand o alegere buna.

Foietaj Cu Fructe De Padure Si Crema De Vanilie
Timp total 30 minute

Ingrediente

  • 2 (25 x 25 cm), foi de foietaj
  • 1 ou, batut
  • 110g zahar pudra
  • 300g mix de fructe de padure proaspete sau congelate
  • crema de vanilie calda
  • zahar pudra

Mod de preparare

1. Se incalzeste cuptorul la 180C. Se taie fiecare foaie de aluat in patru triunghiuri, se ung cu ou si se pun intr-o tava unsa. Se da la cuptor timp de 15-20 de minute pana devin aurii.

2. Intre timp, se pun zaharul si 60ml de apa intr-o cratita pe foc mediu si se amesteca pentru a se dizolva zaharul. Se creste caldura si se fierbe timp de 1-2 minute. Se adauga fructele si se fierb timp de inca 5 minute. Se lasa sa se raceasca usor.

3. Pentru a servi, se pune cate un triunghi de foietaj pe fiecare farfurie, apoi se acopera cu niste crema calda de vanilie si o lingura de fructe de padure. Se adauga un al doilea triunghi de foietaj si se pudreaza cu zahar.