Retete cu Leurda
Pogăcele cu leurdă și cașcaval
Pogăcelele cu leurdă și cașcaval sunt foarte gustoase. Au gust puternic de leurdă, care seamănă cu usturoiul, și sunt cremoase datorită cașcavalului. Sunt perfecte pentru primăvară, când leurdă e proaspătă și adaugă un plus de sănătate și prospețime mâncărurilor.
Leurdă cu sale și ulei, la borcan
Prepară leurdă cu sare și ulei la borcan! Rețetă simplă, gust delicios și beneficii multiple pentru sănătate. Bucură-te de aroma și proprietățile leurdei tot anul!
Leurdă marinată la borcan
Pregătește acasă leurdă marinată la borcan! Rețetă simplă, gust delicios și beneficii pentru sănătate. Bucură-te de aroma primăverii tot anul!
Supă cremă de leurdă și cartofi
Dacă aveți poftă de o supă cremă savuroasă, dar și ieftină, avem două ingrediente speciale, ce vă garantează succesul, unul extrem de sățios și altul foarte aromat: cartofi și leurdă. Iar dacă vreți să simțiți un gust puternic, măriți cantitatea de leurdă!
Pesto de leurdă - rețeta simplă și rapidă
Vă mai amintiți cum ziceau bunicii noștri, că o “mână” de verzituri fac o mâncare delicioasă? Ei bine, ne adaptăm și vă spunem și noi că, în vremurile noastre, dintr-o “mână” de leurdă obțineți un pesto delicios de care să vă bucurați în această primăvară.
Supă cremă de leurdă
Supa cremă de leurdă este o supă de sezon, de care poți să te bucuri cu adevărat în perioada aprilie-iunie. Este foarte simplu de făcut și este gata în mai puțin de 30 de minute.
Leurda - Beneficii, gust, retete. Cu ce este diferită de usturoi
Cum arată leurda, ce gust are și care sunt beneficiile ei pentru sănătate. Ce putem face cu leurda, care este cel mai bun mod de o găti și ce efecte secundare are consumul ei.
Rulada din pulpa de berbecut cu spanac si leurda
O pulpa de berbecut dezosata,usturoi,sare si piperPentru umplutura:o ceapa mai mica3-4 catei de usturoi500 g frunze de spanac sau 250 g spanac congelat2 legaturi leurda1 legatura patrunjel verde1/2 ardei gras rosu1 legatura ceapa verde1 legatura usturoi verde1 oucimbru sau alte condimente dupa gust1 cub Knorr de legume1 pahar de vinputin ulei
Tagliatelle cu leurda si sfecla rosie
Ingrediente pentru pastele sfecla rosie: 750 g faina ( eu am folosit faina de la moara ) 250 ml suc proaspat de sfecla ( este bine sa mai aveti la îndemâna 50 ml de suc pentru orice eventualitate ) 1 ou Ingredientele pentru pastele cu leurda: 750 g faina 250 g leurda 1 ou