Prajitura cu piscoturi si crema ciocolata

Prajitura cu piscoturi si crema ciocolata retete: cum gatesti prajitura cu piscoturi si crema ciocolata si cele mai gustoase retete de prajitura alba ca zapada cu crema de ciocolata, prajitura cu banane si ciocolata, prajitura cu mac si glazura de ciocolata, prajitura cu foi caramel si crema de ness, prajitura desteapta cu ciocolata, prajitura cu ciocolata alba, chec cu banane si ciocolata, negresa cu frisca si ciocolata, tarta cu ciocolata si caramel sarat, lava cake cu ciocolata alba si neagra.

Prajitura Cu Piscoturi Si Crema De Cocos

6 oua, 2 linguri cacao, 1 plic budinca de cocos, 15 piscoturi, 6 linguri faina, 6 linguri zahar, praf de copt. lapte pentru budinca

Prajitura cu capsuni si piscoturi

6 oua o cana zahar un pachet margarina frisca piscoturi compot fructe ( eu am folosit capsuni, visine)

Tiramisu cu crema de branza

1 1/2 pachet piscoturicrema150 g mascarpone200 ml smantana3 linguri zahar100 g crema branzasirop2 lingurite cafea400 ml apadecor1 ciocolata neagravisine din compot

Prajitura cu piscoturi, capsuni si crema de fistic

1 pachet de piscoturi,250ml frisca lichida,250g mascarpone de la Delaco,100g zahar pudra,2 esente de fistic,2 picaturi de colorant verde gel,1 plic de gelatina,400g capsuni,100g fistic crud.

Prajitura cu spuma de ciocolata

24 piscoturi de sampanie 300 ml cafea tare aromatizata cu rom 200 g ciocolata amaruie 200 ml frisca lichida alune de padure

Prajitura cu stafide si ciocolata

400 gr foi de prajitura,1 kg crema de cacao,200 gr stafide sau fructe confiate,400 gr ciocolata menaj

Prajitura cu crema de capsuni si glazura de ciocolata

6 oua 6 linguri zahar 1 plic crema Ole capsuni 1 plic crema vanilie 200 ml frisca nebatuta 1 cana lapte 2 linguri zahar 2 linguri apa 2 linguri lichior de ciocolata 100 g ciocolata cu alune 100 g unt

Tort cu visine si ciocolata

Pentru blatul de tort* 8 oua * 8 linguri de zahar * 8 linguri de faina * 1 zahar vanilat * 1 praf de copt cu sofran * esenta de vaniliePentru crema de visine* 2 oua intregi * 4 linguri de zahar * 250 g visine (fara samburi) * 400 ml frisca lichida * 1 plic gelatinaPreparare crema de ciocolata* 150g ciocolata cu crema de coniac * 250g unt * 200g zahar * 3 oua * 3 linguri apa * 1ingura esenta de romPentru decor folosim* piscoturi * frisca * ciocolata rasa * lamaie verde * fructe

Prajitura festiva de piscoturi

500ml lapte200g piscoturi sau biscuiti crocanti4-5 oua100g zahar100g fructe confiate50ml rom30ml alcool1 lingura de faina

Prajitura triunghi cu biscuiti si crema

Prima crema de ciocolata:150g de margarina pentru crema,15 linguri de zahar pudra,3 linguri cacao,esenta de romA doua crema:un plic de praf de inghetata de capsuni sau creme ole de capsuni,100ml lapte rece,5 g gelatinaMai avem nevoie de:30 bucati de biscuiti Petite Bure de cocos,bombonele decor de ciocolata.

Fursecuri batoane cu crema marshmallow

500 g aluat de fursecuri, cu fulgi de ciocolata, 200 g crema marshmallow, ½ cup=2-3 lg unt de arahide sau nutella, 1 ½ cups cereale, ½ cup bombonele colorateFursecurile cu fulgi de ciocolata: 225 g faina, ½ lgt. praf de copt, ½ lgt. bicarbonat, ½ lgt. sare, 115 g unt moale, 50 g zahar brun, 100 g zahar, 1 ou, 115 g fulgi de ciocolataCrema marshmallow: 4 albusuri, 300 g zahar, 150 g miere, 70 g apa

Tort de ciocolata si Nutella

- 4 oua- 200 g. nutella- 1 plic zahar vanilat- 80 g. faina- 1 plic praf de copt- 80 g. piscoturi- 80 g. nuca macinata- 300 ml. frisca- 300 g. adica ciocolata alba- 250 g. unt moale- 4 linguri jeleu de zmeura- 4 linguri gem de visine- fulgi de ciocolata

Prajitura cu lamaie si afine

Pentru blat: 240 g biscuiti 150 g unt Pentru crema: 330 g ciocolata alba 150 ml lapte 375 ml frisca lichida zeama de la o lamaie mare 110 g unt 20 g gelatina praf 200 g afine 80 g zahar Pentru glazura: 75 ml frisca lichida 75 g ciocolata alba coaja rasa de la o lamaie Pentru decor: 30 g nuca de cocos

Prajitura cu cirese si piscoturi

400 gr. piscoturi,2 cutii mascarpone,3 oua,1 plic zahar vanilat,140 zahar,600 gr. cirese,200 ml. suc de portocale.

Tort cu piscoturi si crema aerata

pentru blat:8 oua8 lg faina8 lg zaharputina sare1 praf de coptpentru crema aerata:400 ml frisca200 gr ciocolata ( 70% cacao)50 gr unt50 gr fulgi de ciocolatapentru crema de unt:250 gr unt250 gr zahar pudra1 lg cacao

Ruladă tiramisu

Tiramisu este un desert foarte versatil și poate fi personalizat foarte ușor. Există o mulțime de rețete de tiramisu și și mai multe moduri de servire. Clasic, cu cafea, sau cu fructe. La tavă, sub formă de tort sau la pahar. Sau, de ce nu, sub formă de ruladă. O ruladă tiramisu vă propunem și noi să încercați. Modul de preparare nu diferă cu nimic de rețeta pe care o știe toată lumea, ci doar modul de prezentare și servire a prăjiturii. 

Prajitura cu nuca de cocos, ciocolata si crema

Blat:4 albusuri1 pahar zahar=300 g2 1/2 pahare cu nuca de cocos=250 gCiocolata:2 linguri cacao2 linguri zahar1 lingura ness cafe100 g ciocolata amaruieputin lapte sau smantana de friscaCrema:1 cutie de smantana pt frisca 38% grasime-eu am pus doua cutii (2x200ml)1 plic praf instant de budinca de vanilie (gen creme ole)Ciocolata rasa

Prajitura cu branza si ciocolata

Crema-Ricotta250g ricotta200g smantana groasa (sour cream)60g zaharcoaja rasa de la o portocala2 linguri Grand Marnier1 lingura zeama de lamaie2 oua20g amidonCrema-Ciocolata200g branza-crema la temperatura camerei100g ciocolata amaruie80ml lapte caldut1 lingurita rom2 linguri stafide inmuiate in rom2 linguri coaja de portocala si lamaie confiata taiata marunt (optional)putina ciocolata rasa pt. decor

Pișcoturi cu ciocolată și fulgi de cocos

Poftești ceva dulce, dar nu ai timp sau chef să petreci ore întregi în bucătărie? Atunci pișcoturile cu ciocolată și fulgi de cocos sunt soluția perfectă! În doar 5 minute, poți pregăti un desert delicios și elegant, care va impresiona pe oricine.

Prajitura cu foi si crema

Pentru foi: 3 oua 3 linguri ulei 6 linguri zahar 1 pliculet amoniac faina cat cuprindePentru crema: 1 l lapte 4 linguri amidon 4 linguri cacao 1 esenta rom 6 linguri zahar Pentru glazura: 1 ciocolata neagra 1/2 ciocolata alba 4-5 linguri smantana dulce

Prăjitură 7 minute în Rai

Mai țineți minte când v-am prezentat rețeta pentru ”prăjitura îngerilor”? Ei bine, pornind de la acel blat simplu, astăzi vă propunem o prăjitură puțin mai elaborată, dar extrem de bună: 7 minute în rai. Este vorba despre un desert cu blat, budincă de ciocolată și frișcă și vă asigurăm că nu are cum să vă dezamăgească. Surpriza acestei prăjituri constă în niște găuri făcute în blat, umplute apoi cu ciocolată. Astfel că, atunci când o veți tăia, veți avea parte de gust de ciocolată intens, conbinat cu blatul pufos și frișca ușoară. 

Prajitura cu biscuiti si ciocolata

Cantitati blat biscuiti: 300g biscuiti fragezi (dati la robot sau macinati), mai puteti folosi cornulete intarite sau felii de cozonac - dar sa fie tari.o esenta de rom,250g margarina pentru crema,150 g crema de ciocolata (finetti),150 g miez de nuca macinat,o lingura de cacaoCantitati crema:150 g frisca proaspata(sau smantana grasa),250 g crema de branza de vaci grasa(eu folosesc Lacteea),2 pliculete de zahar vanilat,5 linguri de zahar pudra,2 bucati tableta ciocolata cu lapte de menaj, data prin razatoare,un plic de gelatinaPentru ornat:cativa biscuiti glazurati sau cu jeleu,cateva bombonele de ciocolata,150 g frisca cu ciocolata

Piscoturi umplute cu crema de ciocolata

Pentru aluat: 2 1/2 pahare faina 1/2 pahar de zahar 2 galbenuse 1/4pahar brandy lapte sau suc de portocale 1lingurita esenta de vanilie 1lingura coaja rasa de lamaie putina sare 200 gr de margarina Pentru crema de ciocolata: 100 gr de ciocolata amaruie 2 - 3 linguri pline cu cacao 1/2 pahar apa 3/4 pahar zahar 200 gr unt sau margarina 4 galbenusuri 200 gr de nuci pentru ornare

Tiramisu - rețeta originală

Tiramisu este un desert tipic italian, care a devenit popular în toată lumea. Există mai multe modalități de a-l prepara, dar rețeta originală de tiramisu este una singură. Fără frișcă, doar cu cremă pe bază de ouă și mascarpone.  Tiramisu înseamnă, în limba italiană, ”ridică-mă” și este, așa cum sugerează și numele, o prăjitură irezistibilă. Astăzi vă prezentăm rețeta originală de tiramisu, așa cum o prepară italienii și cum o găsiți în restaurantele cu specific. 

Prajitura Tiramisu cu struguri

200g crema de branza fina200g mascarpone200g zahar pudra2 linguri miere2 plicuri gelatina1 pachet piscoturi400ml suc de struguri

Crema La Pahar Cu Zmeura

500 g. zmeura 4 linguri zahar pudra 3 linguri zmeurata 2 oua 250 g. mascarpone sau branza dulce de vaci 100 ml. frisca 4 piscoturi

Tiramisu Inghetat

Cunoscut sub denumirea de "Il diplomatico" in Italia, acest desert poate fi preparat cu o zi inainte de a fi servit.

Ganache de ciocolată. Crema de ciocolată perfectă pentru orice tort sau prăjitură

Ganache-ul de ciocolată (crema ganaș) este arma secretă supremă pentru aproape orice desert, pentru că este foarte ușor de preparat, incredibil de versatil și adaugă o notă de lux oricărei prăjituri.

Tiramisu Cu Baileys

Un desert care este mai gustos si mai aromat daca il prepari cu o zi inainte de servire.

Prăjitură Mississippi

Prăjiturile fără coacere sunt rapide, prietenoase și se fac ușor, chiar și de către cei fără experiență în bucătărie. Iar acest desert, prăjitura Mississippi, îndeplinește toate aceste criterii. Este rapidă, simplă, delicioasă și foarte populară printre americani și nu numai. 

Prăjitură "Better than sex"

Numele acestei prăjituri spune multe despre gustul ei: Better than sex. O prăjitură pe cât de gustoasă, pe atât de apetisantă și deloc greu de făcut. Este un desert pe blat de pandișpan, cu cremă de ciocolată, caramel și frișcă. Ce poate fi mai bun de atât? Exact asta spuneam și noi!

Prajitura cu blat si crema de ciocolata

200 g ciocolata amaruie8 oua400 g unt230 g zahar2 plicuri de zahar vanilatsare, 20 g migdale macinate2 lingurite praf de copt1 plic praf de budinca de cacao500 ml lapte200 g smantana,150 g ciocolata menaj

Prajitura cu ciocolata si cocus

5oua despartite 11/2 pahar zahar 3 linguri de cacao 3 linguri de faina ptr prajituri 1paharel de koniak 200 gr de cocos macinat ptr crema de ciocolata 125 gr frisca nebatuta 100 gr ciocolata amaruie 30 gr de unt

Islere

Aluat pt biscuiti: 250g faina 100g nuci macinate 100g zahar un ou 200g unto lingurita praf de coptputina sareCrema:3 oua150g zahar100g ciocolata amaruie150g unt2 linguri cacaoGlazura de ciocolata pt ornat 150g

Fursecuri pentru Paste cu cacao

Fursecuri:150 g unt100 g zahar pudra1 galbenus3 lg apa (eu am pus 6 lg- era cam dur aluatul si sfaramicios la intins)300 g faina50 g cacao3g praf de coptesenta romCrema de ciocolata:6 oz ciocolata amaruie tocata=175 g1 cup smantana1 lgt nessPentru decor:2 cup nuca de cocosoua mici din ciocolata, bombonele

Prajitura cu ciocolata si musli

Blat: * 2 oua * 50 g unt * 50 ml lapte * 100 g zahar * 100 g faina * 30 g cacao * 10 g praf de copt Crema: * 200 g crema alune * 100 g unt * 100 g zahar pudra * 50 ml frisca * 1 lingura ness * 1 cana musli(eu am pus in glazura,dar mi-am dat seama ca am gresit pentru ca e greu de taiat,deci puneti in crema cerealele) Glazura: * 120 g ciocolata amaruie * 50 g unt * 50 ml frisca

Tort de lamaie cu crema de branza

200 g piscoturi de sampanie, 125 g unt topit, 1 lingura coaja de lamaie rasa, 250 g crema de branza Delaco ceva fin pufos cu smantana, 100 g ciocolata alba, 500 ml frisca, 5 linguri lapte, 250 g iaurt de lamaie, 60 g zahar, 2 plicuri gelatina.

Sarlota de capsuni

2 pachete de piscoturiCrema:3 oua125g zahar125ml lapte (sau sirop de fructe)15g gelatina,20ml rom150g fructe proaspete,500 ml frisca,2 plicuri zahar vanilat,

Biscuiti cu branza

130 g margarina(la temperatura camerei)1 ou200 g zahar pudra3 linguri de cacao1 esenta rom1/2 praf de coptcca 400 g fainacrema:100 g crema de branza1 lingura margarina1 lingura zahar pudra1 lingura fainadecorciocolata

Fursecuri cu ciocolata umplute cu biscuiti Oreo

8-10 biscuiti Oreo sau orice alt fel de biscuiti cu cremaAluat:75 g unt,50 g zahar pudra,1 galbenus de ou,50 g ciocolata amaruie,1 lingura cacao,125 g faina,2 linguri lapte,esenta de vanilie.

Prajitura cu crema de lapte si cocos

Blat: 6 oua 6 linguri de zahar 6 linguri faina 6 linguri ulei 1 praf de copt Crema: 670 ml de lapte 70 g amidon de porumb 3 linguri de zahar 70 g ciocolata neagra cu crema de cocos 2 linguri cacao 170 g unt 100 g zahar pudra 6 linguri nuca de cocos 100 g nuca de cocos pentru lapte Glazura: 1 ciocolata cu crema de caramel (100 g) 2 linguri ulei

Prajitura cu oua

2 oua, 100 g zahar, 100 g faina, 1 lingurita esenta vanilie lichida,100 g unt topit, 1 lingura smantana proaspata, ulei pentru uns cojile de ou, 12 cochilii de ou, 50g ciocolata topita si bombomele pentru ornat.

Prajitura cu crema de ciocolata

Pentru blat:6 oua150 g zahar250 faina3 linguri iaurt2 linguri miere50 g unt1 praf de coptPentru crema:4 galbenusuri300 g zahar pudra250 g untrom1 plic ciocolata calda4 linguri cacaoPentru sirop:1 cana apa50 g zahar2 linguri miererom100 ml frisca

Prajitura cu ciocolata, frisca si batoane

Blat(3 foi):6 oua6 linguri de zahar6 linguri faina3 linguri ulei(unt topit)3-4 linguri cacao10 g praf de coptCrema ganche:200 g ciocolata neagra(milka)250 ml frisca lichida(eu folosesc meggle pentru ca este foarte buna in comparatie cu hulala,care aici am folosit-o pt ca mai aveam in cutie,dar nu o recomand deloc)Crema de frisca cu mars:200 ml frisca5 g gelatina3 batoane mars50 g ciocolata rasaGlazura:100 g ciocolata2 linguri lapte1 lingura untSirop:150 ml apa100 g zaharrom

Prajitura de vara cu visine

- 300g visine fara sambure - 32 piscoturi - 500ml smantana de gatit > 32% - 3 galbenusuri - 3 linguri de zahar - 250 - 300ml cafea - 20ml Disarono sau o bautura spirtoasa foarte aromnata - 100g ciocolata menaj - 50ml lapte dulce gras - 250g mascarpone. - 2 plicuri intaritor de frisca.

Prajitura cu ciocolata si cacao

Blat: 10 oua 10 linguri zahar 2 linguri faina 60g cacao Crema: 1 cana apa 1 cana zahar 40g cacao 50g ciocolata (optional) 200-250g unt

Prajitura cu ciocolata, capsuni si crema de smantana

(24 bucati) Pentru BLAT: 3 oua 80-100 gr. zahar (c&acirct de dulce va place) 80 -100 gr. faina (depinde de c&acirct de mari sunt ouale) 75 ml. ulei 100 gr. ciocolata neagra &frac14 lingurita praf de copt 1 plic zahar vanilat un v&acircrf cutit sare Pentru JELEUL DE CAPSUNI: 1 kg. capsuni proaspete 1 cana de zahar 2 plicuri gelatina (2 x 10 gr.) Pentru CREMA DE SM&AcircNT&AcircNA: 1 cana mare de sm&acircnt&acircna (grasa si groasa) 200 gr. crema de br&acircnza 3- 4 linguri zahar pudra 2 plicuri zahar vanilat Pentru GLAZURA DE CIOCOLATA (GANACHE): 200 gr. ciocolata negra 200 gr. frisca lichida &icircndulcita 40 gr. unt

Fluturasi cu fistic si ciocolata

150 g faina+50 g pentru modelat 1 ou 120 g unt 100 g fistic macinat 140 g zahar 1 varf de cutit praf de copt Pentru decor: ciocolata alba ciocolata neagra fistic taiat bucati