Prajitura cu piscoturi si crema ciocolata

Prajitura cu piscoturi si crema ciocolata retete: cum gatesti prajitura cu piscoturi si crema ciocolata si cele mai gustoase retete de prajitura alba ca zapada cu crema de ciocolata, prajitura cu banane si ciocolata, prajitura cu mac si glazura de ciocolata, prajitura cu foi caramel si crema de ness, prajitura desteapta cu ciocolata, prajitura cu ciocolata alba, chec cu banane si ciocolata, negresa cu frisca si ciocolata, tarta cu ciocolata si caramel sarat, lava cake cu ciocolata alba si neagra.

Prajitura cu capsuni si piscoturi

6 oua o cana zahar un pachet margarina frisca piscoturi compot fructe ( eu am folosit capsuni, visine)

Prăjitură cu pișcoturi și cremă de cocos

Prăjitură cu pișcoturi și cremă de cocos – un desert simplu, delicios și rapid de preparat. Blaturi pufoase, cremă fină de cocos și pișcoturi însiropate, perfecte pentru orice ocazie.

Tiramisu cu crema de branza

1 1/2 pachet piscoturicrema150 g mascarpone200 ml smantana3 linguri zahar100 g crema branzasirop2 lingurite cafea400 ml apadecor1 ciocolata neagravisine din compot

Prajitura cu stafide si ciocolata

400 gr foi de prajitura,1 kg crema de cacao,200 gr stafide sau fructe confiate,400 gr ciocolata menaj

Prajitura cu crema de capsuni si glazura de ciocolata

6 oua 6 linguri zahar 1 plic crema Ole capsuni 1 plic crema vanilie 200 ml frisca nebatuta 1 cana lapte 2 linguri zahar 2 linguri apa 2 linguri lichior de ciocolata 100 g ciocolata cu alune 100 g unt

Tort cu visine si ciocolata

Pentru blatul de tort* 8 oua * 8 linguri de zahar * 8 linguri de faina * 1 zahar vanilat * 1 praf de copt cu sofran * esenta de vaniliePentru crema de visine* 2 oua intregi * 4 linguri de zahar * 250 g visine (fara samburi) * 400 ml frisca lichida * 1 plic gelatinaPreparare crema de ciocolata* 150g ciocolata cu crema de coniac * 250g unt * 200g zahar * 3 oua * 3 linguri apa * 1ingura esenta de romPentru decor folosim* piscoturi * frisca * ciocolata rasa * lamaie verde * fructe

Fursecuri batoane cu crema marshmallow

500 g aluat de fursecuri, cu fulgi de ciocolata, 200 g crema marshmallow, ½ cup=2-3 lg unt de arahide sau nutella, 1 ½ cups cereale, ½ cup bombonele colorateFursecurile cu fulgi de ciocolata: 225 g faina, ½ lgt. praf de copt, ½ lgt. bicarbonat, ½ lgt. sare, 115 g unt moale, 50 g zahar brun, 100 g zahar, 1 ou, 115 g fulgi de ciocolataCrema marshmallow: 4 albusuri, 300 g zahar, 150 g miere, 70 g apa

Tort de ciocolata si Nutella

- 4 oua- 200 g. nutella- 1 plic zahar vanilat- 80 g. faina- 1 plic praf de copt- 80 g. piscoturi- 80 g. nuca macinata- 300 ml. frisca- 300 g. adica ciocolata alba- 250 g. unt moale- 4 linguri jeleu de zmeura- 4 linguri gem de visine- fulgi de ciocolata

Prajitura cu cirese si piscoturi

400 gr. piscoturi,2 cutii mascarpone,3 oua,1 plic zahar vanilat,140 zahar,600 gr. cirese,200 ml. suc de portocale.

Prajitura cu lamaie si afine

Pentru blat: 240 g biscuiti 150 g unt Pentru crema: 330 g ciocolata alba 150 ml lapte 375 ml frisca lichida zeama de la o lamaie mare 110 g unt 20 g gelatina praf 200 g afine 80 g zahar Pentru glazura: 75 ml frisca lichida 75 g ciocolata alba coaja rasa de la o lamaie Pentru decor: 30 g nuca de cocos

Ruladă tiramisu

Tiramisu este un desert foarte versatil și poate fi personalizat foarte ușor. Există o mulțime de rețete de tiramisu și și mai multe moduri de servire. Clasic, cu cafea, sau cu fructe. La tavă, sub formă de tort sau la pahar. Sau, de ce nu, sub formă de ruladă. O ruladă tiramisu vă propunem și noi să încercați. Modul de preparare nu diferă cu nimic de rețeta pe care o știe toată lumea, ci doar modul de prezentare și servire a prăjiturii. 

Tort cu piscoturi si crema aerata

pentru blat:8 oua8 lg faina8 lg zaharputina sare1 praf de coptpentru crema aerata:400 ml frisca200 gr ciocolata ( 70% cacao)50 gr unt50 gr fulgi de ciocolatapentru crema de unt:250 gr unt250 gr zahar pudra1 lg cacao

Prajitura cu branza si ciocolata

Crema-Ricotta250g ricotta200g smantana groasa (sour cream)60g zaharcoaja rasa de la o portocala2 linguri Grand Marnier1 lingura zeama de lamaie2 oua20g amidonCrema-Ciocolata200g branza-crema la temperatura camerei100g ciocolata amaruie80ml lapte caldut1 lingurita rom2 linguri stafide inmuiate in rom2 linguri coaja de portocala si lamaie confiata taiata marunt (optional)putina ciocolata rasa pt. decor

Pișcoturi cu ciocolată și fulgi de cocos

Poftești ceva dulce, dar nu ai timp sau chef să petreci ore întregi în bucătărie? Atunci pișcoturile cu ciocolată și fulgi de cocos sunt soluția perfectă! În doar 5 minute, poți pregăti un desert delicios și elegant, care va impresiona pe oricine.

Prajitura cu foi si crema

Pentru foi: 3 oua 3 linguri ulei 6 linguri zahar 1 pliculet amoniac faina cat cuprindePentru crema: 1 l lapte 4 linguri amidon 4 linguri cacao 1 esenta rom 6 linguri zahar Pentru glazura: 1 ciocolata neagra 1/2 ciocolata alba 4-5 linguri smantana dulce

Prăjitură 7 minute în Rai

Mai țineți minte când v-am prezentat rețeta pentru ”prăjitura îngerilor”? Ei bine, pornind de la acel blat simplu, astăzi vă propunem o prăjitură puțin mai elaborată, dar extrem de bună: 7 minute în rai. Este vorba despre un desert cu blat, budincă de ciocolată și frișcă și vă asigurăm că nu are cum să vă dezamăgească. Surpriza acestei prăjituri constă în niște găuri făcute în blat, umplute apoi cu ciocolată. Astfel că, atunci când o veți tăia, veți avea parte de gust de ciocolată intens, conbinat cu blatul pufos și frișca ușoară. 

Piscoturi umplute cu crema de ciocolata

Pentru aluat: 2 1/2 pahare faina 1/2 pahar de zahar 2 galbenuse 1/4pahar brandy lapte sau suc de portocale 1lingurita esenta de vanilie 1lingura coaja rasa de lamaie putina sare 200 gr de margarina Pentru crema de ciocolata: 100 gr de ciocolata amaruie 2 - 3 linguri pline cu cacao 1/2 pahar apa 3/4 pahar zahar 200 gr unt sau margarina 4 galbenusuri 200 gr de nuci pentru ornare

Crema La Pahar Cu Zmeura

500 g. zmeura 4 linguri zahar pudra 3 linguri zmeurata 2 oua 250 g. mascarpone sau branza dulce de vaci 100 ml. frisca 4 piscoturi

Tiramisu Inghetat

Cunoscut sub denumirea de "Il diplomatico" in Italia, acest desert poate fi preparat cu o zi inainte de a fi servit.

Tiramisu Cu Baileys

Un desert care este mai gustos si mai aromat daca il prepari cu o zi inainte de servire.

Ganache de ciocolată. Crema de ciocolată perfectă pentru orice tort sau prăjitură

Ganache-ul de ciocolată (crema ganaș) este arma secretă supremă pentru aproape orice desert, pentru că este foarte ușor de preparat, incredibil de versatil și adaugă o notă de lux oricărei prăjituri.

Prăjitură Mississippi

Prăjiturile fără coacere sunt rapide, prietenoase și se fac ușor, chiar și de către cei fără experiență în bucătărie. Iar acest desert, prăjitura Mississippi, îndeplinește toate aceste criterii. Este rapidă, simplă, delicioasă și foarte populară printre americani și nu numai. 

Prăjitură "Better than sex"

Numele acestei prăjituri spune multe despre gustul ei: Better than sex. O prăjitură pe cât de gustoasă, pe atât de apetisantă și deloc greu de făcut. Este un desert pe blat de pandișpan, cu cremă de ciocolată, caramel și frișcă. Ce poate fi mai bun de atât? Exact asta spuneam și noi!

Islere

Aluat pt biscuiti: 250g faina 100g nuci macinate 100g zahar un ou 200g unto lingurita praf de coptputina sareCrema:3 oua150g zahar100g ciocolata amaruie150g unt2 linguri cacaoGlazura de ciocolata pt ornat 150g

Sarlota de capsuni

2 pachete de piscoturiCrema:3 oua125g zahar125ml lapte (sau sirop de fructe)15g gelatina,20ml rom150g fructe proaspete,500 ml frisca,2 plicuri zahar vanilat,

Tort de lamaie cu crema de branza

200 g piscoturi de sampanie, 125 g unt topit, 1 lingura coaja de lamaie rasa, 250 g crema de branza Delaco ceva fin pufos cu smantana, 100 g ciocolata alba, 500 ml frisca, 5 linguri lapte, 250 g iaurt de lamaie, 60 g zahar, 2 plicuri gelatina.

Biscuiti cu branza

130 g margarina(la temperatura camerei)1 ou200 g zahar pudra3 linguri de cacao1 esenta rom1/2 praf de coptcca 400 g fainacrema:100 g crema de branza1 lingura margarina1 lingura zahar pudra1 lingura fainadecorciocolata

Prajitura cu crema de lapte si cocos

Blat: 6 oua 6 linguri de zahar 6 linguri faina 6 linguri ulei 1 praf de copt Crema: 670 ml de lapte 70 g amidon de porumb 3 linguri de zahar 70 g ciocolata neagra cu crema de cocos 2 linguri cacao 170 g unt 100 g zahar pudra 6 linguri nuca de cocos 100 g nuca de cocos pentru lapte Glazura: 1 ciocolata cu crema de caramel (100 g) 2 linguri ulei

Prajitura cu oua

2 oua, 100 g zahar, 100 g faina, 1 lingurita esenta vanilie lichida,100 g unt topit, 1 lingura smantana proaspata, ulei pentru uns cojile de ou, 12 cochilii de ou, 50g ciocolata topita si bombomele pentru ornat.

Prajitura cu crema de ciocolata

Pentru blat:6 oua150 g zahar250 faina3 linguri iaurt2 linguri miere50 g unt1 praf de coptPentru crema:4 galbenusuri300 g zahar pudra250 g untrom1 plic ciocolata calda4 linguri cacaoPentru sirop:1 cana apa50 g zahar2 linguri miererom100 ml frisca

Prajitura cu ciocolata si cacao

Blat: 10 oua 10 linguri zahar 2 linguri faina 60g cacao Crema: 1 cana apa 1 cana zahar 40g cacao 50g ciocolata (optional) 200-250g unt

Prajitura Cu Crema De Visine Si Ciocolata

Blat: 7 oua 7 linguri de zahar 7 linguri ulei 7 linguri faina amestecata cu un pliculet de praf de copt 2 linguri cacao Crema: 1 borcan mare de visine din compot sau 2 borcane de 400 ml 2 budinci de vanilie 10 linguri de zahar (eu nu pun asa de mult ca mie imi place mai acrisoara) 250 g margarina/unt Glazura: 200 g ciocolata cu lapte 150 g margarina

Diplomat cu ciocolata

300 g ciocolata de menaj 4 linguri cacao 500 ml lapte 3 pliculete gelatina 5 oua 250 g unt 2 cani zahăr 500 ml friscă lichida 1 pachet mare de piscoturi 50 g ciocolata de menaj rasa pentru decor

Prajitura moale cu ciocolata

Blat:150 g ciocolata amaruie3 oua50 g faina75 g zahar brun35 g unt1 lingurita praf de copt3 lingurite de cappuccinoEsenta de romVanilie1 lingura cognac1 lingura lichior de fructe de padureUn praf de sareO mana alune de padureCrema:250 ml lapte1 budinca de vanilie3 galbenusuri65 gr zahar30 gr faina50 gr ciocolata amaruiePentru décor:CacaoCiocolata albaBomboane de ciocolata sau cereale in ciocolataPentru insiropat faceti o cafea mai concentrata si amestecati-o cu putin cognac

Tiramisu cu fructe de pădure, la pahar

Tiramisu este un desert pe cât de gustos, pe atât de ușor de făcut. Alături de cheesecake, este unul dintre cele mai populare deserturi fără coacere pe care le puteți prepara pentru o ocazie specială, sau pur și simplu, când aveți poftă de ceva dulce.  În afară de varianta clasică, sub formă de tort, în tavă, tiramisu poate fi servit și la pahar, într-o mulțime de forme și combinații delicioase. Astăzi vă propunem o variantă de tiramisu la pahar cu fructe de pădure. Un desert spectaculos, în straturi, cu care veți impresiona și cei mai pretențioși musafiri. 

Prajitura cu blat de cacao si crema de lapte

Pentru 2 foi:8 oua234g zahar206g faina28g cacaoPentru crema:200ml frisca lichida1 cutie lapte condensat100ml lapte6g gelatina (cantitatea necesara pentru 250ml lichid)50g miereesenta de vanilieCiocolata neagra pentru glazura

Prajitura ciocolata si branza

200 gr biscuiti cu unt,100 gr unt sarat,5 linguri zahar,600 gr branza grasa,300 ml frisca,300 gr ciocolata alba,200 gr ciocolata cu lapte,40 gr bomboane de ciocolata alba

Tort ciocolata si mascarpone

Pentru Blat: 4 oua150 g zahar1 lingurita praf de copt2 linguri cacao150g faina Pentru crema de ciocolata:200 ml frisca200 g ciocolata amaruie de portocale Pentru crema mascarpone:400 ml frisca1 cutie crema mascarpone100g zahar pudra1/2 cutie jeleuri de portocale in ciocolata½ plic gelatina.Decor: 200ml frisca1/2 cutie jeleuri de portocale in ciocolata

Prăjitură "Sex la tavă"

La ce te gândești atunci când auzi de o prăjitură cu numele ”Sex la tavă”? La un desert irezistibil, care îți învăluie papilele gustative în plăcere, nu-i așa? Ei bine, această prăjitură, pe cât de controversată este din cauza numelui, pe atât de gustoasă și ușor de făcut este.  Prăjitura ”Sex la tavă” este o combinație de blat simplu, crocant, cu nucă, budincă de ciocolată și vanilie și frișcă. Se face foarte ușor, pentru că blatul este unul simplu, iar cremele sunt instant. Trebuie doar să aveți răbdare ca prăjitura să stea la rece înainte de a o savura.

Truffle De Ciocolata

Atat de usor si atat de delicios - acest desert este o alegere buna oricand.

Prăjitură cu ciocolată - făcută din două ingrediente

Ce e mai bun decât un desert cu ciocolată? Un desert cu ciocolată care se face rapid, din ingrediente puține. Iar această prăjitură pe care v-o propunem astăzi respectă perfect aceste criterii. Pentru această prăjitură aveți nevoie doar de ouă și ciocolată. Rezultatul final va fi unul cremos, aerat și foarte versatil, pentru că o puteți servi într-o mulțime de feluri. Cu zahăr pudră, cu înghețată sau cu fructe proaspete.  E cel mai rapid desert cu care vă puteți da gata prietenii care vin într-o vizită surpriză. 

Prajitura cu nuci si mandarine

Blat:250 g unt, 75 g crema ciocolata cu alune, 90 g zahar pudra, 6 oua, 400 g faina, 100g nuci macinate, 1 plic praf de copt, 2 linguri cacao, 50 ml lapte, o mana de mandarine din compot tocateGlazura:300 g ciocolata, 200 ml friscaDecor: felii de mandarine

Macarons cu crema de ciocolata

Pentru macarons: * 90 g albus * 70 g zahar tos * 70 g faina de migdale * 180 g zahar pudra * colorant rosu (obtional) Pentru crema de ciocolata: * 100 g ciocolata neagra * 150 g smantana grasa

Prajitura de ciocolata

Prajitura: 225 gr unt nesarat 300 gr zahar 4 oua 1 lingurita esenta de vanilie 315 gr faina 65 gr cacao pudra 1/2 lingurita praf de scortisoara 1 lingurita bicarbonat de sodiu 1 lingurita sare 80 gr fulgi ciocolata semi-dulce (ciocolata tocata bucatele) 50 gr nuca taiata marunt (optional) 245 gr lapte batut Glazura: 100 gr ciocolata amaruie 85 gr zahar 50 gr unt nesarat 120 gr frisca lichida 2 linguri rom/ cognac (optional)

Biscuiti cu portocale si ciocolata

100g ciocolata neagra (tableta, poate fi si ciocolata neagra cu lapte) 130g margarina 1 ou 50g zahar 250g faina 1 pliculet de zahar vanilat 1 pliculet praf de copt coaja de portocala rasa

Prajitura In Crusta De Ciocolata

O varianta actualizata a unui desert clasic ce-ti aduce aminte de copilarie.

Prajitura cu iaurt si piersici

300 gr. (44 piscoturi) 150 gr. crema de branza Almette cu smantana 150 gr. zahar pudra 1 esenta de vanilie 200 ml. frisca lichida 500 gr. iaurt cu piersici 2 plicuri gelatina granule 2 borcane cu compot piersici 50 ml. frisca (pentru decor)

Prajitura Cu Ciocolata, Fara Faina

O prajitura cu ciocolata, din doar 4 ingrediente, si care este gata in numai o ora este un desert perfect.