Pui umplut
Pui umplut retete: cum gatesti pui umplut si cele mai gustoase retete de pulpe de pui umplute la cuptor, pui la cuptor umplut, curcan umplut, cotlet umplut cu ciuperci la cuptor, ciorba pui, mancare pui, pui crocant, supa pui, pui chinezesc, pui jalfrezi, pui indian.Pui umplut cu spaghete
un pui pentru umplut,un pachet de spaghete, 50 gr cas, 150 gr de kaizer, oregano, sare, piper, boia, ac si ata pentru cusut.
Pui umplut
Un pui mare 1 cana orez ficatei 1/2 kg pipote 300g piper cimbru sare cartofi ulei
Pui umplut cu orez
1 pui la un 1,5 kg,o cana orez,1 ou,1 pate ficat pui 100 grame,piper,sare,boia iute,rozmarin praf,vegeta,ulei floarea soarelui sau rapita,patrunjel,morcov
Piept de pui umplut a la Droopina
piept de pui, cremwursti (de pui), sunca, cascaval, unt, sare, piper.
Pui umplut cu chorizo
Aroma de paprika merge perfect langa carnea de pui, intr-o reteta rapida si foarte gustoasa.
Pui Kiev - piept de pui umplut cu unt aromatizat
Ce faci atunci când ai un piept de pui, dar nu vrei o simplă friptură sau o porție de șnițele? Faci un pui Kiev, delicios și aromat. Rețeta de pui Kiev este o combinație de șnițel, cordon bleu și ruladă de pui. Un piept de pui umplut cu unt aromatizat și cu o crustă crocantă de pesmet. Se face foarte simplu și repede, nu este nevoie de prea mult efort și, cât timp puiul stă în cuptor, vă puteți ocupa de garnitură. Puiul Kiev poate fi servit simplu, cu cartofi, piure, orez sau salată și este nemaipomenit pentru o cină sau un prânz în familie. Arată senzațional, atunci când este tăiat în secțiune, ca să nu mai vorbim despre aroma de unt și verdețuri, care intră în toată bucata de carne.
Pui umplut cu garnitura de legume
1 pui 1-1,2 kg 150 g sunca/costita de porc 1 ou 2 cepe 1 morcov 1 cartof 1/2 ardei gras rosu 1 rosie mica 2 felii de paine 1 mana frunze spanac 1 legatura patrunjel 1 plic Pui fraged la punga picant 3 linguri ulei de masline sare piper cimbru
Pui umplut cu struguri si nuci
* 1 pui* 300 g struguri albi* 150 g miez de nuca* 100 ml vin* condimente cajun* condimente pentru pui* 2 morcovi* 1 foaie dafin* 5 catei usturoi* cimbru verde* busuioc verde* sare de mare* piper mozaic
Friptura din piept de pui umplut la cuptorul cu halogen
1 piept de pui mai maricel 150 g frunze de spanac 8 feliute de branza topita 1 morcov 2 linguri ulei (de masline) 1 lingurita condimente pentru pui 1 lingurita baza pentru mancaruri cateva fire de patrunjel verde sare piper cimbru boia
pui umplut la cuptor
1 pui curatat si spalat 2 felii de paine 1 ou 150g bacon sau sunca de praga 2-3 rosii uscate in ulei o ceapa mica usturoi 1 catel rosmarin vin alb -1 pahar sare, 1 lingura ulei de masline +30g unt
Pui umplut cu orez aromat
un puio ceapa tocata3 catei usturoi300 g orez1,5 litri supa de pui2 morcovi2 dovlecei micistafide2 betisoare de scortisoara1 foaie de dafin1 lingurita cumin pudra1/2 lingurita coriandru pudra2 linguri uleisare piper.
Pui umplut cu ciuperci la cuptor
-1 pui mare -ficatei de pui-500 grame -ceapa-1 bucata -1 ou crud -patrunjel verde-1 legatura -pesmet-6 linguri -condimente pentru pui-dupa gust -ulei, sare, piper-dupa gust -apa rece-500 ml -ulei-250 ml -vegeta-2 lingurite -ciuperci champignon-1 conserva sau 300 gr crude
Pui Umplut Cu Garnitura Si Sos
piept de pui, branza Gouda (in loc de cascaval), branza Feta, smantana, marar, usturoi, condimente (la alegere), coniac, cartofi pentru garnitura
Pui umplut cu legume si kaiser
1 pui (1-1,5 kg) 1 kg legume mexicane 3-4 cartofi 200 gr kaiser sare piper boia praf de usturoi 100 ml apa 1 lingura miere 2 morcovi 1 lingura ulei
Pui umplut cu ficat
1 pui , 500 g de ficat , patrunjel, marar, 1 ou sau 2 , sare si piper dupa gust delikat de care doriti, 4 sau 5 catei de usturoi daca va place.
Piept de pui umplut cu ardei si cascaval cu garnitura de legume la cuptor
Avem nevoie de : -3 piepti de pui -4 cartofi mari -50 g cascaval feliat -3 ardei:rosu verde si galben -2 rosii de marime medie -200 g broccoli -masline verzi -sare dupa gust -piper proaspat macinat dupa gust -"za'atar" -condiment de pui: all spice,cuisoare,coriandru,ghimbir cardamom,scortisoara,foi de dafin -ulei de masline virgin -1 cana de apa -1 cub de Maggi de pui
Șnițel de pui umplut cu șuncă și cașcaval
Șnițelul de pui umplut cu șuncă și cașcaval este o variantă super gustoasă a șnițelului clasic. Umplutura de șuncă și cașcaval aduce un plus de aromă și o textură cremoasă, care se topește frumos în interiorul puiului. E alegerea perfectă pentru o masă specială sau pentru momentele când vrei să gătești ceva simplu, dar de efect.
Pui umplut cu inimi, pipote si ficat
- un pui mai mare de 1.5kg pe care il alegem astfel incat sa aiba pielea neperforata - 1 sau 2 linguri de ulei - aprox 300g pipote si inimi - aprox 300g ficat de pui - 2 oua fierte - 2 oua crude - o ceapa - 2 catei de usturoi - patrunjel - 2 sau 3 felii de paine inmuiate in lapte - sare piper
Piept de pui umplut cu legume, în stil grecesc
Pieptul de pui poate fi gătit și savurat într-o mulțime de feluri. La cuptor, la grătar, prăjit, cu sau fără sosuri etc. Dar una dintre cele mai gustoase modalități de a găti pieptul de pui este să-l umpleți cu legume. Rețeta pe care v-o propunem astăzi este una de inspirație grecească, delicioasă, sănătoasă și ușor de făcut. Este vorba despre piept de pui umplut cu felii de legume și gratinat la cuptor. Datorită sucurilor din legume, pieptul va rămâne suculent și aromat, nu își va pierde gustul și nu se va usca în cuptor.
Piept de pui umplut cu branzeturi si mustar
125 gr mingiuca mozzarella, taiata bucati mici;50 gr cascaval (strong cheddar),ras;1 lingura mustar dijon;4 buc. piept de pui fara piele si oase;8 feliute de costita afumata (smoked streaky bacon rashers);
Strudel Tirolez cu mere sau branza dulce
Pentru aluat: faina Arpis ou smantana, margarina miere (pentru uns aluatul) Pentru umplut strudelul cu mere: mere zahar scortisoara Pentru umplut strudelul cu branza: branza de vaci oua, zahar stafide esenta de vanilie
Piept de pui umplut cu brânză și spanac
Pieptul de pui este una dintre cele mai ofertante cărnuri. Îl poți include într-o mulțime de rețete și mâncăruri și te poți bucura de gustul lui indiferent de ocazie, de la cele mai simple preparate până la unele mai complexe. Astăzi vă propunem să încercați o rețetă de piept de pui umplut cu brânză cremoasă și spanac, un preparat delicios și sănătos, care se face la cuptor. Îi puteți da o notă fresh cu puțină zeamă de lămâie sau o salată de crudități și este o idee excelentă pentru prânz sau cină.
Piept umplut cu omleta si sos de ardei copt
Ingrediente: Rulada de pui: 1 piept mare de la un pui 1 castravecior acru 1 morcov cativa ardei capia mustar kaizer omleta condimente ulei de masline putin unt sucul ramas de la ardeii coptii 9eu ii congelez cu tot cu zeama lor) verdeata
Pui umplut cu: ciuperci, costita si legume la tava
1 Pui 150 gr de ciuperci 150 gr de costita(kaizer sau slaninuta) 2 felii de paine( painea fara coaja) 1/2 cana de vin alb 1 legatura ceapa verde 5-6 catei de usturoi zdrobiti, 1 ceapa sare piper boia 50 gr de zahar brun 100 gr de pudra de usturoi cimbru tarhon
Piept de pui umplut cu guacamole
Există atât de multe rețete cu piept de pui umplut, încât nu știi pe care să o încerci mai repede. Pieptul de pui poate fi scos din anonimat fie cu o umplutură delicioasă, fie cu un sos care să îl pună în valoare. Astăzi vă propunem o rețetă foarte simplă, dar extrem de gustoasă cu piept de pui umplut cu guacamole. Se face ușor, este delicios alături de orice garnitură sau salată și este o idee nemaipomenită pentru un prânz sau o cină delicioasă și sănătoasă.
Piept De Pui Umplut Cu Branza Si Ardei Rosu
Pieptul de pui, umplut cu ardei, ceapa si branza are un gust aromat, fara prea mult efort.
Pui umplut ţărăneşte cu garnitura de mere in sos caramel
-un pui mare de 2 kg -700 grame ficatei de pasare, -4 bucati ceapa mare -2 oua -marar, patrunjel -piper, cimbru, sare, boia de ardei dulce -ulei. -o ceasca de cafea de malai grisat -10 mere mari -2 gutui -200 grame zahar -o lingura faina de grau -o ceasca mare de vin alb -o jumatate de lamaie
Piept de pui umplut cu ciuperci
Vrei să pregătești o masă gustoasă și să impresionezi familia sau prietenii? Pieptul de pui umplut cu ciuperci este o alegere excelentă!Această rețetă este ușor de preparat, chiar dacă nu ești un expert în bucătărie. Rezultatul este un preparat aromat și sățios, perfect pentru orice ocazie.
Ardei umplut la tava
-ulei de masline-4 fileuri de piept de pui taiate bucatele-200 g orez cu bob lung-1 patrunjel radacina-1 pastarnac-2 morcovi rasi-patrujel verde tocat-1 lingurita de cimbru uscat-1 l de supa de pui-250 g rosii tocat din conserva-1 cutie ciuperci din conserva-6 ardei rosii si galbeni grasi-1 ceapa-sare,piper-1 ceasca vin rosu
curcan umplut cu portocale la cuptor
5-7kg curcan.3 kg portocale,usturoi.sare piper,vin alb
Cocos umplut de Craciun
1 cocossupa de puiierburi aromate (frunze de patrunjel, telina ...)Pentru umplutura:1 caltabos de carne de pasare100g ficat de rata, semipreparat500g spata de vitel,500g piept de vitel,1 trufa1 ousare, piper
Pui umplut cu ciuperci si orez aromat
Pentru pui 4 piepti de pui fara piele si os 2-3 linguri ulei de masline cu aroma de lamaie 1 ceapa rosie curatata si tocata 3 catei de usturoi curatati si tocati 400 gr ciuperci tocate 50 ml otet balsamic 150 ml vin alb sare de mare Pentru orez 200 gr orez coaja rasa si zeama de la 1/2 lamaie 1 lingura patrunjel proaspat tocat 1 lingura tarhon proaspat tocat 2 linguri ulei de masline cu aroma de lamaie sare de mare
Piept umplut si conopida sotata
-2 piepti mici de pui, -un ardei gras galben, -100 g sunca presata, -100 g mozarella, -2 linguri patrunjel tocat, -sare, -piper, -un morcov mic, -10 rosii cherry, - o conopida de cca 6oo g, -3 catei de usturoi, -3 linguri ulei de masline, -zeama de la jumatate de lamaie, -o legatura de marar,
Pui umplut cu amestec hawaian si legume la cuptor
1 pui de 1,200-1,400 kg sare piper piper alb boia dulce boia iute de ardei maghiran uscat 2-3 linguri de ulei 100 ml vin alb Pentru amestec hawaian: 2 linguri orez 1 ceapa mica 1 ardei mic rosu 2 linguri de mazare verde 2 linguri porumb din conserva 2 linguri de ulei sare,piper Pentru garnitura de legume: 500-600 gr cartofi 5 catei de usturoi 1 ceapa mare 1 ardei galben 1 ardei rosu 4-5 rosi cherry
Miel umplut
O jumatate de miel cu gat si pulpa superioara Organele de la un miel intreg 300 g ficat de pasare 4 oua 2 cepe 5 catei mari de usturoi 1 legatura marar verde 1 legatura patrunjel verde 2 legatura ceapa verde 2 legaturi usturoi verde 200 ml vin rosu 1 plic condimente pt miel 1 cub Knor pui ulei Tarhon Rozmarin Oregano Sare Piper
Nasturei cu ciocolata
125 g unt, 100 g zahar pudra, 2 galbenusuri, 250 g faina, un praf de sare, 2 linguri apa, ciocolata - pentru umplut.
Gat de curcan umplut
1 pipota curcan 1 ficat curcan 1 ceapa 1/2 cutie ciuperci ardei gras colorat 1 ou sare piper 2 linguri ulei.
Muschi de porc umplut
500g muschi porc 1 conserva ciuperci 200g cascaval 2 carnati subtiri condimente sare 1cana apa
Pui la cuptor umplut cu prune uscate si migdale
o250 gr prune uscate tocate mare o150 ml vin rosu o2 linguri ulei de masline o1 ceapa mare curatata si toccata o1 morcov mijlociu curatat sir as mare o3 catei de usturoi curatatisi zdrobiti o350 gr ciuperci sterse si tocate o100 gr migdale oparite si tocate o400 gr frunze de varza create sau spanac curatate calite si rupte o30 gr unt o1 lingura maghiran proaspat tocat o200 gr pesmet o 1/2 lingurita sare opiper negru proaspat macinat o2 kg pui grill o1 lingura ulei de masline
Avocado umplut cu salată caprese
Atunci când ai poftă de ceva bun și sănătos, o salată simplă este întotdeauna o alegere potrivită. Dacă o combini și cu avocado, rezultatul nu are cum să fie altfel decât delicios! Rețeta pe care v-o propunem astăzi se face foarte repede și o puteți savura rece sau caldă. Este o idee excelentă ca gustare, cină ușoară și chiar ca aperitiv, atunci când aveți musafiri.
Ananas umplut cu fructe
ananas - cate portii atatea fructepiersicicaisenectarinerom, coniac sau vin albfrunze de mentabananezaharcantitatile sunt dupa preferinta
Langos umplut cu cartofi
500 gr faina 1 plic drojdie uscata 1 lgta sare o lgta zahar 300 gr apa calda 4 cartofi potriviti o ceapa mica
Curcan umplut
1 curcan, umplutura: 1 mar, 1 ceapa, 1 bat de scortisoara + 1 cup apa (250 ml apa), crengute de rosmarin si salvie, ulei vegetal.
Porumbel umplut cu garnitura de cartofi
2-3 porumbei curatati 6 buc cartofi (potrivit) 2 oua 2 felii piine o legatura patrunjel sare,piper,boia o ceapa verde un morcov usturoi
Tort Sponge Cake - simplu și rapid
De multe ori, atunci când vrem să facem un tort, sărim peste pasul cu preparatul blatului și apelăm la blat din comerț, gata făcut. Dar blatul de tort făcut în casă rămâne cel mai gustos și nu ar trebui să fie o bătaie de cap, dimpotrivă. Astăzi vă prezentăm o rețetă de blat foarte simplă, care în patiserie poartă numele de ”sponge cake” și asta datorită texturii. Blatul este pufos, aerat, exact ca un burete. Este un blat universal, care poate fi folosit ca bază pentru orice fel de tort. Umpleți cu crema sau cremele preferate, decorați și aveți un tort nemaipomenit.
Onigiri
1 cup orez cu bobul rotund 1 1/4 cup apa sare 1 foaie de nori pentru umplut: conserva de ton scursa de ulei
Chiftelute din orez
1 ceasca orez1 ardei gras rosu1 morcovsarepipervegetapatrunjel2 ouafainapesmetsusanbucati de carne prajitacarnati sau cascaval- pentru umplut
Ardei umplut
-12 ardei-4 cepe-1/2 cana orez-650-700 g carne tocata-2 linguri de pasat-delikat
Ardei copt umplut cu branza
ardei gras, felii de branza sau cascaval, oua, pesmet, faina, susan sare, piper
Patisson (dovlecel plat) umplut
1 dovlecel patisson 1 cartof mare 1 morcaov mare 1 ceapa mare 2 oua 125g urda sare piper 50g cas sarat framantat