Pui umplut

Pui umplut retete: cum gatesti pui umplut si cele mai gustoase retete de pulpe de pui umplute la cuptor, pui la cuptor umplut, curcan umplut, cotlet umplut cu ciuperci la cuptor, ciorba pui, mancare pui, pui crocant, supa pui, pui chinezesc, pui jalfrezi, pui indian.

Pui umplut cu spaghete

un pui pentru umplut,un pachet de spaghete, 50 gr cas, 150 gr de kaizer, oregano, sare, piper, boia, ac si ata pentru cusut.

Pui umplut

Un pui mare 1 cana orez ficatei 1/2 kg pipote 300g piper cimbru sare cartofi ulei

Pui umplut cu orez

1 pui la un 1,5 kg,o cana orez,1 ou,1 pate ficat pui 100 grame,piper,sare,boia iute,rozmarin praf,vegeta,ulei floarea soarelui sau rapita,patrunjel,morcov

Piept de pui umplut a la Droopina

piept de pui, cremwursti (de pui), sunca, cascaval, unt, sare, piper.

Pui umplut cu chorizo

Aroma de paprika merge perfect langa carnea de pui, intr-o reteta rapida si foarte gustoasa.

Pui Kiev - piept de pui umplut cu unt aromatizat

Ce faci atunci când ai un piept de pui, dar nu vrei o simplă friptură sau o porție de șnițele? Faci un pui Kiev, delicios și aromat.  Rețeta de pui Kiev este o combinație de șnițel, cordon bleu și ruladă de pui. Un piept de pui umplut cu unt aromatizat și cu o crustă crocantă de pesmet. Se face foarte simplu și repede, nu este nevoie de prea mult efort și, cât timp puiul stă în cuptor, vă puteți ocupa de garnitură. Puiul Kiev poate fi servit simplu, cu cartofi, piure, orez sau salată și este nemaipomenit pentru o cină sau un prânz în familie. Arată senzațional, atunci când este tăiat în secțiune, ca să nu mai vorbim despre aroma de unt și verdețuri, care intră în toată bucata de carne. 

Pui umplut cu garnitura de legume

1 pui 1-1,2 kg 150 g sunca/costita de porc 1 ou 2 cepe 1 morcov 1 cartof 1/2 ardei gras rosu 1 rosie mica 2 felii de paine 1 mana frunze spanac 1 legatura patrunjel 1 plic Pui fraged la punga picant 3 linguri ulei de masline sare piper cimbru

Pui umplut cu pastrama

4buc.piept de pui, de pastrama tot de pui,2linguri ulei de masline,2catei de usturoi, rosie mica,3rosii,50g cascaval,1lingura de pesmet,2oua,4-5linguri faina,ulei pentru prajit

Pui umplut cu struguri si nuci

* 1 pui* 300 g struguri albi* 150 g miez de nuca* 100 ml vin* condimente cajun* condimente pentru pui* 2 morcovi* 1 foaie dafin* 5 catei usturoi* cimbru verde* busuioc verde* sare de mare* piper mozaic

Friptura din piept de pui umplut la cuptorul cu halogen

1 piept de pui mai maricel 150 g frunze de spanac 8 feliute de branza topita 1 morcov 2 linguri ulei (de masline) 1 lingurita condimente pentru pui 1 lingurita baza pentru mancaruri cateva fire de patrunjel verde sare piper cimbru boia

pui umplut la cuptor

1 pui curatat si spalat 2 felii de paine 1 ou 150g bacon sau sunca de praga 2-3 rosii uscate in ulei o ceapa mica usturoi 1 catel rosmarin vin alb -1 pahar sare, 1 lingura ulei de masline +30g unt

Pui umplut cu orez aromat

un puio ceapa tocata3 catei usturoi300 g orez1,5 litri supa de pui2 morcovi2 dovlecei micistafide2 betisoare de scortisoara1 foaie de dafin1 lingurita cumin pudra1/2 lingurita coriandru pudra2 linguri uleisare piper.

Pui umplut cu ciuperci la cuptor

-1 pui mare -ficatei de pui-500 grame -ceapa-1 bucata -1 ou crud -patrunjel verde-1 legatura -pesmet-6 linguri -condimente pentru pui-dupa gust -ulei, sare, piper-dupa gust -apa rece-500 ml -ulei-250 ml -vegeta-2 lingurite -ciuperci champignon-1 conserva sau 300 gr crude

Piept de pui umplut cu ciuperci

3 jumatati de piept de pui 500 g ciuperci 1 ceapa 2-3 catei de usturoi sare si piper dupa gust si preferinta

Pui Umplut Cu Garnitura Si Sos

piept de pui, branza Gouda (in loc de cascaval), branza Feta, smantana, marar, usturoi, condimente (la alegere), coniac, cartofi pentru garnitura

Pui umplut cu legume si kaiser

1 pui (1-1,5 kg) 1 kg legume mexicane 3-4 cartofi 200 gr kaiser sare piper boia praf de usturoi 100 ml apa 1 lingura miere 2 morcovi 1 lingura ulei

Pui umplut cu ficat

1 pui , 500 g de ficat , patrunjel, marar, 1 ou sau 2 , sare si piper dupa gust delikat de care doriti, 4 sau 5 catei de usturoi daca va place.

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

3 jumatati piept de pui dezosat 1 borcan mici cu ciuperci patrunjel verde gogosari in otet 1 foaie aluat foietaj 7 felii muschi file sare piper boia de ardei dulce 1 lingura ulei 1 ou

Piept de pui umplut cu ardei si cascaval cu garnitura de legume la cuptor

Avem nevoie de : -3 piepti de pui -4 cartofi mari -50 g cascaval feliat -3 ardei:rosu verde si galben -2 rosii de marime medie -200 g broccoli -masline verzi -sare dupa gust -piper proaspat macinat dupa gust -"za'atar" -condiment de pui: all spice,cuisoare,coriandru,ghimbir cardamom,scortisoara,foi de dafin -ulei de masline virgin -1 cana de apa -1 cub de Maggi de pui

Piept de pui umplut cu telemea, cascaval si ciuperci

Ingrediente (10 portii)850 g piept de pui100 g cascaval150 g telemea100 g ciuperci de padure50 g spanac frunzePentru garnitura:700 g vinete200 g cascavalPentru sos:100 g demiglace de pui

Pui umplut cu inimi, pipote si ficat

- un pui mai mare de 1.5kg pe care il alegem astfel incat sa aiba pielea neperforata - 1 sau 2 linguri de ulei - aprox 300g pipote si inimi - aprox 300g ficat de pui - 2 oua fierte - 2 oua crude - o ceapa - 2 catei de usturoi - patrunjel - 2 sau 3 felii de paine inmuiate in lapte - sare piper

Snitel de pui umplut cu sunca si cascaval (Amestec de arome!)

Pentru 2 persoane -1 piept de pui -100 g sunca de praga -100g cascaval -2 oua -100 g pesmet -sare -piper -ulei pentru prajit Pentru garnitura -200 g brocoli -200 g conopida -50g unt

Piept de pui umplut cu legume, în stil grecesc

Pieptul de pui poate fi gătit și savurat într-o mulțime de feluri. La cuptor, la grătar, prăjit, cu sau fără sosuri etc. Dar una dintre cele mai gustoase modalități de a găti pieptul de pui este să-l umpleți cu legume.  Rețeta pe care v-o propunem astăzi este una de inspirație grecească, delicioasă, sănătoasă și ușor de făcut. Este vorba despre piept de pui umplut cu felii de legume și gratinat la cuptor. Datorită sucurilor din legume, pieptul va rămâne suculent și aromat, nu își va pierde gustul și nu se va usca în cuptor. 

Piept de pui umplut cu branzeturi si mustar

125 gr mingiuca mozzarella, taiata bucati mici;50 gr cascaval (strong cheddar),ras;1 lingura mustar dijon;4 buc. piept de pui fara piele si oase;8 feliute de costita afumata (smoked streaky bacon rashers);

Strudel Tirolez cu mere sau branza dulce

Pentru aluat: faina Arpis ou smantana, margarina miere (pentru uns aluatul) Pentru umplut strudelul cu mere: mere zahar scortisoara Pentru umplut strudelul cu branza: branza de vaci oua, zahar stafide esenta de vanilie

Piept de pui umplut cu brânză și spanac

Pieptul de pui este una dintre cele mai ofertante cărnuri. Îl poți include într-o mulțime de rețete și mâncăruri și te poți bucura de gustul lui indiferent de ocazie, de la cele mai simple preparate până la unele mai complexe. Astăzi vă propunem să încercați o rețetă de piept de pui umplut cu brânză cremoasă și spanac, un preparat delicios și sănătos, care se face la cuptor. Îi puteți da o notă fresh cu puțină zeamă de lămâie sau o salată de crudități și este o idee excelentă pentru prânz sau cină. 

Piept umplut cu omleta si sos de ardei copt

Ingrediente: Rulada de pui: 1 piept mare de la un pui 1 castravecior acru 1 morcov cativa ardei capia mustar kaizer omleta condimente ulei de masline putin unt sucul ramas de la ardeii coptii 9eu ii congelez cu tot cu zeama lor) verdeata

Pui umplut cu: ciuperci, costita si legume la tava

1 Pui 150 gr de ciuperci 150 gr de costita(kaizer sau slaninuta) 2 felii de paine( painea fara coaja) 1/2 cana de vin alb 1 legatura ceapa verde 5-6 catei de usturoi zdrobiti, 1 ceapa sare piper boia 50 gr de zahar brun 100 gr de pudra de usturoi cimbru tarhon

Piept de pui umplut cu guacamole

Există atât de multe rețete cu piept de pui umplut, încât nu știi pe care să o încerci mai repede. Pieptul de pui poate fi scos din anonimat fie cu o umplutură delicioasă, fie cu un sos care să îl pună în valoare.  Astăzi vă propunem o rețetă foarte simplă, dar extrem de gustoasă cu piept de pui umplut cu guacamole. Se face ușor, este delicios alături de orice garnitură sau salată și este o idee nemaipomenită pentru un prânz sau o cină delicioasă și sănătoasă. 

Piept De Pui Umplut Cu Branza Si Ardei Rosu

Pieptul de pui, umplut cu ardei, ceapa si branza are un gust aromat, fara prea mult efort.

Pui umplut ţărăneşte cu garnitura de mere in sos caramel

-un pui mare de 2 kg -700 grame ficatei de pasare, -4 bucati ceapa mare -2 oua -marar, patrunjel -piper, cimbru, sare, boia de ardei dulce -ulei. -o ceasca de cafea de malai grisat -10 mere mari -2 gutui -200 grame zahar -o lingura faina de grau -o ceasca mare de vin alb -o jumatate de lamaie

Ardei umplut la tava

-ulei de masline-4 fileuri de piept de pui taiate bucatele-200 g orez cu bob lung-1 patrunjel radacina-1 pastarnac-2 morcovi rasi-patrujel verde tocat-1 lingurita de cimbru uscat-1 l de supa de pui-250 g rosii tocat din conserva-1 cutie ciuperci din conserva-6 ardei rosii si galbeni grasi-1 ceapa-sare,piper-1 ceasca vin rosu

curcan umplut cu portocale la cuptor

5-7kg curcan.3 kg portocale,usturoi.sare piper,vin alb

Cocos umplut de Craciun

1 cocossupa de puiierburi aromate (frunze de patrunjel, telina ...)Pentru umplutura:1 caltabos de carne de pasare100g ficat de rata, semipreparat500g spata de vitel,500g piept de vitel,1 trufa1 ousare, piper

Pui umplut cu ciuperci si orez aromat

Pentru pui 4 piepti de pui fara piele si os 2-3 linguri ulei de masline cu aroma de lamaie 1 ceapa rosie curatata si tocata 3 catei de usturoi curatati si tocati 400 gr ciuperci tocate 50 ml otet balsamic 150 ml vin alb sare de mare Pentru orez 200 gr orez coaja rasa si zeama de la 1/2 lamaie 1 lingura patrunjel proaspat tocat 1 lingura tarhon proaspat tocat 2 linguri ulei de masline cu aroma de lamaie sare de mare

Pui umplut cu midii si sos de lamaie

2 bucati de piept de pui fara piele si os 2 linguri ulei de masline cu aroma de lamaie 2 lingurite sare de mare cu ierburi aromate 2 lingurite sare de mare simpla zeama de la 2 lamai 200 gr midii inghetate (fierte 3-4 minute pana cand se dezgheata) Pentru sos 300 ml lapte 50 ml Limocello 10 gr amidon alimentar un praf de sare coaja rasa de la 1 lamaie

Piept umplut si conopida sotata

-2 piepti mici de pui, -un ardei gras galben, -100 g sunca presata, -100 g mozarella, -2 linguri patrunjel tocat, -sare, -piper, -un morcov mic, -10 rosii cherry, - o conopida de cca 6oo g, -3 catei de usturoi, -3 linguri ulei de masline, -zeama de la jumatate de lamaie, -o legatura de marar,

Pui umplut cu amestec hawaian si legume la cuptor

1 pui de 1,200-1,400 kg sare piper piper alb boia dulce boia iute de ardei maghiran uscat 2-3 linguri de ulei 100 ml vin alb Pentru amestec hawaian: 2 linguri orez 1 ceapa mica 1 ardei mic rosu 2 linguri de mazare verde 2 linguri porumb din conserva 2 linguri de ulei sare,piper Pentru garnitura de legume: 500-600 gr cartofi 5 catei de usturoi 1 ceapa mare 1 ardei galben 1 ardei rosu 4-5 rosi cherry

Snitel umplut

6 snitele din cotlet 6 felii muschi tiganesc 6 buc cascaval feliat 2 oua faina pesmet sare piper ulei mustar

Miel umplut

O jumatate de miel cu gat si pulpa superioara Organele de la un miel intreg 300 g ficat de pasare 4 oua 2 cepe 5 catei mari de usturoi 1 legatura marar verde 1 legatura patrunjel verde 2 legatura ceapa verde 2 legaturi usturoi verde 200 ml vin rosu 1 plic condimente pt miel 1 cub Knor pui ulei Tarhon Rozmarin Oregano Sare Piper

Snitel umplut cu cascaval

-400 g snitel porc, -4 felii cascaval, -sare, -piper alb macinat, -cimbru uscat,

Foietaj umplut cu mere

6 mere, sanatoase, nu prea mari zahar scortisoara un ou foietaj

Nasturei cu ciocolata

125 g unt, 100 g zahar pudra, 2 galbenusuri, 250 g faina, un praf de sare, 2 linguri apa, ciocolata - pentru umplut.

Gat de curcan umplut

1 pipota curcan 1 ficat curcan 1 ceapa 1/2 cutie ciuperci ardei gras colorat 1 ou sare piper 2 linguri ulei.

Muschi de porc umplut

500g muschi porc 1 conserva ciuperci 200g cascaval 2 carnati subtiri condimente sare 1cana apa

Pui la cuptor umplut cu prune uscate si migdale

o250 gr prune uscate tocate mare o150 ml vin rosu o2 linguri ulei de masline o1 ceapa mare curatata si toccata o1 morcov mijlociu curatat sir as mare o3 catei de usturoi curatatisi zdrobiti o350 gr ciuperci sterse si tocate o100 gr migdale oparite si tocate o400 gr frunze de varza create sau spanac curatate calite si rupte o30 gr unt o1 lingura maghiran proaspat tocat o200 gr pesmet o 1/2 lingurita sare opiper negru proaspat macinat o2 kg pui grill o1 lingura ulei de masline

Avocado umplut cu salată caprese

Atunci când ai poftă de ceva bun și sănătos, o salată simplă este întotdeauna o alegere potrivită. Dacă o combini și cu avocado, rezultatul nu are cum să fie altfel decât delicios! Rețeta pe care v-o propunem astăzi se face foarte repede și o puteți savura rece sau caldă. Este o idee excelentă ca gustare, cină ușoară și chiar ca aperitiv, atunci când aveți musafiri. 

Langos umplut cu cartofi

500 gr faina 1 plic drojdie uscata 1 lgta sare o lgta zahar 300 gr apa calda 4 cartofi potriviti o ceapa mica

Ananas umplut cu fructe

ananas - cate portii atatea fructepiersicicaisenectarinerom, coniac sau vin albfrunze de mentabananezaharcantitatile sunt dupa preferinta

Curcan umplut

1 curcan, umplutura: 1 mar, 1 ceapa, 1 bat de scortisoara + 1 cup apa (250 ml apa), crengute de rosmarin si salvie, ulei vegetal.