Tartine cu icre negre

Tartine cu icre negre retete: cum gatesti tartine cu icre negre si cele mai gustoase retete de icre prajite, icre scrumbie, icre pastrav, icre de scrumbie, rulada cu mere cu foietaj, retete cu gorgonzola, chec cu inimioare, tochitura cu organe, minciunele cu untura, dieta cu chimen.

Tartine Cu Icre Negre

felii de paine unt icre negre

Ziua si noaptea

chifle icre negre rosii maioneza cascaval

Icre de crap prajite

.icre .faina .sare,piper .ulei

Pasta de icre

50 g icre proaspete 300 ml ulei 1/2 lamaie

Icre

50 g icre 50 g paine 150-200 ml ulei 1 ceapa mica zeama de lamaie sare 2-4 linguri apa minerala.

Icre de scrumbie

O lingura de icre o jumatate de lamaie 50 ml ulei

Salata de icre facuta in casa

100 g icre sarate&nbsp 200 ml ulei de floarea soarelui sucul de la 1 lamaie potrivita &nbsp2-3 linguri de mustar.

Chifteluțe din icre de pește

Chifteluțele din icre de pește, ce reprezintă o alternativă delicioasă la deja cunoscutele preparate realizate din icre. Și mai mult ca sigur vor fi pe gustul copiilor.

Salata de icre

100 g icre de crap 300 ml ulei 1-2 cartofi 1 ceapa zeama de lamaie sare 30 ml apa rece

Icre de păstrăv - consevare

În cazul în care vă plac icrele de păstrăv proaspete și vreți să cumpărați o cantitate mai mare, trebuie să știți în primul rând cum să le păstrați.

Icre de casa

50 gr. icre peste 100 gr. miez paine alba 1 lamaie 50 ml apa minerala 300 ml ulei

Icre De Peste

50 g icre 1/4 kg untdelemn 1-2 linguri de lamiie 4-5 linguri apa o lingurita rasa mustar.

Icre de caras

50g icre de caras 1 cescuta apa minerala(sifon,apa) zeama de la 1/2 lamiie 200ml ulei 1 rosie 1 ardei gras 4-5 masline patrunjel vrerde

Icre proaspete de crap

250g icre 400ml ulei vegetal 1 ceapa mica zeama de la o lamaie Apa mineral 2 felii de paine inmuiate in apa si stoarse bine masline

Taramosalata - salată de icre în stil grecesc

Aproape că nu există aperitiv grecesc fără salată de icre proaspătă. Iar rețeta pe care v-o propunem astăzi nu este altceva decât o salată de icre în stil grecesc, cu ulei de măsline și zeamă de lămâie din belșug. Puteți folosi orice fel de icre aveți la îndemână: cod, crap, știucă etc.

Salata de icre de hering

100 g icre hering500 ml uleiapa minerala zeama de lamaie dupa trebuinta

Salată de icre de soia (icre false)

Atunci când ai poftă de icre, dar se întâmplă să ții post sau vrei o variantă vegetariană pentru salata de icre, această rețetă de icre de soia este perfectă. Se fac ușor, exact ca salata de icre obișnuită și nu trebuie să așteptați dezlegare ca să vă puteți bucura de o felie de pâine cu icre, fie ele și vegetale. 

Salata din icre de crap cu ceapa

.100 g icre de crap .300 g ulei .apa minerala .zeama de lamaie .sare .1 fir de ceapa verde

Salată de icre cu pâine

Dacă sunteți în pană de idei, atunci puteți încerca această salată delicioasă de icre cu pâine. Este un preparat delicios, cu care vă veți surprinde prietenii și pe care veți vrea să îl faceți de nenumărate ori.

Salată de icre cu griș

Salata de icre cu griș este un aperitiv cunoscut, ce poate fi servit în orice moment al zilei. Iar la petreceri sau mese festive, invitații o adoră pe felii de pâine prăjită, în tartine sau în cupe de legume.

Ceapa umpluta cu icre de crap

1 lingura de icre de crap600 ml ulei cateva picaturi zeama de lamaie

Salata de icre de crap

icre de crap - 200 de grame ulei de floarea soarelui - 250 de mililitri lamaie - 1 mica gris - 2 linguri sare felii de lamaie, capere, ceapa verde fasiute fine de morcov pentru ornat

Rosii umplute cu icre si peste afumat

Pentru 4 rosii:un castronel de icre (200-300 g) un sfert dintr-un peste afumat (macrou), cateva fire de patrunjel marar.

Somon Afumat Cu Crema De Branza

INGREDIENTE PENTRU 4 PORTII : - somon afumat feliat - 0.400 kg - branza Philadelphia - 0.160 kg - branza dulce de vaci - 0.080 kg - coniac - 0.010 L - rozmarin macinat - 0.0001 kg - sare piper alb - icre negre - 0.008 kg - capere - ceapa - ardei gras - masline - lamai - salata verde

icre de crap cu ceapa verde

1 lingura cu icre de crap citeva picaturi cu lamaie citeva picaturi cu apa 0,200 ml ulei ceapa

Painici cu salata de icre si unt aromat

500 g faina1 cub drojdie200 ml sana2 linguri smantana1 lingurita sare2 linguri zahar1 cutie de salata de icre cu ceapa(240 g)30 g unt aromatUNS1 ou

Salată de icre cu ceapă

Salata de icre cu ceapă este o rețetă tradițională din România. Se prepară prin amestecarea icrelor cu ceapa tăiată mărunt, ulei, sare și piper.

Rondele cu bunatati

Am facut minirulouri de somon cu spuma de branza rondele cu spuma de branza si somon afumat rondele cu unt si icre negre rondele cu unt si foie gras si rondele cu crema de braza si salam uscat. Pentru decor am folosit cateva ramurele de coriandru verde.

Tartine din cremwursti (pentru copii)

150g,cremwursti,3 oua,2 linguri de faina sau pesmet,un pic de marar

tartine cu peste

1 paine toast,100 g somon afumat 100 g pastrama de macrou 100 g sprot marinat lamaie sau lime.

Tartine de castravete cu branza si smantana

* castravete * branza dulce * smantana * marar * putina sare

Icre rapid

1lingura icre(crap,caras) 1/2 l ulei 100g gris(facultativ) 1 lamie 1 ceapa(facultativ) 1 ardei 1tomata 5-6 masline

Tartine cu unt si creveti decorticati (pentru 4 persoane)

100 g creveti marinati 2 oua 4 felii de paine(de preferat neagra sau graham) 30 g unt 4 linguri maioneza patrunjel verde

Sirop de cirese negre

500 g cirese negre 500 ml apa 750 g zahar 1 plic zahar vanilat zeama de la o lamaie

Platouri cu branza si peste

- surimi - ansoa - scrumbie - icre de scrumbie - legume - masline - branzeturi

Tartine cu pasta de peste

.2 cutii file de macrou in ulei .2 fire de ceapa .o mana de porumb din conserva .zeama de lamaie .1 legatura de marar .sare piper .un pachet de mini-toast

Tartine cu unt aromat

O reteta preluata de la Miha. 200 g unt sare piper, rozmarin putin marar tocat foarte fin putina ceapa verde taiata foarte marunt 1-2 catei de usturoi pisati

Tartine delicioase cu legume

3 mere300 gr telina3 oua5 morcovi potriviti1 bagheta1-2 fir(e) de ceapa verde sau usturoi verdeo lamaie1 lingurita mustar200 ml uleisare dupa gust.

Tartine vesele

Pasta de branza: 300 g branza de vaci 3 linguri maioneza 1/2 ridiche alba o lingra ulei de masline sare, dupa gust Pentru ornat: masline,gogosar, 1/2 ridiche alba

Tartine cu ciuperci

250-300 g ciuperci proaspete2 catei de usturoi, 50 ml vin alb, 2 linguri smantana,zeama de lamaie, sare, piper, patrunjel verde,felii cu paine prajita

Tartine cu branza si crema de fasole

250 g fasole boabe 100 ml ulei 1 catel de usturoi 1 lingura zeama de lamaie sare 1/2 lingurita boia dulce menta proaspata, felii de paine prajita crema de branza (almette,creme bonjour...)

Icre de crap

50 de grame de icre,o ceapa mica,zeama de la o lamaie,doua linguri de smantana,doua feli de paine,o cescuta de lapte si 800g ulei.

Salata de icre false

100 g gris 1 ceapa 70-100 ml ulei 1 conserva peste in ulei (aprox.170 g) 1 lamaie sare piper chili 2 lingurite ardei rosu mixat (optional) cateva masline

Tartine cu pasta de ton si lamaie

2 conserve de ton maruntit 100 g unt la temperatura camerei Zeama unei lamai la temperatura camerei 1 ceapa mica alba 1 ceapa mica rosie

Pasta din masline negre

250 gr de masline negre fara samburi 4filete de anchovy-peste din conserve 1 ou tare 1lingura ulei de masline 1/2 lingura de capere din conserva 2capatine de usturoi 1lingurita frunze de oregano uscat 1/4 lingurita de mustar iute 1lingura de koniac sare la nevoie,piper

Tartine cu mazăre și pesto

Oricând ai poftă de ceva bun și rapid, sau trebuie să prepari niște aperitive pentru musafiri, un platou cu tartine te scoate din încurcătură. Astăzi vă propunem o rețetă de tartine cu mazăre și pesto, delicioase, colorate și foarte simplu de făcut.  Tot ce aveți de făcut este să puneți toate ingredientele în blender și să le pasați. În cinci minute aveți deja crema pentru tartine pregătită și tot ce trebuie să mai faceți este să o întindeți pe feliile de pâine. 

Tartine cu fasole

300 g de fasole boabe fiarta 2 lgt mix de legume uscate bio 80 ml zeama in care a fiert fasolea 50 ml ulei de floarea soarelui 3 catei de usturoi sare piper paine de secara

Tartine cu somon

125 grame somon afumat50 grame margarina delma la temperatura camerei75 grame smantana1 lingura marar tocat1 lingura patrunjel tocat1 lingura zeama de lamaie

Crema de masline negre cu crutoane 10 porti

Masline negre fara sambure 1,625 gr conservaCeapa 500 gr Lapte 0.5 lSmantana dulce 0.5 lVegeta 10 grSare 10 grPiper 10 grCrutoane 500 grUlei 100 ml

Tartine colorate cu crema de branza

Ceva fin 6 cuburi1 felie de paine toast, taiata in 6 cuburi1 maslina verde1 maslina neagra2 fasii somon1 ansoa1 felie subtire suncarosie cherryulei de masline, piper rosu, sare, busuioc