Tartine cu icre negre
Tartine cu icre negre retete: cum gatesti tartine cu icre negre si cele mai gustoase retete de icre prajite, icre scrumbie, icre pastrav, icre de scrumbie, rulada cu mere cu foietaj, retete cu gorgonzola, chec cu inimioare, tochitura cu organe, minciunele cu untura, dieta cu chimen.Tartine Cu Icre Negre
felii de paine unt icre negre
Pasta de icre
50 g icre proaspete 300 ml ulei 1/2 lamaie
Chifteluțe din icre de pește
Chifteluțele din icre de pește, ce reprezintă o alternativă delicioasă la deja cunoscutele preparate realizate din icre. Și mai mult ca sigur vor fi pe gustul copiilor.
Salata de icre
100 g icre de crap 300 ml ulei 1-2 cartofi 1 ceapa zeama de lamaie sare 30 ml apa rece
Icre de păstrăv - consevare
În cazul în care vă plac icrele de păstrăv proaspete și vreți să cumpărați o cantitate mai mare, trebuie să știți în primul rând cum să le păstrați.
Icre de casa
50 gr. icre peste 100 gr. miez paine alba 1 lamaie 50 ml apa minerala 300 ml ulei
Icre De Peste
50 g icre 1/4 kg untdelemn 1-2 linguri de lamiie 4-5 linguri apa o lingurita rasa mustar.
Icre de caras
50g icre de caras 1 cescuta apa minerala(sifon,apa) zeama de la 1/2 lamiie 200ml ulei 1 rosie 1 ardei gras 4-5 masline patrunjel vrerde
Taramosalata - salată de icre în stil grecesc
Aproape că nu există aperitiv grecesc fără salată de icre proaspătă. Iar rețeta pe care v-o propunem astăzi nu este altceva decât o salată de icre în stil grecesc, cu ulei de măsline și zeamă de lămâie din belșug. Puteți folosi orice fel de icre aveți la îndemână: cod, crap, știucă etc.
Icre de crap prăjite. O gustare autentic românească
Icrele de crap prăjite sunt o delicatesă tradițională românească, apreciată pentru gustul lor bogat și ușor sărat. Prepararea lor este simplă și rapidă, perfectă pentru o gustare sau aperitiv.
Salată de icre de soia (icre false)
Atunci când ai poftă de icre, dar se întâmplă să ții post sau vrei o variantă vegetariană pentru salata de icre, această rețetă de icre de soia este perfectă. Se fac ușor, exact ca salata de icre obișnuită și nu trebuie să așteptați dezlegare ca să vă puteți bucura de o felie de pâine cu icre, fie ele și vegetale.
Salata de icre de hering
100 g icre hering500 ml uleiapa minerala zeama de lamaie dupa trebuinta
Salată de icre cu pâine
Dacă sunteți în pană de idei, atunci puteți încerca această salată delicioasă de icre cu pâine. Este un preparat delicios, cu care vă veți surprinde prietenii și pe care veți vrea să îl faceți de nenumărate ori.
Salată de icre cu griș
Salata de icre cu griș este un aperitiv cunoscut, ce poate fi servit în orice moment al zilei. Iar la petreceri sau mese festive, invitații o adoră pe felii de pâine prăjită, în tartine sau în cupe de legume.
Ceapa umpluta cu icre de crap
1 lingura de icre de crap600 ml ulei cateva picaturi zeama de lamaie
Salată din icre de crap cu ceapă
Învață să prepari o salată de icre de crap cu ceapă, după rețeta tradițională românească. Un aperitiv clasic și rafinat, plin de aromă și perfect pentru orice ocazie.
Rosii umplute cu icre si peste afumat
Pentru 4 rosii:un castronel de icre (200-300 g) un sfert dintr-un peste afumat (macrou), cateva fire de patrunjel marar.
Somon Afumat Cu Crema De Branza
INGREDIENTE PENTRU 4 PORTII : - somon afumat feliat - 0.400 kg - branza Philadelphia - 0.160 kg - branza dulce de vaci - 0.080 kg - coniac - 0.010 L - rozmarin macinat - 0.0001 kg - sare piper alb - icre negre - 0.008 kg - capere - ceapa - ardei gras - masline - lamai - salata verde
Salată de icre cu ceapă
Salata de icre cu ceapă este o rețetă tradițională din România. Se prepară prin amestecarea icrelor cu ceapa tăiată mărunt, ulei, sare și piper.
Icre de scrumbie - rețetă tradițională
Află cum să prepari icre de scrumbie după o rețetă tradițională, pentru un aperitiv delicios și rafinat. Simplu, rapid și delicios!
Icre rapid
1lingura icre(crap,caras) 1/2 l ulei 100g gris(facultativ) 1 lamie 1 ceapa(facultativ) 1 ardei 1tomata 5-6 masline
Tartine de castravete cu branza si smantana
* castravete * branza dulce * smantana * marar * putina sare
Sirop de cirese negre
500 g cirese negre 500 ml apa 750 g zahar 1 plic zahar vanilat zeama de la o lamaie
Platouri cu branza si peste
- surimi - ansoa - scrumbie - icre de scrumbie - legume - masline - branzeturi
Tartine delicioase cu legume
3 mere300 gr telina3 oua5 morcovi potriviti1 bagheta1-2 fir(e) de ceapa verde sau usturoi verdeo lamaie1 lingurita mustar200 ml uleisare dupa gust.
Tartine vesele
Pasta de branza: 300 g branza de vaci 3 linguri maioneza 1/2 ridiche alba o lingra ulei de masline sare, dupa gust Pentru ornat: masline,gogosar, 1/2 ridiche alba
Tartine cu ciuperci
250-300 g ciuperci proaspete2 catei de usturoi, 50 ml vin alb, 2 linguri smantana,zeama de lamaie, sare, piper, patrunjel verde,felii cu paine prajita
Tartine cu cremă de somon afumat
Vrei să pregătești rapid un aperitiv care să impresioneze la orice întâlnire? Încearcă tartinele cu cremă de somon afumat. Cu ingrediente proaspete și de calitate, veți obține un aperitiv delicios și rafinat, perfect pentru a impresiona invitații.
Tartine cu unt aromat - rețeta ideală pentru orice ocazie
Descoperă cum să faci tartine delicioase cu unt aromat pentru mic dejun, prânz sau ocazii speciale. Află rețete rapide și idei de combinații savuroase pentru pâine prăjită, baghete sau crackers.
Tartine cu mazăre și pesto
Oricând ai poftă de ceva bun și rapid, sau trebuie să prepari niște aperitive pentru musafiri, un platou cu tartine te scoate din încurcătură. Astăzi vă propunem o rețetă de tartine cu mazăre și pesto, delicioase, colorate și foarte simplu de făcut. Tot ce aveți de făcut este să puneți toate ingredientele în blender și să le pasați. În cinci minute aveți deja crema pentru tartine pregătită și tot ce trebuie să mai faceți este să o întindeți pe feliile de pâine.
Tartine cu fasole
300 g de fasole boabe fiarta 2 lgt mix de legume uscate bio 80 ml zeama in care a fiert fasolea 50 ml ulei de floarea soarelui 3 catei de usturoi sare piper paine de secara
Tartine cu somon
125 grame somon afumat50 grame margarina delma la temperatura camerei75 grame smantana1 lingura marar tocat1 lingura patrunjel tocat1 lingura zeama de lamaie
Tartine colorate cu crema de branza
Ceva fin 6 cuburi1 felie de paine toast, taiata in 6 cuburi1 maslina verde1 maslina neagra2 fasii somon1 ansoa1 felie subtire suncarosie cherryulei de masline, piper rosu, sare, busuioc
Salata Santa Fe
100 gr de porumb 100 gr de masline verzi 100 gr de masline negre intregi 50 gr masline negre feliate 3-4 cartofi mai mari 100 gr de gogosari acri 1/2 ardei potocaliu 1/2 ardei galben 2-3 rosii decat pulpa 1 ceapa ulei sare o lamaie 1 Pliculet de Knorr Mediteranean
Tartine cu ciuperci și cremă de brânză
Aperitivele cu ciuperci sunt delicioase, aromate și foarte simplu de făcut. Nu necesită preparare termică, iar o cremă cu ciuperci, pe felii de pâine prăjită, te poate scoate din încurcătură atunci când ai de pregătit un aperitiv. Astăzi vă propunem o rețetă foarte simplă de tartine cu ciuperci, ușor de făcut și foarte gustoase. Le puteți pregăti pentru orice ocazie, ca aperitiv sau pe post de gustare rapidă, atunci când nu aveți mult timp sau dispoziție pentru gătit.
Tarta cu coacaze negre, branza de capra si cimbru
Combinata cu un blat cu ovaz si un topping dulce acrisor, branza de capra este perfecta pentru acest desert special.
Salata festiva de peste
200g creveti pane congelati 1 conserva ton bucati in ulei 150g boabe de porumb din conserva 1 gogosar mare murat 2-3 castraveciori acri 2 fire ceapa verde Sare Piper Pt d'ecor: Cips-uri sarate Icre rosii
Biscuiti Cu Ciocolata, Menta Si Coacaze Negre
Foarte usor de facut, acesti biscuiti sunt perfecti pentru ceaiul de dupa-amiaza, sau pot constitui un mic-dejun langa o cafea fierbinte.
Saute de scoici negre
ptr. 4 persoane - scoici negre 1 kg in cazul in care este servit ca un antreu/aperitiv, - sau 2 kg cind este servit ca fel unic - usturoi 3 catei - ulei de masline - rosii sau conserva de rosii - eu pun 2 conserve de 400 ml. pentru 2 kg de scoici - patrunjel proaspat tocat 2 linguri - vin alb 1/2 pahar - facultativ - facultativ 8 felii mari de paine prajita si frecata cu usturoi
Tartine cu carne si ciuperci
Pentru compozitie:500 g carne porc tocata200 g ciuperci taiate felii subtiri1/2 ceapa tocata marunt1 catel usturoi pisat1 lingura patrunjel sau mararsare, piperPentru aluat:1 cana apa50 g unt1 ousarecca 2 cani fainaPentru decorare:100 g masline (fara samburi taiate feliute)7 rosii taiate feliute100 g cascaval ras
Sushi cu crab
o cana orez pentru sushi o jumatate de cana otet de sushi 5 foi de Nori(alge uscate) 120g crab 40g icre japoneze 5 jumatati frunze de salata verde o jumatate castravete(lung de sera) 1 avocado 2 linguri maioneza Wasabi ghimbir(ginger)marinat sos de soia pasta Wasabi "rogojina" de bambus
Pinguini
100 g masline negre fara samburi 1 cutie branza Philadelphia 1 morcov paine feliata scobitori
Icre din mei cu maioneza din lapte de soia
100 g seminte de mei decorticat 300 ml apa 5-6 lingurite maioneza cu lapte din soia 2 lingurite ulei de masline ceapa tocata marunt dupa gust sare piper alb si zeama de lamaie dupa gust Felii de castravete pentru servire
Draniki
o ceapa 4 cartofi medii 2 oua pesmet maruntit sare si piper Pentru ornament o rosie citeva masline negre Ketchup Maioneza Verdeata la alegere
Pui Nicoise
1 pahar vin alb 1/2 cana supa pui 4 pulpe fara pielita 4 catei usturoi 2 cepe mici oregano cimbru busuioc 2 ardei grasi 8 masline negre sare piper
Smoothie cu pere, cirese si menta
3 pere foarte coapte 300g cirese negre 8-10 cuburi de gheata 2 frunze menta
Pateuri cu masline
300 de grame masline negre un pachet foi de placinta 2 linguri ulei de masline 2 cepe verzi o lingura unt 1 ou sare piper rozmarin uscat