Tort cu zmeura si frisca

Tort cu zmeura si frisca retete: cum gatesti tort cu zmeura si frisca si cele mai gustoase retete de negresa cu frisca si ciocolata, tort cu crema de iaurt si visine, tort cu crema de zahar ars si mere, rulada cu frisca, musuroi de cartita cu zmeura, tiramisu cu frisca fara mascarpone, mousse de zmeura, spuma de zmeura, tort alb cu visine, tort de mere intregi cu crema de zahar ars.

Prajitura cu frisca si zmeura

un blat de tort, 500 ml frisca, 250 gr zmeura congelata, 5 lg zahar pudra, 2 plicuri gelatina, 200 ml lapte

Tort cu ricotta, ciocolata si zmeura

Ingrediente:1 foaie blat de tort din comert1 cutie ricotta 200 ml frisca lichidazahar pudra, dupa gust100 gr. fulgi de ciocolata amaruiezmeura proaspata

Tort diplomat cu zmeura

piscoturi4 oua6 linguri de zahar300 ml lapte2 plicuri de gelatina500 ml friscazmeura150 ml sirop de zmeura

Tort cu zmeura si crema ganache

Pentru blat:- 3 oua- 50 ml ulei- 3 lg zahar- 1 lg cacao- 2 lg faina- jumatate de pachet de praf de coptPentru ganache:- 500 ml frisca lichida- 350 g ciocolataPentru jeleul de zmeura:- 1kg zmeura- 10-12 lg zahar- 6 foi de gelatina (10g)Pentru ornat:- un plic de tort gelee rosu- ciocolata- zmeura

Inghetata-Tort de zmeura

Blatul:100 g unt si150 g piscoturi.Crema:300 g zmeura,o lamaie,750 g branza de vaci dulce,100 g zahar si200 g frisca.Pentru ornat:100 g zmeura sicateva frunze de menta.

Tort cu mousse de zmeura si ciocolata

Blat1 ciocolata30 g unt4 albusuri2 galbenusuri100 g ciocolata1 praf de sare1/2 praf de copt6 linguri faina Mousse de ciocolata150 g ciocolata350 ml frisca1 lingura gelatina(hidratata) Mousse de zmeura300 g zmeura300 ml frisca2 linguri gelatina

Tort de bezea cu zmeura si frisca

Ingrediente pt. bezea 3 albusuri 175 g zahar pudra1 lingurita amidon25 g ciocolata neagra rasaGarnitura175 g ciocolata neagra (eu am folosit ciocolata cu lapte)450 ml smantana pentru frisca 35% (am pus toata cutia de 500 ml)350 g zmeura proaspataputina ciocolata topita pentru decorare

Desert cu jeleu de zmeura si frisca

500 gr zmeura (eu am folosit congelata) 400 ml apa 2 linguri de zahar 1 plic gelatina 200 ml frisca lichida vegetala cateva boabe de zmeura pentru ornat

Tort Cu Inghetata

Cu un blat pufos si inghetata de zmeura, acest tort este desertul care te va racori vara.

Tort de ciocolata cu mousse de zmeura si ciocolata

Blat: 3 oua, 65 ml apa calduta, 1 lingurita esenta de vanilie, 100 g zahar tos, 75 g faina, 25 g cacao, 1 lingurita praf de copt Crema - mousse: 225 g zmeura congelata fara samburi, 4 linguri Chambord (lichior de zmeura sau daca nu se inlocuieste cu apa), 90 g ciocolata amaruie topita, 4 g gelatina inmuiata in 6 linguri apa calduta, 45 g zahar pudra, 475 g frisca Glazura: 120 g ciocolata amaruie, 2 linguri frisca lichida, 15 g unt

Tort de Zmeura si Iaurt de Vanilie

Mousse de Zmeura 250 de piure de zmeura 25 grame zahar 2 foi de gelatina 250 ml de frisca Mousse de Iaurt de Vanilie 250 ml de frisca 50 grame zahar 2 foi de gelatina 160 grame de iaurt de vanilie

Prajitura cu zmeura

6 oua, 55 g faina, 55 g amidon, 90 g zahar, 10 g praf de copt, extract de vanilie, coaja de portocala, 200 g zmeura din borcan/compot, 350 ml zeama de la zmeura, 250 frisca, 1 budinca de zmeura (sau capsuni)

Tort cu zmeura si frisca si sampanie

Pentru blat: 5 oua,5 linguri de zahar5 linguri fainavanilie, putin praf de coptPentru spuma de sampanie: 450 ml frisca nebatuta75 ml suc lamaie40 g zahar15 g gelatina150 ml sampanie250 g zmeuraPentru glazura: 100 g ciocolata amaruie rasa2 linguri glucoza sau mierecacao pentru pudrat

Tort cu zmeura si crema cappucino

Blatul: 3 oua, 90 g zahar, 100 g faina, 1 lingurita de praf de copt, 1 fiola esenta rom Crema: 2-3 linguri de gem, zmeura, 250 g branza de vaci, 3 plicuri de cappucino, 150 ml apa, 400 g frisca, 12 foi de gelatinaOrnare: o jumatate de cana de sirop de zmeura si jumatate de cana de apa, 2 linguri zahar, ciocolata alba

Finesse cu ciocolata, frisca si zmeura

ciocolata in forma din foto100 ml de frisca naturalazaharcateva fructe zdrobitecateva fructe intregi ( eventual adaugati in frisca si intaritor)3 zmeura pentru decorzahar pudra

Inghetata De Iaurt Cu Zmeura

Inghetata de zmeura, pentru mine, a reprezentat intotdeauna un desert perfect.

Tort de branza cu zmeura si ciocolata cu lapte

o180 gr biscuiti simpli o75 gr unt sau margarina Rama topit(a) o100 gr ciocolata cu lapte o360 gr crema de branza cu vanilie o200 ml frisca lichida o50 gr zahar o150 gr zmeura

Tort festiv de zmeura

Blat:3 oua90 gr zahar2 linguri apa0,5 lingurite praf de copt stins cu suc de lamaie2 plicuri budinca zmeuraPentru piureul de zmeura:200g zmeura1 lingurita gelatinacrema de albusuri:2 albusuri170 gr zahar60 ml apa3 lingurite suc lamaie1 lingurita miere artificiala (sau glucoza, sau energizantul care se gaseste in Romania)1 budinca de zmeura

Tort cu zmeura si branza

Blat: 4 oua, 4 linguri de zahar, 4 linguri de faina, o lingurita rasa praf de copt. Crema: 1 kg branza de vaci fina, 300gr iaurt de fructe de padure, 150gr piure de zmeura. Jeleu la plic cu aroma de zmeura, cateva bomboane albe.

Tort de ciocolata alba cu inima roz de zmeura

Blat:30 gr. faina, 1 linguritza rasa praf de copt, 100 gr. zahar, 100 gr. migdale macinate, coaja rasa de la o lamaie, 3 oua, 50 ml ulei masline, 1 varf cutit sare, 100 gr. zmeuraSirop:apa, zahar, o linguritza de coaja de lamaie rasaJeleul de zmeura:200 gr. zmeura , 5 gr. gelatina, 30 gr. zaharJeleul de ananas (optional):o conserva de ananas bucati, 70 gr. zahar, 7 gr gelatinaSpuma de ciocolata:200 gr. ciocolata alba, 150 ml lapte, 330 ml frisca lichida, 2 galbenusuri, 1 plic zahar vanilat

Tort de branza si ciocolata

BLAT:8 gabenusuri4 linguri zahar8 albusuri4 linguri zahar2 lingurite otet4 linguri faina4 linguri amidon2 linguri cacao1 lingurita praf de coptesenta vanilie CREMA:250 g branza dulce sau ricotta - scursa bine de zeama (la temperatura camerei)250g branza-crema (la temperatura camerei)15g zmeura "congelata-uscata" (freeze-dry) 140g ciocolata de zmeura 60ml lapteINSIROPARE BLAT:150~200 ml sirop de zmeura glazura360g ciocolata amaruie (sau cu lapte - dupa preferinta)200ml smantana pt. frisca

Budinca de zmeura

300g zmeura100g capsune300ml frisca250ml suc de fructe de padure50g zahar pudra30ml miere1 plic gelatina.

Tort de clătite cu cremă de mascarpone și zmeură

Dacă vă plac clătitele, atunci trebuie neapărat să încercați acest tort! Se face ușor, dar rezultatul este spectaculos. Un tort de clătite africane, în straturi de alb și negru, care arată demențial în secțiune.

Budinca Cu Zmeura

O budinca traditionala britanica, facuta cu crema de vanilie, gem dulce de zmeura si topping de bezea.

Tort cu ciocolata alba si crema de zmeura

Blat:* 4 oua* 4 linguri zahar tos* 4 linguri faina* 100 g ciocolata alba* esenta de bergamotaPentru crema:* 250 g zmeura* 200 g mascarpone* 100 g frisca lichida* agar-agar* 100 g zaharPasta de zahar:(se face cu o zi inainte)* 1 lingura gelatina* 6 lingura apa* 1 lingura unt* 2 linguri miere* 500 g zahar pudra

Martini Cu Ciocolata Si Zmeura

Un cocktail delicios, cu gust de ciocolata amaruie si aroma de zmeura.

Prajitura cu mousse de ciocolata si zmeura

Pentru blat: 100 g ciocolata 30 g unt 4 albusuri 2 galbenusuri 100g zahar 6 linguri de faina 1 praf de sare 1 lingurita praf de copt Pentru mouse-ul de ciocolata: 100g ciocolata 300 ml frisca lichida 1 lingura de gelatina (am pus un plic de gelatina la inmuiat cu 3 linguri de apa rece si din acest amestec am luat o lingura.Restul il vom folosi la mouse-ul de zmeura) Pentru mouse-ul de zmeura: 300g zmeura 200ml frisca lichida 2 linguri gelatina

Tort rapid si usor cu fructe si quark

Tort: 3 oua (puteti pune si 4 daca va plac mai multe), 4 linguri de gris, 1000 g quark, 1 pachet pudding (pentru ca am folosit zmeura, am folosit pudding de capsuni), fructe (eu am pus zmeura), o lamaie spalata bine, praf de vanilie, 150 g zahar (sau indulcitor, sau fructoza)Decoratie: 4 lingurite cacao, zahar pudra, cateva visine

Tort cu mascarpone, ciocolata alba si glazura de zmeura

Pentru blat am folosit:180 g biscuiti simpli macinati ,o lingura de zahar si100 g ciocolata alba topita.Pt crema:300 ml lapte condensat ,200 g ciocolata alba ,300 ml frisca ,o lingurita de esenta de vanilie ,4 foi de gelatina ,1 cutie mascarpone Delaco30 g lichior(eu am folosit cherry ).Glazura :350 g zmeura congelate200 g zahar1 lamaie

Crema La Pahar Cu Zmeura

500 g. zmeura 4 linguri zahar pudra 3 linguri zmeurata 2 oua 250 g. mascarpone sau branza dulce de vaci 100 ml. frisca 4 piscoturi

Tort trufa cu zmeura

Blat: 180ml apa, 2-1/2 cani faina, 3/4 cana cacao, 1-1/2 lingurita praf de copt, 1-1/2 lingurita bicarbonat, 2 lingurite scortisoara, 1/2 lingurita sare, 2 linguri suc de lamaie, 1 banana mare coapta bine, 350g tofu moale (silken tofu), 1 cana zahar brun, vaniliept. insiropat blatul: 100-150 ml sirop de zmeura Crema ganache: 350g tofu moale (silken tofu), 1/2 cana cacao, 6 linguri sirop de zmeura Crema cu zmeura: 200g zmeura, 160ml suc de mere, 80ml sirop de zmeura, 3 linguri amidon dizolvat in 3 linguri apa, 5 linguri crema ganache

Tort de sampanie

Ingrediente pentru 12 feliiPentru blat:- 100 g. faina- 40 g. zahar pudra- 1 galbenus- 50 g. unt- 1 blat de biscuitPentru crema si ornat:- 2 linguri jeleu de zmeura- 2 galbenusuri- 50 g. zahar- 125 ml. sampanie- coaja rasa de la o lamaie- 6 foi gelatina alba- 2 albusuri- 400 ml. frisca- 75 g. fasii de ciocolata alba- 75 g. fulgi de bezea- 100 g. boabe de zmeura- 1 lingurita zahar pudra cernut

Inghetata de zmeura

o600 gr zmeura o300 gr zahar pudra o1 pahar de lapte (sau daca doresti poti inlocui laptele cu frisca lichida) o1 albus

Pancakes cu zmeura

200 gr faina alba 300 ml lapte 1 ou 1 lingurita praf de copt 15-20 buc zmeura (proaspata sau congelata) 200 ml frisca lichida indulcita zahar pudra (pentru decor)

Tort racoros cu fructe si frisca

1 blat de tort,frisca 400 ml.,2 mandarine,2 kiwi,1 ciorchine de strugur,cateva afine pentru decor (se poate pune in loc de afine coacaze neagra sau rosie)

Tort cu caise, zmeura si migdale

Daquoise de migdale (doua discuri cu diam.22 cm) – dupa reteta lui Pierre Herme:135 g pudra de migdale, 150 g icing sugar (zahar pudra cu pana la 5% amidon), 50 g zahar pudra, 5 albuse.PISCOTURI:3 oua separate, 90 g zahar, 60 g faina, vanilie, putin icing sugar pentru presarat.MOUSSELINA DE CAISE:100 g caise (eu am folosit din compot), 100 g lapte, 65 g zahar, 2,5 galbenuse (50 g) - (o sa mai aveti nevoie de 1,5 galbenuse la alta crema, asa ca vedeti cum impartiti unul in jumatati), 16 g amidon, 100 g unt, 5 g gelatina, 55 g frisca lichida.JELEU DE ZMEURA:4-5 gelatina, 425 g zmeura proaspata sau congelata, 70 g zahar, 15 g amidon.MOUSSE DE MIGDALE:25 g martipan, 70 g lapte, 4-5 g gelatina, 70 g + 200 g frisca lichida, 1,5 galbenuse (30 g), esenta de vanilie,

Caise Coapte Cu Prajitura Jamaicana

O reteta rapida si usoara de desert de vara, cu piersici, zmeura, un strop de rom si prajitura de ghimbir.

Serbet De Zmeura

Indulcit cu banane, acest serbet este gata in numai cateva minute.

Rulada Zmeurica

Blat:5 oua, 5 linguri cu zahar, 5 linguri cu faina, 3 linguri cu ulei, esenta, un praf de sareCrema:2 linguri cu frisca, 3 linguri cu iaurt, 3 linguri cu zahar pudra vanilat, 250 g capsuni, o mana de zmeura proaspata, un plic de gelatinaOrnat:2-3 linguri de crema de ciocolata tartinabila, 3 linguri cu frisca, 10 buc zmeura coapta

Tort vitraliu

Cremele au fost turnate in forma, in ordinea ce urmeaza, iar la sfarsit am pus blatul.1)Mousse de lamaie:1 ou; 2 linguri de zahar; 2 linguri amidon; 175 ml lapte; coaja de la o lamaie (eu am folosit putina esenta); 4 gr gelatina inmuiata in sucul de la 1 lamaie mare ( eu am folosit gelatina praf Dr. Oetker); 225 ml frisca lichida; 2)Vitraliu de jeleuPentru jeleuri:0,5 pachet praf jeleu cu aroma de caise; 0,5 pachet praf jeleu cu aroma de struguri; 0,5 pachet praf jeleu cu aroma de capsune; Intre timp am preparat pana cotta cu nuca de cocos. 70 ml frisca lichida90 ml lapte30 gr zahar80 gr fulgi de nuca de cocos4 gr gelatina puse la umflat cu o lingura de apa.3) Pireul de zmeura:3 gr de gelatina; jumatate de lamaie; 200 gr zmeura; 2 linguri de zahar; apa;4)Blatul de zmeura: 2 oua; 0,5 lingurita praf de copt; 75 gr zahar; 1 lingura apa; 1 plic budinca de zmeura (Dr. Oetker).

Mousse în două culori, cu zmeură și ciocolată

Mousse-urile sau spumele sunt deserturi extrem de fine și de ușor de făcut. Sunt genul acela de dulce care pare sofisticat și cu care puteți impresiona pe oricine, dar în realitate se prepară foarte repede și simplu. Astăzi vă propunem o rețetă de mousse în două culori, cu ciocolată și zmeură, care arată spectaculos, mai ales dacă alegeți să îl serviți în cupe sau recipiente transparente. 

Tort de fructe cu vanilie

un blat de tort din comert, 2 banane, un compot mic de ananas, 2 budinci de vanilie, un plic de frisca, un pliculet de intaritor de frisca, o portocala mare, un litru de lapte, 200 g zahar

Tort Victoria cu gem

200g unt nesarat, la temperatura camerei200g zahar tos1 lingurita extract de vanilie4 oua100g faina1 lingurita praf de copt5 linguri de gem de zmeura250ml frisca lichidazahar pudra

Tort cu crema de branza si iaurt

Pentru blatul de tort: 5 oua4 linguri apa200 g zahar2 pachete zahar vanilatun pliculet praf de copt200 g fainaPentru crema de branza si iaurt:zmeura500 g iaurt simplu250 g branza de vaca250 g zahar pudra150 g cocos400 ml frisca batuta3 pachete zahar vanilat3 plicuri gelatina dizolvata in 200 ml apa

Prajitura cu zmeura si frisca

Blat: 5 oua, 10 linguri zahar, 6 linguri faina, 1/2 lingurita praf de copt, 5 linguri ulei, esenta de vanilie. Sratul 1: 1 plic cu praf de budinca, 500 ml lapte, 100 g ciocolata alba. Stratul 2: 3oo g zmeura, 3-4 linguri zahar, 100 ml apa, 1 plic gelatina. Sratul 3: 300 g frisca lichida. Decor: 50 g fulgi de migdale.

Cheesecake Cu Ciocolata Alba Si Zmeura

Aceasta reteta fara coacere este gata in 15 minute si are doar sase ingrediente, dar este suficient de sofisticata pentru a-ti impresiona invitatii.

Passion cake

Blat: 150g faina, 2 pliculete budinca de vanilie, 2 linguri cacao, 1 pachet praf de copt, 150g zahar, 4 oua, 200g unt, 4 linguri de lapteMousse de ciocolata cu zmeura: 150g ciocolata alba cu picaturi de zmeura, 150g ciocolata de lapte, 200ml smantana lichida, 300g purè de zmeuraMousse caramel: 60 ml apa rece, 12g gelatina foi, 2 linguri brandy, 150 gr zahar, 2 linguri apa, 6 galbenusuri, 480 gr friscaGlazura de ciocolata: 200gr ciocolata cu lapte, 100ml smantanaGlazura de zmeura: 300g zmeura, 200g zahar pudra, 10 g gelatina foi

Inghetata de branza cu zmeura si coacaze

350 g coacaze, 350 g zmeura, 2 oua, 120 g zahar pudra, 4 linguri suc de lamaie, coaja rasa de la 1 lamaie, 500 g branza de vaca, 150 ml frisca.

Cheesecake cu gem de zmeură, la pahar

Un desert fără coacere, care se prepară rapid și care arată bine în farfurie este perfect pentru orice ocazie. Cu atât mai mult dacă necesită ingrediente puține, iar rețeta este una simplă și la îndemână.  Desertul pe care vi-l propunem astăzi este un cheesecake reinterpretat, la pahar, în straturi, cu gem de zmeură la mijloc. Se face repede, trebuie doar să aveți răbdare să-l lăsați la rece înainte de a-l savura și veți obține un desert cu care îi veți da pe spate pe musafiri, prieteni și chiar pe membrii familiei. 

Tort Tiramisu (cu fructe)

2 cutii mascarpone romaneasca,2 plicuri zahar tos-aprox. 400 gr.,amaretto lichior sau potentator de gust amaretto -se gaseste in comert-4 pliculete,esenta rom,ness/cafea,zahar vanilat,cacao,8 oua doar galbenusurile,blat de tort.Optional capsune, zmeura congelata.