Tort de mere intregi cu crema de zahar ars

Tort de mere intregi cu crema de zahar ars retete: cum gatesti tort de mere intregi cu crema de zahar ars si cele mai gustoase retete de tort cu crema de zahar ars si mere, crema de zahar ars cu corasla, tort de mere intregi, crema de zahar ars, tort de mere intregi de post, budinca de gris cu zahar ars, gris cu zahar ars, budinca gris cu lapte si zahar ars, tarta cu mere si crema de vanilie, tort cu crema de iaurt si visine.

Tort delicios de zahar ars de Didi Balmez

Blatul :9 albusuri, 250 gr zahar, 1 plic zahar vanilat, 300 gr nuca.Crema : 6 oua, 250 gr zahar, 1 plic zahar vanilat, 150 gr zahar pentru ars, 250 unt, nuca.

Tort simplu cu mere intregi

7-9 mere, 9 linguri de zahar, dulceata de zmeura, 2 linguri de zahar pudra, 75 gr. faina, 4 oua, 2 linguri de ulei, un pliculet praf de copt, putin pesmet, putin unt, un praf de sare

Tort cu nuci si mere caramelizate

400 g zahar (200g pentru zahar ars si 200g pentru blat)120 g faina3 oua700 g mare (9 bucati)1 pahar de nuci4 linguru de sirop din dulceata de visine50 g unt4 linguri zahar1 pahar apaesenta de vanilie

Tort cu visine si ciocolata

Pentru blatul de tort* 8 oua * 8 linguri de zahar * 8 linguri de faina * 1 zahar vanilat * 1 praf de copt cu sofran * esenta de vaniliePentru crema de visine* 2 oua intregi * 4 linguri de zahar * 250 g visine (fara samburi) * 400 ml frisca lichida * 1 plic gelatinaPreparare crema de ciocolata* 150g ciocolata cu crema de coniac * 250g unt * 200g zahar * 3 oua * 3 linguri apa * 1ingura esenta de romPentru decor folosim* piscoturi * frisca * ciocolata rasa * lamaie verde * fructe

Tort cu crema caramel

Pentru blat: * 5 oua * 5 linguri de zahar * 3 linguri de ulei * ~ 300 g faina * 200 ml lapte * 1 lingura nuca de cocos verde * 1 praf de copt * esenta de vanilie Pentru crema caramel: * 1 plic crema de caramel * 250 ml lapte * 4 linguri de zahar * caise din compot Pentru sirop: * 4 linguri de zahar * 200 ml apa Pentru ornat: * frisca * zahar ars * bomboane de ciocolata

Mini tort de zahar ars

500 ml lapte dulce3 oua50 g zahar pentru caramel50 g zahar pentru cremao lingurita coaja rasa de lamaieo fiola cu esenta de vaniliefrisca pentru decor10 forme de aluminiu rotunde

Tort pentru Miruna

Asadar ingrediente: pentru blat: 8 oua, 4 linguri apa 2 linguri ulei 12 linguri zahar 11 linguri faina 3 linguri cacao 1 praf de copt. pentru crema: 400 ml frisca lichida 400 gr lapte condensat 1 plic gelatina 50 ml lapte pentru ^insiropat sirop de zahar ars pentru ornat: pasta de zahar bilutele de pe tort si trandafirii sunt cumparati (lipsa de timp si de experienta....) restul e facut de mine...

Prajitura cu mere glasate si frisca

Asadar ingrediente: 6 mere mari 100 gr zahar 50 gr unt 200 gr frisca dulceata de visine pentru aluat: 3 oua 3 lunguri de apa 120 gr faina 120 gr zahar pudra sirop de zahar ars

Prajitura cu foi de zahar ars si crema de cafea de post

Pentru foile de zahar ars:2 cani cu zahar tos {cana de aceea pt. cacao cu lapte de 250ml.}1 cana cu apa fierbinte1 cana cu ulei2 lingurite bicrbonat de sodiu stinse cu suc de lamiiefaina cit cuprinde {aprox.800-1000g}Pentru Crema caramel cu cafea:800ml. apa rece300g. zahar tos100g. amidon alimentar2-3 lingurite nesscafea macinata dupa preferinta200g. margarina Rama 

Tort de mere si frisca

1,5 kg mere5 oua20 linguri de zahar20 gr. untpatru linguri fainao lingura de amidon alimentar1 plic scortisoara prafun plic Tort Gelee1 lingura esenta de rom2 plicuri zahar vanilat

Tort fulger Mcqueen

Blat : 6 oua, 6 linguri zahar , 6 linguri faina, 70 gr. nuca macinata Crema: se poate face oricefel de crema la plic sau facuta in casa Am sa dau un exemplu de crema de lamaie: 4 oua intregi, 600 ml lapte, 250 gr. zahar, 4 linguri faina 200 gr unt 1 lamaie , esenta de lamaie Pasta de zahar rosie 600 gr. si pasta de zahar alba 150 gr. Decor : pasta de zahar

Prajitura Maya cu mere si crema de branza

750 g mere curatate si feliate pe razatoarea pentru castraveti,1 pachet de budinca de vanilie,80 g zahar pudra,450 ml suc de mere,100 g brinza de vaci,200 ml frisca lichida,un pan di spagna (pandispan) facut din: 4 oua mari, 130 g zahar, 130 g faina, extract de vanilie. Cantitatile sint pentru o forma rotunda de tort, cu diametrul de 26 cm.

Prajitura rapida cu mere si zahar ars (de post)

1,2 kg mere 150 g zahar pentru caramelizat 150 g margarina 1 cana gris 1 cana faina 1 cana zahar 1 plic praf de copt 2 plicuri zahar vanilat 1 lingurita scortisoara 6 linguri de zahar pentru umplutura 1 lingurita coaja rasa de lamaie sau portocala optional 2 linguri stafide

Tort cu mere

Aluat: 100 g faina 50g amidon(o budinca de cacao) 1 lingurita de praf de copt 100 g zahar 1 plic de zahar vanilat 75 g de unt/margarina 3 oua un v^arf de cutit de sare 1 kg de mere Crema: 300g de smantana groasa 100g de iaurt 2 oua 1 lingurita cu v^arf de scortisoara zahar pudra pentru ornat

Tort masina

Pasta de zahar alba 700 gr. Colorant alimentar gel negru 6 foi de tort dreptunghiular 2 portii crema de tort dupa preferinta

Amandina

Blat:oua –7,faina -5 ½ linguri (cu varf),zahar –200 gr,sirop de zahar ars (din 2 linguri de zahar),cacao-100 gr, un varf de bicarbonat de sodiu stins in otet, ulei – 4 linguri, Crema:unt -1 pachet, 3 galbenusuri, zahar- 1 ½ cana, cacao -50 gr, rom –o sticluta de 30 ml, Glazura:glazura de ciocolata neagra de la Dr.Oetker(cumparata gata facuta) sau ciocolata topita cu putin unt si sirop de zahar ars.

Tort cu jumatati de mere

1/2 kg mere1 lingura margarina sau unt6 oua6 linguri zahar6 linguri faina6 linguri apa100 g frisca

Crema simpla de zahar ars

120g zahar pentru topit8 oua60g zahar2 linguri extract de vanilie1l lapte

Prajitura cu foi de zahar ars

Pentru foile de zahar ars:* 2 galbenusuri* 300 g zahar* 180 ml ulei* 180 ml lapte* 1 lingurita bicarbonat de sodiu* faina cat cuprinde Crema de vanilie:* 500 ml lapte* 180 g zahar* 200 g unt* 100 g ciocolata alba* 3-4 linguri amidon* 1 pastaie de vanilie (esenta de vanilie) Crema cu gem de prune si nuci:* 500 g gem de prune cu nuci* 150 ml frisca lichida* 100 g ciocolata neagra Pentru decor:* 100 g ciocolata neagra* 100 ml frisca lichida

Cremă de zahăr ars - cea mai simplă rețetă

Crema de zahăr ars este unul dintre cele mai bune deserturi ale copilăriei. Se face ușor, din ingrediente puține și la îndemână, așa că pentru mulți dintre noi, aceasta era prăjitura duminicilor în familie.  Crema de zahăr ars este varianta românească pentru creme brulee și se poate face atât în tavă mare, cât și în forme individuale, eventual forme pentru brioșe. În acest caz, trebuie să lucrați foarte repede cu caramelul, pentru că se va întări repede.  Pentru crema de zahăr ars aveți nevoie de exact patru ingrediente, pe care toată lumea le are acasă. Nu necesită cine știe ce experiență în bucătărie, ci doar puțină răbdare și vă garantăm că rezultatul va fi unul delicios!

Tort delicios de mere si frisca

1 kg mere, 100 g unt, 4 oua, 6 linguri zahar, 4 linguri faiana, 1 zahar vanilinat, 2 linguri gem (gutui), 250 ml frisca

Tort cu crema de iaurt si jeleu de fructe

Ingrediente pentru tort diametru 24cm:1 blat de tort preferat, eu am preparat dupa reteta de la tortul cu crema de vanilie din 6 oua, 180g zahar, 180gfaina, pentru detalii vedeti tortul cu crema de vaniliePentru jeleu fructe:400g fructe preferate50g zahar2 foi gelatinazeama de la o jumatate de lamaie (optional, eu am folosit pentru ca am facut jeleu de mere si nu am vrut sase oxideze)Pentru crema iaurt:400g iaurt gras simplu300ml frisca lichida sau 2 plicuri praf frisca preparate cu 300ml lapte rece conform instructiunilor de pe ambalaj80g zahar pudra cu aroma vanilie10g gelatinaPentru sirop:350ml apazeama si coaja de la o lamaie si de la o portocalaesenta de vaniliemiere de salcam

Tort delicios cu mere

125 gr unt, 125 gr zahar, 2 oua, un pic de sare, 200 gr de faina, 1 praf de copt, 5 linguri de lapte, 4-5 mere, 2 linguri zahar pudra, 2 linguri de rachiu de mere sau pere.

Tort de mere cu aluat de clatite

1/2 kg lapte 4 oua 2 linguri ulei masline 1 praf de sare faina 1 kg mere zahar (dupa gust) scortisoara

Tort special de clătite cu crema de caramel şi vanilie

- 1 litru lapte dulce rece de la frigider- 5 oua intregi- 10 plicuri zahar vanilat- 1 lingura zahar brun- 1 lingurita cu sare fina- 1 lingura bere bruna- 150 gr unt topit- faina cat cuprinde pentru a rezulta o compozitie fluida putin mai subtire ca o smantana- crema de vanilie (un pachet budinca dr oteker , 250 ml lapte rece,2 linguri zahar pudra , esenta vanilie)-crema de caramel ( 200 gr caramele cu lapte şi frisca vegetala 200 ml)- inghetata asortata- afine- menta- piersici felii

Tort rapid cu mere

4-5 mere fara cotor 1 cana faina 4 oua 4 linguri zahar un praf sare un varf cutit praf copt dulceata de visine miez de nuca frisca (optional pentru invelit)

Tort de gutui cu crema de vin

Blat:150 g. unt,150 g. zahar,3 oua,200 g. faina,100 g. nuci,75 ml. lapte,2 lingurite praf de copt,Umplutura de gutui:5 g. gelatina,750 g. gutui,250 ml. suc de mere,80 g. zahar,2 plicuri zahar vanilinat,1 plic praf de budinca de vanilie.Crema si decor:10 g. gelatina,250 ml. vin rose,250 ml. suc de mere,100 g. zahar,2 lingurite coaja de lamaie rasa,1 plic praf de budinca de vanilie,500 ml. frisca,100 g. alune pisate.

Tort cu mere si caramel

Combinatia dintre mere si caramel merge de minune cu un blat pufos, pentru un tort racoros.

Tarta de mere cu crema de lamaie

250gr foietaj 2 mere 2 plicuri de zahar vanilat 1/2 lingurita de scortisoara Pentru crema: 3 galbenusuri sucul de la o lamaie 100gr unt topit 100gr zahar

Cheesecake ars

Poate parea ciudat, dar savoarea acestui cheesecake vine tocmai din marginea usor arsa.

Tort rosu

7 oua10 linguri zahar7 linguri fainaun praf de sare1 zahar vanilatcoaja de la o lamaiezeama de lamaieCREMA1 plic budinca de vanilie3 linguri zahar400 ml lapteCREMA 2400 ml lapte5 linguri zahar100 g unt1 plic tort jelle25 g amidonDECOR1 plic tort jelle rosudrajeuri

Crema clasica de zahar ars

10 oua, 1 litru de lapte, 8 linguri de zahar (dupa gust), 150 g zahar caramel (pentru tapetat), arome (esenta de vanilie, zahar vanilat),

Tort-mar

ingrediente blat: 5 oua, 175g zahar, aroma de vanilie, 3 linguri cognac, 200g faina, 2 lingurite praf de copt.Ingrediente mousse de mere: 250g ricotta, 300g purè de mere, 70g zahar, 100ml frisca.

Tort cu mere si aroma de rom

4 mere mari, 5 oua, 5 linguri apa, 1 esenta rom, zahar vanilat, cacao, scortisoara , o cana zahar,9 linguri faina,1plic glazura, margarina,praf de copt

Tort festiv de mere

Ingrediente1, 5 kg de meremargarina sau unt7oua7 linguri zahar7linguri de ulei14 linguri de fainaZahar vanilinatEsenta romUn varf de cutit de sareUn pliculet de frisca pentru ornat

Crema festiva de zahar ars

1 litru lapte8 oua10 linguri zahar tos1 plic zahar vanilatun praf de sare4 linguri zahar tos pentru caramelizat

Tort cu frisca si mere

6 oua1 cana zahar1 cana faina5 mereEsenta vanilie/rom facultativ1 varf de cutit de sare8 linguri zahar pentru caramelizarea tavii2-3 linguri ulei2 plicuri frisca sau crema pentru tort1 pliculet zahar vanilinatUnt

Prajitura din corasla si crema de zahar ars

1 lingura unt 6 oua 2 cesti &nbspzahar 1 l corasla 12 buc. cuburi zahar brun 1 lingura zahar vanilat 1 lingurita esenta de rom

Tort cu mere si nuci

8 mere mari cateva nuci (8) 4 oua 4 linguri apa 8 linguri zahar 8 linguri faina putin praf de copt un plic zahar vanilat unt pentru uns tava si zahar pentru tapetat tava eventual o budinca

Tort cu mere caramelizat

Pentru topping avem nevoie de: * 1/2 pahar de zahar (250 ml) * 3 mere * 80 g untPentru blat avem nevoie de:* 1 3/4 cani faina * 3/4 cana zahar * 2 oua * 120 g unt * 2 mere * 1 lingurita de scortisoara * 1 lingurita de nucsoara * 1 lingurita praf de copt* 1 lingurita bicarbonat de sodiu * 1 praf de sare * esente (zahar vanilat si rom)

Tarta simpla cu mere

o forma de tort-24cm 125g unt sau margarina 125g zahar 1 plic zahar vanilat 2 oua -o esenta de lamaie 200g faina alba 50g amidon -2 lingurite praf de copt 1-2 linguri lapte -3-4 mere -2 linguri gem de caise,piersici,etc -1 lingura de apa fiarta -zahar farin pt decor

Tarta delicioasa cu mere si crema de vanilie

aluat pentru tarta3 mere curatate si taiate felii subtiri3 linguri de marmelada de caise sau de mereCrema de vanilie (250 ml):3 galbenusuri250 ml de lapte1 plic de zahar vanilinat70 grame de zahar50 grame de maizena sau faina ( va recomand maizena= faina de malai pt patiserie)

Tarte cu piure de mere si frisca

Blat:150 g faina, 50 g migdale macinate fin, 1 galbenus, 70 g zahar farin, 100 g unt,1 lingura zeama de lamaie, coaja rasa de lamaiePiure de mere:3 mere, 20 g unt, 3 linguri zahar farin, 1 lingurita scortisoaraCrema:2 oua, 4 linguri zahar, 3 linguri faina, 1 lingura crema de branza, esenta vanilieDecor:fulgi de migdale, scortisoara, frisca

Prajitura rapida "Duminica"

pentru blat: 5 ouă 5 linguri de zahăr 5 linguri de făină o fiolă esenţă de vanilie pentru cremă: 250 ml lapte 3 linguri zahăr pudră şi un plic cu cremă pentru prăjituri de vanilie de la dr. Oetker pentru ornat: nişte frişcă colorată pentru mâzgălit prăjiturica pentru însiropat: sirop de zahăr ars

Tort cu mere fara blat

Pentru “blat”: o cana de faina, o cana de gris, o cana de zahar; Pentru umplutura: 2 kg de mere, 1-2 pliculete de zahar vanilat, scortisoara dupa preferinte, sucul de la o lamaie.

Tort de mere - rețetă de casă

Merele sunt unele dintre fructele toamnei, sunt aromate și ieftine, se găsesc peste tot, așa că deserturile pe bază de mere sunt la mare căutare în perioada aceasta.  Astăzi vă propunem o rețetă de tort simplu, aromat și ușor de făcut, cu mere, blat de pandișpan și frișcă. Este o rețetă pe care mamele și bunicile noastre o preparau încă de acum mulți ani, un exemplu de tort clasic, de casă. 

Tort de ciocolata cu iaurt si jeleu

6 galbenusuri2 albusuri100 ml apa calduta150 g zahar1 praf de copt2 linguri cacao14 linguri faina1 varf de sareCREMA250 g iaurt cu gust de zmeura500 ml lapte2 linguri faina1 plic gelatina100 g crema de branza300 g zahar1 plic tort jelle rosu4 linguri zahar200 ml apaDECOR1 ciocolata neagra2-3 linguri smantana1 plic tort jelle rosu

Crema de branza cu sirop de zahar ars

100 gr lapte praf,1 l apa,5 lg zahar,100 gr branza dulce de vaca,esenta de rom

Tarta Cu Piersici Fara Coacere

Pentru acest desert folosesti frigiderul in locul cuptorului, ceea ce este perfect pentru zilele toride de vara.

Diplomat cu mere

Pentru blat: * 60 gr faina * 60 gr zahar * 6 gr scortisoara * 2 oua * 2 lingurite coaja rasa de lamaie * o lingurita ulei * 1 praf de copt Pentru mere: * 100 g suc de mere * 20 ml suc de lamaie * 2 linguri de zahar pudraPentru crema: * 60 gr zahar * 160 ml lapte * 3 galbenusuri * 1 plic gelatina * 150 gr frisca * o lingura zahar pudra * esenta de vanilie * 2 mere Pentru decor: * frisca * bombonele de ciocolata * jeleuri