Aperitive cu roșii

Mozzarella cu salsa de roșii

Mozzarella cu salsa de roșii este o rețetă care îți aduce Italia în farfurie. Încearc-o și vei vedea cât de simplu este să prepari ceva gustos și sănătos, fără efort prea mare!

Minitarte cu rosii, mozzarella si busuioc

1 foaie aluat frantuzesc 3-4 rosii 200 gr mozzarella 2-3 linguri mustar 2 linguri ulei de masline sare busuioc uscat busuioc proaspat- pentru finisare optional : masline tocate ( fara samburi)

Rosii umplute cu carne de peste

12 rosii mijlocii, Putina carne de peste fiarta sau fripta,3-4 ciuperci,sarepiper putin otet dupa gustPentru maioneza:1 galbenus 1 lingurita mustar50 g ulei

Rosii umplute cu carne tocata si ciuperci

12 rosii mijlocii putina carne de pasare fiarta sau fripta3 sau 4 ciupercisarepiperputin otet.Pentru maioneza: 1 galbenus1 lingurita mustar50 g ulei.

Rosii umplute cu carne de pui si ciuperci

12 rosii mijlociiputina carne de pui fiarta fripta 3 sau 4 ciupercisare,piper, putin otetPentru maioneza: 1 galbenus de ou 1 lingurita mustar 50 g ulei

Rosii umplute

6 rosii, 3 oua,100 gr maioneza de soia,50 gr branza de soia,verdeata, 1 salata verde

Rosii umplute cu dovlecel si vinete

- 2 rosii- 2 vinete- 1 dovlecel- o ceapa- sare- ulei

Tarte cu rosii si mozzarella

Ingrediente pentru 12 portii:1-2 catei de usturoi,150 g. de branza de vaci,6 linguri de ulei,6 linguri de lapte,sare si piper,10 g. praf de copt,1-2 lingurite de praf de condimente,300 g. faina,3 rosii,220 g. branza tip mozzarella,1 legatura de busuioc,ulei de masline,24 de forme de hartie cerata pentru muffins.

Rosii umplute cu mozzarella

4 rosii mari300g mozzarella Granarolo (se recomanda utilizarea mozzarella Granarolo 100g, in zer sau mini Granarolo 1kg)50g masline negre fara samburi20g de capere80g paine toast, fara coaja10 frunze de busuioc30ml ulei extra virginsare

Rosii aperitiv umplute

- 4-5 rosii- 200-250 gr de branza telemea- o cutie de crema de branza cu verdeata- 2 fire de ceapa verde- patrunjel si marar- sare