Cotlet umplut cu ciuperci la cuptor

Cotlet umplut cu ciuperci la cuptor retete: cum gatesti cotlet umplut cu ciuperci la cuptor si cele mai gustoase retete de pui la cuptor umplut, pui umplut, curcan umplut, suberec cu carne la cuptor, pulpe la cuptor cu usturoi, macrou cu broccoli la cuptor, somon la cuptor cu capere, pulpe la cuptor cu cartofi taranesti, fasole verde cu branza la cuptor, pulpe dezosate la cuptor cu cartofi.

cotlet umplut

un cotlet de cca.1 Kg 20-25 cm cirnat afumat 1 ardeu rosu 1 castravete murat 1 morcov fiert 6 fasii bacon (kaizer) afumat 1 pahar vin alb sare piper ulei ata de bucatarie

Cotlet si carnati de porc in sos de vin la cuptor

4 buc cotlet de porc cu os 4 carnati proaspeti de casa o ceapa rosie o ceapa alba o capatana usturoi cca 500 ml vin alb sare, mustar dulce

Cotlet de porc cu bere, la cuptor

cotlet de porccartofi,masline,rosii,putin rozmarinbereputin uleisuc de rosiipasta de ardei kapiasareardei iute si piper

Snitel umplut

6 snitele din cotlet 6 felii muschi tiganesc 6 buc cascaval feliat 2 oua faina pesmet sare piper ulei mustar

Cotlet umplut cu garnitura de fasole verde, ciuperci si porumb

1 bucata de cotlet ( eu am ales o bucata de vreo 800 grame avand in vedere nr redus de membri din familie respectiv 3 insa cantitatea o alegeti in functie de necesitati) 200 grame carne tocata (din care am preparat o compozitie de carnat impreuna cu 3 catei de usturoi 2 lingurite boia rosie piper sare dupa gust) putina mazare congelata si porumb din conserva cate 1 lingura din fiecare 3 morcovi 2 mere 1 ceapa 1 telina mica(sau o bucatica de vreo 50 grame dintr-o telina mare) 100 ml vin alb sare si piper Garnitura: 1 borcan de fasole verde din provizile mele depozitate la camara 300 g ciuperci champignion 2 linguri de porumb din conserva 1 felie de unt (cam vreo 30 grame) sare si piper

curcan umplut cu portocale la cuptor

5-7kg curcan.3 kg portocale,usturoi.sare piper,vin alb

Pui umplut cu ciuperci la cuptor

-1 pui mare -ficatei de pui-500 grame -ceapa-1 bucata -1 ou crud -patrunjel verde-1 legatura -pesmet-6 linguri -condimente pentru pui-dupa gust -ulei, sare, piper-dupa gust -apa rece-500 ml -ulei-250 ml -vegeta-2 lingurite -ciuperci champignon-1 conserva sau 300 gr crude

Ciuperci la cuptor pentru vegetarieni.

1/2 kg ciuperci champignon2 pahare lapte2 oua ciuperci uscate ( sare cu ciuperci )sarepiper mozaic macinatmarar uscatpatrunjel uscat1 pahar ulei+unt topit

Cotlet de porc întreg la cuptor cu salvie și rozmarin

Cotlet de porc întreg la cuptor cu salvie, rozmarin și cimbru este foarte ușor de preparat, cu doar câteva ingrediente simple.

Cotlet De Porc Cu Ciuperci

4 cotlete de porc sare piper 1 varf de cutit praf de usturoi 1 ceapa, tocata 200g ciuperci proaspete, taiate felii 300ml supa crema de ciuperci

Cotlet de vitel in crusta de verdeata

500 g ciuperci1 kg cotlet de vitel200 g smantanaghimbir100 g mustar dulceuleisos de usturoipiper mozaic100 ml vin alb secfoi de dafinfainafrunze de patrunjel si marar

Rulada de cotlet la gratar cu legume

200gr cotlet30gr cascaval20gr bacon20gr morcov50 gr cartofi150 gr brocoli

Cotlet de berbecut cu verdeturi la cuptor

cotlete de berbecut rozmarin cimbru menta sare piper 3 catei de usturoi ulei de masline 1 ceasca vin alb

Mancare de ciuperci la cuptor

1kg ciuperci 2 cepe mari 2 morcovi 1 ardei condimente

Cotlete de porc cu sos de ciuperci

Combinația de carne de porc cu ciuperci și sos de smântână este una irezistibilă, ușoară și delicioasă pentru o cină sau un prânz gustos. Sosul și cotletul de porc se completează perfect, iar carnea nu va fi niciodată uscată.  Rețeta pe care v-o propunem astăzi este una foarte ușoară și rapidă, este gata în 40 de minute și se potrivește perfect alături de o porție de cartofi sau piure. 

Cotlet impanat cu legume

-1 kg cotlet de porc fara os, -o vanata mica, -o rosie mare, -un dovlecel mic, -sare,piper,oregano uscat, -piper boabe,

Ciuperci umplute la cuptor

• 10 ciuperci• 100 g cascaval• 100 g bacon• o ceapa• o legatura marar• ulei, sare si piper

Cotlet si muschiulet de porc cu piure de mazare pentru o portie

Pentru friptura: 165g cotlet de porc fara os, 120g muschiulet de porc, Vin cimbru ulei, Foi de dafin boabe de piper, Optional: 1-2 carnati si 1 cartof, Pentru Cartofi la cuptor: Ulei, Sare piper rozmarin boia, Usturoi, Pentru piure de mazare: 200 g de mazare, 30g unt, Smantana pentru gatit sare piper. Decor :baby morcovi, chips de cartof dulce / portocala si bobite de mazare

Păstrăv la cuptor, umplut cu cușcuș și muguri de pin

O rețetă delicioasă de păstrăv la cuptor, umplut cu cuscus și muguri de pin. Unde mai pui că se face in doar 30 minute fără să depui prea mult efort.

Cotlet Santana

1kg cotlet de porc 30 g capere 100 ml vin alb 50 ml ulei 1 lime 5 g piper rosu boabe sare boia

Păstrăv la cuptor, umplut cu unt și mirodenii (Păstrăv a la Venitienne)

Păstrăvul la cuptor (a la venetienne) este pește umplut cu un amestec de unt și mirodenii și îmbrăcat într-o crustă generoasă de pesmet care-l va face crocant și delicios.

Ciupercute cu cascaval la cuptor

cateva ciuperci albe, 2-3 ardei grasi, 1 ceapa, 2 rosii, ulei

Fasole verde scazuta cu cotlet

750 g fasole verde 700 g cotlet de porc fara os 1-2 ardei Kapia rosii 1 legatura marar si patrunjel 50 ml ulei 1 morcov 1 ceapa 2-3 lingurite faina 50 ml ketchup de rosii si ardei rosii sare piper paprika cimbru 1 lingurita sau 1 cub concentrat ciuperci sau pui

Ciuperci cu nuci la cuptor

1/4 pahar unt ( = 4 linguri unt topit); 2 pahare pesmet; 1 pahar nuci tocate; 2 rosii mari; 250 g ciuperci ( proaspete, din conserva sau inghetate); 1 lingurita maghiran; sare, piper;

Piept de curca umplut cu ciuperci si Bergkase

* 1 kg piept de curca * 500 g ciuperci * 6-8 frunze busuioc * 2 catei de usturoi * 100 g cascaval "mai vechi" - *Bergkäse,un cascaval odihnit la clima Alpilor austrieci,cel putin 6 luni * 2 rosii * sare * piper * praf de chili * busuioc si oregano uscat/macinat

Pui la cuptor cu garnitura de ciuperci la gratar

1 pui intrego capatana de usturoi2 linguri de ulei , condimente1 kg ciuperci , 4 linguri de ulei, cateva bucatele de unt si cascaval

pui umplut la cuptor

1 pui curatat si spalat 2 felii de paine 1 ou 150g bacon sau sunca de praga 2-3 rosii uscate in ulei o ceapa mica usturoi 1 catel rosmarin vin alb -1 pahar sare, 1 lingura ulei de masline +30g unt

Piept de pui umplut cu ciuperci

3 jumatati de piept de pui 500 g ciuperci 1 ceapa 2-3 catei de usturoi sare si piper dupa gust si preferinta

Pui umplut cu: ciuperci, costita si legume la tava

1 Pui 150 gr de ciuperci 150 gr de costita(kaizer sau slaninuta) 2 felii de paine( painea fara coaja) 1/2 cana de vin alb 1 legatura ceapa verde 5-6 catei de usturoi zdrobiti, 1 ceapa sare piper boia 50 gr de zahar brun 100 gr de pudra de usturoi cimbru tarhon

Ficatei de pasare cu ciuperci la cuptor

800 g ficatei,500 g ciuperci,3 cepe verzi,patrujel-dupa gust,2 rosii,sare-dupa gust,piper-dupa gust, busuioc-dupa gust

Somon la cuptor cu ciuperci și roșii, în folie de aluminiu

Rețeta de somon la cuptor cu ciuperci și roșii, în folie de aluminiu este foarte usoara si foarte gustoasa. Trebuie neaparat sa o incerci!

Ciuperci crocante la cuptor

8 ciuperci champignon (sau de camp) mai mariulei de masline4 felii de bacon50g unt1 ceapa mica, tocata2 catei usturoi zdrobiti100g pesmet albfrunzele de la 1/2 buchet de patrunjel tocate3 cregute de cimbrisor1lg zeama de lamaiesare si piper

Pangasius cu ciuperci la cuptor

1 bucata file de pangasius. 6 sau 7 ciuperci champignion. 50 ml vin alb. 2 rosii. 2 lingurite de unt. sare, roz proaspat macinat,menta si tarhon uscat.

Cotlet de porc la cuptor cu glazură de miere și usturoi

Cotletul de porc întreg, gătit la cuptor, cu glazură de usturoi, este plin de aromă iar friptura va ieși perfect fragedă.

Peste cu ciuperci la cuptor

1kg peste (cod)1 kg ciuperci champion50g ulei de masline1 patrunjelsare, piper dupa gust

Cotlet haiducesc

1-1,5 kg cotlet de porc 150 g bacon 100 g carnati picant de casa 1 ceapa 150 ml vin 2 linguri mustar sare piper boia ierburi provensale putin ardei rosu marar si patrunjel verde

Friptura de porc cu mere la cuptor

4 bucati cotlet de porc 8 cartofi noi 2 rosii 1 ardei rosu 1 ceapa mare 2 morcovi 2 catei de usturoi ulei de masline sos de soya sos worchester 1 cana jumate vin alb 3 mere boia busuioc sare piper condimente pentru friptura

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

3 jumatati piept de pui dezosat 1 borcan mici cu ciuperci patrunjel verde gogosari in otet 1 foaie aluat foietaj 7 felii muschi file sare piper boia de ardei dulce 1 lingura ulei 1 ou

Ciuperci la cuptor cu cașcaval, usturoi și pătrunjel

Ciuperci la cuptor cu cașcaval, usturoi și pătrunjel - o gustare delicioasă, rapidă și ușor de preparat. Rețeta de ciuperci la cuptor umplute cu cașcaval gata în doar 15 minute.

Cotlet la gratar cu unt si garnitura de spanac

2 felii cotlet de porc mai grosute (450-500 g) 100 g frunze de spanac 1 ardei gras rosu 1 ardei peperoni 4 linguri ulei de masline 2 lingurite de unt 1 lingurita mustar 4-5 catei de usturoi sare piper cimbru usturoi granulat condimente pentru friptura 1 lingurita concentrat ciuperci/pui

Saculeti din carne cu ciuperci

Pt. 2-3 portii:6 felii de cotlet de porc,200 gr ciuperci,100 gr cascaval1 morcov,150 gr kaizer,100 ml vin alb,3 linguri ulei de masline,sare, piper.

Mamaliga la cuptor cu ciuperci si parmezan

225 g ciuperci mixte (de padure si champignon)1 lingura ulei de masline1 catel de usturoi zdrobitfrunzele de la o crenguta de cimbrisor4 linguri de smantana grasa7g pesmet alb15g parmezan rassare si piperPentru mamaliga:450ml apa75g malai grisat25g parmezan ras15g unt

Ciuperci cu branza cheddar la cuptor

Pentru 2 portii:4 ciuperci champignons mari3 catei de usturoi100 g branza cheddarun sfert de lamaiejumatate de ardei iute sau chilijumatate de legatura de patrunjel verde4-5 linguri de ulei de maslinesare si piper

Medalion de rechin cu ciuperci la cuptor

2 bucati medalion de rechin 3 cepe 3-4 catei de usturoi sare, 200 g ciuperci 3 linguri smantana 100 g cascaval 50 ml ulei

Conopida cu ciuperci la cuptor

1 conopida,1 cutie cu ciuperci, 100 g sunca, 150 g cascaval ras, 2 galbenusuri, 100 g unt (sau margarina), 2-3 lg faina, 1 1/2 pahare lapte.

Cotlet haiducesc cu ierburi provensale

1-1,5 kg cotlet de porc 150 g bacon 100 g carnati picant de casa 1 ceapa 2 linguri mustar sare piper boia ierburi provensale putin ardei rosu marar si patrunjel verde

Friptura de vitel la cuptor cu ciuperci si cartofi

1/2 kg carne de vitel/manzat 3-4 cartofi medii 6-7 ciuperci Champignon 250 ml vin rosu 1 lingurita sare 1 lingurita piper 1 catel de usturoi 2 linguri de bulion (optional)

Piure de cartofi cu carnati picanti si ciuperci la cuptor

6-7 cartofi mari 3 oua 4 carnati picanti 2 ciuperci medii o cutie de smantana cascaval putin unt pesmet/gris marar sare cimbru

Gat de curcan umplut

1 pipota curcan 1 ficat curcan 1 ceapa 1/2 cutie ciuperci ardei gras colorat 1 ou sare piper 2 linguri ulei.

Muschi de porc umplut

500g muschi porc 1 conserva ciuperci 200g cascaval 2 carnati subtiri condimente sare 1cana apa