Muschi wellington
Muschi wellington retete: cum gatesti muschi wellington si cele mai gustoase retete de somon wellington, muschi file, sos pentru muschi de porc, muschi de vitel la cuptor, muschi de porc la tava, muschi de vita cu sos gorgonzola si ciuperci.Muschi de vita (Beef) Wellington
500 g muschi de vita (partea din mijloc)500 g ciuperci2 cepe rosii4 catei de usturoi6-8 felii de ProsciuttoAluat de foietajCimbruSare Piper
Muschi de vita Wellington
1 kg muschi de vita,200 gr ciuperci,50 gr ceapaaluat foietaj,1 jumatate salata verde,1 ou,50 ml ulei,1 jumatate legatura patrunjel,piper, sare
Rulada Wellington
Muschi de vita(800g-1kg) foietaj(500g) piept de pui(150g) ciuperci(250g) o ceapa 2 catei de usturoi pesmet(25g) salvie cimbru sare piper ulei si unt.
Muschi De Vita In Foietaj ( Wellington )
INGREDIENTE PENTRU 8 PORTII : - muschi de vita - 1.200 kg - ficat de porc ( sau de pui ) - 0.500 kg - costita fara os ( kaizre ) 0.300 kg - oua - 2 buc. - verdeata - coniac - 0.020 L - ceapa - 0.150 kg - sare piper - praf de usturoi boia dulce - aluat de foitaj - 0.400 kg
Muschi de porc umplut
500g muschi porc 1 conserva ciuperci 200g cascaval 2 carnati subtiri condimente sare 1cana apa
Muschi umplut
1 kg muschi 50 g ciuperci 50 g sunca inca 100 g muschi 100 g ficat o bucatica de slanina o ceapa mare ulei/unt pt ceapa verdeata sare piper arome un pahar de vin rosu (sau de care aveti) nucsoara rasa o lingura de faina 50 ml coniac.
Platou cald rapid
2 felii muschi 2 felii ceafa 2 felii muschi montana 100 g carnati de casa 2 oua o felie cascaval
Muschi impanat
1 kg muschi de porc,masline,usturoi,sunca,ulei sau untura,un pahar de vin alb,un pahar apa,3 linguri bulion
Muschi de vita la cuptor
muschi de vita bacon,unt,cascaval vin alb,busuioc,salvie sare piper
Muschi de vita "sous vide"
500 gr muschi de vita unt sare piper verde fire de cimbru sfoara de bucatarie termometru
Muschi afumat (acasa)
2 bucati muschi proaspat (3 kg) sare mare,piper ienibahar,cimbru,nucsoara (macinate) Baitz: la 3 l apa 3 linguri sare mare o ceapa 2 foi de dafin boabe de piper si de ienibahar 0 caciulie usturoi
Muschi de vita cu portocale
- muschi de vita- morcovi cruzi taiati rondele- 1 lingura miere- sare- piper- putin busuioc- sucul stors de la o portocala
Muschi de porc cu piure de mazare
365 g muschi de porc mazare smantana dulce sare piper unt
Mușchi de porc alla pizaiola
Atunci când te-ai plictisit de gustul clasic de friptură făcută pe grill, un sos care să o pună în evidență este exact ce trebuie. Mai ales dacă vorbim despre o carne banală, cum este mușchiul de porc, care are tendința să se usuce atunci când este gătit. Astăzi vă propunem o rețetă de inspirație napoletană, mușchi de porc alla pizaiola, dar pe care o puteți face la fel de bine și cu alt fel de carne, de vită sau de pui, de exemplu. Rețeta este una extrem de simplă, pentru că friptura o veți găti ca de obicei, dar o veți pune în evidență cu un sos. Un sos al cărui nume pe cât de pompos sună, pe atât de simplu este de făcut. Sosul alla pizaiola poartă acest nume deoarece este inspirat din rețeta de sos de pizza. Pornind de la clasicul sos de pizza, dar cu câteva arome și ingrediente în plus, sosul de roșii se fierbe până când scade suficient, după care se combină cu carnea deja preparată.
Mușchi de vită cu legume la cuptor - cea mai simplă rețetă
Vrei o masă delicioasă, sănătoasă și ușor de preparat? Încearcă rețeta de mușchi de vită cu legume la cuptor! Este alegerea perfectă pentru cei care doresc o mâncare echilibrată, plină de gust și nutrienți. Totul se face simplu, cu ingrediente proaspete, pe care le ai, de cele mai multe ori, deja în bucătărie.
Mușchi de porc a la Jamie Oliver
Dacă vrei să pregătești un mușchi de porc savuros, inspirat de stilul lui Jamie Oliver, urmează pașii de mai jos. Este o rețetă simplă, cu ingrediente pe care probabil le ai deja în bucătărie. Nu ai nevoie de tehnici complicate, doar puțină atenție la detalii. Carnea va ieși fragedă și suculentă, iar aromele ierburilor o vor transforma într-un preparat de neuitat.
Muschi de vita cu mult piper
Muschi de vita, ulei de masline, piper macinat grunjos, sare grunjoasamustar Dijon, ierburi pentru carnea de vita.
Muschi de porc in aluat
1,5 kg muschi de porc 400 g ciuperci taiate in conserva 2 cepe 2 galbenusuri 5 linguri unt 100 ml vin 3 linguri smantana 125 g pate gasca 400 g aluat foietaj o legatura patrunjel verde sare piper mozaic
Mușchi de porc cu cartofi la cuptor
Această rețetă de mușchi de porc cu cartofi la cuptor este o soluție excelentă pentru o masă delicioasă și hrănitoare. Se prepară rapid și fără prea mult efort, fiind perfectă pentru zilele în care îți dorești ceva gustos și consistent.
Muschi de porc cu sos de caise
Un mod perfect de a gati carnea de porc, mai ales ca dulceata caiselor completeaza perfect gustul carnii.
Friptură simplă din mușchi de porc la cuptor
Mușchi de porc la cuptor este o friptură delicioasă și foarte ușor de făcut. Este ideal pentru mesele în familie sau pentru ocazii speciale. Rețeta aceasta îți va arăta pas cu pas cum să gătești un mușchi de porc fraged și suculent la cuptor.
Muschi de vitel cu vinete marinate
400 gr muschi de vitel 2 -3 vinete condimente sare, boabe de piper 2-3 linguri de otet 2 catei de usturoi un pahar de vin un pahar de bere
Muschi de porc cu sos marsala
Muschi de porc, servit cu sos Marsala si mustar, pentru ca masa de Craciun sa fie plina de arome.
Muschi de porc in foetaj
600-700 g de muschi de porc 2 cutii de ciuperci 1 cutie de pateu 5-6 catei de usturoi 2 cepe 100 g unt 100 ml de vin alb 100 ml de smantana lichida sare piper rozmarin ulei 10 bobite de mazare hartie de copt aluat frantuzesc 800 g
Muschi De Porc Cu Sos De Afine
Pare un preparat sofisticat, insa e foarte simpu de facut si este perfect pentru sarbatori.
Muschi de vita cu ciuperci in vin
2 kg muschi de vita,300 gr ciuperci,1 lingurita amidon,200 ml vin alb,30 ml coniac,1 lingurita zahar,legume, sare, piper
Rulouri de muschi de porc cu jambon
12 file fine de muschi de porc 50gr felii de jambon crud 1/2 leustean 1 morcov o ceapa foi de dafin 3 rosii 1/2 de pahar vin alb piper o lingura de zahar 4 linguri de ulei de masline
Muschi De Vita Cu Ardei Iute, Lamaie Si Chimen
O friptura de vita picanta si cu aroma de lamaie, perfecta pentru petreceri in care vrei sa va uimiti musafirii.
Muschi de vita umplut
350 gr muschi de vita o conserva de ciuperci 1 morcov taiat rondele 1 telina mica taiata cubulete 1 albus de ou fiert taiat cubulete o ceapa mica taiata marunt 1 canuta ulei pentru marinata: 250 bere blonda 1 lingura mustar 1 lingura sos de soia light sare piper,
Muschi de vita picant
300 g muschi de vita 20g piper boabe(negru,alb,rosu) 20 g oregano uscat mustar boabe ardei iute pisat sare 2 linguri mustar clasic 100 g unt Pentru sos o ceapa 4 linguri de bulion 3 linguri de ulei un pahar vin 1 lingura de faina o cana de apa piper sare o foaie de dafin
Muschi de vita cu sos de rosii si rodie
400g muschi de vita 10-15 boabe de piper colorate 150ml sos de rosii 1 lingura sos de rodii sare si piper dupa gust 50ml vin rosu 2 linguri ulei de masline 10 fire ceapa verde foarte subtiri
Mușchi de porc cu usturoi și rozmarin, la cuptor
Carnea de porc nu lipsește de pe mesele românilor iarna, de sărbători. Fie că vorbim despre preparate tradiționale, cum ar fi lebăr și cârnați, sau o friptură de porc la cuptor, această carne se regăsește, sub o formă sau alta, pe masa de Crăciun și nu numai. Rețeta de friptură pe care v-o propunem astăzi vă garantează o carne fragedă, suculentă și, în același timp, aromată și crocantă la exterior, datorită crustei cu care este îmbrăcată. Se face foarte ușor, la cuptor, și o puteți servi alături de cartofi, salată sau murăturile preferate.
Salata Taraneasca De Cartofi Cu Muschi Tiganesc
Aceasta salata are un gust deosebit si este reteta perfecta pentru toata familia.
Muschi de porc cu ierburi
Un muschi de porc, cu crusta de ierburi pentru un plus de aroma.
Muschi in vin rosu la cuptor(Lombo Pimenta no forno)
1 kg. muschi de porc sau vac~a 9-10 linguri ulei de m~asline sucul de la 1 portocal~a sare groas~a piper m~acinat negru si boabe 1 c~ap~at^an~a mic~a de usturoi pisat 2-3 linguri past~a de ardei vin rosu (ros'e sau alb) foi de dafin Condimente:dup~a plac ,busuioc cimbru m~arar curcuma,piri piri optional...
Mușchi de porc umplut cu prune
Mușchiul de porc umplut cu prune este un preparat gustos și echilibrat. Dulceața prunelor și carnea de porc se combină perfect, iar rețeta este ușor de făcut. Poți să o pregătești atât pentru ocazii speciale, cât și pentru o masă obișnuită în familie.
Muschi de vita in sos rosu
2 linguri ulei de masline cu aroma de piper 400 gr muschi de vita taiat cubulete 1 ceapa tocata 2 catei de usturoi tocati 4 rosii decojite si taiate cubulete 500 ml vin rosu 400 ml bulion de rosii 50 gr amdion alimentar 1 lingurita oregano uscat 1 lingura zahar sare de mare
Tagliatelle cu mușchi de vită
Dacă îți plac pastele și carnea de vită, o să-ți placă și rețeta asta de tagliatelle cu mușchi de vită. E rapidă, gustoasă și merge perfect pentru o cină în timpul săptămânii sau un prânz mai special în weekend.
Muschi la tava cu legume
1,2-1,5 kg muschi de porc (3-4 muschiuleti) 2 morcovi mari (carote) 2 cartofi mari 250 g sunca sau costita 50 g telina 1/2 ardei gras rosu 1 ardei peperoni 1 legatura marar patrunjel optional cateva ciuperci champignon zeama de la 1/2 lamaie 1 capatana usturoi 2 lingurite boia 1 lingurita piper 1 lingurita cimbru 4-5 foi de dafin 5 linguri ulei sare dupa gust
Mușchi de porc cu sos de hrean
Descoperă cum să prepari mușchi de porc cu sos de hrean, o rețetă delicioasă și sofisticată. Sfaturi pentru o gătire perfectă și idei de garnituri.
Muschi la cuptor in sos tiganesc
Aceasta este o specialitate se pregateste pentu zile festive pentru musafiri etc. E delicioasa si merita incercata! Avem nevoie de: 1 bucata de muschi de porc sau vita (fiecare cum prefera)500 g. 2 jumatati de ardei gras(galbe si verde) 1 ardei gras rosu 2 cepe medi rosi 1 ceapa mica alba 750g suc de rosi 1 varf de linguritza scortisoara 4 linguri rase de zahar brun sau normal sare poper dupa gust
Muschi de vita in unt cu sos simplu
· 2 linguri ulei de masline · 100 gr unt · 4 bucati (a cate 1 cm grosime) muschi de vita · faina Pentru sos · 100 ml vin alb · 500 ml supa de vita · 2 catei de usturoi, tocati · coaja rasa de la ½ lamiae · 2 linguri patrunjel proaspat tocat · sarde si piper · 40 gr faina
Muschi De Porc Umplut Cu Mere Si Nuci
Preparatul cu care iti vei uimi invitatii la masa de Craciun.
Mușchi de porc în crustă de condimente și sos de rodie
Dacă vrei să aduci un preparat nou pe masa de Crăciun, care să încânte pe toată lumea fără prea mult efort, această rețetă de mușchi de porc în crustă de condimente și sos de rodie este exact ce ai nevoie. Va deveni rapid una dintre favoritele familiei, pe care să o repeți an de an.
Fasole boabe scăzută cu mușchi de porc
Fasole boabe scăzută cu mușchi de porc - o mâncare tradițonală românească, simplă și gustoasă.
Cum faci mușchi de porc la grătar - cea mai bună rețetă
Dacă vrei să prepari rapid și fără bătăi de cap un mușchi de porc la grătar delicios, această rețetă este exact ce ai nevoie. Este rețeta perfectă pentru grătar, care îți va ieși bine din prima și pe care o vei repeta ori de câte ori vrei o friptură simplă și delicioasă.
Mușchi de vită cu sos gorgonzola și garnitură de ciuperci
Mușchiul de vită cu sos gorgonzola și garnitură de ciuperci este o rețetă rapidă, gustoasă și perfectă pentru orice ocazie. Încearcă-o la următoarea masă și bucură-te de un preparat delicios, direct la tine acasă.
Somon Wellington - rețeta clasică, cu umplutură de spanac și cremă de brânză
Somon Wellington este o variantă a faimosului Beef Wellington, dar în loc de carne de vită, se folosește somon. Este un preparat elegant, dar surprinzător de ușor de făcut acasă. Perfect pentru ocazii speciale sau când vrei ceva mai sofisticat fără prea mult efort.În plus, e mai ușor și mai sănătos decât varianta clasică cu carne de vită.
Mușchi de vițel cu sos de fructe de pădure
Mușchi de vițel fraged cu sos aromat de fructe de pădure - o friptură rafinată, ideală pentru ocazii speciale.
Mușchi de porc cu sos de mere și legume sote
Rețetă savuroasă de mușchi de porc cu sos de mere dulce-acrișor și legume sote.