Muschi wellington

Muschi wellington retete: cum gatesti muschi wellington si cele mai gustoase retete de somon wellington, muschi file, sos pentru muschi de porc, muschi de vitel la cuptor, muschi de porc la tava, muschi de vita cu sos gorgonzola si ciuperci.

Muschi de vita (Beef) Wellington

500 g muschi de vita (partea din mijloc)500 g ciuperci2 cepe rosii4 catei de usturoi6-8 felii de ProsciuttoAluat de foietajCimbruSare Piper

Muschi de vita Wellington

1 kg muschi de vita,200 gr ciuperci,50 gr ceapaaluat foietaj,1 jumatate salata verde,1 ou,50 ml ulei,1 jumatate legatura patrunjel,piper, sare

Rulada Wellington

Muschi de vita(800g-1kg) foietaj(500g) piept de pui(150g) ciuperci(250g) o ceapa 2 catei de usturoi pesmet(25g) salvie cimbru sare piper ulei si unt.

Muschi De Vita In Foietaj ( Wellington )

INGREDIENTE PENTRU 8 PORTII : - muschi de vita - 1.200 kg - ficat de porc ( sau de pui ) - 0.500 kg - costita fara os ( kaizre ) 0.300 kg - oua - 2 buc. - verdeata - coniac - 0.020 L - ceapa - 0.150 kg - sare piper - praf de usturoi boia dulce - aluat de foitaj - 0.400 kg

Muschi de porc umplut

500g muschi porc 1 conserva ciuperci 200g cascaval 2 carnati subtiri condimente sare 1cana apa

Muschi umplut

1 kg muschi 50 g ciuperci 50 g sunca inca 100 g muschi 100 g ficat o bucatica de slanina o ceapa mare ulei/unt pt ceapa verdeata sare piper arome un pahar de vin rosu (sau de care aveti) nucsoara rasa o lingura de faina 50 ml coniac.

muschi impanat la cuptor cu pilaf de orez

1kg muschi ,ulei,sare,piper,busuioc,o buc. carnat Garnitura:1morcov,1ceapa medie,2 rosii 200g orez,delicat,ulei,apa,o foaie de dafin

Platou cald rapid

2 felii muschi 2 felii ceafa 2 felii muschi montana 100 g carnati de casa 2 oua o felie cascaval

Muschi de vita la cuptor

muschi de vita bacon,unt,cascaval vin alb,busuioc,salvie sare piper

Muschi impanat

1 kg muschi de porc,masline,usturoi,sunca,ulei sau untura,un pahar de vin alb,un pahar apa,3 linguri bulion

Somon Wellington

Impresioneaza-ti oaspetii cu aceasta piesa centrala a mesei festive, excelenta prin arome si consistenta.

Muschi de porc la cuptor

o bucata muschi de porc cam de 1kg si jumatate 1 morcov 1 ceapa 1 catel usturoi 1 pahar vin alb rosmarin

Muschi de porc a la Jamie

un muschi de porc simplu lat, usturoi, sare marina grunjoasa, cimbru, rozmarin, salvie, ulei de masline.

Muschi de vita "sous vide"

500 gr muschi de vita unt sare piper verde fire de cimbru sfoara de bucatarie termometru

Muschi montana de casa

4 bucati muschi de porc proaspat 8-9 catei de usturoi sare,piper enibahar,nucsoara,rozmarin foi de dafin ceapa o ceapa,4-5 catei de usturoi,vin.

Muschi afumat (acasa)

2 bucati muschi proaspat (3 kg) sare mare,piper ienibahar,cimbru,nucsoara (macinate) Baitz: la 3 l apa 3 linguri sare mare o ceapa 2 foi de dafin boabe de piper si de ienibahar 0 caciulie usturoi

Tagliatelle cu muschi de vita

tagliatelle muschi de vita sos de rosii usturoi busuioc ceapa rosie ardei gras chilli parmezan smantana sare piper

Muschi de porc cu cartofi la cuptor

250g muschi de porc condimentat 1 fir de usturoi verde cartofi noi mici ierburi de Provence delikat patrunjel

Conopida cu muschi file gratin

1 conopida200 g muschi filepesmetulei2 oua2 cepe micifaina

Muschi de vita cu portocale

- muschi de vita- morcovi cruzi taiati rondele- 1 lingura miere- sare- piper- putin busuioc- sucul stors de la o portocala

Muschi de porc cu piure de mazare

365 g muschi de porc mazare smantana dulce sare piper unt

Muschi de porc tonat

700 gr muschi deporc intreg 2 cutii de ton in ulei telina 1 ceapa 1 morcov boabe de capere(opriti cateva pt ornat) 150 gr maioneza 1 lingurita de mustar sare zeama de lamaie

Meniu Din Carne Pe Grill (pentru 2 Persoane)

1 piept de pui 2 felii muschi de vitel 2 felii muschi de porc cartofi 1/2 varza alba 3 rosi sare piper, de masline,salata verde si ptrunjel pentru ornat.

Mușchi de porc alla pizaiola

Atunci când te-ai plictisit de gustul clasic de friptură făcută pe grill, un sos care să o pună în evidență este exact ce trebuie. Mai ales dacă vorbim despre o carne banală, cum este mușchiul de porc, care are tendința să se usuce atunci când este gătit. Astăzi vă propunem o rețetă de inspirație napoletană, mușchi de porc alla pizaiola, dar pe care o puteți face la fel de bine și cu alt fel de carne, de vită sau de pui, de exemplu. Rețeta este una extrem de simplă, pentru că friptura o veți găti ca de obicei, dar o veți pune în evidență cu un sos.  Un sos al cărui nume pe cât de pompos sună, pe atât de simplu este de făcut. Sosul alla pizaiola poartă acest nume deoarece este inspirat din rețeta de sos de pizza. Pornind de la clasicul sos de pizza, dar cu câteva arome și ingrediente în plus, sosul de roșii se fierbe până când scade suficient, după care se combină cu carnea deja preparată.

Muschi de vita cu legume la cuptor

300 grame de muschi de vita 200 gr mazare prefiarta 2 morcovi 1 ceapa rosie 1 fir praz 4 morcovi potriviti sare ulei piper unt

Rulouri din muschi de porc si sunca

.8 bucati muschi de porc .8 bucati sunca(eu am folosit sunca de Praga) .ulei de masline .boia dulce/iute(dupa preferinte) .oregano .marar uscat .sare,piper .8 fire ceapa verde

Mititei la gratar

60% carne de porc muschi 40% carne de vita muschi oase de vita (picioare) 2 3 catei de usturoi 0 ceapa mica ienibahar mix de legume sare pier bicarbonat

Muschi de vita cu mult piper

Muschi de vita, ulei de masline, piper macinat grunjos, sare grunjoasamustar Dijon, ierburi pentru carnea de vita.

Muschi de vitel cu sos

- 500 g muschi vitel - 1 legatura ceapa verde - 1 jumatate legatura usturoi verde - 1 cutie rosii decojite - 3 cartofi mari - 100 ml vin alb dulce - 1 mana patrunjel verde - delikat sare piper oregano .

Muschi de porc in aluat

1,5 kg muschi de porc 400 g ciuperci taiate in conserva 2 cepe 2 galbenusuri 5 linguri unt 100 ml vin 3 linguri smantana 125 g pate gasca 400 g aluat foietaj o legatura patrunjel verde sare piper mozaic

Muschi de vita cu sos gorgonzola si garnitura de ciuperci umplute

muschi de vita 500gr unt 30gr smintina dulce 150ml gorgonzola sare ciuperci 300gr ceapa ulei marar sare piper ardei gras

Muschi de porc cu ciuperci

Ingrediente ptr. 3 persoane: 6 felii de muschi de porc 6 felii de cascaval afumat 1 lingura de sos de rosii 200g ciuperci proaspete jumatate de ceapa sare piper ulei.

Muschi de porc la gratar

1 kg muschi porc100 ml vin alb dulce100 ml sos soia2 linguri ulei1 lingurita miere sau zahar1 catel usturoi1 radacina ghimbir de ~4 cmpiper proaspat macinat

Muschi De Porc Marinat Cu Cartofi Copti Si Ceapa

- o bucata de muschi de porc - 4 cartofi - 2 cepe - ulei - sare - piper - sos propriu alcatuit din suc de rosii boia iute ardei gras usturoi ceapa

Muschi de vita pe pat de creamy spinach si cartofi

- 1 muschi de vita taiat in 4 bucati - o punga spanac congelat - 4 cartofi - 60 ml smantana - o mana parmezan - 1 ceapa rosie sau normala - 2 catei de usturoi - 6 felii prosciutto - 100g unt - ulei de masline - sare de mare - piper

Muschi de porc cu sos de caise

Un mod perfect de a gati carnea de porc, mai ales ca dulceata caiselor completeaza perfect gustul carnii.

Pastai cu muschi de porc

2 borcane pastai verzi (800 gr fiecare) sau proaspete 800 gr muschi de porc 2 rosii mari 2 cepe 3 catei usturoi 2 linguri bulion 100 ml vin alb ulei sare piper

Muschi de vitel cu vinete marinate

400 gr muschi de vitel 2 -3 vinete condimente sare, boabe de piper 2-3 linguri de otet 2 catei de usturoi un pahar de vin un pahar de bere

Muschi De Vita Fiert,dar Fript

-cca 500 g muschi de vita -1 morcov mic -1 ceapa mica -1/2 tulpina de telina, -sare,piper -cca 1 lingura ulei de masline Pentru sos -zeama in care a fiert carnea -cca 2 lingurite,rase de faina -cca 60-80 ml frisca lichida

Rulada din muschi de porc umpluta cu ciuperci, morcovi si ceapa

-1,3 kg muschi de porc -450 g ciuperci congelate -1 ceapa mare -2 morcovi maricei -1 capatana de usturoi -1 legatura patrunjel -3 linguri sos de soia -sare -piper -250 ml vin alb -2 oua -ulei

Painici cu cascaval si muschi file

Pentru aluat: 500 gr faina 4 linguri iaurt 1/2 cana lapte 4 linguri ulei 25 gr drojdie 1 lingura zahar un praf de sare Pentru umplutura: 100-150 gr cascaval 5-6 felii muschi file mai grosute 1 ou pentru uns

Fasole cu legume si muschi de porc afumat

- 1 cutie fasole conservata - 2 cepe - 1 ardei dulce - 1 morcov - 200 g muschi de porc afumat - 1 lingurita busuioc uscat - 2 frunze de dafin - patrunjel

Muschi de porc cu sos marsala

Muschi de porc, servit cu sos Marsala si mustar, pentru ca masa de Craciun sa fie plina de arome.

Muschi de porc cu sos de mere si legume sote

pentru muschi: 1 muschi de porc cca 1 kg 200 ml vin alb 1 crenguta rozmarin 1 lingura condiment pt carne de porc praf de usturoi boia de ardei piper 3 linguri miere 1 lingura otet balsamic pentru sosul de mere: 2 mere mari dulci-acrisoare 1 lingura zahar brun 50 ml vin alb pentru garnitura: 500 gr legume (mazare morcov conopida brocolli) 50 gr unt 1 lingurita condiment pt legume

Muschi de porc in foetaj

600-700 g de muschi de porc 2 cutii de ciuperci 1 cutie de pateu 5-6 catei de usturoi 2 cepe 100 g unt 100 ml de vin alb 100 ml de smantana lichida sare piper rozmarin ulei 10 bobite de mazare hartie de copt aluat frantuzesc 800 g

Muschi De Porc Cu Sos De Afine

Pare un preparat sofisticat, insa e foarte simpu de facut si este perfect pentru sarbatori.

Muschi de vita cu ciuperci in vin

2 kg muschi de vita,300 gr ciuperci,1 lingurita amidon,200 ml vin alb,30 ml coniac,1 lingurita zahar,legume, sare, piper

Muschi de vita cu mazare si sos de portocale

&bull600 g muschi de vita &bull1 lingura ulei de masline &bullsare si piper &bull1 lingurita boia dulce &bull400 g mazare &bull1 portocala &bull1 lingura unt

Rulouri de muschi de porc cu jambon

12 file fine de muschi de porc 50gr felii de jambon crud 1/2 leustean 1 morcov o ceapa foi de dafin 3 rosii 1/2 de pahar vin alb piper o lingura de zahar 4 linguri de ulei de masline

Portofele din muschi de porc cu sunca si cascaval

Pentru 8 portii: 1 kg muschi de porc file. -150g sunca de Praga sau sunca presata. -150g cascaval -3 oua. -150 ml ulei. -Sare piper Vegeta faina si pesmet.