Retete cu Pastrav

Icre de păstrăv - consevare

În cazul în care vă plac icrele de păstrăv proaspete și vreți să cumpărați o cantitate mai mare, trebuie să știți în primul rând cum să le păstrați.

Păstrăv prăjit. Rețeta simplă, fără mălai sau făină

Păstrăv prăjit, simplu, fără mălai sau făină este un preparat ușor de gătit, ce se poate face în mai puțin de 15 minute. Iese gustos dacă urmați câțiva pași simpli.

Păstrăv la cuptor, simplu și ușor. Rețeta explicată pas cu pas

Alegeți să gătiți păstrăv la cuptor într-un mod simplu și ușor. Rețeta explicată pas cu pas, cu ingrediente simple pe care sigur le aveți prin casă.

Păstrăv în folie, la cuptor, cu lămâie și usturoi. Cu doar 4 ingrediente și mai puțin de 25 de minute

O rețetă ultraușoară de păstrăv la cuptor, în folie de aluminiu, cu lămâie și usturoi, pentru care aveți nevoie de doar 4 ingrediente și care este gata în mai puțin de 25 de minute.

Păstrăv la cuptor cu legume. Cum îl faci fraged si suculent

Păstrăvul la cuptor cu legume este sănătos și extrem de sățios. Este perfect pentru cină, mai ales dacă aveți zile aglomerate, petreceri sau reuniuni. 

Păstrăv la grătar - rețeta clasică cu lămâie și mărar. Preparare și trucuri utile

Păstrăvul la grătar reprezintă o masă ușoară și delicioasă, mai ales atunci când este gătit cu felii de lămâie, mărar proaspăt și unt. Se face în doar 30 de minute.

File de păstrăv prăjit în sos de unt, lămâie și usturoi

Un file de pește este întotdeauna o idee excelentă pentru o masă delicioasă, rapidă și sănătoasă. Este gata în mai puțin de jumătate de oră, este sănătos și sățios și vă scoate din încurcătură atunci când vreți să pregătiți o cină rapidă.  Astăzi vă propunem o rețetă de file de păstrăv la tigaie, în sos de unt, aromat cu vin, usturoi și pătrunjel. Se face foarte repede și îl puteți servi cu orice fel de garnitură vă place. De asemenea, puteți folosi orice fel de file de pește în loc de păstrăv. 

Păstrăv la cuptor, umplut cu unt și mirodenii (Păstrăv a la Venitienne)

Păstrăvul la cuptor (a la venitienne) este pește umplut cu un amestec de unt și mirodenii și îmbrăcat într-o crustă generoasă de pesmet care-l va face crocant și delicios.

Păstrăv la cuptor, umplut cu cușcuș și muguri de pin

O rețetă delicioasă de păstrăv la cuptor, umplut cu cuscus și muguri de pin. Unde mai pui că se face in doar 30 minute fără să depui prea mult efort.

Păstrăv la tigaie, cu legume în vin alb

Pestele este oricand o alegere sanatoasa. In plus este foarte usor de facut, iar reteta de mai jos imbina arome delcioase.

Păstrăv la cuptor în crustă cu bob (Vicia Faba)

Aceasta reteta cu pastrav este saraca in calorii si grasimi saturate si bogata in fibre pentru o cina usoara.

Păstrăv la grătar cu salată de fenicul

Aceasta reteta rapida si usoara de pastrav la grătar poate fi preparata și la cuptor.

Păstrăv și risotto cu mazăre și lămâie

Chiar daca nu esti un mare iubitor de peste, aceasta reteta este un deliciu.