Prajitura cu cafea si mascarpone
Prajitura cu cafea si mascarpone retete: cum gatesti prajitura cu cafea si mascarpone si cele mai gustoase retete de prajitura victoria cu cafea si nuci, prajitura opera migdale cioco cafea, retete cu mascarpone, briose cu mascarpone, crema de ton cu mascarpone, tiramisu cu frisca fara mascarpone, prajitura cu albusuri si nuca, prajitura cu branza si mere, prajitura cu banane si iaurt, prajitura cu caise si smantana.Semifreddo cu mascarpone si cafea
250g mascarpone 500ml frisca lichida 2 oua 1 plic cafea solubila 1 cup zahar (100-150g) ciocolata cu lapte
Tiramisu cu martini
Nu ai nevoie de cine stie ce indemanare pentru a prepara acest desert fin.
Cremă de mascarpone cu frișcă și cafea
O cremă de mascarpone cu frișcă, fină, pufoasă, se potrivește excelent în aproape orice desert. Este o cremă aproape universală și o puteți folosi de la clasicul tiramisu până la deserturi cu fructe și orice desert cu bază de pișcoturi sau biscuiți. Crema pe care v-o propunem astăzi este una clasică de mascarpone cu frișcă, dar înnobilată cu un strop de cafea. Se potrivește perfect la tiramisu și nu numai. Dulceața cremei se combină perfect cu aroma puternică a cafelei și îi dă o savoare aparte.
Tiramisu - rețeta originală, cu rom și cafea
Tiramisu este un desert tipic italian, care a devenit popular în toată lumea. Există mai multe modalități de a-l prepara, dar rețeta originală de tiramisu este una singură. Fără frișcă, doar cu cremă pe bază de ouă și mascarpone. Respectând rețeta originală și sfaturile de mai jos, vei obține un tiramisu autentic, cu un gust inconfundabil, care te va transporta direct în inima Italiei.
Prajitura Cu Cafea Si Alune
200g unt 125g zahar brun 110g zahar pudra 3 oua 200g faina 1/2 lingurita praf de copt 50ml lapte 120g nuci tocate 90ml esenta de cafea 200g zahar pudra Crema de cafea: 120g unt 250g zahar pudra 2 linguri esenta de cafea
Cheesecake Cu Ciocolata Si Cafea
O baza de fursecuri de ciocolata, crema cu branza bogata in cafea si un topping de ciocolata neagra, toate intr-un singur desert? Da, in acest desert.
Prajitura cu cafea si espresso
100 ml cafea espresso doua linguri cafea macinata 4 oua 8 linguri zahar tos 100 g unt 250 g faina o lingurita praf de copt 1/2 lingurita bicarbonat un plic zahar vanilat un praf de sare
Prajitura aromata cu cafea
pt blat: 4 oua,100ml lapte,150g unt,200g zahar,350g faina,50g cacao,2 linguri cafea solubila,un praf de copt. pt crema: 200g branza dulce,100g zahar,2 oua,o esenta de vanilie.
Reverie mocca - Tort de cafea cu bezea
1. Blat de ciocolata: 100 gr. ciocolata amaruie (sau cu lapte daca vreti ca blatul sa iasa mai dulce), 60 gr fulgi de porumb (eu am pus Nestle Cini Minies), 20 gr. boabe de cafea tocate.2. Pandispanul: 100. gr martipan, 6 oua, 175 gr. zahar, 40 gr. cacao20 gr. faina.3. Crema: 2 plicuri cu gelatina (20 gr.), 6 oua, 250 gr. zahar, 15. gr cafea instant (ness), 200 ml. frisca, 500 gr. mascarpone 50 ml lichior de cafea.4. Bezeaua: 5 gr. gelatina, 5 albusuri, 100 gr. zahar, 25 gr. migdale prajite si macinate, 10 gr. cafea instant aka ness, 125 gr. zahar pudra.Boabe de cafea pt decor, cicolata razuita.
Prăjitură cu marțipan, mascarpone și fructe
Toti nutritionistii ne recomanda sa mancam mai multe fructe, asa ca aceasta prajitura aproape ca te face sa uiti de sentimentele de vinovatie.
Brioșe cu cafea - combinația ideală pentru iubitorii de dulce și cafea
Îți plac brioșele? Și cafeaua? Atunci rețeta asta e pentru tine! Combinația e genială, perfectă pentru micul dejun sau o gustare dulce.
Prăjitură cu mere și cafea - combinația perfectă pentru desert
Descoperă cum să prepari o prăjitură uimitoare cu mere și cafea. Rețetă simplă, aromată și ideală pentru orice ocazie. Surprinde-ți invitații cu acest desert inedit!
Tiramisu cu mascarpone și frișcă
Tiramisu cu mascarpone și frișcă este un desert italian de neuitat, renumit pentru gustul său intens și textura sa cremoasă. Este compus din straturi alternante de pișcoturi înmuiate în cafea și un amestec de mascarpone și frișcă bătută.
Tiramisu Ice Cake
500 g mascarpone 115 g zahar pudra 6 linguri coniac 50 g ciocolata amaruie bucatele mici 150 ml frisca batuta usor 2 linguri cafea macinata 200 g piscoturi
Prajitura cu cacao si cafea
Blat: 3 galbenusuri 5 albusuri 250g unt 250g zahar 1 lingurita cafea macinata 4 lingurite cacao 400g faina 2 lingurite praf de copt 1 lingurita esenta de rom. Crema:4 galbenusuri 200g zahar 1 lingurita cacao 1 lingurita cafea macinata 1 lingurita esenta de rom 20g nuca macinata.
Sarlota de cafea cu ciocolata
Pentru 4 portii: 8 piscoturi pentru sampanie, 50 ml cafea tare, 1 lingura lichior de cafea, 1 lingura cafea instant, 1 plic sarlota de ciocolata de la Dr. Oetker, 300 ml lapte rece de la frigider, 10 boabe de cafea. Mai avem nevoie de: 4 cupe.
Prajitura cu crema de cafea si budinca de vanilie
BLAT 6 oua 30 ml apa 30 ml ulei 25 g cacao 3 linguri cafea macinata 6 linguri faina 1 lingurita praf de copt 8 linguri zahar CREMA 1 5 galbenusuri 250 g zahar 100 ml cafea concentrata 300 g unt CREMA 2 1 plic budinca vanilie 300 ml lapte 100 ml frisca 3 linguri de zahar
Prajitura Cu Mascarpone Si Zmeura
Blat pufos, zmeura dulce si mascarpone cremos - acest tort este desertul perfect.
Prajitura cu cafea si nuca
200 g unt 200 ml lapte 250 g zahar 250 g faina 50g cafea solubila 50g cacao4 oua 1 pliculet de praf de copt 2 pliculete zahar vanilat Crusta crocanta:100 gr nuci,70g unt100ml frisca lichida100g zahar
Tiramisu Cu Visine
200 g piscoturi, 1 cana visine fara samburi, 200 ml smantana pentru frisca, 200 g mascarpone, 2- 3 linguri zahar pudra, 200 ml cafea preparata, cacao
Rulada fina cu ganache de cafea
pentru aluatul boabe de cafea:1/3 cup faina3 linguri amidon de porumb1/4 lingurita sare de lamaie2 linguri cacao2 oua1 galbenus1/2 cup zaharPentru ganache de cafea:240ml frisca lichida120g ciocolata cu cafea
Tiramisu dietetic. Sănătos și cu doar 180 calorii
Descoperă rețeta de tiramisu dietetic! Cu doar 180 de calorii calorii per porție, e alegerea perfectă pentru a-ți satisface poftele fără a te încărca cu multe calorii.
Spuma de ciocolata cu cafea
200 g ciocolata amaruie, 2 linguri lichior de cafea, 3 oua foarte proaspete, 3 linguri cafea preparata, 3 linguri zahar pudra, 1 lingura unt.
Prajitura cu mere, stafide si cafea
un castronel de mere taiate cubulete (nu mari), 8 linguri de faina, 6 linguri de zahar, o cana mare de cafea, un praf de copt, o esenta de vanilie, 4 linguri de margarina topita, 1/2 cana de stafide, zahar pudra, un pliculet de zahar vanilat, putin ulei.
Tort Tiramisu Cu Ciocolata
Pentru blat 200 gr unt la temperatura camerei 250 gr zahar 6 oua separate 210 gr faina 40 gr praf de cappuccino 1 1/2 plic praf de copt 50 gr ciocolata cu rom topita 25 ml cafea Pentru crema 100 ml cafea 50 ml lichior de ciocolata 250 gr mascarpone 500 ml frisca lichida 2 pliculete zahar vanilat Bourbon 50 gr ciocolata cu rom taiata bucatele
Tiramisu Gateau
Desertul traditional italian, sub forma unui tort fin si sofisticat.
Desert rece cu cafea – cum prepari jeleu de cafea
Dacă îți place cafeaua, sigur o să-ți placă și jeleul de cafea. E un desert cu zero grăsimi, fără făină, fără ouă. Se potrivește în zilele călduroase sau când vrei ceva ușor, dar cu un gust puternic. Merge și ca desert de seară, pentru că poți folosi cafea decofeinizată.
Tiramisu cu crema de branza
1 1/2 pachet piscoturicrema150 g mascarpone200 ml smantana3 linguri zahar100 g crema branzasirop2 lingurite cafea400 ml apadecor1 ciocolata neagravisine din compot
Inghetata de cafea
1 kg lapte,400 g zahar,3 cescute cafea concentrata,300 g frisca,vanilie.
Serbet de cafea
1,250 kg zahar,3 paharte apa,1 pahar cafea concentrata (amestecata cu cicoare).
Meringue Cu Crema De Cafea
185g zahar pudra 1 lingurita cafea instant 1 albus de ou 1 lingurita de otet 2 lingurite malai 150g ciocolata neagra, topita 65g unt 1/2 cana Nutella 1 lingurita esenta de cafea 1 cana smantana
Tort Mokka
25 gr unt125 gr zahar150 gr ciocolata4 oua100 gr alune macinate1 lingurita plina amidon.Crema: 250 gr Mascarpone3 linguri cafea tare4 linguri capuccino 2 linguri frisca2 linguri zahar pudra.
Prajitura italieneasca cu pere si mascarpone
-100 g faina -40 g malai -1 lingurita praf de copt -1/4 lingurita sare -coaja rasa de la o jumatate de portocala -2 oua -150 g zahar -5 linguri lapte -1/2 lingurita esenta de migdale -2 linguri stafide -75 g unt -2 pere -2 linguri gem de caise -200 g mascarpone -2 linguri zahar -50 ml iaurt -2 linguri rom -2 linguri fulgi de migdale -zahar pudra -unt si faina pentru tava
Fursecuri cu cafea
150 g zahar brun 150 g unt 1 ou 200 g faina 1/2 lingurita praf copt 1 lingurita cafea macinata 1 plic zahar vanilat Pentru glazura: 100 g zahar pudra 3 lingurite espresso tare proaspat preparat (3 linguri cafea macinata+1/2 cescuta apa)
Ruladă tiramisu
Tiramisu este un desert foarte versatil și poate fi personalizat foarte ușor. Există o mulțime de rețete de tiramisu și și mai multe moduri de servire. Clasic, cu cafea, sau cu fructe. La tavă, sub formă de tort sau la pahar. Sau, de ce nu, sub formă de ruladă. O ruladă tiramisu vă propunem și noi să încercați. Modul de preparare nu diferă cu nimic de rețeta pe care o știe toată lumea, ci doar modul de prezentare și servire a prăjiturii.
Gateau mousse au chocolat-Prajitura cu spuma de ciocolata neagra
Pentru mousse(spuma de ciocolata): 300 gr cioco neagra 75% ,200 ml (conserva) lapte dulce concentrat 2 ling cafea instant putina apa pentru cafea 1 gelatina maruntita 2 oua 200 gr creme patisiere 150 gr zahar . Pentru crusta: jumate cana migdale macinate 60 gr zahar macinat 85 gr unt topit 2 cani de biscuiti cu ciocolata macinati (petit beure)
Desert cu spuma de cirese
15 piscoturi 200 ml frisca lichida 2 linguri mascarpone 200 gr cirese 1 lingura zahar pudra 1 lingurita zahar pudra cu pastai de vanilie 1 lingurita esenta vanilie 1 ceasca cafea preparata
Românii spun NU zahărului în cafea! 52% dintre români preferă cafeaua fără zahăr în timp ce 16% nu beau deloc cafea
52% dintre români preferă cafeaua fără zahăr și 16% nu beau deloc cafea. Aceste date au rezultat în urma unui sondaj de opinie realizat în perioada 15 ianuarie - 14 februarie 2024 pe un eșantion de 2193 de persoane care au accesat site-ul TeMananc.ro.
Inghetata cu aroma de cafea
10 galbenusuri250 gr zahar1 l lapte1 esenta de cafea de 38 ml
Cafea cu lapte de cocos. O aventură tropicală în cana ta de cafea
Descoperă cafeaua cu lapte de cocos. Află despre beneficiile pentru sănătate, cum să o prepari acasă și diferitele varietăți. Ideală pentru vegani, intoleranți la lactoză sau pur și simplu iubitorii de cafea în căutarea unei experiențe delicioase.
Desert cu banane si cafea
4 banane 15g cafea instant 30g zahar brun 250g chefir 15g alune
Pavesini cu capsuni si mascarpone
10 piscoturi branza mascarpone dulceata de capsuni sirop de capsuni nuca de cocos
Cocktail de cafea
1 cescuta esenta de cafea, 1 galbenus, 1 jumatate cescuta coniac, 30 gr zahar, 2 linguri gheata pisata, apa
Prajitura cu cirese si piscoturi
400 gr. piscoturi,2 cutii mascarpone,3 oua,1 plic zahar vanilat,140 zahar,600 gr. cirese,200 ml. suc de portocale.
Tort cu ciocolata si mascarpone
3oua,150g zahar,75g faina,25g cacao,500g mascarpone,200g ciocolata,2g praf de copt,3 foi de gelatina,1 iaurt grec,1pliculet de vanilie
Prajitura de Craciun
200 g faina,250 g zahar,70 g cacao,400 ml lapte,50ml cafea racita,50 ml ulei sau margarina (topita),1 plic praf de copt,100g ciocolata amaruie topita,frisca si capsuni pentru decor
Negresa cu nuci si sos de cafea
200 g unt (sau margarina, eu am folosit unt) 200 ml lapte 250 g zahar 250 g faina 100 g cacao neagra de calitate superioara 150 g nuci (eu am folosit cam 200 caci imi plac tare mult) 4 oua 1 pliculet de praf de copt 2 pliculete zahar vanilat un strop de esenta de rom Pentru sosul de cafea 100g zahar tos 150 g cafea naturala concentrata proaspat preparata 2 linguri frisca lichida 50 g unt 3 lingurite rom de buna calitate 1 lingurita amidon dizolvat in 2 lingurite de cafea rece 1 plic zahar vanilat 3 picaturi esenta de cafea (optional)
Milkshake cu cafea si frisca
200 ml cafea espresso rece 100 ml lapte 50 ml frisca indulcita 1/4 lingurita pasta de vanilie sau esenta
Foietaj cu capsuni si mascarpone
4-5 foi de placinta Filo,3 linguri de unt topit, 90 g ciocolata alba, 3 cani de capsuni, 250 g mascarpone, 60 ml lapte, 4 linguritze zahar, 1/2 lingurita esenta de vanilie.