Prajitura cu cafea si mascarpone

Prajitura cu cafea si mascarpone retete: cum gatesti prajitura cu cafea si mascarpone si cele mai gustoase retete de prajitura victoria cu cafea si nuci, prajitura opera migdale cioco cafea, retete cu mascarpone, briose cu mascarpone, crema de ton cu mascarpone, tiramisu cu frisca fara mascarpone, prajitura cu albusuri si nuca, prajitura cu branza si mere, prajitura cu banane si iaurt, prajitura cu caise si smantana.

Semifreddo cu mascarpone si cafea

250g mascarpone 500ml frisca lichida 2 oua 1 plic cafea solubila 1 cup zahar (100-150g) ciocolata cu lapte

Prajitura Tiramisu

3 oua, 250 g frisca, 400g zahar pudra, 250 g branza mascarpone2 pachete piscoturi, cafeacacao

Tiramisu cu martini

Nu ai nevoie de cine stie ce indemanare pentru a prepara acest desert fin.

Cremă de mascarpone cu frișcă și cafea

O cremă de mascarpone cu frișcă, fină, pufoasă, se potrivește excelent în aproape orice desert. Este o cremă aproape universală și o puteți folosi de la clasicul tiramisu până la deserturi cu fructe și orice desert cu bază de pișcoturi sau biscuiți.  Crema pe care v-o propunem astăzi este una clasică de mascarpone cu frișcă, dar înnobilată cu un strop de cafea. Se potrivește perfect la tiramisu și nu numai. Dulceața cremei se combină perfect cu aroma puternică a cafelei și îi dă o savoare aparte. 

Tort cu aroma de cafea

Pentru blat 200 g unt 6 oua 6 linguri nuca macinata 200g zahar pudra 125 g faina un praf de sare cacao Pentru crema de cafea: 2 plicuri cafea instant 200 g branza mascarpone 200 g frisca o lingurita esenta de cafea de la Dr Oetker 4 albusuri 200 g zahar 100 g boabe de cafea 300 g alune macinate si coapte Pt siropul de cafea: 200 ml apa 5 linguri cafea 6 linguri de zahar coaja de la o lamaie Pt decor ciocolata topitafrisca lichida floricele decor

Tiramisu delicios cu cafea si coniac

Pentru 20 de portiisuper crema Mascarpone - 500 goua - 4 bucatizahar - 160 gcafea - 400 mllapte - 200 mlconiac sau rom - 150 mlpiscoturi - 400 g

Prajitura Cu Cafea Si Alune

200g unt 125g zahar brun 110g zahar pudra 3 oua 200g faina 1/2 lingurita praf de copt 50ml lapte 120g nuci tocate 90ml esenta de cafea 200g zahar pudra Crema de cafea: 120g unt 250g zahar pudra 2 linguri esenta de cafea

Cheesecake Cu Ciocolata Si Cafea

O baza de fursecuri de ciocolata, crema cu branza bogata in cafea si un topping de ciocolata neagra, toate intr-un singur desert? Da, in acest desert.

Prajitura de vara cu visine

- 300g visine fara sambure - 32 piscoturi - 500ml smantana de gatit > 32% - 3 galbenusuri - 3 linguri de zahar - 250 - 300ml cafea - 20ml Disarono sau o bautura spirtoasa foarte aromnata - 100g ciocolata menaj - 50ml lapte dulce gras - 250g mascarpone. - 2 plicuri intaritor de frisca.

Prajitura Tiramisu originala

250 g de piscoturi, 250 g de mascarpone, 3 oua, 5 linguri zahar, 6 lingurite cafea, 2 linguri esenta rom, 100 g cacao, 50 g frisca, 1 varf sare, 1 lingura lichior de cacao, 1 buc. zahar vanilat, 75 ml lapte pentru frisca

Prajitura cu cafea si espresso

100 ml cafea espresso doua linguri cafea macinata 4 oua 8 linguri zahar tos 100 g unt 250 g faina o lingurita praf de copt 1/2 lingurita bicarbonat un plic zahar vanilat un praf de sare

Tiramisu clasic cu rom si cafea

- 1 pachet piscoturi de sampanie (200 gr) - 200 ml cafea - 1 fiola esenta de rom - 250 gr mascarpone - 250 ml frisca - 150 gr zahar praf - 3 galbenusuri - cacao

Prajitura aromata cu cafea

pt blat: 4 oua,100ml lapte,150g unt,200g zahar,350g faina,50g cacao,2 linguri cafea solubila,un praf de copt. pt crema: 200g branza dulce,100g zahar,2 oua,o esenta de vanilie.

Tort cu fructe si mascarpone

400 g piscoturi de sampanie 250 g crema mascarpone 4 oua 4 linguri zahar 500 ml frisca Hulala 2-3 cescute cafea concentrata 1 fiola esenta de vanilie/ 1 lingurita esenta de vanilie 1 compot de frcute tropicale de 450g sucul de la un compot de visine 1 ciocolata amaruie

Tiramisu cu rom, cafea si topping de melasa

Daca esti iubitor de cafea, atunci asta este desertul pe care il cautai! Am mentionat ca are si un strop de rom?

Reverie mocca - Tort de cafea cu bezea

1. Blat de ciocolata: 100 gr. ciocolata amaruie (sau cu lapte daca vreti ca blatul sa iasa mai dulce), 60 gr fulgi de porumb (eu am pus Nestle Cini Minies), 20 gr. boabe de cafea tocate.2. Pandispanul: 100. gr martipan, 6 oua, 175 gr. zahar, 40 gr. cacao20 gr. faina.3. Crema: 2 plicuri cu gelatina (20 gr.), 6 oua, 250 gr. zahar, 15. gr cafea instant (ness), 200 ml. frisca, 500 gr. mascarpone 50 ml lichior de cafea.4. Bezeaua: 5 gr. gelatina, 5 albusuri, 100 gr. zahar, 25 gr. migdale prajite si macinate, 10 gr. cafea instant aka ness, 125 gr. zahar pudra.Boabe de cafea pt decor, cicolata razuita.

Prăjitură cu marțipan, mascarpone și fructe

Toti nutritionistii ne recomanda sa mancam mai multe fructe, asa ca aceasta prajitura aproape ca te face sa uiti de sentimentele de vinovatie.

Desert cu mascarpone si ganache de ciocolata alba

1 pachet mic de piscoturi 200 ml frisca lichida 250 gr ciocolata alba 250 gr mascarpone 400 ml cafea mai tare 2 linguri rom alb 2 lingurite esenta de vanilie 1-2 linguri cacao 1 pliculet ness bombonele inimioara pentru decor

Tort Tiramisu Cu Cirese In Ciocolata

2 cutii piscoturi (vreo 40 de piscoturi sunt cu totul)-mi-au trebuit mai multe si pentru ornat 400 g mascarpone 200 g frisca lichida 50 g zahar pudra 300 ml cafea proaspat preparata, tare 2 lingurite cafea instant 50 ml rom 2 pliculete zahar vanilat esenta de cafea cateva cirese proaspete sau visine din compot cateva bucatele de ciocolata cacao pudra pentru ornat

Prajitura-pudding cu sos de cafea

Ingrediente pentru sos: 350 ml cafea tare jumatate de cana de zahar brun jumatate de cana de zahar alb 40 gr pudra de cacao un rand de ciocolata amaruie (aprox 20 gr) Ingrediente pentru prajitura (pentru o tava de 22/22): 80 gr unt topit la bain-marie o cana de faina 160 gr zahar alb 1 ou esenta de cafea 1/3 cana de lapte (daca pe pe cantar inseamna cam 80 gr) o lingurita si jumatate de praf de copt

Tort Cu Cafea Si Crema Tiramisu

Desertul perfect pentru iubitorii de cafea.

Prăjitură cu mere și cafea - combinația perfectă pentru desert

Descoperă cum să prepari o prăjitură uimitoare cu mere și cafea. Rețetă simplă, aromată și ideală pentru orice ocazie. Surprinde-ți invitații cu acest desert inedit!

Tiramisu rapid

Ingrediente:- 500g mascarpone- 150g zahar pudra- 5 galbenusuri- extract de vanilie- 2 pachete biscuiti savoiardi- 250ml cafea, rece- cacao pt decor

Desert la cupa, cu ciocolata alba si dulceata de trandafiri

100 gr ciocolata alba(de la Lidl) 250 gr frisca lichida Hulala 250 gr mascarpone 2 linguri dulceata de trandafiri(Raureni) 12 piscoturi Savoiardi 500 ml cafea fiarta mai slaba(3 lingurite cafea + 1 lingurita zahar) 25 ml Amaretto 50 gr alune prajite si rasnite grosier sare

Cupe tiramisu si crocant de savoiardi

Pt 4 persoane: -3 oua -60g zahar -125g mascarpone -savoiardi 1 pachet cacao -4 cupe _cafea rece

Prajitura cu cacao si cafea

Blat: 3 galbenusuri 5 albusuri 250g unt 250g zahar 1 lingurita cafea macinata 4 lingurite cacao 400g faina 2 lingurite praf de copt 1 lingurita esenta de rom. Crema:4 galbenusuri 200g zahar 1 lingurita cacao 1 lingurita cafea macinata 1 lingurita esenta de rom 20g nuca macinata.

Tiramisu cu mascarpone și frișcă

Tiramisu cu mascarpone și frișcă este un desert italian de neuitat, renumit pentru gustul său intens și textura sa cremoasă. Este compus din straturi alternante de pișcoturi înmuiate în cafea și un amestec de mascarpone și frișcă bătută.

Tiramisu Ice Cake

500 g mascarpone 115 g zahar pudra 6 linguri coniac 50 g ciocolata amaruie bucatele mici 150 ml frisca batuta usor 2 linguri cafea macinata 200 g piscoturi

Sarlota de cafea cu ciocolata

Pentru 4 portii: 8 piscoturi pentru sampanie, 50 ml cafea tare, 1 lingura lichior de cafea, 1 lingura cafea instant, 1 plic sarlota de ciocolata de la Dr. Oetker, 300 ml lapte rece de la frigider, 10 boabe de cafea. Mai avem nevoie de: 4 cupe.

Tiramisu cu wisky

4 piscoturi 500 ml frisca 300 g branza mascarpone 2 galbenusuri 150 g zahar pudra 2 plicuri zahar vanilat 2 linguri wisky cafea cacao

Prajitura Taoko

300 g piscoturi (sau 1 + &frac12 pachet) 200 ml cafea preparata (slaba) sau inka 350 ml frisca lichida (150 in crema + restul ornat) Cateva capsuni pentru crema de vanilie avem nevoie de: galbenusurile de la 2 oua (albusurile se pot folosi pentru alta prajitura) 3 linguri de zahar 250 ml de lapte 2 linguri de faina 1 lingurita de zahar vanilat Bourbon 50 g unt 1 lingurita cafea macinata (sau ness) sau inka.

Prajitura cu crema de cafea si budinca de vanilie

BLAT 6 oua 30 ml apa 30 ml ulei 25 g cacao 3 linguri cafea macinata 6 linguri faina 1 lingurita praf de copt 8 linguri zahar CREMA 1 5 galbenusuri 250 g zahar 100 ml cafea concentrata 300 g unt CREMA 2 1 plic budinca vanilie 300 ml lapte 100 ml frisca 3 linguri de zahar

Prajitura cu cafea si nuca

200 g unt 200 ml lapte 250 g zahar 250 g faina 50g cafea solubila 50g cacao4 oua 1 pliculet de praf de copt 2 pliculete zahar vanilat Crusta crocanta:100 gr nuci,70g unt100ml frisca lichida100g zahar

Tiramisu mai special

-500g mascarpone -6 oua -120g zahar -100g ciocolata alba -100g ciocolata neagra -700g savoiardi -2 cescute de cafea amara -2 lingurite de coniac

Prajitura Cu Mascarpone Si Zmeura

Blat pufos, zmeura dulce si mascarpone cremos - acest tort este desertul perfect.

Tiramisu (reteta din Italia)

500 gr Mascarpone 40 - 45 Piscoturi 1 cana de cafea Espresso 2-3 Linguri de vin Marsala (sau Amareto) 5 linguri de zahar 5 oua praf de cacao

Tiramisu - rețeta originală

Tiramisu este un desert tipic italian, care a devenit popular în toată lumea. Există mai multe modalități de a-l prepara, dar rețeta originală de tiramisu este una singură. Fără frișcă, doar cu cremă pe bază de ouă și mascarpone.  Tiramisu înseamnă, în limba italiană, ”ridică-mă” și este, așa cum sugerează și numele, o prăjitură irezistibilă. Astăzi vă prezentăm rețeta originală de tiramisu, așa cum o prepară italienii și cum o găsiți în restaurantele cu specific. 

TIRAMISU(fara mascarpone)

-1,5 l lapte -cca 20-30 ml zeama de lamiie -24 de piscoturi(200 grame) -4 oua -6-8 linguri lapte -200 g zahar -400 ml frisca lichida -300-400ml cafea

Tiramisu de vara

375 ml frisca lichida 250 gr mascarpone 36-40 piscoturi 3 linguri zahar pudra 75 gr ciocolata cu lapte 250-300 ml cafea la ibric

Rulada fina cu ganache de cafea

pentru aluatul boabe de cafea:1/3 cup faina3 linguri amidon de porumb1/4 lingurita sare de lamaie2 linguri cacao2 oua1 galbenus1/2 cup zaharPentru ganache de cafea:240ml frisca lichida120g ciocolata cu cafea

Spuma de ciocolata cu cafea

200 g ciocolata amaruie, 2 linguri lichior de cafea, 3 oua foarte proaspete, 3 linguri cafea preparata, 3 linguri zahar pudra, 1 lingura unt.

Tiramisu Cu Visine

200 g piscoturi, 1 cana visine fara samburi, 200 ml smantana pentru frisca, 200 g mascarpone, 2- 3 linguri zahar pudra, 200 ml cafea preparata, cacao

Royal tiramisu

un blat de pandispan 100 ml cafea tare 2 linguri lichior amaretto 500 g mascarpone 250 ml frisca lichida 150g ciocolata amara 2 galbenusuri 2 linguri cu varf zahar 4 grame(2 foi) gelatina cacao pt ornat

Tiramisu dietetic. Sănătos și cu doar 180 calorii

Descoperă rețeta de tiramisu dietetic! Cu doar 180 de calorii calorii per porție, e alegerea perfectă pentru a-ți satisface poftele fără a te încărca cu multe calorii.

Prajitura cu mere, stafide si cafea

un castronel de mere taiate cubulete (nu mari), 8 linguri de faina, 6 linguri de zahar, o cana mare de cafea, un praf de copt, o esenta de vanilie, 4 linguri de margarina topita, 1/2 cana de stafide, zahar pudra, un pliculet de zahar vanilat, putin ulei.

Tiramisu Irish Cream

Aceasta reteta contine Irish Cream, astfel ca reteta clasica italiana primeste un plus de aroma.

Briose cu cafea si stafide

3 cani faina2 lingurite mici (de cafea) cu bicarbonat de sodiu alimentar1 lingurita mica praf de copt2 cani cafea fiarta1 ½  cana zahar1 cana stafide½ cana unt2 lingurite mici (de cafea) scortisoara

Prajitura cu foi de zahar ars si crema de cafea de post

Pentru foile de zahar ars:2 cani cu zahar tos {cana de aceea pt. cacao cu lapte de 250ml.}1 cana cu apa fierbinte1 cana cu ulei2 lingurite bicrbonat de sodiu stinse cu suc de lamiiefaina cit cuprinde {aprox.800-1000g}Pentru Crema caramel cu cafea:800ml. apa rece300g. zahar tos100g. amidon alimentar2-3 lingurite nesscafea macinata dupa preferinta200g. margarina Rama 

Tiramisu usor, cu fructe

375 ml frisca lichida 250 gr mascarpone 36-40 piscoturi 3 linguri zahar pudra 75 gr ciocolata cu lapte 250-300 ml cafea la ibric

Tort Tiramisu Cu Ciocolata

Pentru blat 200 gr unt la temperatura camerei 250 gr zahar 6 oua separate 210 gr faina 40 gr praf de cappuccino 1 1/2 plic praf de copt 50 gr ciocolata cu rom topita 25 ml cafea Pentru crema 100 ml cafea 50 ml lichior de ciocolata 250 gr mascarpone 500 ml frisca lichida 2 pliculete zahar vanilat Bourbon 50 gr ciocolata cu rom taiata bucatele