Prajitura victoria cu nuca

Prajitura victoria cu nuca retete: cum gatesti prajitura victoria cu nuca si cele mai gustoase retete de prajitura victoria cu cafea si nuci, prajitura victoria, prajitura simpla cu nuca, prajitura tavalita cu nuca macinata, prajitura cu albusuri si nuca, prajitura cu portocale si nuca cocos, trigoane cu nuca, cozonac moldovenesc cu nuca, mere coapte cu nuca, mucenici umpluti cu nuca.

Vacuta Moo

-orez -masline -morcov -sunca /salam Victoria -pasta de tomate -marar -ardei gras rosu

Prajitura cu nuca si dulceata - Prajitura Diminetii

3 oua 13 linguri de zahar 13 linguri de ulei 18 linguri de faina 13 linguri de lapte o lingurita praf de copt esente o cana de nuca macinata 200 gr dulceata (orice gust)

Prăjitură semilună cu nucă

Prăjitura semilună este una foarte populară în bucătăria românească. Se face extrem de ușor, dar este foarte aspectuoasă, datorită formei în care este tăiată. De aici vine și numele ei, pentru că bucățelele de prăjitură sunt tăiate folosind marginea unui pahar, în formă de semilună. Baza pentru această prăjitură este un pandișpan simplu, la care se adaugă nucă măcinată. Puteți adăuga și praf de copt în compoziție, dacă nu sunteți siguri că albușurile sunt bătute suficient și că prăjitura va crește de la sine. 

Prajitura egipteana cu nuca si caramel

9 albusuri 12-13 linguri zahar 3 linguri faina 120 g nuca prajita si sfaramata 130 g nuca macinata 1 budinca de vanilie cu gust de migdale 50 g unt 2 galbenusuri 500 ml lapte 500 ml frisca 150 g zahar 1 zahar vanilat 1 praf de copt(facultativ)

Prajitura cu morcov si nuca de cocos

300 gr morcovi, 200 gr nuca cocos rasa 150 gr zahar 75 gr faina un plic praf de copt 3 oua 15 gr unt

Prăjitură Raffaello cu nucă de cocos

Încearcă rețeta delicioasă de Prăjitură Raffaello cu nucă de cocos! O prăjitură fină, ușor de preparat, cu blat pufos, cremă de ciocolată albă și aromă intensă de cocos.

Prajitura cu crema de oua

500 ml frisca lichida400 g Finetti2 cani nuca prajita7 linguri nuca macinata7 oua14 linguri zahar3 linguri faina1 praf de copt300g biscuiti petit beurre

Tort Victoria cu gem

200g unt nesarat, la temperatura camerei200g zahar tos1 lingurita extract de vanilie4 oua100g faina1 lingurita praf de copt5 linguri de gem de zmeura250ml frisca lichidazahar pudra

Prajitura cu nuca si ciocolata

-blat:8 albusuri,250g zahar,150g nuca macinata,4 linguri faina,un praf de sare. -crema:750ml lapte, plicuri budinca de ciocolata,8 linguri zahar,200g unt sau margarina. -decor:100g ciocolata cu lapte.

Prajitura cu nuca si dulceata

1cana zahar,1cana apa,1/2 cana ulei ,5 linguri gem sau dulceata(eu am folosit dulceata de gutui)3 linguri cacao,1cana nuca macinata ,1lingurita praf de copt ,2 cani de fainamirodenii

Prajitura cu visine si nuca

2 oua 14 linguri zahar 14 linguri de ulei 14 linguri de lapte praf de copt arome (fiecare ce doreste) o cana faina (200-250 gr) 100 gr nuca macinata

Prajitura Cu Caise Si Nuca De Cocos

Transforma fructele intr-un desert decadent plin de caise si de nuca de cocos.

Pizza picanta

100 g muschi file 100 g salam victoria 100 g sunca romaneasca 100 g branza telemea 100 g masline 2 oua 2 rosii 2 fire ceapa verde 1 ardei iute 1 ardei gras 2 linguri ketchup picant cimbru Pentru blat: 200 g faina 1 ou 50 ml ulei 30 ml apa calduta sare cimbru

Prăjitură semilună cu cacao și nucă

Prăjitura semilună este una foarte populară în bucătăria românească. Se face extrem de ușor, dar este foarte aspectuoasă, datorită formei în care este tăiată. De aici vine și numele ei, pentru că bucățelele de prăjitură sunt tăiate folosind marginea unui pahar, în formă de semilună. Baza pentru această prăjitură este un pandișpan simplu, la care se adaugă nucă măcinată. Astăzi însă vom face varianta cu cacao, care este un fel de negresă cu nucă deasupra. Puteți adăuga și praf de copt în compoziție, dar nu este obligatoriu. Prăjitura va crește oricum și fără. 

Prajitura din foi cu miere cu crema de nuca

- pentru foi 2 oua 1 cana zahar praf 3 linguri miere 125 g unt( margarina) 500 g faina 1 lingurita bicarbonat se sodiu - pentru crema 200 g nuca 100 g zahar 150 ml -200 ml lapte esenta de rom 200 g unt -pentru ornat 3 linguri gem de caise 3 linguri nuca de cocos

Prajitura cu nuca si dovleac

300 gr nuca 1 cana si jumatate dovleac copt 300 gr curmale 1/2 lingurita nucsoara 1 lingurita scortisoara 1/2 lingurita ghimbir proaspat ras 1/2 lingurita cardamom 2 Linguri ulei cocos topit (optionat)

Prajitura Regina Maria

- pentru blat : 8 albusuri 350 g zahar 350 g nuca macinata 3 linguri amidon 1 praf de copt - pentru crema : 8 galbenusuri 300 g zahar pudra 200 g unt - pentru caramel : 8 linguri zahar 50 g unt - pentru krantz : 150 g zahar 150 g nuca prajita si taiata

Prajitura cu nuca

300 g nuca (jumatati) Blatul: 6 oua 200 g zahar pudra 2 linguri cacao 4 linguri faina 1 lingura apa minerala 1 praf de copt 1 plic zahar vanilat Crema: 300 g Finetti (sau Nuttela) 1,5 pachet unt esenta de rom Glazura: 75 g zahar 50 g unt 2 linguri zeama de lamaie

Prăjitură pufoasă cu nucă de cocos

Prăjitură pufoasă cu nucă de cocos – rețetă simplă și rapidă, gata în 40 de minute.

Prajitura Cu Nuca De Cocos

Aluatul -250 g zahar pudra -50 g ulei -1 ou -2 linguri de miere de albine -cca 200 ml lapte -300 g faina -1 lingurita cu virf de praf de copt Glazura -150 g zahar pudra -3 linguri lapte -2 linguri cacao -100 g unt Pt.decor -nuca de cocos

Prăjitură cu nucă și gem

 Rețeta de prăjitură cu nucă și gem de casă, cu blat fraged și bezea pufoasă.

Prajitura in foi cu miere si nuca

Foi:500gr faina, 220gr zahar, 3 linguri miere, 3 oua, 1 lingurita scortisoara, 1 lingurita cuisoare pisate, 1 lingurita bicarbonat stins.Umplutura:1/2 l lapte, 2oua, 2 linguri faina, 2-3 linguri zahar, zahar vanilat sau esenta de vanilie, 50gr unt, gem de caise, o mana de nuca macinata.

Prajitura intoarsa cu nuca

PENTRU FOI:400 gr faina100 gr unt100 gr zahar pudra1 ou1 plic praf de copt4 linguri smantana200 gr gem de prunePENTRU UMPLUTURA:300 gr nuca macinata8 oua200 gr zahar tos1 plic zahar vanilat sau o esenta de vanilie

Prajitura cu nuca Jerbou

Coca (pentru 3 foi): 600 g faina 3 galbenusuri 200 g margarina sau 150 g untura (eu am pus 4 linguri untura) un cub de drojdie 2 linguri de zahar 100 ml lapte Umplutura: 500 g nuca 8 linguri de zahar esenta de rom 3 albusuri un plic de zahar vanilat gem Glazura: 2 linguri de cacao 8 linguri zahar praf 2 linguri de ulei o lingura de apa fiarta

Prajitura cu pere si ciocolata

180 g faina,150 g zahar,125 g unt,doua pere mari,2 oua,1 praf copt,200 ml lapte, g ciocolata,150 g miez macinat de nuca

Prajitura cu branza de vaci si nuca de cocos

Pentru blat cacao: 2 oua 10 linguri lapte 15 linguri faina 15 linguri zahar 15 linguri ulei 1 lingura cu varf pudra de cacao neagra 1 plic praf de copt 1 praf de sare 1 lingurita coaja rasa de portocala Pentru stratul de branza si nuca de cocos: 300 g branza de vaci 2 oua 75 g nuca de cocos 3 linguri smantana 120 g zahar 1/2 lingurita esenta de vanilie

Prajitura delicioasa cu doua creme

Pentru foi: 250 ml ulei 2 oua 3.4 cana apa 1 lingurita amoniac 1 kg faina sau cat cuprinde pentru a putea intinde foi Pentru crema de caramel: 250 g zahar 200 g nuca 50 g stafide 100 ml lapte 150 g margarina Pentru crema alba: 1 kg smantana 150 g zahar pudra 250 g nuca pralinata si macinata

Prajitura cu nuca de cocos si frisca

Blat: 5 albusuri 200 g zahar 100 g nuca de cocos 5 linguri faina 1 plic praf de copt Dr. Oetker. Crema: 5 galbenusuri 100 g zahar 1 plic budinca vanilie Dr. Oetker 3 linguri faina 750 ml lapte 200 g unt. Sirop: 5 linguri zahar 1 pahar apa esenta rom.

Prajitura de post cu nuca de cocos si stafide

200 grame nuca de cocos300 grame zahar200 grame stafide albe2 linguri cacaoun pliculet de amoniaccoaja de lamaie si portocale400 grame faina400 ml vin alb2 plicuri zahar vanilatstafide negre sau coacaze uscate de la plafar pt decor

Prajitura cu nuca de cocos, ciocolata si crema

Blat:4 albusuri1 pahar zahar=300 g2 1/2 pahare cu nuca de cocos=250 gCiocolata:2 linguri cacao2 linguri zahar1 lingura ness cafe100 g ciocolata amaruieputin lapte sau smantana de friscaCrema:1 cutie de smantana pt frisca 38% grasime-eu am pus doua cutii (2x200ml)1 plic praf instant de budinca de vanilie (gen creme ole)Ciocolata rasa

Prajitura cu mac, gem si nuca

Pentru aluat: 800 g faina 200 g unt 1 lingura untura 4 galbenusuri 4 linguri smantana 20 g drojdie 200 g zahar Pentru umplutura cu nuca: 250 g nuca macinata 150 g zahar esenta de rom 50 g stafide 100 ml lapte Pentru umplutura cu mac : 150 g mac macinat 150 g zahar coaja rasa de la o lamaie 1 zahar vanilat 50 g stafide 100 ml lapte un borcan gem de caise Pentru glazura: 2 linguri cacao 6 linguri zahar 3 linguri apa 100 g unt

Prăjitură din foi de napolitane cu două creme

Descoperă rețeta pentru prăjitura cu foi de napolitană și două creme, un desert delicios cu vanilie și nucă, perfect pentru mesele festive.

Prajitura Snikers

Blat:5 albuse,1 praf de copt,7 linguri zahar,3 linguri faina,200g nuca macinata. Crema:300g zahar,1/2 pachet margarina,200g alune sau samburi de nuca,5 galbenuse. Ciocolata alba,finetti.

Prajitura Cu Fructul Pasiunii

Aceste batoane c putine calorii sunt usor de facut, au un blat delicios cu gust de nuca si iti va satisface pofta dulce.

Prajitura cu mere si bezea de nuca

ptr blat 6galbenuse 6linguri zahar 6linguri ulei zahar vanilat 6linguri faina ptr prajituri-faina care are praf de copt in ea -sau adaugati 1lingurita praf de copt. ptr umplutura 6mere mari Grand Smith-rase pe razatoare stropite cu sucul de la 1/2 de lamaie stafide putina scortisoara macinata ptr bezea 6albuse 6linguri zahar 6linguri nuca macinata fin

Prajitura cu ricotta, nucă și miere

2-3 Foi din aluat foietaj – preparate ca in reteta de aici· faina Arpis· 50 g smantana dulce,· 100 g. zahar· 350 g branza ricotta,· nuci,· miere,· scortisoara

Prajitura cu nuca de cocos si sirop

1 1/2 cana de nuca de cocos (fulgi)2 cani faina1 cana unt1/2 cana zahar1/2 cana lapte5 oua1 lingura praf de copt2 linguri ouzo (coniac, whisky, rom, etc.)1 pliculet zahar vanilinatputin unt pentru a unge tavaputina faina pentru tapetat tavaSirop:2 cani zahar2 cani apa1 lingura zeama de lamaie

Guguloae cu nuca de cocos

500g-biscuiti, 2-cani nuca, 200g-margarina, 8-linguri zahar, 5-linguri cacaoa, 1-cana lapte, 200g-nuca de cocos.

Prajitura cu buline

650gr faina300gr margarina200gr zahar3 galbenusuri1 lingura bicarbonat de amoniu(amoniac alimentar)2 linguri lapte cald,2 linguri smantanaDulceata mai tare, la alegere1 cana de nuca macinata

Prajitura cu blat de cafea si crema de nuca de cocos

Pentru blat: 6 oua mici 50 g zahar 8 linguri cafea fiarta 8 linguri faina 1 praf de copt 1oo g unt( marga) 2 plicuri zahar vanilat pentru crema: 500 ml lapte 70 g amidon 3 linguri zahar 170 g unt 100 g zahar pudra 100 g ciocolata alba 6 linguri nuca de cocos 1 zahar vanilat coaja rasa si zeama de la 1/2 lamaie

Prajitura cu nuca de cocos si mac

Blat: 8 albusuri,8 linguri de zahar 100 gr nuca de cocos 100 gr mac macinat 4 linguri faina,1 esenta de rom. Crema: o budinca de vanilie 8 linguri de zahar 8 galbenusuri 300 ml de lapte 1 margarina. Glazura: 4 linguri de apa 4 linguri de zahar 4 linguri de cacao 1 lingura de margarina. 2 pachete de biscuiti Picnic (vanilie cacao dupa preferinte).1 esenta de rom.

Prăjitură cu nucă caramelizată

Prăjitura cu nucă caramelizată este o alegere perfectă pentru iubitorii de deserturi cu nuci și ciocolată. E simplă de făcut și vei obține un desert delicios care va impresiona pe oricine.

Prajitura de ciocolata

Prajitura: 225 gr unt nesarat 300 gr zahar 4 oua 1 lingurita esenta de vanilie 315 gr faina 65 gr cacao pudra 1/2 lingurita praf de scortisoara 1 lingurita bicarbonat de sodiu 1 lingurita sare 80 gr fulgi ciocolata semi-dulce (ciocolata tocata bucatele) 50 gr nuca taiata marunt (optional) 245 gr lapte batut Glazura: 100 gr ciocolata amaruie 85 gr zahar 50 gr unt nesarat 120 gr frisca lichida 2 linguri rom/ cognac (optional)

"Fructe" din biscuiti si nuca de cocos.

200g biscuiti obisnuiti,200 g cocos alba,250g zahar pudra,150g jeleuri,8 linguri gem caise,2 linguri nuca cocos galbena,2 linguri nuca cocos rosie.

Prajitura Cu Nuci Si Caramel

O prajitura care iti va aduce aminte de copilarie.

Prajitura cu nuci

O prajitura care se serveste calda, langa cateva cupe mari de inghetata.

Prajitura cu crema de nuca

1 blat de pandispan mai inalt. Crema: o cana de nuci prajite si sfaramate, o cana de zahar, 2 Lg cacao, o cescuta de lapte, un sfert de unt-margarina (60g).

Prajitura cu crema de lapte si cocos

Blat: 6 oua 6 linguri de zahar 6 linguri faina 6 linguri ulei 1 praf de copt Crema: 670 ml de lapte 70 g amidon de porumb 3 linguri de zahar 70 g ciocolata neagra cu crema de cocos 2 linguri cacao 170 g unt 100 g zahar pudra 6 linguri nuca de cocos 100 g nuca de cocos pentru lapte Glazura: 1 ciocolata cu crema de caramel (100 g) 2 linguri ulei

Prăjitură cu mere - fără coacere

Această rețetă simplă de prăjitură cu mere fără coacere este perfectă pentru momentele în care vrei un desert rapid și gustos. Se face ușor, cu ingrediente pe care le găsești în orice bucătărie. În plus, nu ai nevoie de cuptor. Totul se întâmplă pe aragaz și în frigider.

Prajitura cu marmelada si nuci

500gr faina,250gr margarina (unt ),2 oua,250gr zahar tos,25gr drojdie,o lingurita bicarbonat stins cu otet sau lamaie,un pic de marmelada,nuca macinata,se pun si mirodenii.