Prajitura victoria cu nuca

Prajitura victoria cu nuca retete: cum gatesti prajitura victoria cu nuca si cele mai gustoase retete de prajitura victoria cu cafea si nuci, prajitura victoria, prajitura simpla cu nuca, prajitura tavalita cu nuca macinata, prajitura cu albusuri si nuca, prajitura cu portocale si nuca cocos, trigoane cu nuca, cozonac moldovenesc cu nuca, mere coapte cu nuca, mucenici umpluti cu nuca.

Prajitura Victoria, Cu Nuca

Blat 1: 8 oua 8 linguri zahar 4 linguri faina 8 linguri nuca macinata 1 lingura cocos Blat 2: 6 albusuri 10 linguri zahar 150 g nuca taiata cu cutitul 2 linguri faina Crema: 6 galbenusuri 300 g zahar 500 ml lapte(100 in crema de oua,400 in budinca) 1 budinca vanilie 1 pachet unt de 250 g(eu am pus margarina rama) 1 plic. de finesse aroma de vanilie frisca sau ce doriti voi, se poate si glazura de cicolata ciocolata rasa

Vacuta Moo

-orez -masline -morcov -sunca /salam Victoria -pasta de tomate -marar -ardei gras rosu

Analele istoriei (Prajitura cu nuca)

140g margarina, 400g zahar, 70g faina, 4 oua, 150g nuca macinata, 100g unt, 2 linguri cacao

Prajitura cu nuca si dulceata - Prajitura Diminetii

3 oua 13 linguri de zahar 13 linguri de ulei 18 linguri de faina 13 linguri de lapte o lingurita praf de copt esente o cana de nuca macinata 200 gr dulceata (orice gust)

Prajitura pufoasa cu nuca de cocos

8 albusuri,300 g zahar,200 g nuca de cocos,o esenta de migdale,300 g faina,coaja de la o lamaiemiex de nuca

Prajitura cu nuca caramelizata

3 linguri de cacao, 200 grame ciocolata, 3 linguri faina, 1 margarina, 600 gr nuca, 10 oua, 500 gr zahar, esenta de rom

Prăjitură semilună cu nucă

Prăjitura semilună este una foarte populară în bucătăria românească. Se face extrem de ușor, dar este foarte aspectuoasă, datorită formei în care este tăiată. De aici vine și numele ei, pentru că bucățelele de prăjitură sunt tăiate folosind marginea unui pahar, în formă de semilună. Baza pentru această prăjitură este un pandișpan simplu, la care se adaugă nucă măcinată. Puteți adăuga și praf de copt în compoziție, dacă nu sunteți siguri că albușurile sunt bătute suficient și că prăjitura va crește de la sine. 

Prajitura alsaciana cu stafide si nuca-in masina de paine

3 oua intregi ,160 g unt ,100 ml lapte caldut,1 lingurita sare, linguri zahar,420 g faina 1 plic drojdie Dr Oetker 150 g stafide 70 g nuca rupta bucatele esenta rom.

Prajitura egipteana cu nuca si caramel

9 albusuri 12-13 linguri zahar 3 linguri faina 120 g nuca prajita si sfaramata 130 g nuca macinata 1 budinca de vanilie cu gust de migdale 50 g unt 2 galbenusuri 500 ml lapte 500 ml frisca 150 g zahar 1 zahar vanilat 1 praf de copt(facultativ)

Prajitura cu morcov si nuca de cocos

300 gr morcovi, 200 gr nuca cocos rasa 150 gr zahar 75 gr faina un plic praf de copt 3 oua 15 gr unt

Prajitura cu crema de oua

500 ml frisca lichida400 g Finetti2 cani nuca prajita7 linguri nuca macinata7 oua14 linguri zahar3 linguri faina1 praf de copt300g biscuiti petit beurre

Tort Victoria cu gem

200g unt nesarat, la temperatura camerei200g zahar tos1 lingurita extract de vanilie4 oua100g faina1 lingurita praf de copt5 linguri de gem de zmeura250ml frisca lichidazahar pudra

Prajitura cu nuca si ciocolata

-blat:8 albusuri,250g zahar,150g nuca macinata,4 linguri faina,un praf de sare. -crema:750ml lapte, plicuri budinca de ciocolata,8 linguri zahar,200g unt sau margarina. -decor:100g ciocolata cu lapte.

Prajitura raffaello cu nuca de cocos

Ingrediente blat:- 6 oua- 6 linguri zahar- 6 linguri ulei- 6 linguri faina- 1 jumatate de lingurita praf de coptSirop:- 200 ml. apa- 3,-4 pliculete zahar vanilinatCrema:- 250 ml. lapte- 200 g. ciocolata alba- 8 lg fulgi de nuca de cocos- 6-7 lg frisca batutaOrnat: - fulgi de nuca de cocos

Prajitura cu nuca si dulceata

1cana zahar,1cana apa,1/2 cana ulei ,5 linguri gem sau dulceata(eu am folosit dulceata de gutui)3 linguri cacao,1cana nuca macinata ,1lingurita praf de copt ,2 cani de fainamirodenii

Prajitura cu visine si nuca

2 oua 14 linguri zahar 14 linguri de ulei 14 linguri de lapte praf de copt arome (fiecare ce doreste) o cana faina (200-250 gr) 100 gr nuca macinata

Prajitura Carmen cu gem si nuca

INGREDIENTE:250 g faina; 3 oua; 230 g zahar; 200 g iaurt Danone natural; 100 ml ulei; 1 plic zahar vanilat; 1 lingurita plina praf copt; coaja de lamaie rasa; un praf sare; esenta vanilie; 50-100 g nuca; gem.

Prajitura Aricica

500 grame biscuiti populari 3 linguri mari cu miere 4 linguri cacao 100 grame zahar 2 pliculete zahar vanilinat 1 lingurita scortisoara 200 grame nuca 200 grame nuca de cocos 50 grame unt 2 esente de rom 300 ml cafea/lapte cu ciocolata stafide un praf de sare Pentru ornare: bombonele argintii sau colorate cereale de ciocolata sau bucati de nuca (pentru tepi)

Prajitura Cu Caise Si Nuca De Cocos

Transforma fructele intr-un desert decadent plin de caise si de nuca de cocos.

Pizza picanta

100 g muschi file 100 g salam victoria 100 g sunca romaneasca 100 g branza telemea 100 g masline 2 oua 2 rosii 2 fire ceapa verde 1 ardei iute 1 ardei gras 2 linguri ketchup picant cimbru Pentru blat: 200 g faina 1 ou 50 ml ulei 30 ml apa calduta sare cimbru

Prajitura Morena

2 foi de pandispan cu cacao (din comert) Pentru blatul cu nuca : 5 oua 5 linguri de zahar 3 linguri de faina 1 plic praf de copt 4 linguri de nuca Crema: 2 plicuri budinca Dr.Oetker cu vanilie 600 ml lapte 5 linguri de zahar

Prăjitură semilună cu cacao și nucă

Prăjitura semilună este una foarte populară în bucătăria românească. Se face extrem de ușor, dar este foarte aspectuoasă, datorită formei în care este tăiată. De aici vine și numele ei, pentru că bucățelele de prăjitură sunt tăiate folosind marginea unui pahar, în formă de semilună. Baza pentru această prăjitură este un pandișpan simplu, la care se adaugă nucă măcinată. Astăzi însă vom face varianta cu cacao, care este un fel de negresă cu nucă deasupra. Puteți adăuga și praf de copt în compoziție, dar nu este obligatoriu. Prăjitura va crește oricum și fără. 

Prajitura din foi cu miere cu crema de nuca

- pentru foi 2 oua 1 cana zahar praf 3 linguri miere 125 g unt( margarina) 500 g faina 1 lingurita bicarbonat se sodiu - pentru crema 200 g nuca 100 g zahar 150 ml -200 ml lapte esenta de rom 200 g unt -pentru ornat 3 linguri gem de caise 3 linguri nuca de cocos

Prajitura cu nuca si dovleac

300 gr nuca 1 cana si jumatate dovleac copt 300 gr curmale 1/2 lingurita nucsoara 1 lingurita scortisoara 1/2 lingurita ghimbir proaspat ras 1/2 lingurita cardamom 2 Linguri ulei cocos topit (optionat)

Prajitura cu nuca si gem

-blat 450 g faina 190 g unt 150 g zahar pudra 6 galbenusuri coaja rasa de la o lamaie 1 praf de copt 250 ml smantana - bezea 6albusuri( mai multe daca aveti ramase) 270 g zahar 270 nuca prajita tocata 300 g gem de caise 200 g gem de mandarine

Prajitura Regina Maria

- pentru blat : 8 albusuri 350 g zahar 350 g nuca macinata 3 linguri amidon 1 praf de copt - pentru crema : 8 galbenusuri 300 g zahar pudra 200 g unt - pentru caramel : 8 linguri zahar 50 g unt - pentru krantz : 150 g zahar 150 g nuca prajita si taiata

Prajitura cu nuca

300 g nuca (jumatati) Blatul: 6 oua 200 g zahar pudra 2 linguri cacao 4 linguri faina 1 lingura apa minerala 1 praf de copt 1 plic zahar vanilat Crema: 300 g Finetti (sau Nuttela) 1,5 pachet unt esenta de rom Glazura: 75 g zahar 50 g unt 2 linguri zeama de lamaie

Prajitura cu 2 nuci

Foaia de nuca:6 albusuri6 linguri de zahar pudra200 g nuci macinateun praf de sare(dupa preferinta 2-3 picaturi de esenta de rom)Foaia de nuca de cocos:6 albusuri6 linguri de zahar pudra200 g nuca de cocosun praf de sareCrema:12 galbenusuri200 g zahar1/2 lingurita de ness500 ml friscao lingura de zeama de lamaie sau gelatiana (5 grame)

Prajitura cu foi de napolitana

1 pachet de foi napolitane 400 gr biscuiti cacao 200 gr nuca macinata 300 gr zahar brut 200 gr unt 50 gr cacao 400 ml lapte dulce 3 lg rom (coniac) 50 gr nuca cocos 100 gr migdale macinate

Prajitura Cu Nuca De Cocos

Aluatul -250 g zahar pudra -50 g ulei -1 ou -2 linguri de miere de albine -cca 200 ml lapte -300 g faina -1 lingurita cu virf de praf de copt Glazura -150 g zahar pudra -3 linguri lapte -2 linguri cacao -100 g unt Pt.decor -nuca de cocos

Prajitura in foi cu miere si nuca

Foi:500gr faina, 220gr zahar, 3 linguri miere, 3 oua, 1 lingurita scortisoara, 1 lingurita cuisoare pisate, 1 lingurita bicarbonat stins.Umplutura:1/2 l lapte, 2oua, 2 linguri faina, 2-3 linguri zahar, zahar vanilat sau esenta de vanilie, 50gr unt, gem de caise, o mana de nuca macinata.

Prajitura intoarsa cu nuca

PENTRU FOI:400 gr faina100 gr unt100 gr zahar pudra1 ou1 plic praf de copt4 linguri smantana200 gr gem de prunePENTRU UMPLUTURA:300 gr nuca macinata8 oua200 gr zahar tos1 plic zahar vanilat sau o esenta de vanilie

Prajitura cu ness si nuca

Blat -8 albusuri de ou -6 galbenusuri -225 g zahar -200 g nuca de cocos sau nuca macinata -3 linguri de faiana -coaja rasa de la o lamaie -1 praf de copt -2 plicuri se zahar vanilat -un praf de sare -30g unt sau 2 linguri de ulei. Pentru uns hartia de cot. Sirop -o cana de zahar -1/2 cana de apa -o felie de lamaie Crema -1 si 1/2 pachet de unt 80% grasime -250g zahar pudra - 2-3 lingurite de ness -2 galbenusuri -100 g nuci macinate

Prajitura cu nuca Jerbou

Coca (pentru 3 foi): 600 g faina 3 galbenusuri 200 g margarina sau 150 g untura (eu am pus 4 linguri untura) un cub de drojdie 2 linguri de zahar 100 ml lapte Umplutura: 500 g nuca 8 linguri de zahar esenta de rom 3 albusuri un plic de zahar vanilat gem Glazura: 2 linguri de cacao 8 linguri zahar praf 2 linguri de ulei o lingura de apa fiarta

Prajitura cu pere si ciocolata

180 g faina,150 g zahar,125 g unt,doua pere mari,2 oua,1 praf copt,200 ml lapte, g ciocolata,150 g miez macinat de nuca

Prajitura Raffaello

Blat: 8 albusuri 300 grame zahar 200 grame nuca de cocos,5 linguri de faina. Crema: 8 galbenusuri 200 grame de zahar,4 linguri faina 8 linguri de lapte 300 grame unt 2 plicuri de zahar vanilat. 75 grame de nuca de cocos

Pizza Heinz

aluat: 300 g faina 1 ou 100 ml lapte 75 ml ulei masline un cub mic de drojdie proaspata un praf de sare ***************************** 2 carnati cabanosi 150 g salam victoria 200 g branza de capra 1 ardei gras verde 1 ardei iute rosu 2 fire ceapa verde 100 g masline feliate 4 oua 150 ml sos Tomato Ketchup Heinz frunze de busuioc proaspat

Prajitura cu branza de vaci si nuca de cocos

Pentru blat cacao: 2 oua 10 linguri lapte 15 linguri faina 15 linguri zahar 15 linguri ulei 1 lingura cu varf pudra de cacao neagra 1 plic praf de copt 1 praf de sare 1 lingurita coaja rasa de portocala Pentru stratul de branza si nuca de cocos: 300 g branza de vaci 2 oua 75 g nuca de cocos 3 linguri smantana 120 g zahar 1/2 lingurita esenta de vanilie

Prajitura delicioasa cu doua creme

Pentru foi: 250 ml ulei 2 oua 3.4 cana apa 1 lingurita amoniac 1 kg faina sau cat cuprinde pentru a putea intinde foi Pentru crema de caramel: 250 g zahar 200 g nuca 50 g stafide 100 ml lapte 150 g margarina Pentru crema alba: 1 kg smantana 150 g zahar pudra 250 g nuca pralinata si macinata

Prajitura Inimioare dulci

200 g faina100 g unt90 g zahar pudra2 galbenusuri1 kg mere100 g biscuitiscortisoaranuca de cocosciocolatacacao

Prajitura cu nuca de cocos si frisca

Blat: 5 albusuri 200 g zahar 100 g nuca de cocos 5 linguri faina 1 plic praf de copt Dr. Oetker. Crema: 5 galbenusuri 100 g zahar 1 plic budinca vanilie Dr. Oetker 3 linguri faina 750 ml lapte 200 g unt. Sirop: 5 linguri zahar 1 pahar apa esenta rom.

Prajitura cu mere nuca si foaie razuita

-pentru aluat : 700 g faina alba 1 plic praf de copt 200 g zahar praf 200 g unt 100 g untura 6 galbenusuri putina sare - pentru umplutura : 1,5 kg mere 100 g stafide 150 g nuca 2-3 linguri gris 2 pliculete zahar vanilat 1 esenta rom scortisoara macinata -pentru bezea: 6 albusuri 150 g zahar un praf de sare

Prajitura cu foi cu zahar ars si crema de frisca si nuca macinata

2 portii (6 foi) Pentru foi: 3 cesti de zahar tos 3 cesti de zahar pudra 2 cesti de ulei 2 lingurite amoniu pentru prajituri faina cat cuprinde Pentru crema: aproximativ 800g de smantana o cana de nuca macinata o cana de zahar pudra zahar pudra pentru ornat sau fulgi de nuca de cocos nota pentru 1 ceasca am ca masura cesti de 100ml pentru cana ca masura e cana de 250ml

Prajitura de post cu nuca de cocos si stafide

200 grame nuca de cocos300 grame zahar200 grame stafide albe2 linguri cacaoun pliculet de amoniaccoaja de lamaie si portocale400 grame faina400 ml vin alb2 plicuri zahar vanilatstafide negre sau coacaze uscate de la plafar pt decor

Prajitura cu nuca de cocos, ciocolata si crema

Blat:4 albusuri1 pahar zahar=300 g2 1/2 pahare cu nuca de cocos=250 gCiocolata:2 linguri cacao2 linguri zahar1 lingura ness cafe100 g ciocolata amaruieputin lapte sau smantana de friscaCrema:1 cutie de smantana pt frisca 38% grasime-eu am pus doua cutii (2x200ml)1 plic praf instant de budinca de vanilie (gen creme ole)Ciocolata rasa

Prajitura Vulcanul

8 albusuri 400 g zahar tos 400 g nuca macinata Crema : 8 galbenusuri 400 g unt 400 g zahar 50 g cacao

Prajitura cu mac, gem si nuca

Pentru aluat: 800 g faina 200 g unt 1 lingura untura 4 galbenusuri 4 linguri smantana 20 g drojdie 200 g zahar Pentru umplutura cu nuca: 250 g nuca macinata 150 g zahar esenta de rom 50 g stafide 100 ml lapte Pentru umplutura cu mac : 150 g mac macinat 150 g zahar coaja rasa de la o lamaie 1 zahar vanilat 50 g stafide 100 ml lapte un borcan gem de caise Pentru glazura: 2 linguri cacao 6 linguri zahar 3 linguri apa 100 g unt

Prajitura Snikers

Blat:5 albuse,1 praf de copt,7 linguri zahar,3 linguri faina,200g nuca macinata. Crema:300g zahar,1/2 pachet margarina,200g alune sau samburi de nuca,5 galbenuse. Ciocolata alba,finetti.

Prajitura Cu Fructul Pasiunii

Aceste batoane c putine calorii sunt usor de facut, au un blat delicios cu gust de nuca si iti va satisface pofta dulce.

Prajitura cu mere si bezea de nuca

ptr blat 6galbenuse 6linguri zahar 6linguri ulei zahar vanilat 6linguri faina ptr prajituri-faina care are praf de copt in ea -sau adaugati 1lingurita praf de copt. ptr umplutura 6mere mari Grand Smith-rase pe razatoare stropite cu sucul de la 1/2 de lamaie stafide putina scortisoara macinata ptr bezea 6albuse 6linguri zahar 6linguri nuca macinata fin