Pui cu smantana si marar

Pui cu smantana si marar retete: cum gatesti pui cu smantana si marar si cele mai gustoase retete de piept de pui cu smantana si marar, pui cu ananas si smantana, cuscus cu pui si smantana, escalop de pui cu ciuperci si smantana, prajitura cu caise si smantana, prajitura cu smantana si lamaie, tarta cu legume si smantana, cornulete cu untura si smantana, pasca cu branza si smantana, papanasi fierti cu smantana si dulceata.

Piept de pui cu sos de smantana si marar

un piept de pui 2 catei usturoi sare, marar fin 3 ling smantana 1 ling unt

Placinta cu pui si smantana

Aluat: 100 g unt moale, 1/2 linguriță bicarbonat, 1 gălbenuș,150 g iaurt gras,sare, piper, 500 g piept de pui dezosat, 250 g smântână, 1 legătură de mărar, 50 ml ulei, 1 cutie ciuperci feliate, faina

Tarta cu pui si smantana

o portie de aluat de tarta, fraged, Pentru umplutura: un piept de pui 300 gr smantana un ou o legatura de marar proaspat 100 gr telemea 2 fire de ceapa verde un ardei gras delikat 2 oua crude pentru finisare

Pui de țară cu smântână - rețetă tradițională românească

Puiul de țară cu smântână este o mâncare gustoasă și sățioasă, specifică bucătăriei românești. Se prepară ușor, din ingrediente simple și accesibile.

Turta cu pui si legume

un piept de pui 2 ardei gras 500g ceapa 5 linguri ulei 2 oua 2 linguri smantana sare, ,marar un pachet de aluat frantuzesc sau foi de placinte

Sos de smantana cu marar (raw vegan)

200 ml smantana de caju 1 lingura mustar bio 1 lingurita pudra de usturoi 1 legatura marar tocat sare de Himalaya dupa gust

Pui la cuptor in marinat~a de m~arar

1 pui mare 4 c~atei de usturoi 2 linguri past~a pt. pui sofran piper sare mare 8 linguri de ulei 1 leg~atur~a de m~arar tocat p~atrunjel bere vin 1 kg. cartofii pt. fiert

Pui cu rosii

1 kg pui, 1 kg rosii, 1 ceapa, 1 legatura marar, 1 legatura patrunjel 150 g smantana, sare piper ulei,

Piept De Pui Cu Marar

piept de pui marar pesmet sare, si ulei pentru prajit

Piept de pui cu mango

1 piept de pui 1 mango 2 oua 3 linguri de smantana 100 grame cascaval 2 linguri de marar tocat ulei 1 lingurita de unt sau margarina sare si piper

Pulpe de pui cu smântână - rețeta simplă și rapidă

Îți plac pulpele de pui? Încearcă varianta de pulpe de pui cu smântână pentru o masă irezistibilă! Descoperă rețeta și trucurile noastre pentru un gust autentic și o carne suculentă.

Ciulama din pipote și inimi de pui

Ciulamaua este o mâncare românească tradițională, pe care orice gospodină știe să o facă. Fie că este vorba despre ciulama de ciuperci, de pui sau din altă carne/ legume, ciulamaua este un fel de mâncare care se potrivește perfect alături de o mămăligă fierbinte. Sosul cremos de smântână o face să fie o alegere delicioasă pentru orice masă și orice ocazie. 

Mancare de ardei gras cu piept de pui si marar

un piept de pui, 5-6 ardei grasi de diferite culori, o ceapa, o legatura marar, sare, piper, ulei.

Pulpe de pui cu rosii si marar

3 pulpe de pui 7 rosii mari de gradina 1 ceapa jumatate ardei kapia marar verde 4 catei usturoi sare piper 2 linguri ulei 1 lingura pasta de rosii cu telina de casa

Piept de pui cu smantana

400 g piept de pui 200 ml smantana 2 linguri ulei sare piper

Piept de pui cu sote de ghebe

Pentru marinarea pieptului de pui: 4 felii piept de pui 1 lingurita mustar 2 linguri ulei 2-3 linguri vin sare piper 1 lingurita boia de ardei dulce un varf de lingurita oregano uscat 1 catel de usturoi Sote de ghebe: 1 ceapa mica 300 gr ghebe 2 linguri ulei sare piper 3 linguri smantana 2-3 crengute marar verde

Paste cu pui si legume la cuptor

1 punga de paste (melcisori)½ piept de pui3 linguri ulei1 legatura de ceapa verde1 ceapa1 ardei verde1 ardei rosu2 rosii1 lingura de pasta de rosii5 catei de usturoisare, piper, marar, coriandru, ierburi italiene50 g cascaval ras1 dovleac3 linguri de fainaSosul pentru dovleac1 ou1 iaurt1 lingura de smantana.Sosul alb2 lunguri unt100 g smantana2 linguri de faina.50 ml lapte.

Perisoare din carne de pui cu smantana

Pentru perisoare: - 500 g carne de pui (cintarit dupa ce e dezosat) - 100 g orez - cca 100 g ceapa - cam 5 linguri de ulei (pentru prajirea cepii) - cca 200 ml apa - 2 oua - cca 50 g faina - sare piper - 2 catei de usturoi zdrobiti - marar tocat Pentru sos: - 4 - 5 linguri de ulei - cca 70 - 80 g ceapa (taiata foarte marunt) - cca 1,5 l apa - 50 g faina - 300 ml smintina - cam 2 - 3 linguri zeama de lamiie - marar verde sau uscat -sare

Rulouri cu branza sarata si smantana

1 pachet foi de placinta 500 g telemea de oaie 200 g smantana un galbenus marar ulei

Rulouri de pui cu smantana

2 piepti de pui dezosati (600-700g.), 2 felii de paine, 100g. mazare verde (congelata ), 200g. carne de pui macinata, 1 manunchi de patrunjel verde, 1 lingurita boia, 4dl. smantana, 500g. taietei sau macaroane colorate

Tocanita din pulpe cu ciuperci de toamna

2 puplpe 1/2 kg ciuperci de toamna (ghebe) supa de pui 1 ceapa 50 g unt 2 catei de usturoi 200 g smantana sare piper cimbru patrunjel marar

Chiftelute daneze

Pentru chiftele: 1 kg carne tocata amestec 1 ceapa mare 2 oua 100 ml smantana grasa 150 g pesmet 50 ml ulei de masline sare piper proaspat macinat Pentru sos: 125 g unt 3 linguri faina 500 ml supa de pui 300 ml smantana 1 legatura marar verde 1 lingura rasa boabe de ienibahar sare piper boia

Piept de pui grecesc cu marar si lamaie

1/2 piept de pui 1 lingura unt 2 catei de usturoi 1 canita pasta de rosii de casa 1 lingurita pasta de tomate 1 canita mica de vin rosu 3 linguri zeama de lamaie sare piper boia de ardei dulce marar verde 2 cartofi (sau puteti servi cu altceva)

Pulpe aromate pe pat de varza creata

6 pulpe de pui 1 varza creata 4 cartofi 150 ml smantana 1 lingura faina 1/2 praz 1/2 ardei gras rosu 1 lingura pasta de gogosari patrunjel verde sos de soia sos chili 1 lingura mustar 100 ml vin alb condimente pentru pui usturoi granulat sare piper 2 linguri ulei marar verde

Piept de pui cu sos de smantana

un piept de pui o lingura unt sare, o lingurita faina grau un pahar smantana (250ml)

Pasta de branza de vaci cu marar

250 g branza de vaci proaspata se adauga 2-3 linguri smantana groasa si o lingura iaurt o legatura marar piper,

Mancare de marar

6 legaturi de marar 1 ceapa mare 1 piept de pui mic 1/2 cutie rosii cuburi 2 linguri de bulion 2 linguri ulei de masline delikat

Piept de pui in sos de smantana, usturoi si patrunjel

2 bucati piept pui 50 g unt 1 lingura faina 50 ml lapte dulce 150 ml smantana 4 catei usturoi sare piper patrunjel proaspat ulei ptr prajit pieptul de pui

Tartine de castravete cu branza si smantana

* castravete * branza dulce * smantana * marar * putina sare

Pui Cu Smantana Si Piure De Porumb

300g cartofi 15g unt 198g porumb (conserva) 2 linguri de faina 1 lingurita boia 2buc piept de pui vin alb 150ml smantana lichida patrunjel

Friptura cu sos de branza feta

500 grame cotlet(vita,piept de pui, 200 ml smantana dulce 250 grame branza feta 1 lingura piper rosu si verde boabe 1 lingurita marar tocat 1/2 lingurita usturoi granulat

Pui cu smantana si cus cus

400 g carne pui sare piper concentrat legume smantana frunze patrunjel cus cus.

Bors ardelenesc de pui cu smantana

spate de pui, aripioare, 1 ceapa potrivita, 1 galeata smantana, 1 cutie rosii, 1 cartof mare, 1 kg bors, 3 morcovi, delikat, sare, cimbru, piper, patrunjel, fidea, 3 oua, optional si 100gr orez

Friptura de pui la cuptor cu legume

2 pulpe pui 500 g piept de pui 50 unt marar 1/2 legatura(dupa preferinta) 1 morcov ceapa verde 1/2 legatura condimente(piper sare) 100 ml bere(sau de vin cine prefera) 100 ml apa

Pui cu sos de smantana si mamaliguta

700 g carne pui( pulpe dezosate sau piept) 1 ceapa 2 galbenusuri zeama de la o lamaie 2-300 ml smantana faina de malai 1 lingura mustar patrunjel verde sare piper ulei

Pulpe de pui cu smântână și ciuperci

Nimic nu se compară cu un sos cremos și delicios de ciuperci cu smântână. O combinație de arome și texturi potrivită pentru aproape orice fel de carne, de la cea de pui până la vită și porc. Astăzi vă propunem o rețetă de pulpe de pui cu smântână și ciuperci, potrivită pentru o cină în familie sau un prânz delicios. Puteți servi preparatul simplu sau cu mămăligă, sau orice altă garnitură vă place. 

Pui cu smantana la cuptor

2,5 kg cartofi 1 kg piept de pui 1 kg ciuperci un litru de smantana dulce 30g parmezan 300g cascaval sau mozzarella sare piper 3 catei de usturoi 100ml vin alb.

Ficăței de pui cu smântână

Cauți rețeta perfectă de ficăței de pui cu smântână? Descoperă aici gustul autentic al acestei mâncăruri delicioase! Învăță cum sa-i prepari și transformă cina într-o experiență culinară de neuitat!

Ciorbă de salată verde cu smântână

Această rețetă de ciorbă de salată verde cu smântână este mult mai delicioasă decât ar putea sugera numele. Salata verde este combinată cu ceapă dulce (șalotă), smântână dublă (grasă) și mult mărar pentru o ciorbă delicioasă de vară și nu numai.

Pui cu sos alb

800 gr. piept pui/ pulpe de pui dezosate,50gr. unt,50 ml ulei,2 cepe,2 -3 frunze de dafin,1 morcov mic,2-3 cartofi,400 gr. samatana,2 linguri de faina,cateva boabe de piper,sare,marar.

Placinta cu pui, smantana si foietaj

1 piept de pui dezosat 1 ceapa 1 morcov 5-6 linguri smantana groasa de tara 400 gr aluat foietaj sare piper 1 varf de cutit rozmarin uscat 2 linguri ulei 1 ou 4-5 crengute patrunjel verde

Tarta cu mazare

Aluat 250 g faina 125 g unt 1 lingurita drojdie uscata 1 ou 1 lingurita zahar 1 lingurita sare UMPLUTURA 300 g branza de vaci 2 oua 100 g smantana 1 borcan de mazare 1 piept de pui 4 catei usturoi ulei marar verde sare piper

Chiftelute de pui

un piept de pui dezosatun morcov potrivitun cartof mare2 catei de usturoiun ou3-4 linguri pesmetpatrunjelmararo lingura bulioncondiment

Tocana de pui

1 pui mare condimente de pui,piper 2 ling pasta de tomate 3 catei usturoi marar o ling de ulei 2 cani apa 2 cepe

Pui rumenit cu legume si sos de smantana

-un piept de pui mai mare -3 ardei grasi de culori diferite -2 cepe mari albe -2 catei de usturoi -250gr. smantana -o lingura faina -2 linguri de lemn ulei de masline -o lingurita verdeturi mediteraniene -patrunjel verde tocat marunt.

Pui tirolez

400 g piept de pui 300 g ciuperci 100 g parmezan ras 2-3 rosii cherry sare de mare piper chilli busuioc oregano 3 linguri ulei de masline 4-5 fire de marar.

Snitel de pui cu mustar, pesmet si sos de soia

1 piept de pui mare;200 grame pesmet;condiment de pui 1 lingurita;2 lingurite de sos de soia;2 linguri ulei; 3 lingurite de mustar dulce;piper;busuioc;cimbru;miere 3 ligurichimen marar pentru decor;ulei pentru prajit2 rosii

Pulpe superioare de pui cu cartofi natur si smantana

1 caserola de pulpe de pui superioare sare 1 kg cartofi rosii smantana verdeata.

Pui lionez

4-5 pulpe pui 1 ceapa rasa 1 lingura unt 1 cutie ciuperci taiate 200 ml smantana 1/2 lamaie 2 galbenusuri sare piper

Pui cu ardei copti si smantana

6 aripioare de pui 1.5 kg de ardei gras si gogosari copti 3 linguri smantana 1-2 linguri faina Sare piper