Pulpe de bibilica

Pulpe de bibilica retete: cum gatesti pulpe de bibilica si cele mai gustoase retete de pulpe de pui, pulpe de pui fierte, pulpe de pui crocante, mancare pulpe de pui, pulpe de pui caramelizate, pulpe de pui la tava, pulpe de pui la cuptor, sos pentru pulpe de pui, supa din pulpe de pui, pulpe de pui la capac.

Bibilica cu mere

picioarele si pieptul unei bibilici (se pot folosi si aripile)3 mere acrisoare (ionatan)40 de grame de unt1 lingura de ulei de masline1 lingura de zahar300 ml de supa de pasare (tot de bibilica am folosit eu)sare, piper daca e cazul,1 lingurita de amidon pentru a ingrosa sosul optional,2 linguri de smantana

Friptura din pulpe

pulpe o ceapa un morcov condimente 1 cescuta vin 5-6 linguri ulei

Pulpe cu acordeoane

8 pulpe superioare 8 cartofi mai mari usturoi 1 pahar vin alb sare piper boia cimbru ulei

Pulpe Coapte La Cuptor

7 pulpe condimente : sare piper vegeta chili boia dulce boia iute hartie de copt

Pulpe cacciatore

6 pulpe de pui 1 cutie ciuperci 1 ceapa 2 rosii 100 ml vin alb 2 catei usturoi 700 g cartofi ulei sare piper oregano cimbru rozmarin

Pulpe pane cu cartofi la cuptor

4-5 pulpe pui 1 ceapa 200 ml iaurt Milli 1 ou 50 g unt sare piper boia 700 g cartofi 150 g pesmet

Pulpe in foietaj

1 kg pulpe dezosate (partea de sus a pulpei) 200 g cabanos 1/2 kg foietaj 1 ou sare piper,ulei,susan

Pulpe de pui la gratar cu cartofi prajiti

8 pulpe superioare de pu4 cartofi250ml ulei condimente

Pulpe crocante si picante

2 oua 4 pulpe pui 100 g pesmet 100 g cascaval 100 gr faina Sare piper boia iute 200 ml ulei pt prajit

Pulpe cu vin

4 pulpe 4 catei de usturoi 4-5 inguri ulei de masline sare piper cimbru oregano nucsoara macinata 100 l vin alb

Pulpe de curcan la cuptor - cea mai simplă rețetă

Învăță cum să prepari pulpe de curcan la cuptor, crocante la exterior și suculente la interior. Ghid pas cu pas, sfaturi utile și trucuri de la bucătari profesioniști.

Pulpe inferioare de pui imbracate in foietaj

.1 pachet aluat foietaj .8 buc. pulpe inferioare(sau cate doriti) .8 felii branza topita feliata .1 ou .seminte (mac susan,dovleac......ce preferam) .faina .sare piper

Pulpe cu usturoi

2-3 pulpe (o pulpa de persoana) 1 lngura unt o ceasca apa o cescuta vin alb 3 catei de usturoi sare piper oregano nucsoara cimbru

Pulpe de rata umplute

4 pulpe de rata, 4 felii de sunca Praga, carnea de pe oasele care se scot de la pulpe, cateva boabe de fistic, 1 galbenus, paine alba uscata, lapte, unt, 2 frunze de salvie, patrunjel, sare, piper, Pentru sos:4 polonice de fond de rata brun (asa zic ei in reteta, eu am pus la fiert grasimea si oasele de la pulpe, si am facut rapid o supa), 2 lingurite de otet balsamic, 1 pahar vin alb sec, 1 morcov, 1 ceapa, 1 telina (nu aveam), unt.

Pulpe impanate si garnitura

2 pulpe 2 catei de usturoi o bucatica de slanina conndimente 1 ceapa 50 ml vin alb ardei pentru salata cartofi unt smantana pentru piure

Pulpe la dubletta

3 pulpe 1 morcov 2 cepe 2-3 catei de usturoi 2 linguri ulei de masline 3 rosii sherry o cescuta vin alb sare piper cimbru,enibahar foi de dafin,boia de ardei.

Pulpe de pui prajite

4 pulpesarepiperboia de ardei iute1 lamaie3 catei usturoiulei1 foaie de dafin

Pulpe de pui la tefal

2 pulpe de pui piper macinat sare

Pulpe de pui pe disc

10-15 pulpe de pui 1 kg de cartofi ulei sare si alte condimente dupa gust

Pulpe dietetice

4 pulpe, un morcov, o ceapa, o telina, sare piper 1 foaie de dafin cimbru oregano, ulei de masline, piper boabe 1 varf de cutit chilli, o cescutau vin.

orez cu pulpe de pui

2 cepe 2 pulpe 1 morcov sare piper ulei 2 pahare de orez

Pulpe de pui toscane

.4 pulpe superioare de pui .1-2 rosii .1 ceapa .3-4 catei de usturoi .ulei de masline .busuioc .oregano .salvie .sare ,piper

Pulpe la punga cu cartofi

4 pulpe intregi 4 cartofi mari 1 punga Knorr pentru pui cu usturoi

Pulpe cu sos

4 pulpe 3 cepe 3 catei de usturoi 2-3 linguri de radacinoase date pe razatoarea fina (morcov patrunjel pastarnac) o lingura faina 30 ml coniac o portocala condimente dupa placere ulei

Pulpe de pui cu nuca de cocos la cuptor

6 pulpe fara pielita 700 g cartofi 1 morcov 1 ceapa rosie 1 gogosar 100 g mazare verde 70 g nuca cocos 2-3 albusuri sare piper rozmarin

Pulpe cu vin si smantana

4 pulpe inferioare 2 cepe medii,taiate marunt 100 ml vin alb 1 pahar smantana sare piper ulei

Pulpe de pui la gratar

2 kg de pulpe de pui intregi cu piele sare piper boia de ardei iute 2-3 catei de usturoi

Pulpe in vas roman, cu cimbru si cu vin

Pulpe de pui cartofi noi 100 ml vin alb 4-5 catei de usturoi o ceapa rosie cimbru sare piper unt patrunjel verde

Orez cu pulpe de pui la cuptor

4 pulpe de pui 150 grame orez 2 morcovi 1 ceapa,

Pulpe de pui prajite in piure de cartofi

8 pulpe de pui (ciocanele) 6-7 cartofi noi 1 ou o lingurita de cimbru o legatura de marar sare,piper,chili ulei 5-6 linguri faina alba

Pulpe de pui in marinata de lapte

4 pulpe de pui, 1/2 l lapte, 3 catei de usturoi, 2 foi de dafin, 1 lingurita cimbru, sare piper ulei,

Pulpe de pui umplute,in foietaj

8 pulpe superioare de pui dezosate si fara pielita 1 foaie aluat foietaj susan oregano ulei de masline 1 ardei gras rosu 3 linguri de cascaval ras 1 ou sare piper macinat

Pulpe de pui imbracate in bacon

4 pulpe de pui inferioare 8 felii bacon crud-uscat cimbru uscat sare piper macinat ulei de masline

Pulpe de curcan la cuptor impanat cu usturoi

2 pulpe de curcan 1 morcov usturoi ulei de masline delikat apa

Pulpe de pui in mujdei de usturoi

3 pulpe de pui 6 - 7 catei de usturoi,apa,sare si putin ulei pentru mujdei

Orez cu pulpe la cuptor

2 pulpe jumatate cana de orez o ceapa mica jumatate morcov jumatate dovlecel o rosie mica,jumatate ardei rosu patrunjel sare piper ulei de masline parmezan

Pulpe marinate cu cartofi la cuptor si legume la gratar cu mujdei

4 pulpe pui 600 g cartofi noi 1 dovlecel 2 vinete mai mici 1 pahar vin alb cimbru condimente barbeque rozmarin ghimbir sos de soia usturoi enibahar cilly piper

Pulpe de pui în unt cu sos de lămâie

Vrei să prepari o cină delicioasă, dar nu ai mult timp la dispoziție? Pulpele de pui în unt cu sos de lămâie sunt alegerea perfectă!Combinația dintre untul aromat și lămâia proaspătă transformă pulpele de pui într-un preparat savuros, demn de un restaurant.Rețeta este simplă și rapidă, ideală pentru orice bucătar, indiferent de experiență.

Pulpe de pui pe sare - rețetă simplă și delicioasă

Vrei să pregătești o cină delicioasă, dar nu ai mult timp la dispoziție? Pulpele de pui pe sare sunt soluția perfectă! Această rețetă este ușor de preparat și necesită doar câteva ingrediente simple.În plus, rezultatul este o friptură fragedă și aromată, care va încânta întreaga familie.

Pulpe gustoase

2 pulpe sare pper ienibahar,cimbru ulei 3 linguri ulei de masline Salata o varza mica 2 cepe versi 2 linguri otet balsamic o lingurita zahar 3 linguri ulei de masline 2 ridichi

Pulpe De Pui Cu Usturoi Si Cartofi

500g cartofi noi 2 linguri ulei de masline 8 pulpe de pui 50g unt 2 catei de usturoi 1 ceapa rosie 1 lamaie 400g rosii cherry patrunjel

Pulpe de pui pane - crocante și delicioase, gata în doar 25 de minute

Pulpe de pui pane: o rețetă clasică, ușor de preparat și mereu gustoasă, perfectă pentru o masă în familie sau cu prietenii.

Pulpe de pui cu sos de usturoi și vin

Cauți o rețetă de pui ușor de preparat, dar cu un gust deosebit? Atunci trebuie să încerci pulpele de pui cu sos de usturoi și vin. Această combinație clasică de arome transformă o cină obișnuită într-o experiență culinară memorabilă.Și, nu te lăsa intimidat de ideea de a găti cu vin – este mai simplu decât pare!

Pulpe cu piersici

4-6 pulpe de pui 6 piersici mari 4 cepe verzi 2 rosii 1 ardei gras 200 g orez zeama de la o lamaie 500 ml supa 3o ml ulei 50 g unt 50 g zahar sare piper macinat 2-3 cuisoare un varf cutit scortisoara

Pulpe cu orez

2 pulpe pui1 masura orez

Pulpe de pui cu morcov si usturoi

3 pulpe de pui 700-800 gr mocov 5 catei de usturoi sare si piper boabe 2 frunze dafin ulei

Pulpe de pui cu portocale și miere

Dacă v-ați plictisit de gustul banal de pulpe de pui simple, astăzi vă propunem o rețetă cu care nu aveți cum să dați greș. O porție de pulpe de pui marinate în suc de portocale și miere, cu o crustă crocantă și dulceagă.  Deși unii nu agreează ideea de mâncare dulce și sunt reticenți la combinația dintre carne și miere, aceasta ajută la caramelizarea cărnii, îi oferă o crustă crocantă și o aromă dulce subtilă, dacă aveți grijă la cantitate.  Astăzi vă propunem o altfel de rețetă de pulpe de pui marinate în suc de portocale cu miere. Pentru ca gustul să fie echilibrat și nu prea dulce, rozmarinul și usturoiul vin să dea aromă cărnii și astfel veți obține o cină sau un prânz delicios.

Pulpe de pui in foietaj

6 pulpe de pui inferioare, 100 g ciuperci, 200 g piept de pui, 1 fir ceapa verde, 2 oua, 100g cascaval, 1 ardei rosu, piper, sare, cimbru, 20g susan, 1 pachet foietaj

Pulpe de pui la grătar cu cartofi copți

Vrei o cină rapidă, delicioasă și sățioasă? Pulpele de pui la grătar cu cartofi copți sunt alegerea perfectă. Cu ingrediente simple și un timp de preparare minim, acest fel de mâncare este ideal pentru orice zi a săptămânii.

Pulpe imbracate

4 pulpe de pui, 1 lingura de pateu de pui sau de care avem prin casa, 1 lingura de pesmet, 1 paharel de vin alb, 2 oua, 1 ceapa, aluat de foietaj, sare,piper.