Reteta aperol spritz cu prosecco
Reteta aperol spritz cu proseccoCheesecake Cu Portocale, Oreo Si Aperol Spritz
Reteta este facuta cu blat de Oreo, umplutura cu mascarpone si jeleu de Aperol spritz.
Cocktail Hugo. Rețeta originală + variante delicioase
Hugo, un cocktail efervescent și aromat, a cucerit rapid inimile iubitorilor de băuturi din întreaga lume. Originar din Tirolul de Sud, Italia, acest cocktail a devenit popular în întreaga Europă datorită gustului său proaspăt și ușor floral.
Lidl lansează Prosecco care nu provoacă mahmureală și abia așteptăm să ne convingem!
Cum ar fi să te poți bucura de oricât prosecco vrei, fără să îți faci griji pentru mahmureala de a doua zi? Da, visul oricărui iubitor de vin spumant devine realitate.
Fara Sarutul De Noapte Buna
60 ml whisky de secara 30 ml aperol 30 ml lichior Amaro 8 ml lichior Chartreuse verde 2 picaturi bitter de cafea (se poate folosi si rom)
Salata de portocale, racoritoare
Aceasta reteta este o reteta foarte gustoasa racoritoare si cu o combinare a ingredientelor cam indrazneata sau cel putin neobisnuita. Reteta este pt o portie insa fiecare goaspodina poate sa o adapteze la nr persoanelor din familia sa. Folositi portocale reci dupa ce au stat putin in frigider. Pt prepararea acestei salate avem nevoie de: 1 portocala mare 1 crenguta de patrunjel verde tocata 1 lingurita ulei masline un praf sare un praf zahar. Optional eu am adaugat 1 frunzulita menta uscata. Recomandari: se consuma la inceputul mesei.
Gem de prune la cuptor. Rețeta gustoasă și simplă
Gemul de prune la cuptor are o consistență groasă, este dulce, cu o culoare frumoasă. Poate fi preparat cu o cantitate minimă de zahăr, sau chiar fără.
Dulceață de smochine. Rețeta clasică, fără conservanți
Dulceața de smochine poate da un gust deosebit dimineților, dacă este consumată pe biscuiți sau pâine prăjită cu unt, la cafea sau ceai.
Fursecuri de Craciun (cu ness si nuci)
Reteta 1: 75 g zahar pudra 200 g faina sare esenta rom si vanilie 150 g unt 1 ou 2 linguri ness zahar pudra vanilat Reteta 2: 100 g zahar 3 galbenusuri 150 g unt 250 g faina 50 g nuci macinate coaja rasa de lamaie 2 linguri rom sare zahar pudra vanilat
Rețeta de spaghetti care a înnebunit internetul
O rețetă de paste a devenit virală pe internet. Se bucură de extrem de multă popularitate și este foarte simplu de făcut.
Pogăcele cu cartofi după rețeta ungurească
Învață să faci pogăcele cu cartofi după rețeta ungurească, care sunt pufoase și delicioase. Rețeta este simplă și ușor de urmat.
Ceai de mentă: beneficii, rețetă și contraindicații
Află tot ce trebuie să știi despre ceaiul de mentă. Descoperă rețeta, beneficiile și contraindicațiile ceaiului de mentă.
Ceai de rozmarin: beneficii, rețetă și contraindicații
Află tot ce trebuie să știi despre ceaiul de rozmarin. Descoperă rețeta, beneficiile și contraindicațiile ceaiului de rozmarin.
Ceai de lavandă. Rețeta corectă, beneficii și proprietăți
Descoperă beneficiile relaxante ale ceaiului de lavandă și învață să-l prepari acasă. Pași simpli pentru un ceai excelent, cu sfaturi pentru a-i potența aroma și efectele calmante.
Ceai de valeriană. Rețeta corectă. beneficii și contraindicații
Învață cum să prepari ceaiul de valeriană corect și descoperă beneficiile pentru sănătate. Află despre proprietățile calmante și terapeutice ale valerianei, cu sfaturi pentru utilizare optimă
Ceai de cimbru. Rețeta corectă, beneficii și proprietăți
Descoperă proprietățile terapeutice și gustul îmbietor al ceaiului de cimbru. Află despre beneficiile sale, modul corect de preparare și posibile precauții.
Cu ce se poate înlocui ricotta în orice rețetă
Ai rămas fără ricotta și te întrebi cu ce să o înlocuiești? Descoperă aici alternative rapide și gustoase care pot fi folosite în orice rețetă.
Budincă de chia cu apă. Rețeta #1 pentru slăbit rapid
Uită de dietele complicate! Descoperă budinca de chia cu apă, rețeta care detronează alte metode de slăbit. Sănătoasă și ușor de preparat!
Paste arrabbiata - rețeta originală de penne all'arrabbiata
Dacă îți plac pastele simple, dar cu personalitate, penne all’Arrabbiata sunt alegerea perfectă. Această rețetă vine direct din inima Italiei și se bazează pe ingrediente de calitate: roșii dulci, usturoi din belșug și ardei iute. Rezultatul? Un sos ușor picant, aromat și incredibil de gustos.
Masala Dosa (lipii umplute cu cartofi)
175 g faina alba (nu pentru patiserie!) 100 g faina de malai 2 ardei iuti rosii maruntiti 2 oua 2 lingurite zahar 4 linguri cocos ras 6 linguri ulei (de floarea soarelui) 1 lingurita garam masala 50 g unt 4 cartofi mari patrunjel verde sare. (Reteta originala se face din faina de orez si naut pisat - inaccesibile pentru multi dintre noi. De aceea am sa va impartasesc reteta "acomodata" la conditiile autohtone fara sa diminuez mult din savoarea acestui preparat delicios.)
Ceai de salvie: rețeta corectă, beneficii și recomandări. Care sunt proprietățile sale
Descoperă beneficiile și versatilitatea ceaiului de salvie, o băutură cu proprietăți antiinflamatorii, antioxidante și antimicrobiene. Află cum să-l prepari, precauțiile necesare și cum să folosești salvia în rețete și produse de îngrijire personală.
Nutella a schimbat rețeta, iar oamenii sunt scandalizați. Ce conține acum?
Cea mai populară cremă de ciocolată din lume și-a schimbat compoziția. Motivele economice au fost cele care au influențat schimbarea.
Ceai de ceapă: rețeta corectă, beneficii și recomandări. Care sunt proprietățile sale
Descoperă beneficiile ceaiului de ceapă și cum să îl prepari acasă. Savurează gustul unic și aroma surprinzătoare, în timp ce te bucuri de beneficiile sale pentru sănătate.
Ceai de ghimbir: rețeta corectă, beneficii și recomandări. Care sunt proprietățile sale
Descoperă secretele ceaiului de ghimbir și află cum te poate ajuta această băutură picantă să îți îmbunătățești sănătatea, să stimulezi digestia și să te energizezi.
Ai făcut cartofii prăjiți GREȘIT până acum. Asta e singura rețetă corectă!
Te-ai gândit vreodată că până și banalii cartofi prăjiți pot fi gătiți greșit? Multă lume nu știe cum se fac, de fapt, iar rezultatul nu este întotdeauna cel așteptat.
Reteta de suc detoxifiant
Ingrediente pentru 1 portie: 2 mere rosii dulci mari si 1 lamaie mica.
Turta dulce tradițională - rețeta autentică și simplă
Rețeta de turtă dulce explicată pas cu pas. Prepararea ei poate fi o relaxare, nu e nici un stres cu aluatul iar coptul merge foarte repede.
Blooded Pineapple
Iata si reteta:-1 ananas bine copt-3 portocale medii-1/2 sfecla rosie medie
Reteta Cu Seminte De In Pentru Un Corp De Invidiat
Semintele de in sunt o sursa buna de fibre dietetice si acizi grasi esentiali Omega 3. Fibrele din semintele de in se gasesc in principal in invelisul semintelor.
Nuci caramelizate - crocante și aromate (rețetă simplă)
Descoperă rețeta simplă și delicioasă pentru nuci caramelizate crocante și aromate! Perfecte ca gustare, topping sau ingredient pentru diverse preparate.
Marmeladă de zmeură - cea mai ușoară rețetă
Marmelada de zmeură este delicioasă, ușor de făcut și ideală pentru a te bucura de gustul zmeurei pe tot parcursul anului. Se întinde perfect pe pâine, merge de minune cu iaurt sau brânzeturi și poate fi folosită chiar și în prăjituri.
Compot de căpșuni. Rețeta simplă și rapidă pentru iarnă
Descoperă rețeta simplă și rapidă pentru un delicios compot de căpșuni, îmbogățit cu o aromă naturală de vanilie.
Scrambled eggs sau ouă jumări. Rețeta e simplă și rapidă
Scrambled eggs, ouă jumări, ouă scrob sau papară sunt perfecte pentru un mic dejun, brunch, prânz sau chiar cină. Se prepară repede, sunt hrănitoare și pline de proteine.
Murături asortate în saramură - cea mai simplă rețetă
Află cum poți să faci murături asortate în saramură. Simplu, gustos și natural!
Vinete umplute, reteta irakiana
- vanata- carne tocata- oua- faina- rosii decojite din conserva
Compot de cireșe. Rețeta tradițională pe care o vei adora
Descoperă rețeta de compot de cireșe, plin de gustul vibrant al verii. Pas cu pas, îți arătăm cum să pregătești acest deliciu tradițional, pentru a te bucura de el tot anul.
Piure de cartofi - rețeta lui Chef Florin Dumitrescu
Piureul de cartofi este una dintre cele mai banale garnituri pe care le puteți prepara, dar, la fel ca în cazul altor lucruri simple, e foarte ușor să dați greș. Un piure de cartofi perfect trebuie să fie cremos, pufos și aerat, să nu aibă o textură prea apoasă sau prea tare. O greșeală pe care mulți o fac atunci când prepară piureul de cartofi este că folosesc mixerul. Acest lucru face ca amidonul din cartofi să se elibereze și piureul să capete un aspect și gust gumat, cauciucat. Țineți cont de recomandările de mai jos, după rețeta lui chef Florin Dumitrescu, și veți obține cea mai fină și delicioasă garnitură pentru friptura voastră.
Marmeladă de mere - cea mai ușoară rețetă
Marmelada de mere este o rețetă clasică, delicioasă și ușor de făcut. Se păstrează bine timp îndelungat și este perfectă pentru iarnă.
O rețetă banală de paste a înnebunit internetul. Ai încercat-o?
Americanii sunt înnebuniți după ”mac&cheese”, adică varianta lor de macaroane cu brânză. Rețeta e super simplă, iar rezultatul - demențial!
Mămăligă fiartă - rețeta tradițională
O rețetă clasică de mămăligă fiartă cu care nu aveți cum să dați greș. Dacă este prima dată când faceți mămăligă, urmați pașii de mai jos și nu aveți cum să greșiți.
Compot de pere - rețeta clasică cu o notă delicioasă
Descoperă cum să prepari un compot de pere tradițional cu rețeta noastră ușoară și rapidă. Explorează gustul unic și beneficiile nutritive ale perelor în acest compot delicios și hidratant.
Gogoșari pentru congelator. Rețeta ideală pentru iarnă
Gogoșarii sunt delicioși și ideali pentru multe preparate de iarnă. Dacă vrei să te bucuri de gustul lor și în sezonul rece, îți recomand să îi congelezi corect. Iată o rețetă simplă și eficientă pentru a păstra aroma gogoșarilor proaspeți.
Marmeladă de prune. Rețeta simplă, tradițională
Marmeladă de prune - Gemul, dulceața, compotul și marmelada sunt modalități delicioase de a păstra aroma fructelor românești pe tot parcursul anului.
Tăiței de casă pentru supă - cea mai simplă rețetă
Tăițeii de casă sunt o alternativă gustoasă și sănătoasă la cei din comerț. Nimic nu se compară cu aroma și textura tăițeilor făcuți în propria bucătărie. În plus, știi exact ce ingrediente conțin.
Aluat pentru pizza - rețeta lui Gennaro Contaldo
Atunci când vine vorba despre pizza, ingredientele și baza sunt secretele reușitei. Un blat ca la carte și ingrediente de calitate vă vor ajuta să obțineți o pizza ca în restaurantele italiene, la voi în bucătărie. Și pentru că tot a venit vorba despre italieni și știm că ei sunt experții în pizza, astăzi vă propunem o rețetă de blat cu care nu veți da greș. Îi aparține celebrului bucătar Gennaro Contaldo și se face doar din patru ingrediente: făină, apă, drojdie și sare.
Cea mai simplă și gustoasă rețetă de cozonac, pe care oricine o poate face
De Crăciun, mirosul de brad, cel de cozonac proaspăt scos din cuptor și sunetul de colinde ne introduc în atmosfera de sărbătoare. Iată o rețetă simplă și gustoasă, pe care să o încerci!
Lămâi murate - rețetă simplă și cum le folosești
Lămâile murate sunt un ingredient surprinzător, dar delicios, care adaugă o notă exotică oricărui preparat. Le găsești în bucătăria marocană, indiană sau persană, dar le poți face ușor și acasă.
Piure de sfeclă roșie - rețeta simplă și rapidă
Cauti un mod creativ să încorporezi sfecla roșie în dieta ta? Descoperă rețeta noastră de piure de sfeclă roșie, plină de nutrienți și savoare, perfectă pentru orice masă!
Cartofi copți la cuptor - rețeta simplă delicioasă
Cartofii copti sunt o gustare delicioasă și sănătoasă care poate fi savurată în orice moment al zilei. Încercați această rețetă minunată și bucurați-vă de o gustare delicioasă și sănătoasă!