Rulada pavlova

Rulada pavlova retete: cum gatesti rulada pavlova si cele mai gustoase retete de rulada turceasca, rulada aperitiv, rulada cu frisca, rulada cu sunca, rulada de pui, rulada din albusuri, rulada in doua culori, rulada din omleta cu spanac, rulada de biscuiti cu banane, rulada cu nuca de cocos.

Rulada Pavlova Cu Marmelada

Marmelada da acestei rulade un gust racoritor si foarte aromat. Am mentionat ca este usor de facut?

Pavlova - Reteta Vegana

1 400ml crema de nuca de cocos 1 400g naut 220g zahar pudra 1 lingura malai 2 linguri de sirop de artar 1 lingurita esenta de vanilie fistic si flori comestibile, pentru a servi

Pavlova Cu Nuga

160g migdale 1 lingura miere 4 albusuri de ou 320g zahar pudra 100g ciocolata neagra 300ml smantana lichida 140g iaurt grecesc 100g coaja de portocala, confiata 2 fructe citrice, cum ar fi grapefruit, decojite, taiate

Pavlova cu ciocolata si zmeura

Pavlova este intotdeuna o alegere buna, iar aceasta reteta te ajuta sa te bucuri de prospetimea fructelor de sezon.

Rulada De Ciocolata Cu Cirese Si Vanilie

Un desert racoritor este binevenit dupa un pranz satios, iar aceasta reteta este fix ce iti trebuie!

Pavlova Cu Cocos Si Fructe Tropicale

Gustul delicat al cocosului transforma aceasta pavlova intr-o budinca cu aroma tropicala.

Tort rulada

Rulada :5 oua,5 linguri de faina,5 linguri de zahar,1 praf de copt,coaja de lamaie rasa sau conifiata.Crema:600ml lapte,2 plicuri budinca vanilie,6 – 7 linguri zahar,70 g margarina,5 banane mariOrnare:150 ml frisca batuta

Rulada din piept de pui umpluta

1 piept maricel de pui mustar castraveti murati gogosari acri sau ardei gras rosu cascaval carnaciori mici sau sunca morcov sotat sau fiert sare piper dupa gust scobitori pentru fixat rulada (se poate si lega dar e mai mult de lucru)

Tort Vis de Florii cu fructe si bezea

Pentru pavlova:4 albusuri300 gr de zaharo lingurita cu varf amidono lingurita oteto esenta de vanilie sau un zahar vanilatun praf de sarePentru finisat:frisca lichidaciocolata neagrabilute colorate de ciocolata alba sau alte bombonelefructe

Rulada din piept de pui cu branza telemea

1 piept de pui mare 200 g telemea de oi 2 oua 1 legatura ceapa verde 1 leg. usturoi verde 1 leg. marar verde 1 leg. patrunjel verde sare piper putin ulei pt uns folia si rulada.

Tort rulada cu capsuni

Pentru crema:5 foi de gelatina2 oua200 smintina pt frisca45 g zahar1 lamaie (coaja si zeama)Pentru rulada:3 oua90 g zahar170 g faina1 lingurita praf de copt1 lingura de apacapsuni si frisca pentru decor

Rulada cu mere

blat rulada:5 oua, 6 linguri de zahar, 5 linguri de faina, 2 linguri de ulei, esenta de vanilie, un praf de sareumplutura:100 g margarina creme(Unirea), o lingura de zahar pudra cu aroma de vanilie, 5-6 linguri de dulcetata de mere

Carne de porc tocata cu rulada de omleta

1 kg carne de porc tocata, o ceapa, 2 oua,2 linguri faina,2 catei de usturoi,sare,piper Pentru rulada de omleta: 4 oua,un ardei rosu,patrunjel,sare,piper

Rulada cu crema ganache si capsune

Indrediente rulada pentru o tava de circa 23/33: 4 oua 4 linguri de zahar 4 linguri de faina 1 lingurita extract de vanilie 1 praf de sare Crema ganache de ciocolata: 200 ml sm^ant^ana lichida dulce 100 g ciocolata (noi am folosit 1 ciocolata cu lapte) 10 capsune potrivite

Rulada altfel

Pentru foaia de rulada este nevoie de: 5 oua 140 g zahar 100 g faina 2 lingurite de miere un praf de sare Ingrediente pentru crema: 1/2 l lapte 1 cana de zahar 4 linguri faina 3 linguri cacao 1/2 pachet unt sau margarin esenta de rom praf de sare

Rulada cu crema

Ingrediente blat rulada: 5 oua 5 linguri de zahar 5 linguri faina 3 linguri ulei coaja lamaie esente &frac12 plic praf copt un praf de sare Ingrediente pt.crema 100 g unt 75 g zahar 50 ml apa 2 galbenusuri 3 linguri cacao esenta de rom Pentru ornat: 150 ml frisca lichida 50 g ciocolata alba

Ruladă de pui cu brânză feta

Dacă v-ați plictisit de banalul piept de pui, îi puteți da o nouă întrebuințare: ruladă de pui. O rețetă gustoasă și originală, perfectă pentru o cină hrănitoare sau atunci când aveți musafiri. Rulada de pui este un preparat extrem de versatil, care poate fi servit ca aperitiv, dar la fel de bine poate fi un fel de mâncare în sine, pe care să-l serviți alături de o garnitură. Rulada de pui este foarte gustoasă caldă, dar este excelentă și rece. Poate fi umplută cu orice, de aceea este un preparat versatil, dar rețeta pe care v-o prezentăm astăzi este una foarte gustoasă, cremoasă și consistentă. Rulada de pui cu brânză feta este un preparat ideal atât pentru cei mari, cât și pentru copii, pentru că este o rețetă delicioasă, sănătoasă și hrănitoare.

Rulada Cu Dovleac

Acest desert siropos are o umplutura bogata de crema de branza. Se serveste rece.

Pavlova Cu Piersici Si Fructul Pasiunii

6 albusuri 330g zahar pudra 3 lingurite malai 1 lingurita de otet 500g mascarpone 2 lingurite pasta de vanilie Piersica si fructul pasiunii condimentate: 110g zahar pudra 1/2 lingurita ienibahar 5buc cardamom 1 baton scortisoara 4 boabe de ienupar 4 fructul pasiunii 4 piersici, taiate in felii subtiri

Rulada

Pentru foaia de rulada avem nevoie de: 5 oua 200ml smantana 4 linguri faina 1/2 ardei rosu patrunjel verde condimente dupa gust: sare piper oregano busuioc Pentru umplutura: branza topita sau crema fina de branza (2 suluri sau 2 cutii)&nbsp 2 carnati cabanos/ semiafumati sau alt gen de carnati subtiri felii subtiri de salam de preferat mai uscat

Rulada aperitiv si oameni de zapada

Pentru rulada aperitiv: -o legatura patrunjel verde (gogosar rosu tocat) -4 oua -100 g maioneza -sare -2 linuri amidon -2 linguri faina -masline fara samburi -o cutie branza de vaci almette cu verdeata -salam Pentru oamenii de zapada: -oua -branza de vaci tare -piper -morcov -mustar -o cutie pate de porc -o lingura margarina

Pavlova cu frișcă și căpșuni

Încă se mai găsesc căpșuni proaspete, așa că rețeta pe care v-o propunem astăzi este un desert delicios, care pare foarte sofisticat, dar este simplu de realizat. Mulți se feresc de deserturile cu bezea, considerând-o o bază pretențioasă și greu de făcut. Nimic mai fals: dacă respectați o regulă simplă și anume focul să fie foarte mic, veți obține o bezea la fel de bună precum cea din cofetărie. 

Rulada cu visine si crema de branza dulce

pt rulada:4oua100g zahar1plic zahar vanilat1plic praf de copt100g faina25g amidonputina coaja de lamaie razuitapt crema:250g quark(crema de branza)200ml smantana pt frisca80g zahar3 foi gelatina pregatita cf.instructiunilor de pe plicvisineciocolata pt decor

Rulada de dovleac cu crema de branza

Ingrediente pentru blatul rulada:3 oua1 cana dovleac (piure)100g faina1 lingura praf de coptun varf de sareo lingura scortisoara1 lingurita extract de vanilieIngrediente pentru crema:200g crema de branza100g zahar pudrao lingurita scortisoara si cuisoare macinate

Rulada din carne tocata

800 g carne tocata amestec (vita-porc) 2 cartofi mijlocii razuiti pe razatoarea cu gauri mici si bine storsi 2 felii de paine inmuiate in apa apoi bine stoarse 2 oua sare 2 lingurite piper 1 lingurita boia 2 lingurite vegeta 1 legatura patrunjel verde tocat marunt 5-6 catei de usturoi zdrobiti cu presa de usturoi 1 ou pt uns rulada deasupra.

Rulada de biscuiti cu crema

Pentru rulada: 400 gr biscuiti, 200 gr ciocolata,2 linguri de cacao, 100 gr zahar pudra, 100 ml cafea tare, 100 ml lapte, 125 gr margarina/ unt.Pentru interior (crema): 120gr margarina, 75 gr zahar, 150 gr nuca de cocos, 3 linguri de miere de albina.

Rulada cu crema de lamaie

foaia de rulada: 4 oua 3 linguri de apa calduta 125 gr zahar 75 gr faina 50 gr amidon 1 plic de vanilie 1 lingura suc de lamaie alimentar coaja rasa de pe 1 lamaie crema: 500 gr frisca lichida 6 foi de gelatina sucul din 3 lamai razatura de pe 1 lamaie 125 gr zahar 1 lingura suc de lamaie alimentar

Rulada umpluta de porc cu garnitura de orez

Pentru rulada de porc: 1 muschi de porc 1 gogosar acru sau un ardei gras rosu Cateva boabe de mazare 1 morcov mic Cateva ciuperci Castravecior murat 1/2 pahar vin alb sec Pentru garnitura: 1 pahar de orez cu bob lung 1 mana de mazare 1 morcov 1 ardei rosu 1 ceapa

Rulada De Porc Cu Ciuperci Si Cascaval

pentru rulada: cotlet de porc-1,4 kg ciuperci-600 g ceapa rosie-1 buc usturoi-3-4 catei cascaval-200 g pasta de tomate-2-3 linguri sare,piper patrunjel verde marar ulei de floarea-soarelui pentru sos: ceapa rosie-1 buc ciuperci-100 g verdeata ulei de floarea-soarelui morcov-1 buc

Rulada cu mousse de capsuni

Ingrediente blat rulada: 5 oua medii 45 g green sugar( 10 stickuri) 5 linguri faina 3 linguri ulei coaja lamaie (&frac12 lingurita) esente de vanilie si rom (&frac12 lingurita) &frac12 plic praf copt un praf de sare Mousse de capsuni: 400 g capsuni 400 ml frisca lichida 45 g green sugar(10 stickuri) 1 plic de gelatina 100 ml apa

Rulada cu crema diplomat de cacao

Pentru rulada: 5 oua 100g. zahar 5 linguri ulei 250g. faina un praf de sare. 2 plicuri zahar vanilat. Pentru crema diplomat: 2.oua 150g. zahar 2 linguri cacao 25g. gelatina alba 75 ml. apa rece un praf de sare 2 plicuri zahar vanilat. o cutie .de 200g. frisca Hulala coaja de portocala pentru prajituri. Pentru ornat:un plic de glazura "Decor"-Dr.Oetker un praf de cacao.

Rulada din carne tocata de pasare si oua de prepelita

(2 bucati rulada) occa. 800 gr. carne tocata de pasare o24 oua prepelita o200 gr. br^anza telemea de vaca o4 linguri pesmet o 1/2 ardei gras rosu o 1/2 ardei gras verde o4-5 graunti usturoi (optional) o1 legatura patrunjel o 1/2 legatura marar o100 ml vin alb osare piper ( optional dupa preferinta si alte condimente pentru carne de pasare)

Rulada de Pasti

Pentru rulada: 2 legaturi patrunjel proaspat, 4 oua 1 v&acircrf de cutit cu sare, 100 g sm&acircnt&acircna, 1 v&acircrf de cutit cu piper negru, 80 g faina, 1 lingurita rasa de praf de copt cu Sofran&nbsp 20 g amidon din porumb&nbsp Pentru umplutura: 70 g br&acircnza albastra 200 g sm&acircnt&acircna, 250 g br&acircnza de vaci proaspata, 1 v&acircrf de lingurita de mustar, 25 g verdeata &ndash am folosit marar si patrunjel 1 v&acircrf de cutit cu sare, 1 v&acircrf de cutit cu piper negru, 4 felii de sunca sau bacon

Chec - rulada

pt. chec (forma folosita are dimens. 20x7cm):80g unt moale80g zahar2 oua80g faina1/2 lingurita praf de copt50g migdale macinate fin1 lingura romzeama si coaja de la 1/2 lamaie200g fructe uscate taiate aprox. cat o stafidapt. rulada (tava in care am copt este de 30x30cm):2 oua2 galbenusuri70g zaharesenta de vanilie60g faina10g cacao1 lingura laptept. finalizare3-4 linguri gem (eu am folosit de zmeura pe care l-am trecut prin sita)2 lingurita amaretto (sau alt lichior)

Rulada sarata

1 foaie foietaj 150 g cascaval 150sunca 1/2 piept de pui facut la gratar un ou mac(sau alte seminte)

Rulada de curcan cu ciuperci si mamaliguta

Pentru rulada: -cca 500g de piept de curcan -1 fir de ceapa verde -1 fir de usturoi verde( se pot inlocui cu ceapa si ust. uscat) -o cescuta de prune uscate, desfacute de pe sambure/ stafide -1 lingura mustar -1 morcov feliat pe lung -sare, piper, boia iute -optional(pt consistenta) se poate adauga un pumn de orez fiert Pentru ciuperci: -1kg ciuperci Pleurotus -200ml smantana dulce pentru gatit -50ml vin alb sec/demisec sau coniac -sare, piper -1lingurita amidon/faina

Rulada de carne-BonRoll

500g piept de pui 3 cartofi fierti 3 linguri pesmet sare, 200g cascaval afumat 100g crenvusti 1/2 pahar vin alb

Rulada de ou cu mazare si scoici(scallop)

80 g mazare,1 lingura sare,5 oua,2 linguri sake sau vin alb,2 lingurite zahar,40 g hotate-scallop ulei pentru uns tigaia.

Rulada Wellington

Muschi de vita(800g-1kg) foietaj(500g) piept de pui(150g) ciuperci(250g) o ceapa 2 catei de usturoi pesmet(25g) salvie cimbru sare piper ulei si unt.

Rulada de porc

1 bucata de aproximativ 1kg pulpa porc dezosata Condimente dupa preferinta : rozmarin sare piper usturoi 2 linguri mustar Sfoara pentru legat

Rulada Cu Ciuperci

2 cutii de ciuperci 8 oua 10 cepe 1 legatura de marar 8 linguri rase de faina piper sare ulei

Rulada de mamaliga umpluta cu branza

malai 250gr branza de burduf 300gr ciuperci 300 gr marar piper,2-3 fire de ceapa verde,ulei .

Rulada de porc cu omleta si legume

un muschiulet de porc 3 oua 200 g legume congelate 50 g cascaval

Rulada de porc cu carnat

200 g cotlet (2 felii),80g cabanos (1 buc),50g sunca,sare,piper,200 g unt,300 g cartofi

Rulada cu ciocolata

Blat: 3 oua 3 linguri de zahar 3 linguri de faina vanilie Crema: 100g ciocolata 50g unt 50ml frisca

Rulada aperitiv calda

250 g unt 6 linguri cu varf faina+1 lingura 1 l lapte 6 oua 300 g cascaval felii 200 g sunca 100 ml smantana 12 oua de prepelita 1 gogosar rosu sare piper

Rulada de cascaval

100 gr unt 3 linguri de faina pline cu varf 500 ml lapte 5 oua 1 lingurita sare 350 gr cascaval

Rulada Pui Intreg

1 pui intreg, cascaval, 3 oua, condimente, ulei

Rulada de porc cu mazare pe pat de legume, la slow cooker Crock Pot

Pentru 2 rulade: 1 kg cotlet de porc fara os Umplutura pentru rulada 200 gr mazare (congelata am avut eu) un pic de sare piper si oregano pentru piureul de mazare &ndash dupa gust Pentru uns carnea: 1 lingura ulei de masline 1/2 lingurita sare de mare 1/4 lingurita piper negru macinat 1 lingurita boia de ardei dulce 1 lingurita oregano uscat Pentru patul de legume 10-12 cartofi 4 morcovi mari 3 cepe mici 1 ardei rosu 2-3 linguri ulei de masline 1 lingurita sare mare 1 lingurita boia de ardei dulce 1/2 lingurita piper negru macinat Pentru uns vasul de ceramica: o lingura de unt

Rulada de pui cu prune uscate, sos picant si cornulete crocante de cartofi

(pentru 4 persoane) - pentru rulada: 4 bucati piept de pui dezosat 1 lingura miere 10-12 prune uscate fara samburi piper negru chili (boia iute) sare ulei - pentru sos: 1 lingura boabe piper verde (sau rosu sau negru) 100 ml smantana dulce 100 ml vin alb sec 50 g unt - pentru garnitura: 1 varza creata mica putin unt jumatate lingurita curry sare piper negru proaspat macinat putin vin alb dulce 1 conserva (200 g) champignoane ulei - pentru cornuletele de cartofi: 800 g cartofi albi 100 g faina alba 2 oua 1 galbenus sare piper alb macinat nucsoara